Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Czarodziejka']Przepraszam Martka. To ja hurtem usuwałam zbędne dyskusje i twój post mi się nawinął. Już jest przywrócony ;)

ok, mysłałam,że napisałam coś,czego tu nie powinno być

chciałabym jeszcze jedną ważną rzecz napisać. jest ktoś...hm nie wiem jak tę osobę nazwać...ktoś, kto 'raportuje' co u Spajka. dzięki temu wiemy gdzie on teraz przebywa. to jednocześnie mało i dużo. mało - bo nic nie jesteśmy z tą wiedzą dalej w stanie zrobić, a dużo - bo wiemy co tam się dzieje
dziękujemy chociaż za to i liczymy na więcej informacji

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

żenada....o 15.23 dostałam pw od michauuu

Witam
Mam nowe wiadomości na temat Spajkusia.

nie znam informatora, bo chce pozostać anonimowy ale dowiedziałam się,że to na pewno nie ty, więc nie rób cyrku....

Posted

[quote name='martka1982']żenada....o 15.23 dostałam pw od michauuu

Witam
Mam nowe wiadomości na temat Spajkusia.

nie znam informatora, bo chce pozostać anonimowy ale dowiedziałam się,że to na pewno nie ty, więc nie rób cyrku....CO za cyrk...no, żeby się michauuu nie zdziwił...zabolało, że w swoim otoczeniu jest ktoś, kto mówi więcej??MNie to nawet nie zdziwiło ale za to uspokoiło:);)

Posted

Stary Rok odchodzi wielkimi krokami,
niech więc wszystkie złe chwile zostaną za Nami.
Nowy Rok niech przyniesie dużo zdrowia, wiele radości,
a przede wszystkim szczęście i spełnienia wszelakich pomyślności.
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2011 !!!

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Jeszcze w zeszłym roku trafiłam na ten wątek, ale gdzieś mi zaginął w tej wielkiej ilości i dzisiaj znowu na niego trafiłam. Myślałam, że już sprawa zakończona, że psiak szczęśliwy, a tu taka przykra niespodzianka. Dalej trwa walka o szczęście psiaka. Nie mogę zrozumieć tej osoby. Jedno co z tego wszystkiego ja wywnioskowała to nie jest to osoba która z wielkiej miłości do zwierząt chce go pomagać. Tą osobą kieruje zupełnie coś innego. Niewiem tylko do końca co. :-(
Bo wg mnie w takich sytuacjach są 2 wyjścia, mając na DT zwierzaka :
albo oddaje go do znalezionego i sprawdzonego przez kogoś DS
lub sama go adoptuje nie potrafiąc się z nim rozstać.
Mam nadzieję że sprawa zostanie szybko rozwiązana z korzyścią dla psiaka, bo to on tu jest najważniejszy. :-)

Posted

Iljova napisał(a):
Jeszcze w zeszłym roku trafiłam na ten wątek, ale gdzieś mi zaginął w tej wielkiej ilości i dzisiaj znowu na niego trafiłam. Myślałam, że już sprawa zakończona, że psiak szczęśliwy, a tu taka przykra niespodzianka. Dalej trwa walka o szczęście psiaka. Nie mogę zrozumieć tej osoby. Jedno co z tego wszystkiego ja wywnioskowała to nie jest to osoba która z wielkiej miłości do zwierząt chce go pomagać. Tą osobą kieruje zupełnie coś innego. Niewiem tylko do końca co. :-(
Bo wg mnie w takich sytuacjach są 2 wyjścia, mając na DT zwierzaka :
albo oddaje go do znalezionego i sprawdzonego przez kogoś DS
lub sama go adoptuje nie potrafiąc się z nim rozstać.
Mam nadzieję że sprawa zostanie szybko rozwiązana z korzyścią dla psiaka, bo to on tu jest najważniejszy. :-)

Moria zaadotowała Spajka. Z taką umową Konin przekazał go (w dobrej wierze) do jej hotelu. No i na tą umowę powołuje się teraz Moria.

• 3 weeks later...
  • 7 months later...
  • 2 months later...