marysia55 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Miejmy nadzieję, że niewiele. Przeciez to cudny psiak. Na pewno znajdzie sie człowiek , który powie "jesteś mój" Quote
kas999 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Zapisuję. Niestety finansowo na razie nie mogę pomóc, ale trzymam kciuki za Spajkiego bardzo mocno. Quote
Moria Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Cajus ja cię bardzo bardzo przepraszam i dziękuję ci bardzo za twoją wyrozumiałość jestem naprawdę super cierpliwy. W poniedziałek będą nowe zdjęcia Spajkiego. Quote
Cajus JB Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Na pewno tak będzie marysia. kas witaj u Spajkusia. Moria nie musisz za nic przepraszać. Masz wystarczająco sporo do zrobienia. gonia czy istnieje możliwość, wpisania przez Ciebie wpłat na Spajkusia od początku? Quote
gonia66 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Cajus JB napisał(a):Na pewno tak będzie marysia. kas witaj u Spajkusia. Moria nie musisz za nic przepraszać. Masz wystarczająco sporo do zrobienia. gonia czy istnieje możliwość, wpisania przez Ciebie wpłat na Spajkusia od początku? CAjus..bardzo przepraszam, ale nie mam czasu teraz siedziec i odgrzebywac wszystkich wplat:(...To naparwde sporo pracy...a Spajkus nie jest moim "jedynym" psem...jestem na dogomani duzo mniej niz zwykle i częsciej "z doskoku", z roznych wzgledow- troche z wypalenia tez...ale teraz jest bardzo gorący czas...a Spajkuś jest juz dlugo u Morii..mam oczywiscie w notatkach odnotowane wszystkie wplaty, ale one wszystkie wpisywalam na watku...musialabym miec sporo czasu, zeby przysiaść i wszystko zebrac do "kupy"..bo inaczej robi sie księgowośc z miesiąca a ineczej z roku...a po prostu tego czasu nie mam:( Moze poświętach będzie luźniej... Quote
Cajus JB Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Nie ma problemu gonia. Przejrzę wątek i uzupełnię pierwszy post. Quote
marysia55 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Jakies takie zaspane to nasze chłopaczysko :-) Quote
__Lara Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 marysia55 napisał(a):Jakies takie zaspane to nasze chłopaczysko :-) hihih :D kochany jest na tych zdjęciach :) Quote
marysia55 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Przystojniacha na tym ostatnim zdjęciu :-) Quote
gonia66 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Ale jakis taki smutny jakby chlopaczek:(..On juz do domku swojego chce:(:( Quote
Moria Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Spajkuś nie jest fotogeniczny, aby zrobic mu zdjecie trzeba było wyrzucic go z domu. Cały czas piszę że jest to kot w szacie psa. Quote
marysia55 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Tym bardzie do domu własnego domku czas :-) Quote
gonia66 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Moria']Spajkuś nie jest fotogeniczny, aby zrobic mu zdjecie trzeba było wyrzucic go z domu. Cały czas piszę że jest to kot w szacie psa.[/QUOTE] Jak to Wiolu z domku wyrzucic, zeby fotke zrobić???:o Nie chce się w domu fotografować..??TO na śnie go zaskocz;) JAkoś na tych fotkach nie wydaje się byc zadowolony z tego pomysłu(albo ja jakos źle widzę;))- to pewnie pospolity kanapowiec jest;) Quote
Moria Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Tak tak goniu to zwykły kanapowiec i podkominkowiec. Dobrze że na siusiu wychodzi. Taki koto pies jak już wielokrotnie pisałam, ale tez mały zgredek z racji wieku, potrafi przyczepić sie do drugiego psa wiekszego od siebie i chodzic za nim i warczeć bez powodu, dobrze że Maks ma cierpliwość. Quote
Lidan Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Jak to Wiolu z domku wyrzucic, zeby fotke zrobić???Odrobina świeżego powietrza jeszcze ponoć nikomu nie zaszkodziła :eviltong: Moja maleńka deklaracja pofrunęła już do Spajkiego. Quote
gonia66 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 ŚWIĘTA SIĘ SKONCZYŁY, KONIEC LABY, TRZA SIĘ DO ROBOTY ZABIERAĆ:):) ROZLICZAM WIĘC "SPAJKUSIOWY"MARZEC:) Na koniec lutego (za hotelik z powodu braku funduszy zapłaciłam własnie do końca lutego)chlopak mial na koncie 292 zł:) 1 marca dokonałam wpłaty za 15 dni marca- 150 zł, w skarpecie zostało więc 142 zł:) KOLEJNE WPŁATY: 1.03- LIdan- 10 zł 1.03- madcat- 10 zł 5.03- Marysia55- 20 zł 5.03- agata51- 10 zł 12.03- Eski- 20 zł 12.03- Frubka- 10 zł STAN KONTA CHŁOPAKA NA 14.03 WYNOSIŁ- 222 ZŁ 14.03 DOKONAŁAM OPŁATY ZA HOTELIK- 300 ZŁ, NA MINUSIE U SPAJKUSIA ZROBIŁO SIĘ AŻ 78 ZŁ:(:( KOLEJNE WPŁATY: 15.03- Ihabe- 20 zł 17.03- Cajus- 150 zł NA KONIEC MARCA SPAJKUS MA NA KONCIE- +92 ZŁ 1.04- madcat- 10 zł 2.04- Lidan- 10 zł AKTUALNY STAN KONTA= 112 ZŁ BARDZO BARDZO DZIEKUJEMY WSZYSTKIM PAMIETAJACYM CIOTECZKOM I GŁÓWNIE WUJASZKOWI OCZYWISCIE:):) A przy okazji Spajkusia- muszę przypomnieć wujaszkowi Cajusowi o Światusiu- bo chyba Mu się troszkę zapomniało;)Zapraszam na watek dziadunia:):) Quote
Cajus JB Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Dziękuję gonia za rozliczenie. O Światuniu pamiętam. O wszystkich pamiętam, ale pewnych spraw nie przeskoczę. W kwietniu będzie lepiej. Quote
marysia55 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Zaglądam równiez do Spajkusia. Niestety ale swoją deklarację wyśle dopiero po niedzieli. Życie musi iść dalej :-( Moria za co twoja córka dostała bana, przeciez ona tylko wkleja zdjęcia psiaków z twojego hoteliku. Quote
Recommended Posts