Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marysia55']nie nawiała tylko się przemieszcza z nią po wątkach.[/QUOTE]No i Cie złapałam:):) KAwusia pyszna a ja się zaczytalam na jednym watku i nie moge oderwac, a jeszcze mam ze 20 stron do przeczytania:) lektura z kawusia..hhhmmm..tylko papieroska brakuje do pelni szczęścia;)

Posted

[quote name='gonia66']No i Cie złapałam:):) KAwusia pyszna a ja się zaczytalam na jednym watku i nie moge oderwac, a jeszcze mam ze 20 stron do przeczytania:) lektura z kawusia..hhhmmm..tylko papieroska brakuje do pelni szczęścia;)[/QUOTE] jak to ??? kawusia bez papieroska ??? to jak drink bez alkoholu.

Posted

[quote name='marysia55']jak to ??? kawusia bez papieroska ??? to jak drink bez alkoholu.[/QUOTE]
hehehhe...rzuciłam to draństwo 18 latek temu:):) To nic, ze przybylo mi "w gratisie" ze 20 kg..za to śpiewac znowu mogę pierwszym głosem:):):);)

Posted

[quote name='Cajus JB']Będąc na dogo nie zazna się spokoju. To niemożliwe.[/QUOTE]
O taaaaaaaakkkk..masz rację Cajus:) NA to nie ma szans..spokoj to jest wtedy, jak sie zamknie laptopa i wyjdzie z domku;)
Prosze o dopisanie deklarcji od cioteczki madcat- 10 zł, poniewaz odbywa sie to droga "bezprzelewową" Ona swoje pieniązki oddaje dla Gabi(na ktorą zbiera a ja deklarowalam) a ja swoje dla Spajkusia( ktore ona deklarowala). Wlasnie sobie o tym przypomnialam, więc dopisalam do skarpety Spajkusia ta dyszkę:)
Aktualny stan konta chłopaka wynosi więc- 87 zł :):):)

Posted

Tak. Tylko, ze właśnie tam na ulicach rozgrywają się ciągle dramaty. Nie jesteśmy wstanie przejść obojętnie.

Pierwszy edytowany :p. Mam nadzieję, że go uzupełnię wreszcie do końca.

Posted

[quote name='Lidan']Witam Spajkusia po raz pierwszy i to przed południem :-)[/QUOTE]
BLadym świtem LIdziu znaczy witasz;) JA za to z samego rana mowie wszystkim "dzień dobry":):)

Posted

O 14.37 jest dla Ciebie rano :crazyeye: Wprawdzie rannym ptaszkiem już dawno nie jestem (starość nie radość :roll: ) ale rano to tak do 10-ej według mnie jest :eviltong:
Spajkusiu przelałam ci dzisiaj moją deklaracje.

Posted

[quote name='Lidan']O 14.37 jest dla Ciebie rano :crazyeye: Wprawdzie rannym ptaszkiem już dawno nie jestem (starość nie radość :roll: ) ale rano to tak do 10-ej według mnie jest :eviltong:
Spajkusiu przelałam ci dzisiaj moją deklaracje.[/QUOTE]Hiihihihi:):) Zależy, jak kto wstaje;) JA jak mam wolne, to spokojnie do 14 moglabym spac, tylko mi szkoda "dnia":):)
Ale wiesz co Lidziu, moja teściowa to mowi, ze na stare lata to sie własnie wczesniej wstaje niz zwykle:):)Ciekawe, jak to będzie u mnie za kilka latek;)
CIoteczki i wujaszkowie Spajkusia, prosze o dopisanie kolejnych wpłat:)
PO opłacie za hotelik w dniu 16.04, na koncie chlopaka pozostalo 57 zł
17.04- eski- 20 zł
4.05- madcat81- 10 zł
4.05- Lidan- 10 zł
4.05- Marysia55- 20 zł
ŁĄCZNIE NA DZIEN 5.05 W SKARPECIE SPAJKUSIA MAMY 117 ZŁ:):):)
BArdzo dziękujemy wszystkim wpłacającym i pamiętajacym o Spajkusiu:):):)

Posted

[quote name='Cajus JB']Dzień dobry w nocy lub nad ranem. Dopijamy kawę i myślimy o Spajkusiu.

Pierwszy edytowany.[/QUOTE]No to prosimy o kolejną edycje:):) Doszła wpłata od cioteczki Ihabe- 30 zł:):)BArdzo bardzo dziekujemy Iwonce za pamiec o maluszku- piecuszku:):)
Stan skarpety SPajkusiowej na dziś wynosi 147 zł:):):D

Posted

marysia55 napisał(a):
Spajki, ja wiem że u Morii jest fajnie, ale uwierz we własnym domku będzie jeszcze fajniej.
Spajki..sluchaj Marysi:):) ONa wie, co mowi do Ciebie:) JAk tylko ALfiś pojdzie do domku- zabieramy sie ostro za Ciebie:):):)DOść juz tego lenistwa:)