marysia55 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Widzę, że niektóre cioteczki zapomniały o wpłatach, ale przede wszystkim wujek Cajus :shake:. Teraz widzisz Goniu dlaczego tak sie swego czasu upierałam , że rozliczenie finansowe powinno być na pierwszej stronie. Od razu było by widać kto zalega, a tak teraz trzeba będzie skakać po wątku żeby ustalić kto ile zalega :-( i komu sie przypomieć:cool3: Quote
gonia66 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='marysia55']Widzę, że niektóre cioteczki zapomniały o wpłatach, ale przede wszystkim wujek Cajus :shake:. Teraz widzisz Goniu dlaczego tak sie swego czasu upierałam , że rozliczenie finansowe powinno być na pierwszej stronie. Od razu było by widać kto zalega, a tak teraz trzeba będzie skakać po wątku żeby ustalić kto ile zalega :-( i komu sie przypomieć:cool3:Nie nie!!!CAjus wplaca zawsze w okolicach 15-go:)...ale oczywiscie tak- czy siak masz racje z ta pierwsza stronka:) Quote
gonia66 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 marysia55 napisał(a):Gosiu, wpłata dla Spajkusia zeszła ode mnie z konta 5.01.2010 teraz marys zobaczylam ten wpis..weszlam do banku sprawdzic ale teraz ma przerwe techniczna:/..tylko kurcze wplata Ihabe jest z 6.01 wiec tam tez powinna byc twoja....musialam przeoczyc w takim razie...jak tylko uda mi sie wejsc- zaraz napisze:) Quote
marysia55 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 gonia66 napisał(a):Nie nie!!!CAjus wplaca zawsze w okolicach 15-go:)...ale oczywiscie tak- czy siak masz racje z ta pierwsza stronka:) aaaa to przepraszam Cajusa :loveu: Quote
Lidan Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Może te amory Spajkiego nie są takie złe :hmmmm: Rozgrzeje się chłopak w te mroźne wieczory i poranki :p Quote
Cajus JB Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Przepraszam w lutym moja deklaracja może przyjść później. Quote
marysia55 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Cajus JB napisał(a):Przepraszam w lutym moja deklaracja może przyjść później. Najważniejsze, że przyjdzie:p. Rozumiem , że styczniowa przyjdzie na czas :eviltong: Quote
Cajus JB Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Wpłaciłem 14 stycznia. Jak niedoszła to będzie w poniedziałek. Quote
gonia66 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Cajus JB napisał(a):Wpłaciłem 14 stycznia. Jak niedoszła to będzie w poniedziałek. Przyszla przyszla..bylam pewna, ze napisalam:) Twoja Marys tez doszla, tylko ozrientowalam sie, ze skonczyla mi sie kartka w zeszycie i Twoja wplate wpisalam na kolejnej..ale niestey przelozylam dwie kartki..:p..no i koejne wplaty juz wpisywalam dobrze...przeszperalam konto,wszystko gra:)Wplynela tez kwota od cioteczki eski- 20 zł/ Stan konta Spajkusia na dzis wynosi (po wplacie 300 zł 15-go za hotelik) 67zł.. Dziekuje batrdzo wszystkim cioetczkom i wujaszkowi Cajusowi za wplaty i pamiec o slodziaku:) Quote
madcat1981 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Wpłaciłam skrzatowi 10 zl deklaracji :) Mizianka Spajkusiu :) Quote
Moria Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 U chlapaka jak u chłopaka wysypia sie na poduszkach, mróz i zima mu niegrozna, wychodzi do ogrodka na spacerki, grzeje sie potem przy kominku. Jest cichy spkojny, czasem zawarczy na drugiego psa i tak sobie czeka wiosny, oby jak najszybciej. Spajkuś to tak psi kot. Quote
Lidan Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Moja skromna deklaracja poszła do ciepłolubnego wygodnickiego Spajkusia :-) Quote
marysia55 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Sprawdzałam na pierwszej stronie i nasz chłopak ma nieaktualne allegro:shake:. Inne ogłoszenia pewnie też. Jak go świat nie zobaczy to będzie tak siedział i siedział, a my będziemy tylko patrzeć jak się coraz bardziej starzeje. Kto robił ostatnio allegro Spajkiemu??? może by odnowić?? Jeśli trzeba to ja zapłacę tylko robić nie umiem. Quote
