Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madcat1981']A ja wpłacałam 28 stycznia a mnie nie ma w rozliczeniu :sad:[/QUOTE]
Serio???????dzięki madcat za zauważenie....rano skoro swit kolo 14 jak wstanę;), to sparwdzę i napisze...albo przegapilam tutaj, albo w zeszycie....:)

Posted

JUż sparwdziłam...oczywiscie, jest Twoja wpłata madcat...wpłacałaś dwa razy- na Alfika i na Spajkusia- ja zobaczylam tylko raz- i wpisałam CIe do Alfisia, za to do Spajkusia, juz nie...:(...dziekuję za upomnienie:):)Juz poprawiam rozliczenie i doliczam dyszke oczywiscie:):)

Posted

AKTUALNE ROZLICZENIE NASZEGO CHŁOPACZKA- WERSJA POPRAWIONA
5.01- MARYSIA55- 20 ZŁ
6.01- IHABE- 20 ZŁ
12.01- FRUBKA- 10 ZŁ
WIOLETAT- 40 ZŁ
CAJUS- 150 ZŁ
ESKI- 20 ZŁ
WPŁATA 15.01 330 ZŁ (HOTELIK + SZCZEPIENIA)
NA KONCIE SŁODZIAKA NA KONIEC STYCZNIA MAMY ZGROMADZONE 67 ZŁ
28.01 MADCAT81- 10 ZŁ
1.02 LIDAN- 10 ZŁ
AGATA51- 10 ZŁ
IHABE- 30 ZŁ
2.02 MARYSIA55- 20 ZŁ
OBECNIE W SKARPECIE SPAJKUSIA MAMY 147 ZŁ:):):)dzIĘKUJEMY:D

Posted

I pomyśleć, że ja zawsze wpłacam dwa przelewy pod rząd (Alf, Spajkuś) właśnie z tą myślą, żeby Ci się nie pomyliło :diabloti: Jak wygodniej jednym puszczać, to mogę tak robić :D

Posted

[quote name='madcat1981']I pomyśleć, że ja zawsze wpłacam dwa przelewy pod rząd (Alf, Spajkuś) właśnie z tą myślą, żeby Ci się nie pomyliło :diabloti: Jak wygodniej jednym puszczać, to mogę tak robić :D[/QUOTE]
Jezeli TObie wygodniej, to puszzcaj w jednym:) Ale to po prostu moje przeoczenie we wpisie- dlatego najpelszym sposobem jest sprawdzanie mnie samej:D..u mnie jak w "szwajcarskim banku" złotówka nie zginie- może sie tylko "zawieruszyc":D

Posted

gonia66 napisał(a):
Jezeli TObie wygodniej, to puszzcaj w jednym:) Ale to po prostu moje przeoczenie we wpisie- dlatego najpelszym sposobem jest sprawdzanie mnie samej:D..u mnie jak w "szwajcarskim banku" złotówka nie zginie- może sie tylko "zawieruszyc":D
Jak mawiał mój znajomy (zawodowy żołnierz) "najwyższą formą zaufania jest kontrola":diabloti: . Bardzo lubiłam te jego powiedzonka :evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
Jak mawiał mój znajomy (zawodowy żołnierz) "najwyższą formą zaufania jest kontrola":diabloti: . Bardzo lubiłam te jego powiedzonka :evil_lol::evil_lol:

OOOOOOOO...to jest trafne w 101% hasło i powinno byc motywem przewodnim dogomanii:):)

Posted

Kochani- sytuacja bardzo trudna- w takiej Spajkus jeszcze nie był...:(:(
NA dzis do skarpety Spajkusia doszly wpłaty od cioteczek Frubki- 10 zł i Eski- 20 zł= razem mial zgormadzone 177zł
Dzis musialam dokonac wplaty za hotelik- 300 zł..ale takiego braku nie moglam pokryc ze swojej "kieszeni", bo po prostu nie mam:(
Zaplacilam więc za 14 dni- do konca lutego- 140 zł.
..zeby mi bylo latwiej zapamietac...zostalo wiec 37 zł...i to wszystko poki co....Pewnie niebawem wpłaci wujaszek Cajus 150 zł i będzie na kolejne 15 dni marca...ale ciągle nie mam wpłat od Negri, nie wplacila zaleglych pieniazkow ewatonieja...nie wiem co robić...:(

