Rybka_39 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ale ja prosiłam Renatkę, żeby poprosiła dorcass jak miałam bana:cool3:: http://www.dogomania.pl/forum/12370908-post609.html czyli 3 allegro:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaga21 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Rybka_39']Ale ja prosiłam Renatkę, żeby poprosiła dorcass jak miałam bana:cool3:: http://www.dogomania.pl/forum/12370908-post609.html czyli 3 allegro:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to następnym razem trzeba daĆ znac bo nie ma sensu robić podwójnie.jeśli miała wyróżnione to ja mogłam w jej miejsce wystawic allegro innemu psiakowi.:razz: Quote
Rybka_39 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 agaga21 napisał(a):to następnym razem trzeba daĆ znac bo nie ma sensu robić podwójnie.jeśli miała wyróżnione to ja mogłam w jej miejsce wystawic allegro innemu psiakowi.:razz: A tam, zawsze to większa widoczność:cool3: Quote
kaja00 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 tak tylko nie wiem kiedy dokładnie, mam problem z transportem, jedyny możliwy dla mnie do zorganizowania wymaga remontu i nie wiem kiedy ruszy... jak narazie poszukuje kogoś kto mógł by ją przywieść przy okazji lub za zwrotem paliwa ... Michał. Quote
Helga&Ares Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Dzisiaj do schroniska przyjechali fajni ludzie,byli bardzo zrozpaczeni, że nie mogą adoptować Ajry Quote
kaja00 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 na 85% przyjade jutro po Ajre :) po godzinie 15 będe wszystko dokładnie wiedział :) Helga jeśli możesz podeślij mi dokładny adres schronu razem z kodem pocztowym :) Quote
kaja00 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 wyjazd jutro o 9 rano jeśli ktoś potrzebuje transportu częstochowa poznań lub odwrotnie... tel 515584559 Quote
florida_blue Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Helga&Ares napisał(a):Dzisiaj do schroniska przyjechali fajni ludzie,byli bardzo zrozpaczeni, że nie mogą adoptować Ajry ooooo, nie! :) Ajra już zaklepana :] Niech wybiorą innego bullka - przecież ich tak strasznie dużo .... Poza tym ja licze na ładną pogode w sobote i spacerek z suniami (mam nadzieje że nie zjedzą sie ) Quote
kaja00 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 hehe również mam taka nadzieje, napisze Ci dokładnie w sobote rano jak reaguje na inne psy, po sąsiecku mam 2 cholernie ale to cholernie wku*** kundle (nie napisze kundelki bo to są chyba denony zesłane za moje winy) więc szybko sie przekonamy jak Ajra reaguje na inne psy :) Quote
kaja00 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ajra jest juz w drodze do nowego domu :) Kolo 21 powinni byc na miejscu :) Bede ja dzisiaj widziala :D Quote
fioneczka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 kaja00 napisał(a):Ajra jest juz w drodze do nowego domu :) Kolo 21 powinni byc na miejscu :) Bede ja dzisiaj widziala :D no to zaciskam kciuki żeby została tam już na zawsze .... powodzenia malutka Quote
florida_blue Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 jak na złość deszcz leje :/ Kaja , napisz mi eska jak dojadą :) Quote
kaja00 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ajra juz w domku :D Zjadla , pobiegala i jest uchachana :D :D Niesamowita Jest :D Napisze cos wiecej jutro :D Quote
fioneczka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 juz jest jutro .... pisz cioteczko ... no pisz już Quote
doddy Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Na niebieskim nowy właściciel napisał: witam ajra dziś zaczęła pokazywać swoje "ja" w stosunku do mnie, dość ostrożnie sprawdza "a może sie uda" zdominować, mojego brata zdominowała. musze szybko coś temu zaradzić ponieważ może być źle. jeśli macie jakieś rady, bardzo o nie prosze jeśli chodzi o mnie to słucha sie w 90% jeśli chodzi o innych, w 30% . obawiamy sie że Ajra może nie chcieć dopuścić do mnie Kayki .... już dziś nie pozwala obcym (sobie) ludziom podejść do mnie czy do "nas"... uwielbia wobe, dziś jak usłyszała fale nad bajorkiem to dosłownie "ocipiała". ogólnie moje zdanie na jej temat jest takie że jeśli przetrwam tydzień i uda mi sie nauczyć jej odpowiedniego respektu do mojej rodziny ( patrz - nie zdominuje kogoś na stałe) będzie niesamowitym kompanem jako że jutro dopiero będzie miała dość poważny kontakt z członkami mojej rodziny, to jutro wieczorem napisze jak miewają sie ich relacje Quote
