Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
To ja się pierwsza zachwycę! Ach, jaka piękna kiteczka! :multi:

HAhah..witaj Agatko..jak sie masz tą piękną, wieczorową porą???:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Cajus JB']A gdzie Tobie wszyscy uciekli Spajkuś?
Hop do góry wysoko.
Cajus, wiesz ja wczoraj na innym wątku pracowałam :cool3:, ale dzisiaj o Spajkusiu nie zapomniałam ( ostatnio coraz częściej mi się zaczyna rymować, może by się na poezje przerzucić :hmmmm::hmmmm:)

Posted

[quote name='marysia55']Cajus, wiesz ja wczoraj na innym wątku pracowałam :cool3:, ale dzisiaj o Spajkusiu nie zapomniałam ( ostatnio coraz częściej mi się zaczyna rymować, może by się na poezje przerzucić :hmmmm::hmmmm:)

A czemu by nie. Kupimy Twoje poema. Zrobimy z nich bestsellery i Nobelek będzie i pieniążki na zwierzątka.

Miłej nocy Spajkusiu.

Posted

[quote name='Cajus JB']A czemu by nie. Kupimy Twoje poema. Zrobimy z nich bestsellery i Nobelek będzie i pieniążki na zwierzątka. Miłej nocy Spajkusiu.
Cajus, Nobel to by się faktycznie przydał. Byłaby jak mówisz kasiorka dla zwierzaków. Moim marzeniem jest przytulisko takie z prawdziwego zdarzenia. Ale z księgowej to Ty poetki nie zrobisz:diabloti:
[quote name='agata51']A dzisiaj dla odmiany w biały (jeszcze) dzień zaglądam do Spajkula. Oby marysine czary pomogły
o matko, Agatko ile bym mogła się rzeczy wyrzec, żeby Spajkus domek znalazł ( zaczęłabym od męża:roflt:)

Posted

[quote name='marysia55']
o matko, Agatko ile bym mogła się rzeczy wyrzec, żeby Spajkus domek znalazł ( zaczęłabym od męża:roflt:)
Ttttaaaaaaaaaaaaa....jasne....i kto by kase dawal na nasze Skarby..nawet tak nie żartuj:eviltong::eviltong::eviltong::lol:

Posted

gonia66 napisał(a):
Ttttaaaaaaaaaaaaa....jasne....i kto by kase dawal na nasze Skarby..nawet tak nie żartuj:eviltong::eviltong::eviltong::lol:

Gonia:loveu: właśnie o to mi chodzi, że jak bym nie musiała na męża wydawać to bym więcej na psiaki miała :evil_lol::evil_lol: ( u mnie to ja zarabiam, on wydaje:diabloti:)

Posted

Widzisz Spajkuś jak masz dobrze z Cioteczkami. Wszystko dla Ciebie zrobią. Zaglądają i w dzień i w nocy.

Chyba każdy z nas marzy o takim przytulisku. Ja marzę o takim dla tych najbardziej skrzywdzonych. I kiedyś dopnę swego.

Nobelki dają nawet prezydentom. Pisz, a my wydamy Twoje dzieła.

Posted

marysia55 napisał(a):
Gonia:loveu: właśnie o to mi chodzi, że jak bym nie musiała na męża wydawać to bym więcej na psiaki miała :evil_lol::evil_lol: ( u mnie to ja zarabiam, on wydaje:diabloti:)

AAAA...no chyba, ze tak...to wygoń Go z domu czym predzej, bo nie dośc, ze bedzie mniej wydatkow, to zwolni sie miejsce w Twwoim łozu..a to conajmniej ze dwa psiaki będą mogly sie zmieścic....:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='gonia66']AAAA...no chyba, ze tak...to wygoń Go z domu czym predzej, bo nie dośc, ze bedzie mniej wydatkow, to zwolni sie miejsce w Twwoim łozu..a to conajmniej ze dwa psiaki będą mogly sie zmieścic....:loveu::loveu::loveu:
:roflt::roflt::roflt: muszę sie nad tym zastanowić, tylko kto mi wtedy będzie zakupy robił i obiady gotował :hmmmm::hmmmm:

Posted

gonia66 napisał(a):
AAAA...no chyba, ze tak...to wygoń Go z domu czym predzej, bo nie dośc, ze bedzie mniej wydatkow, to zwolni sie miejsce w Twwoim łozu..a to conajmniej ze dwa psiaki będą mogly sie zmieścic....:loveu::loveu::loveu:

marysia55 napisał(a):
:roflt::roflt::roflt: muszę sie nad tym zastanowić, tylko kto mi wtedy będzie zakupy robił i obiady gotował :hmmmm::hmmmm:

Można kupić gotowe, a gonia będzie odwiedzać z zakupami.

Spajkuś może chcesz zamiast do hoteliku do Cioteczek? Miejsca się zwalniają.