Posted

[quote name='gonia66']Kochani- sytuacja bardzo trudna- w takiej Spajkus jeszcze nie był...:(:(
NA dzis do skarpety Spajkusia doszly wpłaty od cioteczek Frubki- 10 zł i Eski- 20 zł= razem mial zgormadzone 177zł
Dzis musialam dokonac wplaty za hotelik- 300 zł..ale takiego braku nie moglam pokryc ze swojej "kieszeni", bo po prostu nie mam:(
Zaplacilam więc za 14 dni- do konca lutego- 140 zł.
..zeby mi bylo latwiej zapamietac...zostalo wiec 37 zł...i to wszystko poki co....Pewnie niebawem wpłaci wujaszek Cajus 150 zł i będzie na kolejne 15 dni marca...ale ciągle nie mam wpłat od Negri, nie wplacila zaleglych pieniazkow ewatonieja...nie wiem co robić...:(

gonia66, Negri jest w ciężkiej sytuacji, zapewne dlatego. Ale może skontaktować się z nią telefonicznie? Jakby co mam telefon. Trzeba napisać też do ewatonieja.

Posted

[quote name='__Lara']gonia66, Negri jest w ciężkiej sytuacji, zapewne dlatego. Ale może skontaktować się z nią telefonicznie? Jakby co mam telefon. Trzeba napisać też do ewatonieja.
Laro...rozumie....w ciezkiej sytuacji materianej, czy zyciowej jest Negri???Wiem wlasnie, ze jedna i druga- to cioteczki bardzo solidne zawsze byly...nie chce dzwonic, jesli wiadomo, ze nie bedzie miala mozliwosci wplaty...może się źle poczuć..:(

Posted

Właśnie to mnie martwi najbardziej:(:(...Dziś wujek Cajus przysłał dla Spakusia pieniązki i to az o całe 20 zł więcej- pzrysłał więc 170- a nie jak deklarował 150 zł...Bardzo bardzo dziekujemy...nie pisze tu za wiele ale pomaga jak umie...:):)Bardzo dziękuje zwłaszcza tym wszystkim, ktorzxy ciągle pamietaja o Spajkusiu i wysylaja pieniążki....martwie sie bardzo- bo nawet nie chce mysleć, co by było, gdyby nie Cajus...:(:(
Nie miałam nogdy takiej historii....a w dodatku to ja nawet nie wiem, czy Spajkus jest jeszcze gdzies ogłaszany...wszystko sie zaczyna rozmywać...wszystko gdzieś umyka....rozpływa się...tylko Spajkus pozostaje na miejscu...:(:(A juz dawno moglby miec domeczek....:(:(
A ja się czuję po ostatnich wydarzeniach taka wypluta...zeszło ze mnie powietrze....więc teraz historia Spajkusia mnie jeszcze bardziej niz ormalnie przygniata:(:(

Posted

Zajmę się odnowieniem ogłoszeń Spajkusia. Sporo się u mnie ostatnio dzieje i jestem wybity z rytmu. Powrót do normalnego trybu trwa już za długo. Czas się rozpędzić. Będzie Spajkuś miał nowe ogłoszenia jeszcze w tym tygodniu.

Posted

gonia66 napisał(a):
Laro...rozumie....w ciezkiej sytuacji materianej, czy zyciowej jest Negri???Wiem wlasnie, ze jedna i druga- to cioteczki bardzo solidne zawsze byly...nie chce dzwonic, jesli wiadomo, ze nie bedzie miala mozliwosci wplaty...może się źle poczuć..:(

Raczej życiowej, umarł cioteczce niedawno brat :(

Posted

__Lara napisał(a):
Raczej życiowej, umarł cioteczce niedawno brat :(

......................................:(...przykra sparwa...:(dam jej wiec na razie spokoj może....

Posted

przeglądam watek bo gonia66 do mnie napisała że mam zaległości w płatnościach
sprawdziłam swoje konto bankowe i mam 4 wpłaty po 35 zł na kajetanka (za miesiące czerwiec-wrzesień)
oraz dwie wpłaty z 1 i 29pażdziernika po 35 zł zatytułowane wpłata za październik i za listopad
więc zalegam za grudzień? dobrze myślę?

Posted

ewatonieja napisał(a):
przeglądam watek bo gonia66 do mnie napisała że mam zaległości w płatnościach
sprawdziłam swoje konto bankowe i mam 4 wpłaty po 35 zł na kajetanka (za miesiące czerwiec-wrzesień)
oraz dwie wpłaty z 1 i 29pażdziernika po 35 zł zatytułowane wpłata za październik i za listopad
więc zalegam za grudzień? dobrze myślę?

TAk cioteczko- dobrze myślisz:) DZiękuję, że odpowiedziałaś:):)SPajkus jest w sytuacji podbramkowej...:(