gonia66 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='marysia55']nie opuszcza, oj nie opuszcza :-)[/QUOTE]A ja wlasnie ganiam Marysie, bo mi z popoludniową kawusia nawiała;) Quote
marysia55 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='gonia66']A ja wlasnie ganiam Marysie, [B]bo mi z popoludniową kawusia nawiała[/B];)[/QUOTE] nie nawiała tylko się przemieszcza z nią po wątkach. Quote
gonia66 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='marysia55']nie nawiała tylko się przemieszcza z nią po wątkach.[/QUOTE]No i Cie złapałam:):) KAwusia pyszna a ja się zaczytalam na jednym watku i nie moge oderwac, a jeszcze mam ze 20 stron do przeczytania:) lektura z kawusia..hhhmmm..tylko papieroska brakuje do pelni szczęścia;) Quote
marysia55 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='gonia66']No i Cie złapałam:):) KAwusia pyszna a ja się zaczytalam na jednym watku i nie moge oderwac, a jeszcze mam ze 20 stron do przeczytania:) lektura z kawusia..hhhmmm..tylko papieroska brakuje do pelni szczęścia;)[/QUOTE] jak to ??? kawusia bez papieroska ??? to jak drink bez alkoholu. Quote
gonia66 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='marysia55']jak to ??? kawusia bez papieroska ??? to jak drink bez alkoholu.[/QUOTE] hehehhe...rzuciłam to draństwo 18 latek temu:):) To nic, ze przybylo mi "w gratisie" ze 20 kg..za to śpiewac znowu mogę pierwszym głosem:):):);) Quote
martka1982 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 A Spajkiemu ani kawusia ani papierosek w głowie tylko własny, upragniony domek....... Quote
Moria Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Chyba tylko własne łóżko i świety spokoj mu w głowie. Quote
gonia66 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Moria']Chyba tylko własne łóżko i świety spokoj mu w głowie.[/QUOTE]Heheheh:) To tak jak mi;) Quote
Cajus JB Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Będąc na dogo nie zazna się spokoju. To niemożliwe. Quote
gonia66 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Cajus JB']Będąc na dogo nie zazna się spokoju. To niemożliwe.[/QUOTE] O taaaaaaaakkkk..masz rację Cajus:) NA to nie ma szans..spokoj to jest wtedy, jak sie zamknie laptopa i wyjdzie z domku;) Prosze o dopisanie deklarcji od cioteczki madcat- 10 zł, poniewaz odbywa sie to droga "bezprzelewową" Ona swoje pieniązki oddaje dla Gabi(na ktorą zbiera a ja deklarowalam) a ja swoje dla Spajkusia( ktore ona deklarowala). Wlasnie sobie o tym przypomnialam, więc dopisalam do skarpety Spajkusia ta dyszkę:) Aktualny stan konta chłopaka wynosi więc- 87 zł :):):) Quote
Cajus JB Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Tak. Tylko, ze właśnie tam na ulicach rozgrywają się ciągle dramaty. Nie jesteśmy wstanie przejść obojętnie. Pierwszy edytowany :p. Mam nadzieję, że go uzupełnię wreszcie do końca. Quote
Lidan Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Witam Spajkusia po raz pierwszy i to przed południem :-) Quote
gonia66 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Lidan']Witam Spajkusia po raz pierwszy i to przed południem :-)[/QUOTE] BLadym świtem LIdziu znaczy witasz;) JA za to z samego rana mowie wszystkim "dzień dobry":):) Quote
Lidan Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 O 14.37 jest dla Ciebie rano :crazyeye: Wprawdzie rannym ptaszkiem już dawno nie jestem (starość nie radość :roll: ) ale rano to tak do 10-ej według mnie jest :eviltong: Spajkusiu przelałam ci dzisiaj moją deklaracje. Quote
gonia66 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Lidan']O 14.37 jest dla Ciebie rano :crazyeye: Wprawdzie rannym ptaszkiem już dawno nie jestem (starość nie radość :roll: ) ale rano to tak do 10-ej według mnie jest :eviltong: Spajkusiu przelałam ci dzisiaj moją deklaracje.[/QUOTE]Hiihihihi:):) Zależy, jak kto wstaje;) JA jak mam wolne, to spokojnie do 14 moglabym spac, tylko mi szkoda "dnia":):) Ale wiesz co Lidziu, moja teściowa to mowi, ze na stare lata to sie własnie wczesniej wstaje niz zwykle:):)Ciekawe, jak to będzie u mnie za kilka latek;) CIoteczki i wujaszkowie Spajkusia, prosze o dopisanie kolejnych wpłat:) PO opłacie za hotelik w dniu 16.04, na koncie chlopaka pozostalo 57 zł 17.04- eski- 20 zł 4.05- madcat81- 10 zł 4.05- Lidan- 10 zł 4.05- Marysia55- 20 zł ŁĄCZNIE NA DZIEN 5.05 W SKARPECIE SPAJKUSIA MAMY 117 ZŁ:):):) BArdzo dziękujemy wszystkim wpłacającym i pamiętajacym o Spajkusiu:):):) Quote
Cajus JB Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Dzień dobry w nocy lub nad ranem. Dopijamy kawę i myślimy o Spajkusiu. Pierwszy edytowany. Quote
gonia66 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Cajus JB']Dzień dobry w nocy lub nad ranem. Dopijamy kawę i myślimy o Spajkusiu. Pierwszy edytowany.[/QUOTE]No to prosimy o kolejną edycje:):) Doszła wpłata od cioteczki Ihabe- 30 zł:):)BArdzo bardzo dziekujemy Iwonce za pamiec o maluszku- piecuszku:):) Stan skarpety SPajkusiowej na dziś wynosi 147 zł:):):D Quote
gonia66 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Cajus JB napisał(a):I znów witam Spajkusia.No to i ja witam chłopaka:) Quote
Moria Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Chlopak dziekuje za powitania i jest nadal rozleniwiony. Quote
Cajus JB Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Moria napisał(a):Chlopak dziekuje za powitania i jest nadal rozleniwiony. To leniwiec. Do domku Spajkuś. Quote
marysia55 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Spajki, ja wiem że u Morii jest fajnie, ale uwierz we własnym domku będzie jeszcze fajniej. Quote
gonia66 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 marysia55 napisał(a):Spajki, ja wiem że u Morii jest fajnie, ale uwierz we własnym domku będzie jeszcze fajniej.Spajki..sluchaj Marysi:):) ONa wie, co mowi do Ciebie:) JAk tylko ALfiś pojdzie do domku- zabieramy sie ostro za Ciebie:):):)DOść juz tego lenistwa:) Quote
Recommended Posts