gonia66 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 O ile dobrze pamiętam (bo nie mam przed soba saojego kajetu), wszyscy, ktorzy deklarowali wpłacaja martka(sparwdzę jeszcze)- ale deklarowicze sie wykruszyli po prostu:) Na szczescie Cajus nas poratował ogromna kwotą 150 zł jak zawsze...i nasz Spajkus długu juz nie ma, i ma na plusie 72 zł Quote
Karolcia_ko5 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Porzucona w stercie liści 5-miesięczna Sarenka szuka nowego domku. Zapraszam na wątek!! http://www.dogomania.pl/threads/181212-Porzucona-w-stercie-liA-cie-5-miesiAE-czna-Sarenka-czeka-na-swA-j-dom-PomA-A Quote
Natussiaa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 zmieniłam pierwszy post. jestem rzadko na dogo,może jest ktoś chętny na przejęcie wątku? Quote
marysia55 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='martka1982']gonia, może napisz po prostu kto nie wpłacił i zalega to by Gonia bardzo uprościło sprawę. Można wtedy napisać do tych osób (przypomniec się grzecznie), a w razie braku odzewu stalic ile brakuje stałych deklaracji . Jeżeli nie uda nam się 'swoimi kanałami' ściągnąć dodatkowe siły ze wsparcie finansowym, to zmieniamy tytuł wątku z prośbą o konkretna kwotę, której Spajkiemu brakuje. jasne,że mogę podać linka do allegro Spajka ale za każdym razem gdy się skonczy i mu je odnowię poprzedni link już będzie nieaktualny http://www.allegro.pl/item958750180_spajki_czarny_puchaty_maly_piesek_szuka_domku.html martka1982 bardzo dziekuje za linka. Mnie chodziło o to, że przez jakiś czas nawet po zakończeniu aukcji widać zdjęcia i tekst. Natomiast tamten link podawał tylko informacje, że aukcje przeniesiono do archiwum. Poza tym kochanie może by wspomóc Cie w opłatach za allegro, przecież dobrze wiemy że to kosztuje. [quote name='Natussiaa']zmieniłam pierwszy post. jestem rzadko na dogo,może jest ktoś chętny na przejęcie wątku? Natusia wiem, że każdy ma z nas swoje życie prywatne i czasami trudno pogodzić to z tym drugim na Dogo. Ja niestety nie widzę siebie w roli prowadzącej wątek ponieważ mam podobne problemy czasowe jak Ty. Na Dogo wchodzę dopiero późna nocą, no chyba że jest weekend. Poza tym nie umiem wklejać zdjęć :-( Może zgłosi się nam jakiś OCHOTNIK :-) Quote
Cajus JB Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Jestem w stanie przejąć wątek Spajkiego. Nie udzielam się tak jak kiedyś jednak swoje wątki kontroluję przynajmniej co dwa dni. Jeśli Wam to odpowiada. I tak będę już robił Spajkiemu ogłoszenia w przszłym tygodniu. Quote
martka1982 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 więc jestem za kandydaturą cajusa:) Quote
madcat1981 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ja również, i dziękuję że się zdecydował :) Quote
gonia66 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Cajus JB napisał(a):Jestem w stanie przejąć wątek Spajkiego. Nie udzielam się tak jak kiedyś jednak swoje wątki kontroluję przynajmniej co dwa dni. Jeśli Wam to odpowiada. I tak będę już robił Spajkiemu ogłoszenia w przszłym tygodniu. Jak najbardziej sie zgadzam:) Quote
marysia55 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 gonia66 napisał(a):Jak najbardziej sie zgadzam:)'jo tyszzzzzz' :lol: zacznijcie załatwiać sprawy formalno-biurokratyczne :cool3: Quote
Natussiaa Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 już napisałam do 2 osób w tej sprawie :) ;) Quote
Cajus JB Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Dziękuję za zaufanie. Lista osób deklarujących na Spajkiego uległa chyba zmianom. gonia mogłabyś podać nam aktualną? Chciałbym wiedzieć ije barakuje stałych. Chciałbym też poszukać sponsorów na allegra w przyszłości j jakieś nieprzewidziane wydatki. Więc szukamy też deklaracji jednorazowych. Czy nie warto ogłosić Spajkusia w miesięcznikach dla psów? Mają spory odzew, ale kosztują. Ogłoszenia standartowe biorę na siebie. Za długo byłem w letargu. Quote
