Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
oj koniecznie nawet ciemną nocką :-)

jaKA TO TAM CIEMNA NOCKA;p
To samo południe przeciez jest:D
SPajkus, choc z cioteczkami na spacerek:):)

Posted

Lidan napisał(a):
Z ciocią...z wujkiem...to jak rodzinny spacerek po obiadku u cioci (i wujka) ;-)
To teraz ja odwiedzę przystojnego starszego pana :-)

A ja doskakuje do Lidzi:) RAzem będzie nam raźniej, bo już ciemnawo:D;)

Posted

marysia55 napisał(a):
Chyba się nie załapię na ten Wasz spacerek bo za późno tutaj wlazłam:evil_lol:

Aj tam za poźno...każda pora dobra, zeby naszego leniuszka rozruszać:D

Posted

[quote name='Cajus JB']Niedawno poszła moja deklaracja. Po raz pierwszy przez net. Tak więc gonia jak możesz to sprawdź czy jest ok z moimi ustawieniami.
Własnie szukałam watku Spajkusia, aby napisac, ze dziś wpłąciłąm za hotelik tylko 150 zł- za pól miesiąca...:(
Niestety tym razem nie mogłam inaczej, gdzyż na koncie chłopaka miałam zaledwie 177 zł (z dzisiejsza wpłata od cioteczki eski- 20 zł).
Twoja wpłata CAjus nie dotarła jeszcze, ale jak tylko się zaksięguje, natychmiast napisze na watku i wpłacę za hotelik drugą ratę.
Pozdarwiam Spajkusia i wszystkich jego fanów i fanki:):)

Posted

[quote name='Cajus JB']Niedawno poszła moja deklaracja. Po raz pierwszy przez net. Tak więc gonia jak możesz to sprawdź czy jest ok z moimi ustawieniami.Twoje ustawienia Cajus sa OK:) Własnie doszło do skarpetki Spajkusia 150 zl oraz 10 zł deklaracji od cioteczki agaty51:loveu::loveu::):) BArdzo dziękujemy za wpłate dla naszego leniuszka:):multi:

• 2 weeks later...
Posted

U Spajkusia bez zmian leniuchuje powarkuje na wieksze od siebie psy, znaczy sie pomrukuje u nas trochę inaczej, ale zdjecia jakies przeslemy, bo wiem że Spajkus jest zaniedbywany, znaczy sie na dogo bo w rzeczywistości raczej nie.