madcat1981 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 A ja wpłacałam 28 stycznia a mnie nie ma w rozliczeniu :sad: Quote
gonia66 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='madcat1981']A ja wpłacałam 28 stycznia a mnie nie ma w rozliczeniu :sad:[/QUOTE] Serio???????dzięki madcat za zauważenie....rano skoro swit kolo 14 jak wstanę;), to sparwdzę i napisze...albo przegapilam tutaj, albo w zeszycie....:) Quote
gonia66 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 JUż sparwdziłam...oczywiscie, jest Twoja wpłata madcat...wpłacałaś dwa razy- na Alfika i na Spajkusia- ja zobaczylam tylko raz- i wpisałam CIe do Alfisia, za to do Spajkusia, juz nie...:(...dziekuję za upomnienie:):)Juz poprawiam rozliczenie i doliczam dyszke oczywiscie:):) Quote
gonia66 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 AKTUALNE ROZLICZENIE NASZEGO CHŁOPACZKA- WERSJA POPRAWIONA 5.01- MARYSIA55- 20 ZŁ 6.01- IHABE- 20 ZŁ 12.01- FRUBKA- 10 ZŁ WIOLETAT- 40 ZŁ CAJUS- 150 ZŁ ESKI- 20 ZŁ WPŁATA 15.01 330 ZŁ (HOTELIK + SZCZEPIENIA) NA KONCIE SŁODZIAKA NA KONIEC STYCZNIA MAMY ZGROMADZONE 67 ZŁ 28.01 MADCAT81- 10 ZŁ 1.02 LIDAN- 10 ZŁ AGATA51- 10 ZŁ IHABE- 30 ZŁ 2.02 MARYSIA55- 20 ZŁ OBECNIE W SKARPECIE SPAJKUSIA MAMY 147 ZŁ:):):)dzIĘKUJEMY:D Quote
madcat1981 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 I pomyśleć, że ja zawsze wpłacam dwa przelewy pod rząd (Alf, Spajkuś) właśnie z tą myślą, żeby Ci się nie pomyliło :diabloti: Jak wygodniej jednym puszczać, to mogę tak robić :D Quote
gonia66 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='madcat1981']I pomyśleć, że ja zawsze wpłacam dwa przelewy pod rząd (Alf, Spajkuś) właśnie z tą myślą, żeby Ci się nie pomyliło :diabloti: Jak wygodniej jednym puszczać, to mogę tak robić :D[/QUOTE] Jezeli TObie wygodniej, to puszzcaj w jednym:) Ale to po prostu moje przeoczenie we wpisie- dlatego najpelszym sposobem jest sprawdzanie mnie samej:D..u mnie jak w "szwajcarskim banku" złotówka nie zginie- może sie tylko "zawieruszyc":D Quote
marysia55 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 gonia66 napisał(a):Jezeli TObie wygodniej, to puszzcaj w jednym:) Ale to po prostu moje przeoczenie we wpisie- dlatego najpelszym sposobem jest sprawdzanie mnie samej:D..u mnie jak w "szwajcarskim banku" złotówka nie zginie- może sie tylko "zawieruszyc":D Jak mawiał mój znajomy (zawodowy żołnierz) "najwyższą formą zaufania jest kontrola":diabloti: . Bardzo lubiłam te jego powiedzonka :evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 marysia55 napisał(a):Jak mawiał mój znajomy (zawodowy żołnierz) "najwyższą formą zaufania jest kontrola":diabloti: . Bardzo lubiłam te jego powiedzonka :evil_lol::evil_lol: OOOOOOOO...to jest trafne w 101% hasło i powinno byc motywem przewodnim dogomanii:):) Quote
gonia66 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Kochani- sytuacja bardzo trudna- w takiej Spajkus jeszcze nie był...:(:( NA dzis do skarpety Spajkusia doszly wpłaty od cioteczek Frubki- 10 zł i Eski- 20 zł= razem mial zgormadzone 177zł Dzis musialam dokonac wplaty za hotelik- 300 zł..ale takiego braku nie moglam pokryc ze swojej "kieszeni", bo po prostu nie mam:( Zaplacilam więc za 14 dni- do konca lutego- 140 zł...zeby mi bylo latwiej zapamietac...zostalo wiec 37 zł...i to wszystko poki co....Pewnie niebawem wpłaci wujaszek Cajus 150 zł i będzie na kolejne 15 dni marca...ale ciągle nie mam wpłat od Negri, nie wplacila zaleglych pieniazkow ewatonieja...nie wiem co robić...:( Quote
__Lara Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='gonia66']Kochani- sytuacja bardzo trudna- w takiej Spajkus jeszcze nie był...:(:( NA dzis do skarpety Spajkusia doszly wpłaty od cioteczek Frubki- 10 zł i Eski- 20 zł= razem mial zgormadzone 177zł Dzis musialam dokonac wplaty za hotelik- 300 zł..ale takiego braku nie moglam pokryc ze swojej "kieszeni", bo po prostu nie mam:( Zaplacilam więc za 14 dni- do konca lutego- 140 zł...zeby mi bylo latwiej zapamietac...zostalo wiec 37 zł...i to wszystko poki co....Pewnie niebawem wpłaci wujaszek Cajus 150 zł i będzie na kolejne 15 dni marca...ale ciągle nie mam wpłat od Negri, nie wplacila zaleglych pieniazkow ewatonieja...nie wiem co robić...:( gonia66, Negri jest w ciężkiej sytuacji, zapewne dlatego. Ale może skontaktować się z nią telefonicznie? Jakby co mam telefon. Trzeba napisać też do ewatonieja. Quote
gonia66 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='__Lara']gonia66, Negri jest w ciężkiej sytuacji, zapewne dlatego. Ale może skontaktować się z nią telefonicznie? Jakby co mam telefon. Trzeba napisać też do ewatonieja. Laro...rozumie....w ciezkiej sytuacji materianej, czy zyciowej jest Negri???Wiem wlasnie, ze jedna i druga- to cioteczki bardzo solidne zawsze byly...nie chce dzwonic, jesli wiadomo, ze nie bedzie miala mozliwosci wplaty...może się źle poczuć..:( Quote
