Cajus JB Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Znajdziemy kogoś do bazarku w takim razie. Ja mogę pisać pw dopiero za kilka dni. Quote
gonia66 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Cajus JB napisał(a):Znajdziemy kogoś do bazarku w takim razie. Ja mogę pisać pw dopiero za kilka dni.No tak- bazarek bylby bardzo wskazany:) Ewentualnie jakieś fanty moglabym poszukac i wyslac do "bazarkowicza":) Quote
agata51 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Zasponsoruję wyróżnienie allegro. Goniu, wyślesz martce kasę (dorzucę do wrześniowej deklaracji - sierpniowa właśnie idzie)? Quote
gonia66 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 agata51 napisał(a):Zasponsoruję wyróżnienie allegro. Goniu, wyślesz martce kasę (dorzucę do wrześniowej deklaracji - sierpniowa właśnie idzie)?NO jasne, że wyslę:):) dZiekuje cioteczce Agatce za taki prezencik na zakonczenie rozpoczęcie????) nowego dnia:):) Quote
gonia66 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Martka- Twoj numer konta to ten, na ktorego wysylam deklaracje dla Mietuska- prawda? Napisz, jaka dokladnie mam przesłac kwote na wyróznienie:) Quote
martka1982 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 tak, to mój nr konta. wyróżnienie zwykłe na 2 tyg kosztuje 12 zł a z bajerami 20zł,więc tyle ile dostanę, to tak wyróżnię:) Quote
gonia66 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 martka1982 napisał(a):tak, to mój nr konta. wyróżnienie zwykłe na 2 tyg kosztuje 12 zł a z bajerami 20zł,więc tyle ile dostanę, to tak wyróżnię:) Wysylam Martuś 20 zł..może cioteczka Agatka mnie nie skrzyczy:)Pieniazki pewnie beda w poniedzialek na twoim koncie. Potem uciekam niestety i nie wiem kiedy bedę na dłużej- idzie do nas podobno kolejna wielka woda:( CAle miasteczko sie mobilizuje a ja zaraz jadę z TZ wieźc chleb do ludzi z Czech- tam podobno tragedia jakiej świat nie widzial:(:( Trzymajcie kciuki-prosze... Quote
agata51 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Nie skrzyczy :lol: Nie daj się wielkiej wodzie, Goniu. Quote
gonia66 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 agata51 napisał(a):Nie skrzyczy :lol: Nie daj się wielkiej wodzie, Goniu.OJ...dobrze, ze jesteś Agatko- bo ja samowolke uprawialam na watku i liczylam się z pstryczkiem w nosa:) Poki co- u nas spokojnie..o 2.00 mial byc alarm (wg strazakow, ktorzy koczuja niedaleko), ale jest cisza...deszcz nie pada- tylko błyska sie co chwile..a to nie jest pocieszające, bo jesli pada w Czechach...:( Ale juz nie kracze- jest dobrze i bedzie dobrze...musi byc...zwierzeta w sasiedniej wiosce , po ostatniej powodzi sa bez bud..przywiązane do drzew i zestresowane na maxa..:(..ledwo odratowane(choc sporo podobno utonęlo)..wiec teraz mialby dużo mniejsze szanse..Nie chcę więc nawet o tym myślec...dlatego dobre mysli potrzebne.. Dobranoc:) Quote
martka1982 Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 gonia a w jakiej miejscowosci mieszkasz? zal czytac o tych biednych zwierzętach. o nich w takich chwilach ludzie najmniej mysla:( w takim razie juz dzis wyroznie allegro Spajkiego bo skonczylo mu sie godzine temu Quote
gonia66 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 martka1982 napisał(a):gonia a w jakiej miejscowosci mieszkasz? zal czytac o tych biednych zwierzętach. o nich w takich chwilach ludzie najmniej mysla:( w takim razie juz dzis wyroznie allegro Spajkiego bo skonczylo mu sie godzine temu Leśna..:(to okolice Liberca.. No nic...póki co jest w miare spokojnie, paniki nie ma...w nocy nie wylało choć podobno stan rzek się podniósł..mialam nadzieję, ze z tymi Czechami i ewakuacja tamtejszych ludzi, to moze plotka..ale wlasnie przed chwila w TVN24 mowili to samo..czy oni sa bardziej przezorni, czy wiecej wiedza..??ech...wolę nie myslec za dużo...bedzie dobrze... Cieszę sie, że Spajkus ma wyróznione ogłoszenia..ja dzwoniłam do Morii...może coś nam się uda od przyszłego miesiaca wymyślić ,dla polepszenie choć odrobinę finansow Spajkusia..zobaczymy...On jest ślicznym i bezproblemowym zupełnie psiakiem- powinien miec duzo ogloszen...powinien dawno miec domek... JAkby co, bede zagladała, ale zbyt dyspozycyjna obecnie nie bede... Quote
gonia66 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Jestem juz- mam nadzieje, spokojnie:) Melduję uprzejmie, ze wpłaciłam na konto Morii 300 zł opłaty za hoteli oraz 20 zł na konto Martusi na wyróżńienie allegro:) Rozliczenie oczywiscie na koniec miesiaca:) Quote
