Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lisiczka jest sliczna sunią... Przyjechała z Ostrowca Świetokrzyskiego i dość, że nie ma domku to czeka ją jeszcze operacja biodra!:placz:Oto co jest napisane o niej na stronie schroniska:

"Przepiękna suczka niewielka, z puszystym ogonem jak lisiczka :-) około 2 letnia. Miała robione RTG na tylne łapki. W jednej łapce wypadła panewka kości ze stawu biodrowego i suczka musi być operowana. Po operacji będzie mogła iść do adopcji."

Zobaczcie, czyz nie jest piekna???

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lisiczka miala robione RTG stawu biodrowego i konieczna jest operacja wlozenia glowki kosci udowej do panewki. Operacja jest przesunięta, bo Lisiczka dostała cieczkę :shake: W nadchodzącym tygodniu będzie decyzja co dalej z operacją.

Tutaj Lisiczka z moja wirtualna Dorotka

Posted

miki, no co ty? A kogo miałas urazic? Napisałam tak, bo na forum jest taka zasada, że nie pisze się na wątku danego psa o innym, bo robi się zamieszanie i potem nie wiadomo o co chodzi. Tylko tyle.:oops:

Posted

Lisiczka już nie ma cieczki, lata z innymi psami, ale jak zapytałam o zabieg to Pani na mnie burknęła:cool3:że oni mają co innego do roboty, bo narazie szykuja inne psy do Niemiec. Ale nic więcej nie powiedziała jakie psy jadą.

Posted

przylepa kochan tylko pozazdrościć przyszłemu właścicielowi lisiczki, z charakteru podobna do mojej łajeczki tylko żeby ja głaskać i pieścić:):)Piesy ze schroniska sa najwierniejsze i najukochańsze i najbardziej oddane:):):)

Posted

Ulka18, a czy jakbyśmy się z Iwop zrzuciły na operację to sprawa potoczyłaby się szybciej? Jakoś nigdy nie mogę zastać telefonicznie Kierownika w schronisku, a osoba odbierająca jest burcząca i niezbyt rozmowna, wszystko zrzuca na Kierownika! Może Tobie uda się uzyskać odpowiedź!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Ulka18, a czy jakbyśmy się z Iwop zrzuciły na operację to sprawa potoczyłaby się szybciej? Jakoś nigdy nie mogę zastać telefonicznie Kierownika w schronisku, a osoba odbierająca jest burcząca i niezbyt rozmowna, wszystko zrzuca na Kierownika! Może Tobie uda się uzyskać odpowiedź!!!
Pytalam juz kierownika ze 3 razy o Lisiczke. Zapytam jeszcze w piatek. A jesli chodzi o telefony, to kierownik zabronil udzielania informacji pracownikom, bo gadali nieraz takie glupoty, ze ciezko bylo odkrecic. Szczegolnie Wieslaw mial sklonnosci do koloryzowania.