Lidan Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Kasy brak :shake: i wszyscy poszli sobie gdzieś od Spajkiego :mad: Quote
gonia66 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Właśnie to mnie martwi najbardziej:(:(...Dziś wujek Cajus przysłał dla Spakusia pieniązki i to az o całe 20 zł więcej- pzrysłał więc 170- a nie jak deklarował 150 zł...Bardzo bardzo dziekujemy...nie pisze tu za wiele ale pomaga jak umie...:):)Bardzo dziękuje zwłaszcza tym wszystkim, ktorzxy ciągle pamietaja o Spajkusiu i wysylaja pieniążki....martwie sie bardzo- bo nawet nie chce mysleć, co by było, gdyby nie Cajus...:(:( Nie miałam nogdy takiej historii....a w dodatku to ja nawet nie wiem, czy Spajkus jest jeszcze gdzies ogłaszany...wszystko sie zaczyna rozmywać...wszystko gdzieś umyka....rozpływa się...tylko Spajkus pozostaje na miejscu...:(:(A juz dawno moglby miec domeczek....:(:( A ja się czuję po ostatnich wydarzeniach taka wypluta...zeszło ze mnie powietrze....więc teraz historia Spajkusia mnie jeszcze bardziej niz ormalnie przygniata:(:( Quote
madcat1981 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ja jestem, płacę, kibicuję... i martwię się... Quote
Cajus JB Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Zajmę się odnowieniem ogłoszeń Spajkusia. Sporo się u mnie ostatnio dzieje i jestem wybity z rytmu. Powrót do normalnego trybu trwa już za długo. Czas się rozpędzić. Będzie Spajkuś miał nowe ogłoszenia jeszcze w tym tygodniu. Quote
__Lara Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 gonia66 napisał(a):Laro...rozumie....w ciezkiej sytuacji materianej, czy zyciowej jest Negri???Wiem wlasnie, ze jedna i druga- to cioteczki bardzo solidne zawsze byly...nie chce dzwonic, jesli wiadomo, ze nie bedzie miala mozliwosci wplaty...może się źle poczuć..:( Raczej życiowej, umarł cioteczce niedawno brat :( Quote
gonia66 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 __Lara napisał(a):Raczej życiowej, umarł cioteczce niedawno brat :( ......................................:(...przykra sparwa...:(dam jej wiec na razie spokoj może.... Quote
ewatonieja Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 przeglądam watek bo gonia66 do mnie napisała że mam zaległości w płatnościach sprawdziłam swoje konto bankowe i mam 4 wpłaty po 35 zł na kajetanka (za miesiące czerwiec-wrzesień) oraz dwie wpłaty z 1 i 29pażdziernika po 35 zł zatytułowane wpłata za październik i za listopad więc zalegam za grudzień? dobrze myślę? Quote
gonia66 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 ewatonieja napisał(a):przeglądam watek bo gonia66 do mnie napisała że mam zaległości w płatnościach sprawdziłam swoje konto bankowe i mam 4 wpłaty po 35 zł na kajetanka (za miesiące czerwiec-wrzesień) oraz dwie wpłaty z 1 i 29pażdziernika po 35 zł zatytułowane wpłata za październik i za listopad więc zalegam za grudzień? dobrze myślę? TAk cioteczko- dobrze myślisz:) DZiękuję, że odpowiedziałaś:):)SPajkus jest w sytuacji podbramkowej...:( Quote
Cajus JB Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Jak będzie mi dane to dziś nad ranem zacznę ogłoszenia Spajkusia. Jak mi się nie uda to proszę o wybaczenie małego poślizgu. Quote
Lidan Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Tu też cicho i spokojnie... Mizianko dla Spajkusia :-) Quote
gonia66 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 A dziś wpłynęla zalegla kwota od cioteczki ewatonieja- 35 zł;):) BArdzo dziekujemy za pieniązki:):)DLa maluszka naszego sa bardzo potrzebne... Quote
marysia55 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Spajki, a może po tych ogłoszeniach Cajusa jakiś domek cię wypatrzy. Nie ma to chłopie jak własny dom :-) Quote
Recommended Posts