gonia66 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Doszła wpłata od cioteczki agaty51-10 zł:)BArdzo dziękujemy i prosimy o wpłaty- Spajkus jest obecnie na minusie:( Quote
gonia66 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 I mamy kolejną wpłate dla naszego Spajkusia- 10 zł od cioteczki eski:):) Baaaaaaaaaaardzo dziękujemy za pamięc i serduszko dla chłopczyka:) Quote
Lidan Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Witaj Spajkusiu. Skoro ja nie mogę spać z powodu jakiegoś koncertu czy festiwalu to przynajmniej cie odwiedzę i wyprowadzę na spacerek :-) Quote
gonia66 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 agata51 napisał(a):20 dorzucę do wrześniowej wpłaty.Super:) dzięki juz teraz Agatko:) Lidan napisał(a):Witaj Spajkusiu. Skoro ja nie mogę spać z powodu jakiegoś koncertu czy festiwalu to przynajmniej cie odwiedzę i wyprowadzę na spacerek :-)Uuuuu..a jakiego koncertu??To gdzie Ty Lidziu mieszkasz..??Zadna TV nie transmituje jakiegos festiwalu;):) Quote
Lidan Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Mieszkałam sobie na zad...u, niedaleko cmentarza, w spokojnym miejscu. Niestety Park Lotnictwa i Astronautyki będący kawałek ode mnie tak się rozpanoszył i rozrósł, że organizuje od kilku lat coraz to nowe i głośniejsze imprezy. W czerwcu latają nam przez 2 dni nad blokami samoloty (chyba dlatego przełożono wystawę psów na wrzesień choć zawsze była w czerwcu), w sierpniu odbywa się dwudniowy Coke Live Music Festival, a gdzieś jeszcze po drodze zjazd ciężarówek. A ja nie lubię być zmuszana do brania udziału w imprezach wbrew mojej woli, a nie mam wyboru skoro prezydent miasta wydaje zgodę na takie głośne nocne imprezy :angryy: Quote
gonia66 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Lidan napisał(a):Mieszkałam sobie na zad...u, niedaleko cmentarza, w spokojnym miejscu. Niestety Park Lotnictwa i Astronautyki będący kawałek ode mnie tak się rozpanoszył i rozrósł, że organizuje od kilku lat coraz to nowe i głośniejsze imprezy. W czerwcu latają nam przez 2 dni nad blokami samoloty (chyba dlatego przełożono wystawę psów na wrzesień choć zawsze była w czerwcu), w sierpniu odbywa się dwudniowy Coke Live Music Festival, a gdzieś jeszcze po drodze zjazd ciężarówek. A ja nie lubię być zmuszana do brania udziału w imprezach wbrew mojej woli, a nie mam wyboru skoro prezydent miasta wydaje zgodę na takie głośne nocne imprezy :angryy:JAkie nocne imprezy..??:o (;););)) Toc to wczesny wieczór cioteczko, a jutro wekend:D Juz sobie przypominam teraz...w zeszlym roku tez mialas urwanie głowy z tym koncertem... No cóz..życie...JA tam lubię...ale niekoniecznie pokazy lotnicze nad głowami;) Quote
Lidan Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Witaj Spajki :-) Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku pieseczku i że nikt Ci spokoju nie zakłóca nocna porą tak jak mnie znowu :angryy: Gonia, od 22-ej od zawsze obowiązuje cisza nocna, więc jest noc :eviltong: ------------------------------------------- [FONT=Impact]Kup cegiełkę i pomnóż Marsowi[/FONT] Quote
gonia66 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='Lidan']Witaj Spajki :-) Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku pieseczku i że nikt Ci spokoju nie zakłóca nocna porą tak jak mnie znowu :angryy: Gonia, od 22-ej od zawsze obowiązuje cisza nocna, więc jest noc :eviltong: ------------------------------------------- [FONT=Impact]Kup cegiełkę i pomnóż Marsowi[/FONT]Hihihihi..u mnie o 22 to wczesny wieczór, ale masz rację, ja to troche albo nawet nieźle zakręcona jestem w tej kwestii i cala moja rodzinka tez:) Naszi przyjaciele mowia na nas "Rodzina Adamsów":):) Quote
__Lara Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='gonia66']Hihihihi..u mnie o 22 to wczesny wieczór, ale masz rację, ja to troche albo nawet nieźle zakręcona jestem w tej kwestii i cala moja rodzinka tez:) Naszi przyjaciele mowia na nas "Rodzina Adamsów":):) :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
marysia55 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Spajki chociaz bezpieczny pewnie by chciał juz do domku własnego z łożeczkiem i pierzynką. Quote
martka1982 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 dobra dusza wykupiła Spajkiemu 30 ogłoszeń. MartynaP zrobi je w drugim tygodniu września Quote
Recommended Posts