marysia55 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 __Lara napisał(a):Do góry Spajki!!!! no to hycniemy sobie razem :multi: Quote
gonia66 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Moria'] Nikt sie jeszcze nie zachwycil ta przepi ekną kudłatą kiteczką?????:-o:-o:crazyeye::loveu: Quote
agata51 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 To ja się pierwsza zachwycę! Ach, jaka piękna kiteczka! :multi: Quote
gonia66 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 agata51 napisał(a):To ja się pierwsza zachwycę! Ach, jaka piękna kiteczka! :multi: HAhah..witaj Agatko..jak sie masz tą piękną, wieczorową porą???:eviltong::eviltong: Quote
martka1982 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Spajki nie ociągaj się...kiedy do domu pójdziesz?? Quote
__Lara Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 martka1982 napisał(a):Spajki nie ociągaj się...kiedy do domu pójdziesz?? Podtrzymuję pytanie ;):razz: Quote
marysia55 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='martka1982']Spajki nie ociągaj się...kiedy do domu pójdziesz?? jak sie tylko domek znajdzie :lol: Quote
Cajus JB Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='marysia55'] jak sie tylko domek znajdzie :lol: marysia przyciągasz opiekuna dla Spajkusia? Quote
Cajus JB Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 A gdzie Tobie wszyscy uciekli Spajkuś? Hop do góry wysoko. Quote
marysia55 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Cajus JB']A gdzie Tobie wszyscy uciekli Spajkuś? Hop do góry wysoko. Cajus, wiesz ja wczoraj na innym wątku pracowałam :cool3:, ale dzisiaj o Spajkusiu nie zapomniałam ( ostatnio coraz częściej mi się zaczyna rymować, może by się na poezje przerzucić :hmmmm::hmmmm:) Quote
Cajus JB Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='marysia55']Cajus, wiesz ja wczoraj na innym wątku pracowałam :cool3:, ale dzisiaj o Spajkusiu nie zapomniałam ( ostatnio coraz częściej mi się zaczyna rymować, może by się na poezje przerzucić :hmmmm::hmmmm:) A czemu by nie. Kupimy Twoje poema. Zrobimy z nich bestsellery i Nobelek będzie i pieniążki na zwierzątka. Miłej nocy Spajkusiu. Quote
agata51 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 A dzisiaj dla odmiany w biały (jeszcze) dzień zaglądam do Spajkula. Oby marysine czary pomogły Quote
marysia55 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Cajus JB']A czemu by nie. Kupimy Twoje poema. Zrobimy z nich bestsellery i Nobelek będzie i pieniążki na zwierzątka. Miłej nocy Spajkusiu. Cajus, Nobel to by się faktycznie przydał. Byłaby jak mówisz kasiorka dla zwierzaków. Moim marzeniem jest przytulisko takie z prawdziwego zdarzenia. Ale z księgowej to Ty poetki nie zrobisz:diabloti: [quote name='agata51']A dzisiaj dla odmiany w biały (jeszcze) dzień zaglądam do Spajkula. Oby marysine czary pomogły o matko, Agatko ile bym mogła się rzeczy wyrzec, żeby Spajkus domek znalazł ( zaczęłabym od męża:roflt:) Quote
gonia66 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='marysia55'] o matko, Agatko ile bym mogła się rzeczy wyrzec, żeby Spajkus domek znalazł ( zaczęłabym od męża:roflt:) Ttttaaaaaaaaaaaaa....jasne....i kto by kase dawal na nasze Skarby..nawet tak nie żartuj:eviltong::eviltong::eviltong::lol: Quote
marysia55 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 gonia66 napisał(a):Ttttaaaaaaaaaaaaa....jasne....i kto by kase dawal na nasze Skarby..nawet tak nie żartuj:eviltong::eviltong::eviltong::lol: Gonia:loveu: właśnie o to mi chodzi, że jak bym nie musiała na męża wydawać to bym więcej na psiaki miała :evil_lol::evil_lol: ( u mnie to ja zarabiam, on wydaje:diabloti:) Quote
Cajus JB Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Widzisz Spajkuś jak masz dobrze z Cioteczkami. Wszystko dla Ciebie zrobią. Zaglądają i w dzień i w nocy. Chyba każdy z nas marzy o takim przytulisku. Ja marzę o takim dla tych najbardziej skrzywdzonych. I kiedyś dopnę swego. Nobelki dają nawet prezydentom. Pisz, a my wydamy Twoje dzieła. Quote
lilk_a Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 zapraszam na bazarek dla psa , który dwa dni spędził uwięziony w mule :shake: Quote
gonia66 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 marysia55 napisał(a):Gonia:loveu: właśnie o to mi chodzi, że jak bym nie musiała na męża wydawać to bym więcej na psiaki miała :evil_lol::evil_lol: ( u mnie to ja zarabiam, on wydaje:diabloti:) AAAA...no chyba, ze tak...to wygoń Go z domu czym predzej, bo nie dośc, ze bedzie mniej wydatkow, to zwolni sie miejsce w Twwoim łozu..a to conajmniej ze dwa psiaki będą mogly sie zmieścic....:loveu::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='gonia66']AAAA...no chyba, ze tak...to wygoń Go z domu czym predzej, bo nie dośc, ze bedzie mniej wydatkow, to zwolni sie miejsce w Twwoim łozu..a to conajmniej ze dwa psiaki będą mogly sie zmieścic....:loveu::loveu::loveu: :roflt::roflt::roflt: muszę sie nad tym zastanowić, tylko kto mi wtedy będzie zakupy robił i obiady gotował :hmmmm::hmmmm: Quote
Cajus JB Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 gonia66 napisał(a):AAAA...no chyba, ze tak...to wygoń Go z domu czym predzej, bo nie dośc, ze bedzie mniej wydatkow, to zwolni sie miejsce w Twwoim łozu..a to conajmniej ze dwa psiaki będą mogly sie zmieścic....:loveu::loveu::loveu: marysia55 napisał(a)::roflt::roflt::roflt: muszę sie nad tym zastanowić, tylko kto mi wtedy będzie zakupy robił i obiady gotował :hmmmm::hmmmm: Można kupić gotowe, a gonia będzie odwiedzać z zakupami. Spajkuś może chcesz zamiast do hoteliku do Cioteczek? Miejsca się zwalniają. Quote
Recommended Posts