Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cajus ja cię bardzo bardzo przepraszam i dziękuję ci bardzo za twoją wyrozumiałość jestem naprawdę super cierpliwy.
W poniedziałek będą nowe zdjęcia Spajkiego.

Posted

Na pewno tak będzie marysia.
kas witaj u Spajkusia.
Moria nie musisz za nic przepraszać. Masz wystarczająco sporo do zrobienia.
gonia czy istnieje możliwość, wpisania przez Ciebie wpłat na Spajkusia od początku?

Posted

Cajus JB napisał(a):
Na pewno tak będzie marysia.
kas witaj u Spajkusia.
Moria nie musisz za nic przepraszać. Masz wystarczająco sporo do zrobienia.
gonia czy istnieje możliwość, wpisania przez Ciebie wpłat na Spajkusia od początku?

CAjus..bardzo przepraszam, ale nie mam czasu teraz siedziec i odgrzebywac wszystkich wplat:(...To naparwde sporo pracy...a Spajkus nie jest moim "jedynym" psem...jestem na dogomani duzo mniej niz zwykle i częsciej "z doskoku", z roznych wzgledow- troche z wypalenia tez...ale teraz jest bardzo gorący czas...a Spajkuś jest juz dlugo u Morii..mam oczywiscie w notatkach odnotowane wszystkie wplaty, ale one wszystkie wpisywalam na watku...musialabym miec sporo czasu, zeby przysiaść i wszystko zebrac do "kupy"..bo inaczej robi sie księgowośc z miesiąca a ineczej z roku...a po prostu tego czasu nie mam:(
Moze poświętach będzie luźniej...

Posted

[quote name='Moria']Spajkuś nie jest fotogeniczny, aby zrobic mu zdjecie trzeba było wyrzucic go z domu. Cały czas piszę że jest to kot w szacie psa.[/QUOTE]
Jak to Wiolu z domku wyrzucic, zeby fotke zrobić???:o
Nie chce się w domu fotografować..??TO na śnie go zaskocz;)
JAkoś na tych fotkach nie wydaje się byc zadowolony z tego pomysłu(albo ja jakos źle widzę;))- to pewnie pospolity kanapowiec jest;)

Posted

Tak tak goniu to zwykły kanapowiec i podkominkowiec. Dobrze że na siusiu wychodzi. Taki koto pies jak już wielokrotnie pisałam, ale tez mały zgredek z racji wieku, potrafi przyczepić sie do drugiego psa wiekszego od siebie i chodzic za nim i warczeć bez powodu, dobrze że Maks ma cierpliwość.

Posted

Jak to Wiolu z domku wyrzucic, zeby fotke zrobić???
Odrobina świeżego powietrza jeszcze ponoć nikomu nie zaszkodziła :eviltong:
Moja maleńka deklaracja pofrunęła już do Spajkiego.

Posted

ŚWIĘTA SIĘ SKONCZYŁY, KONIEC LABY, TRZA SIĘ DO ROBOTY ZABIERAĆ:):)
ROZLICZAM WIĘC "SPAJKUSIOWY"MARZEC:)
Na koniec lutego (za hotelik z powodu braku funduszy zapłaciłam własnie do końca lutego)chlopak mial na koncie 292 zł:)
1 marca dokonałam wpłaty za 15 dni marca- 150 zł, w skarpecie zostało więc 142 zł:)
KOLEJNE WPŁATY:
1.03- LIdan- 10 zł
1.03- madcat- 10 zł
5.03- Marysia55- 20 zł
5.03- agata51- 10 zł
12.03- Eski- 20 zł
12.03- Frubka- 10 zł
STAN KONTA CHŁOPAKA NA 14.03 WYNOSIŁ- 222 ZŁ
14.03 DOKONAŁAM OPŁATY ZA HOTELIK- 300 ZŁ, NA MINUSIE U SPAJKUSIA ZROBIŁO SIĘ AŻ 78 ZŁ:(:(
KOLEJNE WPŁATY:
15.03- Ihabe- 20 zł
17.03- Cajus- 150 zł
NA KONIEC MARCA SPAJKUS MA NA KONCIE- +92 ZŁ
1.04- madcat- 10 zł
2.04- Lidan- 10 zł
AKTUALNY STAN KONTA= 112 ZŁ
BARDZO BARDZO DZIEKUJEMY WSZYSTKIM PAMIETAJACYM CIOTECZKOM I GŁÓWNIE WUJASZKOWI OCZYWISCIE:):)
A przy okazji Spajkusia- muszę przypomnieć wujaszkowi Cajusowi o Światusiu- bo chyba Mu się troszkę zapomniało;)Zapraszam na watek dziadunia:):)

Posted

Zaglądam równiez do Spajkusia. Niestety ale swoją deklarację wyśle dopiero po niedzieli. Życie musi iść dalej :-(
Moria za co twoja córka dostała bana, przeciez ona tylko wkleja zdjęcia psiaków z twojego hoteliku.