Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Ulka18, jakbyś mogła spytaj się o koszt operacji Lisiczki, ja i Iwop chcemy się zrzucić na ten zabieg, żeby małą szybciej wyciągnąć ze schroniska i szukać domku!!!

Zapytam jutro, mam nadzieje, ze nie zapomne, bo mam naprawde duzo spraw do zalatwienia :oops:

Posted

agusiazet napisał(a):
Nie wiem, czy ja mogę też przyjść na ten zlot przedwyjazdowy do schroniska? Zapytałabym sama!

JASNE. Pochodzimy z Halcia, zrobimy zdjecia. Pomozesz w przygotowaniu piesow, musimy je wszystkie dobrze wyczesac, wiec gdybys miala jakas stara szczotke to wez :fadein: I nie dzwon do bramy, to 'wlaz' do srodka.
Zbiorka od ok. 17 w dol.

Posted

Lisiczka nadal nie jest operowana. Wydaje mi sie po rozmowie z kierownikiem, ze nasz doktor sie troche boi tej operacji. Kiero cos wspominal o klinice w Lublinie. Ja bylam za dr Mrozowskim, ktory ma RTG, USG oraz wiedze i wyksztalcenie, ktore pozwoliloby mu wykonac operacje w Mielcu. Nie wiem czy robimy diagnostyke i operacje w schronisku, czy zalatwiac wydanie Lisiczki do DT do Agusi ?

Lisiczka :p

Portrecik :loveu:

Posted

Ja osobiście wolałabym, aby Lisia przy okazji operacji została wysterylizowana, czy to jednak jest możliwe, bo niedawno miała cieczkę? Jeśli opieka nad suczką po takiej operacji jest bardzo absorbująca, to z braku czasu i dużej ilości nieobecności w domu Lisia powinna przejść rekonwalescencję w schronie. W każdym innym przypadku mogę ją zabrać do siebie, chyba, że wypadnie coś na prawdę nadzwyczajnego. Ale sunia jest tak ładna, że szybko ktoś ją pokocha na zawsze! Tymczas oferuję do połowy sierpnia, jeśli wypadnie coś nieplanowanego,to zapłacę za pobyt Lisi w hoteliku w Brzyściu! Ulka18, czy wiesz jaki jest koszt operacji Lisi?

Posted

Ulka jeśli myślisz, że Tomek da radę z Lisiczką to może nie ma sensu, żeby jechała do Lublina. Jakby mi ją mogli wydać w poniedziałek, to do niego pojadę, niech się określi czy da radę, bo u niego Lisia nie była z tego co pisze. Bo nie ma sensu suczynki ciągnąć tak daleko, jakby tu dali radę..
Chyba, że to musi Kierownik wszystko załatwiać?

Posted

[quote name='kaskadaffik']Ulka jeśli myślisz, że Tomek da radę z Lisiczką to może nie ma sensu, żeby jechała do Lublina. Jakby mi ją mogli wydać w poniedziałek, to do niego pojadę, niech się określi czy da radę, bo u niego Lisia nie była z tego co pisze. Bo nie ma sensu suczynki ciągnąć tak daleko, jakby tu dali radę..Chyba, że to musi Kierownik wszystko załatwiać?
Zapytam kierownika, ale wydaje mi sie, ze chyba on musi jechac. Zapytam.

Agusiu, gdybys chciala juz teraz tymczasowiczke, to moze taka druga liskowata sunie wezmiesz do DT? Sunia jest w boksie 10, wiec mozesz podejsc i zobaczyc. Wg mnie młodziutka, bardzo wystraszona.

Posted

Postaram się jutro skontaktować z Kierownikiem i dowiedzieć, jakie są szanse na szybką operację Lisi! jeśli nic się nie wyjaśni w ciągu tygodnia, tzn. nie zapadnie decyzja o operacji Lisi, to pójdę zapoznać się z tą suczką, którą rekomenduje Ulka18. Jeśli okaże się na tyle przyjazna, że mogę wziąć ją do domu - wezmę:)

Posted

agusiazet napisał(a):
Postaram się jutro skontaktować z Kierownikiem i dowiedzieć, jakie są szanse na szybką operację Lisi! jeśli nic się nie wyjaśni w ciągu tygodnia, tzn. nie zapadnie decyzja o operacji Lisi, to pójdę zapoznać się z tą suczką, którą rekomenduje Ulka18. Jeśli okaże się na tyle przyjazna, że mogę wziąć ją do domu - wezmę:)

Agusiu, gdybys rozmawiala z kiero, to powiedz, ze Kaskadaffik moze pojechac z Lisiczka, gdyby kiero mial jechac w trase po jedzenie. Kaskadaffik pojechalaby, przebadalaby sunie, dr Tomek na pewno zdecydowalby co dalej.

Posted

agusiazet napisał(a):
Rozmawiałam rano z Kierownikiem, powiedział, że dr Mrozowski robił zdjęcia rentgenowskie Lisi i teraz trzeba tylko od niego wydobyć decyzję, czy zoperuje suczkę. Zadzwonię do niego po południu!
Super Agusiu, ze sie dodzwonilas :fadein: Moze trzeba bedzie podjechac z Lisiczka i zdjeciami do dr Tomka? Kaskadaffik sie deklarowala :p

Posted

Rozmawiałam rano z Kierownikiem, powiedział, że dr Mrozowski robił zdjęcia rentgenowskie Lisi i teraz trzeba tylko od niego wydobyć decyzję, czy zoperuje suczkę. Zadzwonię do niego po południu!

Posted

Agusiu, kierownik bedzie dzisiaj ok. 20, wiec mozesz smialo dzwonic.
Moze od razu powiedz, ze Kasia pojedzie z Lisiczka do dr Tomka. Tylko nie wiem wtedy jak z oplata za badanie :oops: