Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='martka1982']Tylko plizzzz nie pytajcie czy coś już wiem. Jak tylko się dowiem, od razu napiszę:)[/QUOTE]tak tez myslalam..ale mialam nadzieje na dobre info, jak zobaczylam Twoj wpis..;)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gonia66']UPsssssssss....to ja [B]cichutko sobie przycupnę i poczekam[/B];):):)[/QUOTE] Gonia, nie ma 'przycupne sobie i poczekam' tylko ślemy dużo pozytywnej energii żeby sie spełniło :loveu:

Posted

[quote name='marysia55']Gonia, nie ma 'przycupne sobie i poczekam' tylko ślemy dużo pozytywnej energii żeby sie spełniło :loveu:[/QUOTE]
hEHEH..MASZ RACJE Maryś:):), jak zwykle zreszta...TO JA JUZ zaczynam...;)

Posted

Witam. Jeśli będą fanty to mogę wystawić bazarek ale od razu uprzedzam, że bez Waszej pomocy (podnoszenie, zachęcanie itp) niewiele z tego wyjdzie bo ja dopiero wieczorami mam dostęp do internetu. Ostatnio często pojawiają się bazarki cegiełkowe... Były też takie ze wspomnieniami, ze zdjęciami, konkurs fotograficzny, "kupowanie" imion dla psiaków... Musimy wytężyć umysły...Może ktoś wpadnie na jakiś oryginalny pomysł na bazarek.

Posted

[quote name='Lidan']Witam. Jeśli będą fanty to mogę wystawić bazarek ale od razu uprzedzam, że bez Waszej pomocy (podnoszenie, zachęcanie itp) niewiele z tego wyjdzie bo ja dopiero wieczorami mam dostęp do internetu. Ostatnio często pojawiają się bazarki cegiełkowe... Były też takie ze wspomnieniami, ze zdjęciami, konkurs fotograficzny, "kupowanie" imion dla psiaków... Musimy wytężyć umysły...Może ktoś wpadnie na jakiś oryginalny pomysł na bazarek.[/QUOTE]OOooo...widzisz Lidziu:) Od wymyslania i pomysłow jest świetna Lilus..:) Ale masz racje- mozna zrobic bazarek "realny" ale mozna tez "wirtualny"...jesli chodzi o podnoszenie- ja sie pisze:)

Posted

NIe moge cos cytowac, wiec pisze "normalnie":)
Agaciu- z tego, co pamietam, nie bylo jeszcze twoje wpłaty chyba, ale zerkne do banku i jakby co- sprostuję:)
MArtka..ja robilam tak: pakowalam swoje fanty w jedna paczkę i wysylalam do osoby, ktora robila bazarek..reszta zajmowala sie owa osoba...to przede wszystkim dlatego, ze nie umiem za bardzo wklejac fotek, potem trzeba pilnować miedzy soba, czekac na info, czy wplaty wplynely- zeby wyslac zakupioną rzecz.
Jedynym minusem jest fakt, ze taka paczka tez kosztuje (ok 12 zł) a to z kolei moznaby ofiarowac jakiejs biedzie...wiec i tak mozna jak ja i tak jak Ty proponujesz, zrobic:)

Posted

Przepraszam, że tak późno. Najlepiej i najłatwiej chyba wysłać mailem zdjęcia rzeczy oraz krótki opis i sugerowaną cenę. Ja już zrobię resztę. Nie mam gdzie trzymać rzeczy na bazarek, poza tym zawsze jest później problem co zrobić z tym co się nie sprzedało. Proszę przysłać zdjęcia fantów na adres: [email]lidiabartosz@wp.pl[/email] Mail w profilu tez jest aktualny ale łatwiej mi się z tego zdjęcia ogląda i zapisuje.

Posted

[quote name='Lidan']Przepraszam, że tak późno. Najlepiej i najłatwiej chyba wysłać mailem zdjęcia rzeczy oraz krótki opis i sugerowaną cenę. Ja już zrobię resztę. Nie mam gdzie trzymać rzeczy na bazarek, poza tym zawsze jest później problem co zrobić z tym co się nie sprzedało. Proszę przysłać zdjęcia fantów na adres: [email]lidiabartosz@wp.pl[/email] Mail w profilu tez jest aktualny ale łatwiej mi się z tego zdjęcia ogląda i zapisuje.[/QUOTE]
No i Lidzia zdecydowala, wiec juz wiesz martus jak robic:) JA musze tez poszukac..moze cos sie uda wygrzebac:)

Posted

[quote name='agata51']Goniu, sprawdź, kochana, czy doszła wpłata. Coś mi się zdaje, że TŻ przelał tylko 20zł. Jeśli tak, wyślę wrześniową deklarację po powrocie. Ok?[/QUOTE]
SPrawdzilam agatko- doszlo od Ciebie 10 zł dla Spajkusia i 10 zł dla Swiatusia:), razem 20 zł.
Oczywiscie, ze wyślesz reszte jak wrócisz, nie pali się, oplate mamy "dopiero" 15-go:)
Teraz jeśli chodzi o bazarek...kurcze...teraz nie mam głowy, nie wiem w ogole czy cos jeszce znajde- ale jutro postaram się poszperac:)DZieki martka i dzięki LIdzienko:):)

Posted

marysia55 napisał(a):
Spajki przelew od cioci Marysi poszedł dzisiaj. Do domku psinko :)
Dziekujemy, dziekujemy niezawodnej cioteczce:) Doszla dzis dla Spajkusia wplata od cioteczki ihabe- 15 zł:) Bardzo dziekujemy>:):):)

Posted

Widocznie zbyt wolno zbierałaś się do tych zakupów :eviltong: Trza było jednak zrobić licytację :roll:
Spajkuniu, stan twojego portfela nieznacznie wzrósł :loveu: Masz już 40 zł :multi:

Posted

Też nie wiem dokładnie Z pierwszej strony wyczytałam, że za hotelik miesięcznie trzeba zapłacić 300 zł i nie ma deklaracji na pełna kwotę. Co miesiąc ubywa wpłacających. Na końcu rozliczenia jest napis:

STAN KONTA SPAJKUSIA NA DZIEŃ 31.08.2010:
3632 zł – 3640 zł= minus 3 zł!!!!!!!

Przydałoby się uzbierać dodatkowe środki, żeby było z czego dokładać gdy brakuje.