iwop Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Lisiczka jest sliczna sunią... Przyjechała z Ostrowca Świetokrzyskiego i dość, że nie ma domku to czeka ją jeszcze operacja biodra!:placz:Oto co jest napisane o niej na stronie schroniska: "Przepiękna suczka niewielka, z puszystym ogonem jak lisiczka :-) około 2 letnia. Miała robione RTG na tylne łapki. W jednej łapce wypadła panewka kości ze stawu biodrowego i suczka musi być operowana. Po operacji będzie mogła iść do adopcji." Zobaczcie, czyz nie jest piekna??? Quote
iwop Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Jutro bedziemy wiedziec jak z ta operacją:-(... Quote
Ulka18 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Lisiczka miala robione RTG stawu biodrowego i konieczna jest operacja wlozenia glowki kosci udowej do panewki. Operacja jest przesunięta, bo Lisiczka dostała cieczkę :shake: W nadchodzącym tygodniu będzie decyzja co dalej z operacją. Tutaj Lisiczka z moja wirtualna Dorotka Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ślicznotka marnuje się w schronie :-(, hop w górę. Quote
agusiazet Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Cały czas jestem chętna wziąć Lisię na DT:) Quote
iwop Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Ona jest cudna! :loveu: Agusiazet :loveu::loveu: Quote
yoko100 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Lisiczka kochana:loveu::loveu::loveu::loveu:szkoda ze juz nie moge wziasc piesa. cudnowna jest Quote
agusiazet Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 yoko100 napisał(a):Lisiczka kochana:loveu::loveu::loveu::loveu:szkoda ze juz nie moge wziasc piesa. cudnowna jest A ja mogę i chcę, żeby tylko było można!!! Quote
iwop Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 No to najpierw trzeba szybko ją operować! :oops: Quote
iwop Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Puchatku, ty jestes prawdziwym artystą!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
miki-ostrowiec Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 przepraszam że wtrącam się chciałam powiedzieć iwop że ja jestem codziennie na wątku Czarusia i nieprawdą jest że nie interesuje sie.:shake: Quote
iwop Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 miki, nie rozumiem co ma do tego Czaruś :oops: Przepraszam, ale to jest wątek Lisiczki :oops: Quote
miki-ostrowiec Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Zgadza się i dlatego przeprosiłam na wstępie.Lisiczka to sympatyczna psinka życzę wszystkiego dobrego dla niej i całej reszty psikaów.;) Quote
iwop Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 miki, no co ty? A kogo miałas urazic? Napisałam tak, bo na forum jest taka zasada, że nie pisze się na wątku danego psa o innym, bo robi się zamieszanie i potem nie wiadomo o co chodzi. Tylko tyle.:oops: Quote
miki-ostrowiec Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Dobrze teraz zrozumiałam.Lisiczko fajny psiaczek jestes mam nadzieję że szybko znajdziesz kochający i troskliwy domek.Trzymam kciuki Quote
agusiazet Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Jest urocza, więc na pewno jej się to uda. I taka przyjacielska!!! Quote
kaskadaffik Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Lisiczka już nie ma cieczki, lata z innymi psami, ale jak zapytałam o zabieg to Pani na mnie burknęła:cool3:że oni mają co innego do roboty, bo narazie szykuja inne psy do Niemiec. Ale nic więcej nie powiedziała jakie psy jadą. Quote
gabi1983h Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 przylepa kochan tylko pozazdrościć przyszłemu właścicielowi lisiczki, z charakteru podobna do mojej łajeczki tylko żeby ja głaskać i pieścić:):)Piesy ze schroniska sa najwierniejsze i najukochańsze i najbardziej oddane:):):) Quote
agusiazet Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ulka18, a czy jakbyśmy się z Iwop zrzuciły na operację to sprawa potoczyłaby się szybciej? Jakoś nigdy nie mogę zastać telefonicznie Kierownika w schronisku, a osoba odbierająca jest burcząca i niezbyt rozmowna, wszystko zrzuca na Kierownika! Może Tobie uda się uzyskać odpowiedź!!! Quote
Ulka18 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 agusiazet napisał(a):Ulka18, a czy jakbyśmy się z Iwop zrzuciły na operację to sprawa potoczyłaby się szybciej? Jakoś nigdy nie mogę zastać telefonicznie Kierownika w schronisku, a osoba odbierająca jest burcząca i niezbyt rozmowna, wszystko zrzuca na Kierownika! Może Tobie uda się uzyskać odpowiedź!!! Pytalam juz kierownika ze 3 razy o Lisiczke. Zapytam jeszcze w piatek. A jesli chodzi o telefony, to kierownik zabronil udzielania informacji pracownikom, bo gadali nieraz takie glupoty, ze ciezko bylo odkrecic. Szczegolnie Wieslaw mial sklonnosci do koloryzowania. Quote
Recommended Posts