Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale się cieszę...jak juz uzbieramy deklaracje, trzeba bedzie zakupic dla Spajkusia nowy koszyczek..ale jest faktycznie przekochany psiak:loveu:
Dziękujemy Wiolu za foteczki Szczęściarza:lol:

Posted

Kochane ciotunie, błagamy o deklaracje, brakuje jeszcze:-(:-(:-(
Spajki miał szczęście, że jest już u Morii ale nie ma szczęścia do zbierania. Ja za bardzo nie wiem jak zachęcać a niky inny już o Spajkim dziś nie pamięta:-(:-(:-(

Kochany, zobaczysz będzie dobrze, musi być:-(

Posted

ihabe napisał(a):
Kochane ciotunie, błagamy o deklaracje, brakuje jeszcze:-(:-(:-(
Spajki miał szczęście, że jest już u Morii ale nie ma szczęścia do zbierania. Ja za bardzo nie wiem jak zachęcać a niky inny już o Spajkim dziś nie pamięta:-(:-(:-(

Kochany, zobaczysz będzie dobrze, musi być:-(

Juz my sie o to postaramy zeby sobie przypomnieli o Spakjusiu...n i bazarki trzeba zrobic...od jutra postaram sie wysylac zaproszenia do cioteczek...przeciez duzo nie brakuje...a ja nie wierze zeby mogl byc inaczej niż dobrze:loveu:

Posted

__Lara napisał(a):
Jestem u Spajkiego (na miejscu naszego kochanego Kajtusia...).

No właśnie...bardzo serdecznie witamy cioteczkę Larę...tym bardziej ze tu prawie nikt nie zagląda..i nikt się nie cieszył z nami, ze Sapkjuś juz grzeje doopeczkę u Morii...a do tej pory zeby zagrza...kładł się w...smietniku:-(:-(:-(Teraz upodobal sobie koszyczek Kajtusia...Dziękujemy Kajetanku:loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
no to ja po Larze melduję sie na wątku, wiadomo chyba kto mnie tutaj zaprosił :cool3:. Z resztą pewnie zaraz sama sie przyzna ( bez bicia):loveu:

No wlaśnie...ciekawe kto to taki...:lol:Bardzo bardzo serdecznie witamy "nowa" cioteczke u Spajkusia...zaczyna sie robi ruch w interesie- a skoro tak, to ja juz mam spokojna noc:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
No wlaśnie...ciekawe kto to taki...:lol:Bardzo bardzo serdecznie witamy "nowa" cioteczke u Spajkusia...zaczyna sie robi ruch w interesie- a skoro tak, to ja juz mam spokojną noc:loveu::loveu::loveu::loveu:

spokojną i bezpieczną :mad:, 'dogorra' przecież wchodzi na wątek :evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
spokojną i bezpieczną :mad:, 'dogorra' przecież wchodzi na wątek :evil_lol:

AAA...no fakt- zapomnailam juz, ze nawet na dogo moze byc niebezpiecznie..ale już..teraz to nikt nam nie podskoczy przeca:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Spajki ładnie przespał drugą noc,rano zjadł i spodobało mu sie chodzic po podworku, on biega a nie chodzi. Zamerda już czasami ogonkiem jak coś się dzieje pojdzie i zobaczy zaczyna się interesować.

Posted

Moria napisał(a):
Spajki ładnie przespał drugą noc,rano zjadł i spodobało mu sie chodzic po podworku, on biega a nie chodzi. Zamerda już czasami ogonkiem jak coś się dzieje pojdzie i zobaczy zaczyna się interesować.

To może nawet niedługo da głos!
Moria pytałaś mnie jak Ci go przekazywałam ile Spajki spędził w schronisku, a ja nie pamiętałam. Teraz już sprawdziłam - prawie 2 lata.
W schronisku Spajki i Kajetan mieszkali w tym samym pomieszczeniu - w kociarni, bo tam jest ciepło i cicho, a dla staruszków jedno i drugie jest ważne.

Posted

Witam ciotki i Spajkusia w ten cudowny dzień:loveu::loveu::loveu:
Cudowne wieści o Spajkusiu:loveu:
Czekamy na to co powie wet.... oby wszystko było ok:loveu:

Posted

Moria napisał(a):

Pozdrowienia dla Spajkusia :lol:

Posted

Spajki lubi spacerki pilnuje sie nogi chodzi krok w krok jest super kontaktowym psem. Byl u weta ale juz go nie pokazywalismy po awanturze ze sledzikiem jutro bedzie mial przegląd.

Posted

[quote name='Moria']Spajki lubi spacerki pilnuje sie nogi chodzi krok w krok jest super kontaktowym psem. Byl u weta ale juz go nie pokazywalismy po awanturze ze sledzikiem jutro bedzie mial przegląd.
PO JAKIEJ AWANTURZE??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o CO CHODZI???:razz:

Posted

gonia66 napisał(a):
PO JAKIEJ AWANTURZE??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o CO CHODZI???:razz:

no widzisz Goniu jak to jest z tymi dziadkami, jak tylko poczują wiatr w żaglach od razu wychodzi z nich niezły ananas :evil_lol:
O awanturze tez nic mi nie wiadomo, ale może nie było z byt ostro :cool1:
Gonia ile kosztuje pobyt Spajkiego u Morii ?????

Posted

marysia55 napisał(a):
no widzisz Goniu jak to jest z tymi dziadkami, jak tylko poczują wiatr w żaglach od razu wychodzi z nich niezły ananas :evil_lol:
O awanturze tez nic mi nie wiadomo, ale może nie było z byt ostro :cool1:
Gonia ile kosztuje pobyt Spajkiego u Morii ?????

Oj ..Maryś..kosztuje 300 zł..i nam brakuje jeszcze sporo..musza sie znaleź..na pierwszy misiac ma w spadku od Kajetanka...ale nie całośc...bo myśle, ze trzeba się podzieli z jakaś bidulinką chociaż stowka..ale to miesiac..a na reszte musimy znaleźc chocby spod ziemi kasę....:cool3:

Posted

Na wątku sledzika napisane. Spajki jest bardzo sympatycznym pieskiem, tez duzo śpi ale spaceruje przychodzi na jedzenie pilnuje sie bardzo dobrze że trafil do hoteliku.

Posted

BARDZO PROSZE WSZYSTKIE DEKLARUJACE CIOTECZKI SPAJKUSIOWE O WPLATY DLA PSIAKA- DZIS WPLACAM PIENIAZKI ZA HOTELIK, ALE MUSZE TO ZROBIC Z KONTA KAJTUSIOWEGO..A TAM STOWKA MIALA BYC DLA INNEGO PSIAKA- WIEC Z WPLACONYCH DEKLARACJI BEDE MUSIALA "ZABRAC TA STOWKE"...
Do tej pory wpłynęla na Spajkusia tylko wpłata cioteczki Eski- 20 zł....No i przypominam tez, ze ciagle nam brakuje dklaracji stalych dla Slodziaka i mamy niecaly miesiac zeb je zebrac..kto pomoze w zapraszaniu????Przeciez ten psiak zasluguje na cieplo.....:-(:-(