Lidan Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Dzień dobry Spajkusiu :-) Bez allegro i choćby alegratki będzie siedział aż do śmierci :hmmmm: Quote
si_bcw Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 http://www.allegro.pl/item904970340_spajki_czarny_puchaty_maly_piesek_szuka_domku.html regularnie odnawiane przez martkę:) Quote
martka1982 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='si_bcw']http://www.allegro.pl/item904970340_spajki_czarny_puchaty_maly_piesek_szuka_domku.html regularnie odnawiane przez martkę:) no właśnie:) Quote
Lidan Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Słodkich snów Spajkusiu :-) Niech ci się nowy domek przyśni :kciuki: -------------------------------------------------------------------------------- => srebro na pomoc Beni => Mix różności na stare kaukazy Quote
marysia55 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='si_bcw']http://www.allegro.pl/item904970340_spajki_czarny_puchaty_maly_piesek_szuka_domku.htmlregularnie odnawiane przez martkę:) oj to dobrze, bo juz się zaczęłam martwić:roll:. Inna sprawa, że te wszystkie aktualne informacje powinny być na pierwszej stronie. Bardzo dziekujemy martce:loveu: i czekamy na domek :lol::lol: Mocne miziasko Spajki :p:p Quote
gonia66 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 aKTUALNE ROZLICZENIE NASZEGO cHŁOPACZKA:) 5.01- MARYSIA55- 20 ZŁ 6.01- IHABE- 20 ZŁ 12.01- FRUBKA- 10 ZŁ WIOLETAT- 40 ZŁ CAJUS- 150 ZŁ ESKI- 20 ZŁ WPŁATA 15.01 330 ZŁ (HOTELIK + SZCZEPIENIA) NA KONCIE SŁODZIAKA NA KONIEC STYCZNIA MAMY ZGROMADZONE 67 ZŁ 1.02 LIDAN- 10 ZŁ AGATA51- 10 ZŁ IHABE- 30 ZŁ 2.02 MARYSIA55- 20 ZŁ OBECNIE W SKARPECIE SPAJKUSIA MAMY 137 ZŁ Przypominam kochanym cioteczkom i wujaszkowi, że 15.02 mamy kolejna opłatę za pobyt w hoteliku- a pieniążków jeszcze sporo brakuje do tej opłaty:(:( Nie mam od dł€ższego czasu wpłat od cioteczki NEGRI (15 zł)- ostatnia wpłata 9.XI i od cioteczki EWATONIEJA- 35 zł:(:(Cioteczka ta deklarowala wplaty do komnca roku, ale jej ostatnia wplata byla zaksiegowana na moim koncie (wg moich notatek- chyba, ze cos przegapiłam:/)...29.X...:(...zaczynam sie martwić... Quote
marysia55 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='gonia66']Przypominam kochanym cioteczkom i wujaszkowi, że 15.02 mamy kolejna opłatę za pobyt w hoteliku- a pieniążków jeszcze sporo brakuje do tej opłaty:(:( Nie mam od dł€ższego zcasu wpłat od cioetczki NEGRI (15 zł) i od cioteczki EWATONIEJA- 35 zł:(:(...zaczynam sie martwić...[/QUOTE]Gonia, jeżeli dobrze pamietam to EWATONIEJA deklarowała swoja wpłatę tylko do końca roku. Niestety koniec roku minął. Prawdopodobnie dlatego nie ma juz od niej wpłat. Quote
gonia66 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='marysia55']Gonia, jeżeli dobrze pamietam to EWATONIEJA deklarowała swoja wpłatę tylko do końca roku. Niestety koniec roku minął. Prawdopodobnie dlatego nie ma juz od niej wpłat. Tak tak...wlasnie weszlam, zeby edytowac, bo zauwazylam.... Kurcze...nie mamy wobec tego ani zapasu, ani znow pelnej deklaracji...bez wplat ewatoniaja bedzie nam do 300 zł brakowalo 20 zl miesiecznie....pod warunkiem, ze wszyscy beda wplacać...nie mamy niestey w zasadzie zapasu kasy...wiec musimy znaleźć kogos "na gwałt"...a czy ktos wie, co z cioteczka Negri???Ona zawsze byla "punktualna" a patrze , ze ostatnia jej wplata byla zaksiegopwana 9.XI, a ewatonieja ostatnio wplacala wg mojego kajetu 29.X...:(:( CZyli wg tego, powinny byc jeszcze pieniazki...ale niestety jest debet..:( http://filipek66.bloog.pl/ZAPRASZAM KOCHAJĄCYCH FILIPKA Quote
Recommended Posts