Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moria napisał(a):
U Spajkusia bez zmian leniuchuje powarkuje na wieksze od siebie psy, znaczy sie pomrukuje u nas trochę inaczej, ale zdjecia jakies przeslemy, bo wiem że Spajkus jest zaniedbywany, znaczy sie na dogo bo w rzeczywistości raczej nie.

Czekamy na fotki..

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lidan napisał(a):
Ja :evil_lol: ja ;) Ja też jestem chętna do oglądania Spajkiego :p
Przelałam przed chwilą moją dyszkę na konto pieseczka.

To jeszcze troche poczekamy..dostalam PW od Morii, że ma chwilową trudną sytuacje..więc czekamy cierpliwie...

Posted

marysia55 napisał(a):
może się w końcu doczekamy :-)
Zanim doczekamy się foteczek, cioteczka gonia donosi, ze do skarpetki SPajkusia wpadło 20 zł od cioteczki Marysi55:):) Baaadzo dziekujemy kochanej ciociuńci za pamięc i serduszko dla naszych milusinskich:)

Posted

a może znalazłaby się chętna osoba do opłacenia Spajkiemu ogłoszeń na jakimś bazarku ogłoszeniowym na dogo? skoro on ma tylko allegro u mnie i żadnych innych ogłoszeń to u morii może pozostać jeszcze bardzoooo długo. wiem,że takie ogłoszenia robi np amensalizm (nie wiem czy dobrze napisałam)

Posted

I kolejne wpłaty dla Spajkusia:
11.06- Eski- 20 zł
11.06- Ihabe- 20 zł
BArdzo dziękuję cioteczkom za podratowanie finansów Spajkusia, neistey zbliza sie 15-go, a ja mam w skarpecie 137 zł (to nawet nie jest połowa kwoty:(:()..
Cajus jak wpłaci swoja "dole", to i tak będzie brakowałao, a ja wyjeżdżam na ponad miesiąc 29 czerwca...bede spowrotem ok 3 sierpnia...oczywiscie ok 15 postaram się wejśc gdzies do kawiarenki (bede za granica odpoczywala), ale wpłacę ile będzie-i obawiam się, że może sie sparwa skomplikować..
Moze ktos ma jakies fanty na bazarek..??Tak udalo nam sie podratowac wątek Alfika i na kilka miesiecy bedzie chłopak bezpieczny, a mial fatalna sytuację....
No i te ogłoszenia..bez ogłoszen- bedziemy placic w nieskonczonośc...:(...dopóki darczyncy się nie "wysypia"..:( a potem co..??Schron..??:(
EDIT:
I dziś jeszcze doszła wpłata od cioteczki Frubki- 10 zł:):) BArdzo dziekuję:) MAmy wiec póki co- 147 zł:):)

Posted

Spajki ma wplacone za hotelik:) Zrobilam to w dwoch ratach- ale od cajusa doszly pieniazki szybciej w tym miesiacu i nie bede czekala do konca miesiaca:)
Kolejna wplate MOria "pozwoliła' mi zrobić, jak wróce- sama do mnie zadzwonila z propozycja- bo wie, że wyjeżdżam:):) Bardzo dziekuje Morii- na pewno wplace od razu po powrocie za caly mieisac- bo do tego czasu juz pewnie bedzie cala kwota:) Zapasu nie mamy-na dziś jest minus 3 zł:(:(:(

Posted

gonia66 napisał(a):
Spajki ma wplacone za hotelik:) Zrobilam to w dwoch ratach- ale od cajusa doszly pieniazki szybciej w tym miesiacu i nie bede czekala do konca miesiaca:)
Kolejna wplate MOria "pozwoliła' mi zrobić, jak wróce- sama do mnie zadzwonila z propozycja- bo wie, że wyjeżdżam:):) Bardzo dziekuje Morii- na pewno wplace od razu po powrocie za caly mieisac- bo do tego czasu juz pewnie bedzie cala kwota:) Zapasu nie mamy-na dziś jest minus 3 zł:(:(:(
może jednak, któraś cioteczka ruszyłaby z jakimś bazarkiem. Jeśli w ten sposób nie spróbujemy podreperować finansów Spajkusia .... to czarno to widzę:shake:

Posted

marysia55 napisał(a):
może jednak, któraś cioteczka ruszyłaby z jakimś bazarkiem. Jeśli w ten sposób nie spróbujemy podreperować finansów Spajkusia .... to czarno to widzę:shake:

NO ja niestey tez..:( Tym bardziej, ze wyjeżdzam i nie będzie komu "marudzic";) COraz wiecej ludzi nie ma juz grosza...a wstyd się "prosić" nieustannie..:( A Spajkuś juz dawni powinien dooopke na wersalce trzymać...na wakacjach raczej "szanse marne"..i obym się myliła...

Posted

Gdyby znalazły się jakieś fanty na bazarek to ewentualnie wieczorowa porą mogłabym coś wystawić. Ja niestety raczej nic specjalnego nie mam :niewiem:

Posted

Jutro wyjeżżam na urlop dośc daleko i to ponad miesiąc..Spajkus ma oplacony hotelik do 15-go lipca:)Moria sama dzwonila i zaproponowala, zebym kolejna wplate za hotelik uiściłą po powrocie (ok 3-4 sierpnia)..problem tylko w tym,ze na koncie słodziaka (po wplacie dzisiejszej od cioteczki madcat81- mamy zgormadzone 27 zł...nie będzie mnie nawet, zeby "powalczyc", wiec bardzo prosze...potrzeba nam co miesiac "tylko" 150 zł, bo drugie 150 zł wplaca kochany Cajus- a to majątek tak naparwde..i ratuje zycie Spajkusiowi...(kolejny raz wielkie uklony i podziekowania dla Cajusa)...jeśli nie uda nam się zebrac 150 zł co miesiac- to nawet nie chce myslec, co sie stanie:(..najlepiej oczywiscie, gdyby Spajki znalazł domek...tylko jak to zrobić..?? Prosze więc...pomóżmy Spajkusiowi znaleźc kasę na hotelik...albo domek...bez tego ...mam czarne mysli(:(:(