ab-agnieszka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Dzieki za wiadomosc. Mam nadzieje ze chlopak da sobie rade z Ajra. Quote
kaja00 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Doddy dzięki za podklejenie :) Ajra właśnie siedzi i wcina swoją "kooooosteczke" na moim kolanie :) jest niesamowita, bardzo silna z charakteru ale udaje nam sie dogadać :) faktycznie ostatnio pada ale jej to nie przeszkadza, po placu można pobiegać :) jak na razie bawić sie chce tylko ze mną, nie piłeczką czy patykiem tylko ze mna... niestety zamocno sie nakręca i musze ją szybko uspokajać, już widze że bedzie dobrym stróżem placi i moim. fotki zamieszcze jak dostane aparat w swoje ręce :) http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=71&t=2395&p=30790#p30790 Quote
Magda 007 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 W sobotę miałam okazję poznac Ajrę (prawie na pewno TĄ Ajrę)Szkoła Pastel organizowała spotkanie agility .Można było poćwiczyć na torze agility a także zasięgnąć porady behawiorystow.Przy okazji pochwalę się że moja psica okazała się genialna-za pierwszym razem przebiegla wszystkie przeszkody jakby nic innego w życiu nie robiła.Potem co prawda bardziej interesujące okazało się wyzeranie pomocy naukowych pogubionych (nie dojedzonych) w trawie i w tunelu:evil_lol:Ale pokazała wszystkim że umie:eviltong: Byli też dwaj panowie ,przyjechali z Poraja z rudą amstafką Ajrą.Psica jest z drugiej ręki,mają ją od miesiąca.Rozmawiali z trenerką o problemach jakie mają z sunią (między innymi o tym że suka "atakuje" ludzi w wodzie tzn lapie zębami za rękę i usiłuje ciągnąć do brzegu - może to przebrany nowofunland jakiś jest:razz:) i wypytywali o szkolenie psa.Wydaje mi się że mają zamiar zapisać sie z psicą na szkolenie do Pastela i ogólnie wyglądało na to że zależy im na suni.Zresztą gdyby im na psie nie zależało to nie przyjeżdzali by do częstochowy na to spotkanie.Mnie niestety dopiero po przyjściu do domu oświeciło że przeglądałam kiedyś taki watek na dogo .Szkoda że nie pokojarzyłam wcześniej,bo wypytałabym ich o psa dokładnie,atak to zajmowałam się głównie moją Szczoteczką.Ale myślę że na 99% jest to ta sama Ajra.W każdym razie co widziałam napisałam,a dlatego dopiero dzisiaj,bo przez kilka dni nie mogłam dostać się na dogo.pozdrawiam wielbicieli Ajry , suńka rzeczywiście jest śliczna,ale wygląda na charakterną. Quote
florida_blue Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 potwierdzam, Ajra nie moze byc zabierana na spacery nad zalew ponieważ za wszelką cenę stara się wyciągać ludzi z wody .... :mad: Quote
fioneczka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 florida_blue napisał(a):potwierdzam, Ajra nie moze byc zabierana na spacery nad zalew ponieważ za wszelką cenę stara się wyciągać ludzi z wody .... :mad: w zeszłym roku z naszą Fionką było to samo .... "gryzła" wodę i za wszelką cenę chciała złapać człeka który sobie pływał ale w tym roku dziewczynka doszła już do tego ze nie można odgryzać ludziom rączek i nóżek, kiedy nimi w wodzie machają :evil_lol: mi osobiście się wydaje że drazniący jest dla ich uszu dźwiek pluszczącej wody ... stąd reakcja, bo w chwili kiedy ktos jest w wodzie i nie chlapie to psiura nie była nim zainteresowana Quote
kaja00 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 owszem to my :) Fioneczka zdajsie ze masz racie, puki nie słychać wody, jest ok dopiero gdy są fale jub coś pluska zaczynają sie "kłopoty" mam nadzieje ze jej przejdzie... Quote
Rybka_39 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ale Ajra ma super ludziów i nawet na szkolenie ją zabierają:multi: Teraz czas na Atenkę- oby ona tez znalazła taki super domek:roll: Quote
Recommended Posts