Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 771
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ihabe']dawaj link do wątku Goniu, nie zapominaj o mnie :-(:-(
Prosze Iwonko...sama zobacz....ale tam nie moge nikogo "dorwac" z odpowiedzilanych...same prosze zadecydujcie, bo mnie serce peka jak patrze na tamta kruszynkę..:-(:-(Ale wiem ze takich kruszynek jest sporo...
Ihabe- dzis wplynely twoje pieniazki na Kajetanka(Kurcze-musze wejsc do banku- bo bylam tylko na chwilke- nie spisalam jeszcze ale pamietam ze sa)oto link:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/pobili-mnie-nic-nie-widze-co-ze-mna-bedzie-schr-radom-140974/index8.html#post12901593

CIAPULINKO- OD 12 DNI POZOSTAWILAŚ MOJE SERCE W BÓLU:-(:-(:-(

Posted

[quote name='gonia66']JA swoją Ciapunie zakopalam...zawinęlam w piekne- wakacyjne reczniki, wyścielilam pudelko nastepnym ręcznikiem...przykryłąm ją innym pudełkiem--i ma grobek niedaleko mojego domu i swojej Mamusi:-(:-(:-(:-(..niechby mi ktos zabronil pochowac...:mad:
KAjtulinko nasza...tak smutno bez Ciebie...:placz::placz:MAm nadzije, ze Moja Ciapulinka i reszta Naszych Kochanych Skarbów dogomaniackich, juz sie Tobą zaopiekowały...

goniu, ja też zakopałam mojego Bursztynka... serce mi i tak pękało, a chyba by pękło jakbym nie mogła go zakopać... został pochowany owinięty w swój ulubiony kocyk, z ulubioną zabawką gumową przy główce :-(:placz:

Posted

[quote name='__Lara']goniu, ja też zakopałam mojego Bursztynka... serce mi i tak pękało, a chyba by pękło jakbym nie mogła go zakopać... został pochowany owinięty w swój ulubiony kocyk, z ulubioną zabawką gumową przy główce :-(:placz:
Jejooo..ja kocyka nie moglam oddac..lezy tam gdzie zawsze....jakby Ciapunia miala tam przyjśc i spac jak codziennie:-(:-(:-(
Jej koszyczek(spanko) tez zostalo...nie moglam....:placz::placz:

Posted

[quote name='gonia66']Jejooo..ja kocyka nie moglam oddac..lezy tam gdzie zawsze....jakby Ciapunia miala tam przyjśc i spac jak codziennie:-(:-(:-(
Jej koszyczek(spanko) tez zostalo...nie moglam....:placz::placz:

Mój Bursztynek miał kilka kocyków z tego samego materiału, więc dostał jeden wyprany, a ten, na którym spał swoją ostatnią noc mam do dzisiaj, z jego zapachem :(

Posted

Nie miałam czasu ostatimi czasy i niewiele czytałam na dogo bo sama mam pod opieką znalezioną w niedzielę suczkę ze złamana łapką.
Dopiero przed chwilą przeczytałam o Kajetnaku i strasznie mi smutno :placz: Wiedziałam, że jest staruszkiem i że zaczęły mu sie problemy z serduszkiem, ale miałam nadzieję, że jeszcze troszkę pobędzie z nami...
Moria, dziękuję za to, że dałaś mu dom i opiekę oraz, że byłaś z nim do końca.
Nie będę wybierała psa na miejsce Kajetanka, ale deklarację przekażę na innego biedaka, chyba, że zbankrutuję...

Posted

[quote name='Lidan']Nie miałam czasu ostatimi czasy i niewiele czytałam na dogo bo sama mam pod opieką znalezioną w niedzielę suczkę ze złamana łapką.
Dopiero przed chwilą przeczytałam o Kajetnaku i strasznie mi smutno :placz: Wiedziałam, że jest staruszkiem i że zaczęły mu sie problemy z serduszkiem, ale miałam nadzieję, że jeszcze troszkę pobędzie z nami...
Moria, dziękuję za to, że dałaś mu dom i opiekę oraz, że byłaś z nim do końca.
Nie będę wybierała psa na miejsce Kajetanka, ale deklarację przekażę na innego biedaka, chyba, że zbankrutuję...
Lidan..czyli moge liczyc rowniez twoja deklaracje na ewentualnego piesia ktory pojedzie do Morii w miejsce Kajetanka??Tak???:roll:

CIAPULKA MOJA..NIE MA CIEBIE JUZ 12 DNI...TESKNIĘ STRASZNIE:-(

Posted

[quote name='Lidan']TAK. To tylko 10 zł i na więcej z mojej strony nie ma co liczyć w najbliższym czasie :oops:
Tylko????????????:-o:-o:-orownież DZięki tej dyszce-Kajtus mial szczesliwe ostatnie miesiace zycia.....to nie tylko- to AZ DYSZKA!!!:loveu:DZiękujemy Lidan:loveu::loveu::loveu:Negri i malicja rowniez zadeklarowaly przerzucenie- Bardzo bardzo dziekuje:loveu::loveu::loveu:...bardzo prosze kolejne cioteczki ktore chcialyby wspomoc jakas bidulinke w zastepstwie Kajetanka...

CIAPULKO MOJA..NIE MA CIEBIE JUZ 12 DNI...TESKNIĘ STRASZNIE:-(

Posted

Nie chciałabym się powtarzać, ale na wątku Czarka zadeklarowałam przerzucenie 10 zl co miesiąc. Oczywiście jeżeli Czaruś zostanie w schrnie to deklarację przerzucam na tego, który zajmie miejsce Kajetanka...

Posted

[quote name='madcat1981']Nie chciałabym się powtarzać, ale na wątku Czarka zadeklarowałam przerzucenie 10 zl co miesiąc. Oczywiście jeżeli Czaruś zostanie w schrnie to deklarację przerzucam na tego, który zajmie miejsce Kajetanka...
OOOOOO...bardzo bardzo dziekujemmy madcat...kolejna dyszka...no to mamy w takim razie juz takie deklaracje:
malicja- 5 zł
Negri- 15 zł
Lidan- 10 zł
madcat- 10 zł
Ogromne dzieki....jesli moge prosic nastepne cioteczki...ale jesli macie juz upatrzone psiaki na ktore chcecie przrzucic swoja deklaraje- to oczywiscie jak najbardziej to uszanuję..wszystkie sa rownie wazne...czasem tylko sa taki, ktore potrzebuja "juz"....KAjtus taki wlasnie byl....:-(:-(:-(

Posted

[quote name='ihabe']gonia, wyczyść skrzynkę:mad::mad:JUz IWonko wyczyscilam:loveu::loveu::loveu:
Ale się tu oczywiscie nie chwalisz, ze jestes kolejna cioteczką. ktora przerzucila swoja deklaracje na kolejnego pieska do Morii:loveu::loveu:Bardzo dziekujemy..jestescie takie kochane....:loveu:

Posted

[quote name='gonia66']JUz IWonko wyczyscilam:loveu::loveu::loveu:
Ale się tu oczywiscie nie chwalisz, ze jestes kolejna cioteczką. ktora przerzucila swoja deklaracje na kolejnego pieska do Morii:loveu::loveu:Bardzo dziekujemy..jestescie takie kochane....:loveu:

Gosieńko, tu się nie ma co chwalić, tu trzeba działać a TY właśnie to robisz, idziesz jak burza. Czaruś ma szczęście , że na niego wpadłaś:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Moria']Fakt Kajtus mial w sobie to cos co nawet ze zdjęc przebija.
aj...plissssssssss...już ciiii...bo ciagle mnie bierze na placz jak pomysle...:-(

Posted

Dostają szansę i szybko odchodzą .... (dobrze, że chociaż nie za kratami :-() - niedawno Morwiś...:placz: teraz Kajetanek ... :shake:

:Dog_run: :candle::candle::candle:
życie... :angryy:

Posted

Kajetanku nasz malutki :-( bądź wiecznie szczęśliwy wśród innych psich duszyczek i biegaj sobie radośnie po zielonych łączkach... :placz:

Goniu, ja również przekazuję swoją comiesięczną deklarację na kolejną bidulkę.

