ihabe Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Jaki on fajniasty, taki dostojny mały miś:loveu::loveu: A Kładeczka to damcia, leży sobie i patrzy:loveu::loveu: Buziaki dla wszystkich :loveu::loveu: Quote
martka1982 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Wydaje się, jakby Spajki w ogóle nie zestresował się z powodu nowego miejsca, nowych psów i ludzi. Luzak........... Quote
gonia66 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Ale się cieszę...jak juz uzbieramy deklaracje, trzeba bedzie zakupic dla Spajkusia nowy koszyczek..ale jest faktycznie przekochany psiak:loveu: Dziękujemy Wiolu za foteczki Szczęściarza:lol: Quote
ihabe Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Kochane ciotunie, błagamy o deklaracje, brakuje jeszcze:-(:-(:-( Spajki miał szczęście, że jest już u Morii ale nie ma szczęścia do zbierania. Ja za bardzo nie wiem jak zachęcać a niky inny już o Spajkim dziś nie pamięta:-(:-(:-( Kochany, zobaczysz będzie dobrze, musi być:-( Quote
gonia66 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 ihabe napisał(a):Kochane ciotunie, błagamy o deklaracje, brakuje jeszcze:-(:-(:-( Spajki miał szczęście, że jest już u Morii ale nie ma szczęścia do zbierania. Ja za bardzo nie wiem jak zachęcać a niky inny już o Spajkim dziś nie pamięta:-(:-(:-( Kochany, zobaczysz będzie dobrze, musi być:-( Juz my sie o to postaramy zeby sobie przypomnieli o Spakjusiu...n i bazarki trzeba zrobic...od jutra postaram sie wysylac zaproszenia do cioteczek...przeciez duzo nie brakuje...a ja nie wierze zeby mogl byc inaczej niż dobrze:loveu: Quote
ihabe Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Będzie dobrze:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dobranoc:loveu: Quote
__Lara Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Jestem u Spajkiego (na miejscu naszego kochanego Kajtusia...). Quote
gonia66 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 __Lara napisał(a):Jestem u Spajkiego (na miejscu naszego kochanego Kajtusia...). No właśnie...bardzo serdecznie witamy cioteczkę Larę...tym bardziej ze tu prawie nikt nie zagląda..i nikt się nie cieszył z nami, ze Sapkjuś juz grzeje doopeczkę u Morii...a do tej pory zeby zagrza...kładł się w...smietniku:-(:-(:-(Teraz upodobal sobie koszyczek Kajtusia...Dziękujemy Kajetanku:loveu: Quote
marysia55 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 no to ja po Larze melduję sie na wątku, wiadomo chyba kto mnie tutaj zaprosił :cool3:. Z resztą pewnie zaraz sama sie przyzna ( bez bicia):loveu: Quote
__Lara Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 A, to ja napewno będę choć tutaj Spajkiego odwiedzać regularnie ;) Niech mu się dobrze śpi na tym miękkim posłanku... Quote
gonia66 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 marysia55 napisał(a):no to ja po Larze melduję sie na wątku, wiadomo chyba kto mnie tutaj zaprosił :cool3:. Z resztą pewnie zaraz sama sie przyzna ( bez bicia):loveu: No wlaśnie...ciekawe kto to taki...:lol:Bardzo bardzo serdecznie witamy "nowa" cioteczke u Spajkusia...zaczyna sie robi ruch w interesie- a skoro tak, to ja juz mam spokojna noc:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 gonia66 napisał(a):No wlaśnie...ciekawe kto to taki...:lol:Bardzo bardzo serdecznie witamy "nowa" cioteczke u Spajkusia...zaczyna sie robi ruch w interesie- a skoro tak, to ja juz mam spokojną noc:loveu::loveu::loveu::loveu: spokojną i bezpieczną :mad:, 'dogorra' przecież wchodzi na wątek :evil_lol: Quote
gonia66 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 marysia55 napisał(a):spokojną i bezpieczną :mad:, 'dogorra' przecież wchodzi na wątek :evil_lol: AAA...no fakt- zapomnailam juz, ze nawet na dogo moze byc niebezpiecznie..ale już..teraz to nikt nam nie podskoczy przeca:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Moria Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Spajki ładnie przespał drugą noc,rano zjadł i spodobało mu sie chodzic po podworku, on biega a nie chodzi. Zamerda już czasami ogonkiem jak coś się dzieje pojdzie i zobaczy zaczyna się interesować. Quote
