agusiazet Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ulka18, jakbyś mogła spytaj się o koszt operacji Lisiczki, ja i Iwop chcemy się zrzucić na ten zabieg, żeby małą szybciej wyciągnąć ze schroniska i szukać domku!!! Quote
Ulka18 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 agusiazet napisał(a):Ulka18, jakbyś mogła spytaj się o koszt operacji Lisiczki, ja i Iwop chcemy się zrzucić na ten zabieg, żeby małą szybciej wyciągnąć ze schroniska i szukać domku!!! Zapytam jutro, mam nadzieje, ze nie zapomne, bo mam naprawde duzo spraw do zalatwienia :oops: Quote
agusiazet Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Nie wiem, czy ja mogę też przyjść na ten zlot przedwyjazdowy do schroniska? Zapytałabym sama! Quote
Ulka18 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 agusiazet napisał(a):Nie wiem, czy ja mogę też przyjść na ten zlot przedwyjazdowy do schroniska? Zapytałabym sama! JASNE. Pochodzimy z Halcia, zrobimy zdjecia. Pomozesz w przygotowaniu piesow, musimy je wszystkie dobrze wyczesac, wiec gdybys miala jakas stara szczotke to wez :fadein: I nie dzwon do bramy, to 'wlaz' do srodka. Zbiorka od ok. 17 w dol. Quote
Ulka18 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Lisiczka nadal nie jest operowana. Wydaje mi sie po rozmowie z kierownikiem, ze nasz doktor sie troche boi tej operacji. Kiero cos wspominal o klinice w Lublinie. Ja bylam za dr Mrozowskim, ktory ma RTG, USG oraz wiedze i wyksztalcenie, ktore pozwoliloby mu wykonac operacje w Mielcu. Nie wiem czy robimy diagnostyke i operacje w schronisku, czy zalatwiac wydanie Lisiczki do DT do Agusi ? Lisiczka :p Portrecik :loveu: Quote
agusiazet Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Ja osobiście wolałabym, aby Lisia przy okazji operacji została wysterylizowana, czy to jednak jest możliwe, bo niedawno miała cieczkę? Jeśli opieka nad suczką po takiej operacji jest bardzo absorbująca, to z braku czasu i dużej ilości nieobecności w domu Lisia powinna przejść rekonwalescencję w schronie. W każdym innym przypadku mogę ją zabrać do siebie, chyba, że wypadnie coś na prawdę nadzwyczajnego. Ale sunia jest tak ładna, że szybko ktoś ją pokocha na zawsze! Tymczas oferuję do połowy sierpnia, jeśli wypadnie coś nieplanowanego,to zapłacę za pobyt Lisi w hoteliku w Brzyściu! Ulka18, czy wiesz jaki jest koszt operacji Lisi? Quote
Ulka18 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 agusiazet napisał(a):Ulka18, czy wiesz jaki jest koszt operacji Lisi? Nie wiem, to musi okreslic dr Mrozowski. Quote
iwop Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 agusiazet, ja oczywiście płace połowę. Za ewentualny hotelik też:oops: Quote
kaskadaffik Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Ulka jeśli myślisz, że Tomek da radę z Lisiczką to może nie ma sensu, żeby jechała do Lublina. Jakby mi ją mogli wydać w poniedziałek, to do niego pojadę, niech się określi czy da radę, bo u niego Lisia nie była z tego co pisze. Bo nie ma sensu suczynki ciągnąć tak daleko, jakby tu dali radę.. Chyba, że to musi Kierownik wszystko załatwiać? Quote