Posted

[quote name='Ffrubka']Kajetanku nasz malutki :-( bądź wiecznie szczęśliwy wśród innych psich duszyczek i biegaj sobie radośnie po zielonych łączkach... :placz:

Goniu, ja również przekazuję swoją comiesięczną deklarację na kolejną bidulkę.FRubko...bardzo bardzo Ci dziekuje- to wspaniala wiadomosc:loveu::loveu::loveu:...Do Morii w miesce Kajtusia pojedzie Czaruś..też ślepaczek....Zaraz dopisze twoją deklaracje cioteczko Frubeczko:loveu::loveu:
DZiewczyny Kajtusiowe..prosze mi napisac, czy zgadzacie sie na przekazanie tych pieniazkow ktore zostaly po Kajtusiu na Czarusia???CZy chcialybyscie jeszcze jakos rozdzielic..???
GDYBY JESZCZE KTORAS CIOTECZKA ZECHCIALA PRZEKAZAC KAJTUSIOWA DEKLARACJE DLA CZARUSIA(to mlody i bardzo skrzywdzony przez czlowieka pies)...tO ĘDĘ WDZIĘCZNA NAD ŻYCIE:loveu::loveu::loveu:bRAKUJE NAM DO DEKLARACJI STALYCH JESZCZE OK 150 ZŁ...MIJESCE CZEKA...JEŚLIZGODZICIE SIE NA PRZEKAZANIE POZOSTALEJ KASY- PIERWSZY MIESIAC TEZ JUZ MIAL
BY OPLACONY...PODROZ FINANSUJE TAM SELENGA(400KM PRAWIE)...TYLKO DEKLARACJI BRAKUJE...PROSZĘ...PROSZĘ......:loveu::loveu:

CIAPULINKO- MOJE SERCE BOLI JUZ 14 DNI I NOCY:-(:-(:-(

Posted

gonia66 napisał(a):

DZiewczyny Kajtusiowe..prosze mi napisac, czy zgadzacie sie na przekazanie tych pieniazkow ktore zostaly po Kajtusiu na Czarusia???CZy chcialybyscie jeszcze jakos rozdzielic..???

Czuy ja jestem dziewczyna Kajtusiowa :???: Jeśli tak to ja nie mam nic przeciwko temu ;)

Posted

[quote name='Lidan']Czuy ja jestem dziewczyna Kajtusiowa :???: Jeśli tak to ja nie mam nic przeciwko temu ;)Jasne , ze jestes kajtusiowa dziewczyna cioteczko LIdan:loveu::loveu::loveu:Ty juz swoja deklaracje tez oddalas dla czarusia o ile dobrze pamietam- prawda????:lol::lol::lol: No i ciesze sie, ze teraz tez sie zgadzasz na przekazanie kaski dla kolejnego slepaczka..:loveu::loveu:CZekam jeszcze na opinie Kajtusiowyh dziewczyn...:lol:

Posted

Moja wpłata za wrzesień na Kajetanka oczywiście może iść na Czarusia. Narazie tylko jako jednorazowa wpłata. Muszę nad tym wszystkim się zastanowić. Jestem ostanio trochę w dołku ( nie w finansowym, ale emocjonalnym). Pewnie z niego wylezę jak zawsze , ale u mnie to trochę trwa. Gonia podrzuć mi link do wątku Czarusia, może i był na tym wątku, ale ja ostatnio jak wchodzę na ten wątek to mam zamglone oczy.... nic na to nie poradzę :-(

Posted

[quote name='marysia55']Moja wpłata za wrzesień na Kajetanka oczywiście może iść na Czarusia. Narazie tylko jako jednorazowa wpłata. Muszę nad tym wszystkim się zastanowić. Jestem ostanio trochę w dołku ( nie w finansowym, ale emocjonalnym). Pewnie z niego wylezę jak zawsze , ale u mnie to trochę trwa. Gonia podrzuć mi link do wątku Czarusia, może i był na tym wątku, ale ja ostatnio jak wchodzę na ten wątek to mam zamglone oczy.... nic na to nie poradzę :-(
O moi dolku emocjonalnym nawet nie chce wspominac...:-(:-(:-(Ale Twoj dolek tez jakos zauważylam Maryś...czylam "nosem"....Maryś nawet za jednorazową kwote dziękuję z całego serca...choc nie ukrywam, ze bardzo zalezy mi na Czarusiu i na stalych deklaracjach...:loveu:Cieszy mnie jednak kazda zlotoweczka- bo sama wiesz jak jest...ciezko bylo troche"wyrwa " Czarusia ze schronu- dlatego jak juz sie udalo- na glowie stanę...aby zdobyc kaskę...podaje wiec link do wątku Czarusia Marysiu..prosze- sama zobacz:lol:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/pobili-mnie-stracilem-wzrok-schr-radom-czarus-prosi-o-datki-na-hotel-140974/index10.html