martka1982 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Moria napisał(a):Spajki ładnie przespał drugą noc,rano zjadł i spodobało mu sie chodzic po podworku, on biega a nie chodzi. Zamerda już czasami ogonkiem jak coś się dzieje pojdzie i zobaczy zaczyna się interesować. To może nawet niedługo da głos! Moria pytałaś mnie jak Ci go przekazywałam ile Spajki spędził w schronisku, a ja nie pamiętałam. Teraz już sprawdziłam - prawie 2 lata. W schronisku Spajki i Kajetan mieszkali w tym samym pomieszczeniu - w kociarni, bo tam jest ciepło i cicho, a dla staruszków jedno i drugie jest ważne. Quote
ihabe Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Witam ciotki i Spajkusia w ten cudowny dzień:loveu::loveu::loveu: Cudowne wieści o Spajkusiu:loveu: Czekamy na to co powie wet.... oby wszystko było ok:loveu: Quote
__Lara Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Moria napisał(a):Spajki ładnie przespał drugą noc,rano zjadł i spodobało mu sie chodzic po podworku, on biega a nie chodzi. Zamerda już czasami ogonkiem jak coś się dzieje pojdzie i zobaczy zaczyna się interesować. Pozdrowienia dla Spajkusia :lol: Quote
Moria Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Spajki lubi spacerki pilnuje sie nogi chodzi krok w krok jest super kontaktowym psem. Byl u weta ale juz go nie pokazywalismy po awanturze ze sledzikiem jutro bedzie mial przegląd. Quote
gonia66 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Moria']Spajki lubi spacerki pilnuje sie nogi chodzi krok w krok jest super kontaktowym psem. Byl u weta ale juz go nie pokazywalismy po awanturze ze sledzikiem jutro bedzie mial przegląd. PO JAKIEJ AWANTURZE??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o CO CHODZI???:razz: Quote
marysia55 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 gonia66 napisał(a): PO JAKIEJ AWANTURZE??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o CO CHODZI???:razz: no widzisz Goniu jak to jest z tymi dziadkami, jak tylko poczują wiatr w żaglach od razu wychodzi z nich niezły ananas :evil_lol: O awanturze tez nic mi nie wiadomo, ale może nie było z byt ostro :cool1: Gonia ile kosztuje pobyt Spajkiego u Morii ????? Quote
gonia66 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 marysia55 napisał(a):no widzisz Goniu jak to jest z tymi dziadkami, jak tylko poczują wiatr w żaglach od razu wychodzi z nich niezły ananas :evil_lol: O awanturze tez nic mi nie wiadomo, ale może nie było z byt ostro :cool1: Gonia ile kosztuje pobyt Spajkiego u Morii ????? Oj ..Maryś..kosztuje 300 zł..i nam brakuje jeszcze sporo..musza sie znaleź..na pierwszy misiac ma w spadku od Kajetanka...ale nie całośc...bo myśle, ze trzeba się podzieli z jakaś bidulinką chociaż stowka..ale to miesiac..a na reszte musimy znaleźc chocby spod ziemi kasę....:cool3: Quote
martka1982 Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 A dowiemy się co to za awanturka była?:) Quote
Moria Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Na wątku sledzika napisane. Spajki jest bardzo sympatycznym pieskiem, tez duzo śpi ale spaceruje przychodzi na jedzenie pilnuje sie bardzo dobrze że trafil do hoteliku. Quote
gonia66 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 BARDZO PROSZE WSZYSTKIE DEKLARUJACE CIOTECZKI SPAJKUSIOWE O WPLATY DLA PSIAKA- DZIS WPLACAM PIENIAZKI ZA HOTELIK, ALE MUSZE TO ZROBIC Z KONTA KAJTUSIOWEGO..A TAM STOWKA MIALA BYC DLA INNEGO PSIAKA- WIEC Z WPLACONYCH DEKLARACJI BEDE MUSIALA "ZABRAC TA STOWKE"... Do tej pory wpłynęla na Spajkusia tylko wpłata cioteczki Eski- 20 zł....No i przypominam tez, ze ciagle nam brakuje dklaracji stalych dla Slodziaka i mamy niecaly miesiac zeb je zebrac..kto pomoze w zapraszaniu????Przeciez ten psiak zasluguje na cieplo.....:-(:-( Quote
Recommended Posts