Ulka18 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='kaskadaffik']Ulka jeśli myślisz, że Tomek da radę z Lisiczką to może nie ma sensu, żeby jechała do Lublina. Jakby mi ją mogli wydać w poniedziałek, to do niego pojadę, niech się określi czy da radę, bo u niego Lisia nie była z tego co pisze. Bo nie ma sensu suczynki ciągnąć tak daleko, jakby tu dali radę..Chyba, że to musi Kierownik wszystko załatwiać? Zapytam kierownika, ale wydaje mi sie, ze chyba on musi jechac. Zapytam. Agusiu, gdybys chciala juz teraz tymczasowiczke, to moze taka druga liskowata sunie wezmiesz do DT? Sunia jest w boksie 10, wiec mozesz podejsc i zobaczyc. Wg mnie młodziutka, bardzo wystraszona. Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 jest śliczna podobna jest do Suzi z Rzeszowskiego schroniska:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
terra Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Prześliczne suczynki:loveu: Powinny leżeć na własnej kanapie a nie siedzieć w schronisku. Quote
agusiazet Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Postaram się jutro skontaktować z Kierownikiem i dowiedzieć, jakie są szanse na szybką operację Lisi! jeśli nic się nie wyjaśni w ciągu tygodnia, tzn. nie zapadnie decyzja o operacji Lisi, to pójdę zapoznać się z tą suczką, którą rekomenduje Ulka18. Jeśli okaże się na tyle przyjazna, że mogę wziąć ją do domu - wezmę:) Quote
Ulka18 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 agusiazet napisał(a):Postaram się jutro skontaktować z Kierownikiem i dowiedzieć, jakie są szanse na szybką operację Lisi! jeśli nic się nie wyjaśni w ciągu tygodnia, tzn. nie zapadnie decyzja o operacji Lisi, to pójdę zapoznać się z tą suczką, którą rekomenduje Ulka18. Jeśli okaże się na tyle przyjazna, że mogę wziąć ją do domu - wezmę:) Agusiu, gdybys rozmawiala z kiero, to powiedz, ze Kaskadaffik moze pojechac z Lisiczka, gdyby kiero mial jechac w trase po jedzenie. Kaskadaffik pojechalaby, przebadalaby sunie, dr Tomek na pewno zdecydowalby co dalej. Quote
agusiazet Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Oczywiście, jak tylko mi się uda dopaść Kierownika do telefonu, bo ostatnio nie miałam takiego szczęścia!:( Quote
yoko100 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Widziałam dzis lisiczke przy bramie:loveu::loveu: Quote
Reno2001 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Lisia biega sobie dziarsko po świetlicy i terenie :p. Prosi o głaski u każdego. Superaśna sunieczka. Quote
Ulka18 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 agusiazet napisał(a):Rozmawiałam rano z Kierownikiem, powiedział, że dr Mrozowski robił zdjęcia rentgenowskie Lisi i teraz trzeba tylko od niego wydobyć decyzję, czy zoperuje suczkę. Zadzwonię do niego po południu!Super Agusiu, ze sie dodzwonilas :fadein: Moze trzeba bedzie podjechac z Lisiczka i zdjeciami do dr Tomka? Kaskadaffik sie deklarowala :p Quote
agusiazet Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Rozmawiałam rano z Kierownikiem, powiedział, że dr Mrozowski robił zdjęcia rentgenowskie Lisi i teraz trzeba tylko od niego wydobyć decyzję, czy zoperuje suczkę. Zadzwonię do niego po południu! Quote
kaskadaffik Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 I dalej się oferuje, tylko jakis termin chyba musi byc do Tomka wyznaczony, to czekam... Quote
Ulka18 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Agusiu, kierownik bedzie dzisiaj ok. 20, wiec mozesz smialo dzwonic. Moze od razu powiedz, ze Kasia pojedzie z Lisiczka do dr Tomka. Tylko nie wiem wtedy jak z oplata za badanie :oops: Quote
agusiazet Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Kurczę zapomniałam zadzwonić, postaram się poprawić jutro! Quote
iwop Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Ja rzadziej wchodze na dogo, ale nie znaczy, że się nie interesuję. Informujcie mnie o kosztach...:oops: Quote
Recommended Posts