Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

martka1982 napisał(a):
dobra dusza wykupiła Spajkiemu 30 ogłoszeń. MartynaP zrobi je w drugim tygodniu września
DZiękujemy Dobrej Duszy..
Niestey dostalam maila od cioetczki madcat w ktorym pisze, ze przez ok 3 mies nie bedzie mogla wplacac deklaracji dla Spajkusia (opisala mi dlaczego, ale to niestety nie jest do opisania na watku- dosc powiedziec, ze przyczyna jest wazna i poważna)...dlatego Spajkuś bedzie mial wiekszy deficyt niz ma..
Dziewczyny..mysle, ze jak cos się nie wydarzy-jak Spajkus nie znajdzie domku, albo nie znajdziemy mu kaski, to mozemy zostac ktoregos miesiaca bez mozliwosci zapłaty:(
Cieszę sie wiec tymbardziej, ze chlopak bedzie mial nowe ogloszenia...i jeszcze raz dziekuje za sponsoring:)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, kochani, przepraszam ale ze względu na wyjątkowo duże wydatki na trzy meisiące muszę zrezygnować ze wszystkich deklaracji. Starałam się to przeciągnąć w czasie choć nieraz było trudno, ale dłużej już nie pociągnę:oops: Obiecuję być na wątku i jeśłi nadarzy się okazja to pomagać winny sposób. W nowym roku powinno być już może nie super, ale lepiej niż dotychczas.

Posted

madcat1981 napisał(a):
Tak, kochani, przepraszam ale ze względu na wyjątkowo duże wydatki na trzy meisiące muszę zrezygnować ze wszystkich deklaracji. Starałam się to przeciągnąć w czasie choć nieraz było trudno, ale dłużej już nie pociągnę:oops: Obiecuję być na wątku i jeśłi nadarzy się okazja to pomagać winny sposób. W nowym roku powinno być już może nie super, ale lepiej niż dotychczas.
Trzymaj się cioteczko, niech Ci sie wszystko poukłada jak najlepiej:)
AAAAaaaaa..i o Dzidziusia koniecznie dbaj, a nie przejmuj się kłopotami, same przyszly, same odejda:)

Cajus JB napisał(a):
gonia mogę prosić Ciebie o zrobienie miesięcznego rozliczenia? Uzupełnię pierwszy.
JAsne, ze tak dzis bede robila wieczorkiem rozliczenie, wczoraj dogo padło wrednie ok 23 i , kiedy sie kładłam, koło 2.00, jeszcze nie dzialalo:(

Posted

[quote name='Lidan']Kajtuniu, przelałam moja dyszkę dla Ciebie.[/QUOTE]
Hihihi:) SPajkuniu chyba;):D Zmeczenie i stres daja znac o sobie- co..??Dzis chyba Lidziu troche przezylas:):) NAjwazniejsze, ze wszyscy tu wiemy o co chodzi:)
Zabieram sie wlasnie za rozliczonko:) Zara wkleje

Posted

ROZLICZENIE - SIERPIEŃ 2010
[B][U]SIERPIEŃ-WPŁATY[/U][/B]
2.08-Lidan-10
4.08-Marysia55-20
10.08- Madcat81- 10
11.08- Ihabe- 15
12.08- Frubka- 10
12.08- Cajus- 150
16.08- Agata51- 10
18.08- Eski- 20
30.08- margoth- 5 zł
[U]ŁĄCZNE WPŁATY SIERPIEŃ- 250 ZŁ
[/U][B][U]ROZLICZENIE WPŁAT OD IX.2009-31 VIII.2010[/U][/B]
[B]542(IX)+250(X)+275(XI)+270(XII)+270(I)+355(II)+250 (III)+285(IV)+260(V)+280(VI)+350(VII)+250(VIII)=3637 zł[/B]
[B][U]WYDATKI- IX.2009-31 VIII.2010[/U][/B]
[B]300(IX)+300(X)+300(XI)+300(XII)+330(I)+140(II)+450 (III)+300(IV)+300(V)+300(VI)+300(VII)+ 320 (VIII-300 hotel+20 ogłoszenia)=3640zł[/B]
[B][U][COLOR=red]STAN KONTA SPAJKUSIA NA DZIEŃ 31.08.2010:[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=red]3632 zł – 3640 zł= minus 3 zł!!!!!!!:(:(:([/COLOR][/U][/B]

Posted

[quote name='marysia55']Rozliczenie Goniu piękne:lol:, tylko "minus" niepokoi :shake:[/QUOTE]
Maryś, jak widzisz trening rodzi mistrza;):D
Nie ma więc tego złego, co by na dobre nie wyszło:):)
Własnie...minus...:(
A będzie się zwiększał...bowiem jedna cioteczka naparwde nie moze przez jakis czas wplacac...
Nie wiem, co robić..:( Bardzo mnie to niepokoi...

Posted

[quote name='gonia66'][B]Maryś, jak widzisz trening rodzi mistrza[/B];):D
Nie ma więc tego złego, co by na dobre nie wyszło:):) Własnie...minus...:(
A będzie się zwiększał...bowiem jedna cioteczka naparwde nie moze przez jakis czas wplacac...
Nie wiem, co robić..:( Bardzo mnie to niepokoi...[/QUOTE] mój Ty mistrzu:loveu: trzeba kogoś zwerbować do robienia bazarków :cool3:. Tylko jak tu takiego 'ustrzelić':razz:

Posted

[quote name='marysia55']mój Ty mistrzu:loveu: trzeba kogoś zwerbować do robienia bazarków :cool3:. Tylko jak tu takiego 'ustrzelić':razz:[/QUOTE]Hihihihi;):):)Tez jestem z siebie dumna:eviltong::eviltong:
MA się tych nauczycieli:):);)
Kurde...no wlasnie..Lidzia kiedys u Swiatusia sie oferowala, o ile dobrze pamietam....może Ja poprosimy:) Bez bazarku się nie obedzie:(..chyba ze wygrana w toto...

Posted

[quote name='Cajus JB']No nie do końca. Jakbym był solidnie na dogo przez ostatnie miesiące to Spajkuś już pewnie miałby dom, a tak ciągle nadrabiam.[/QUOTE]
CO sie odwlecze, to nie uciecze:) JA tez mialam do nadrobienia sporo i sie udalo:) Bedzie dobrze:)
Uciekam spac- dobranoc:)

Posted

ze schronem skontaktowała się Pani, która szuka starszego psiaka, właśnie lubi takie czarne i puchate i ma w domu kota, więc warunki wszystkie Spajki spełnia. Prosiłam prezeskę,żeby zaproponowała Spajka. Da mi znać czy sprawa się rozwinęła jakoś.....

Posted

[quote name='martka1982']ze schronem skontaktowała się Pani, która szuka starszego psiaka, właśnie lubi takie czarne i puchate i ma w domu kota, więc warunki wszystkie Spajki spełnia. Prosiłam prezeskę,żeby zaproponowała Spajka. Da mi znać czy sprawa się rozwinęła jakoś.....[/QUOTE]UPsssssssss....to ja cichutko sobie przycupnę i poczekam;):):)