martka1982 Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 [quote name='Czarodziejka']Przepraszam Martka. To ja hurtem usuwałam zbędne dyskusje i twój post mi się nawinął. Już jest przywrócony ;) ok, mysłałam,że napisałam coś,czego tu nie powinno być chciałabym jeszcze jedną ważną rzecz napisać. jest ktoś...hm nie wiem jak tę osobę nazwać...ktoś, kto 'raportuje' co u Spajka. dzięki temu wiemy gdzie on teraz przebywa. to jednocześnie mało i dużo. mało - bo nic nie jesteśmy z tą wiedzą dalej w stanie zrobić, a dużo - bo wiemy co tam się dzieje dziękujemy chociaż za to i liczymy na więcej informacji Quote
martka1982 Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 żenada....o 15.23 dostałam pw od michauuu Witam Mam nowe wiadomości na temat Spajkusia. nie znam informatora, bo chce pozostać anonimowy ale dowiedziałam się,że to na pewno nie ty, więc nie rób cyrku.... Quote
gonia66 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='martka1982']żenada....o 15.23 dostałam pw od michauuu Witam Mam nowe wiadomości na temat Spajkusia. nie znam informatora, bo chce pozostać anonimowy ale dowiedziałam się,że to na pewno nie ty, więc nie rób cyrku....CO za cyrk...no, żeby się michauuu nie zdziwił...zabolało, że w swoim otoczeniu jest ktoś, kto mówi więcej??MNie to nawet nie zdziwiło ale za to uspokoiło:);) Quote
gonia66 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Szczęśliwego Nowego 2011 roku Spajkusiu Ci życzę...[/FONT] Quote
baster i lusi Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Kasy Kulczyka, Fury Rydzyka, Mocy Pudziana, Chaty Beckhama, Humoru od rana, Cholesterolu w normie oraz świętowania Nowego Roku w dobrej formie Psiakom dobrych domków a cioteczkom bezrobocia Quote
marysia55 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile zostaną za Nami. Nowy Rok niech przyniesie dużo zdrowia, wiele radości, a przede wszystkim szczęście i spełnienia wszelakich pomyślności. SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2011 !!! Quote
Evelka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Czy są jakieś nowe wieści o Spajkusiu? Albo oficjalne postępy w sprawie? Quote
Charly Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 z tego co wiem, Konin nie odpuścił..dzieje się!!! więcej może napisze Martka,a może poczekajmy. Ale to już ona zdecyduje:) Quote
Evelka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Spoko, najważniejsze, że sprawa w toku. Konkretne informacje mogą być później. Dziękuję za wieści! No i trzymam kciuki! Quote
Charly Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Sprawa Farta także w toku. http://www.dogomania.pl/threads/135386-UWAGA!-Hotel-nie-chce-nam-wydać-psa.-Czy-tak-można-POMOCY!!!/page47 Quote
martka1982 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 na szczęście są jeszcze na tę babę paragrafy! ciekawe czy michauuu mnie uprzedzi i napisze tu pierwszy kiedy i co do nich dotrze.... skoro tak to lubi. Spajki trzymaj się! Quote
Czarodziejka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Czy można ten wątek przenieść do działu "Już w nowym domu? ". Quote
martka1982 Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 błagam nie! walka o odzyskanie Spajka trwa! nikt nie chce aby on tam tkwił poza tą, która go tam trzyma..... Quote
laikinia Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 skoro Moria sama szuka dla niego domku i zbiera pieniadze, to chyba jeszcze nie czas... Quote
martka1982 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 laikinia napisał(a):skoro Moria sama szuka dla niego domku i zbiera pieniadze, to chyba jeszcze nie czas... to są bardzo dobre argumenty! Quote
Iljova Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Jeszcze w zeszłym roku trafiłam na ten wątek, ale gdzieś mi zaginął w tej wielkiej ilości i dzisiaj znowu na niego trafiłam. Myślałam, że już sprawa zakończona, że psiak szczęśliwy, a tu taka przykra niespodzianka. Dalej trwa walka o szczęście psiaka. Nie mogę zrozumieć tej osoby. Jedno co z tego wszystkiego ja wywnioskowała to nie jest to osoba która z wielkiej miłości do zwierząt chce go pomagać. Tą osobą kieruje zupełnie coś innego. Niewiem tylko do końca co. :-( Bo wg mnie w takich sytuacjach są 2 wyjścia, mając na DT zwierzaka : albo oddaje go do znalezionego i sprawdzonego przez kogoś DS lub sama go adoptuje nie potrafiąc się z nim rozstać. Mam nadzieję że sprawa zostanie szybko rozwiązana z korzyścią dla psiaka, bo to on tu jest najważniejszy. :-) Quote
Charly Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Iljova napisał(a):Jeszcze w zeszłym roku trafiłam na ten wątek, ale gdzieś mi zaginął w tej wielkiej ilości i dzisiaj znowu na niego trafiłam. Myślałam, że już sprawa zakończona, że psiak szczęśliwy, a tu taka przykra niespodzianka. Dalej trwa walka o szczęście psiaka. Nie mogę zrozumieć tej osoby. Jedno co z tego wszystkiego ja wywnioskowała to nie jest to osoba która z wielkiej miłości do zwierząt chce go pomagać. Tą osobą kieruje zupełnie coś innego. Niewiem tylko do końca co. :-( Bo wg mnie w takich sytuacjach są 2 wyjścia, mając na DT zwierzaka : albo oddaje go do znalezionego i sprawdzonego przez kogoś DS lub sama go adoptuje nie potrafiąc się z nim rozstać. Mam nadzieję że sprawa zostanie szybko rozwiązana z korzyścią dla psiaka, bo to on tu jest najważniejszy. :-) Moria zaadotowała Spajka. Z taką umową Konin przekazał go (w dobrej wierze) do jej hotelu. No i na tą umowę powołuje się teraz Moria. Quote
Iljova Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 To rzeczywiście ciężka sprawa teraz. Nie mam pomysłu co moznaby zrobić. :-((((( Quote
majku33krakow Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 co słychać u spajka,można go odzyskać,lub poprawić mu warunki?,albo jedno i drugie? Quote
Recommended Posts