Lidan Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 I znowu nadrabiam zaległości w czytaniu. Niby dni coraz dłuższe a ja mam coraz mniej czasu :hmmmm: Spajkusiu, widzę, że szykuje się jakieś niepospolite ruszenie w twojej sprawie ;-) Quote
gonia66 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='Cajus JB']Dziękuję za zaufanie. Lista osób deklarujących na Spajkiego uległa chyba zmianom. gonia mogłabyś podać nam aktualną? Chciałbym wiedzieć ije barakuje stałych. Chciałbym też poszukać sponsorów na allegra w przyszłości j jakieś nieprzewidziane wydatki. Więc szukamy też deklaracji jednorazowych. Czy nie warto ogłosić Spajkusia w miesięcznikach dla psów? Mają spory odzew, ale kosztują. Ogłoszenia standartowe biorę na siebie. Za długo byłem w letargu. Stałe deklaracje dla Spajkusia:: Negri-15 zl Lidan- 10 zł Madcat81- 10 zł malicja- 5 zł ihabe- 30 zł agata51- 10 zł eski- 20 zł Frubka- 10 zł ewatoonieja (do konca roku) 35 zł marysia55 20zł Cajus JB 150zł Na dzień dzisiejszy mamy 315 zł deklaracji stałych Nietety odpadła nam juz cioteczka ewatonieja- 35 zl:(... Nie wpłaca tez juz od miesiąca grudnia (ostatnia wplata w listopadzie) cioteczka Negri:(:( Tak naparwdę, w obecnej sytuacji brakuje nam deklaracji stalych na 35 zł conajmniej...Jeśli natomiast cioteczka Negri będzie wpłacała regularnie , to stalych deklaracji bedzie i tak brakowało 20 zł:(:( CO ROBIMY KOCHANI...???? Quote
marysia55 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Uważam, że powinniśmy ruszyć też z bazarkami właśnie na te nietypowe wydatki. W przypadku ustalenia dokładnej kwoty brakujących deklaracji tytuł wątku również powinien sie zmienić z podkreśleniem kwoty 'ile nam brakuje'. Z doświadczenia ( może niezbyt dużego) wiem że to często tez działa dopingująca na naszych kochanych dogomaniaków. Łatwiej wwtey dozbierać brakujaca kwotę jeżeli nie jest ona zbyt wielka. No i oczywiście rozsyłanie wątku. To również sposób na zwiekszenie szansy , aby psiak znalzł domek. Quote
Cajus JB Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Dzięki gonia. Warto mieć komplet deklaracji i umieścić prośbę o nie w tytule. marysia ma rację i warto zrobić jakieś bazarki. Zapas finansowy na pewno się przyda. Czekamy w takim razie za modem. I mam pytanie czy moderator może dodać dodatkowe posty dla mnie jako drugi i trzeci? Chciałbym rozbić pierwszy aby był bardziej czytelny. Quote
marysia55 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Witam :-). Widzę, że wątek już przejęty przez Cajusa :-) Quote
gonia66 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Cajus..małe sprostowanie..z pierwszej strony musisz usunąć z deklaracji stałych ewatonieja- 35 zł, bo juz rok sie skończył i nie mamy deklaracji na 315 zł a na 280 zł, co oznacza, ze brakuje nam 20 zł stałych deklaracji, o ile Negri bedzie wpłacała swoją... Na pierwszej stronie musi byc widac że brakuje nam deklaracji stałych:( No i nie wiem, czy napiszesz TY czy ja mam pisac do cioteczki Negri..??Chociaz juz raz pisałam do wszystkich... Quote
Cajus JB Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Dziękuję Szamanka za zmianę prowadzącego wątek. W nocy zmienię tytuł i uzupełnię pierwszy post. Chyba ja napiszę do Cioteczki Negri i zapytam. Quote
gonia66 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Cajus JB napisał(a):Dziękuję Szamanka za zmianę prowadzącego wątek. W nocy zmienię tytuł i uzupełnię pierwszy post. Chyba ja napiszę do Cioteczki Negri i zapytam.Ok Cajus:):) Quote
Cajus JB Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Przepraszam. Nie mogłem wczoraj nic zrobić przy komputerze. Zrobię to dziś w nocy. Quote
Cajus JB Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='Cajus JB']Stałe deklaracje dla Spajkusia:: Negri-15 zl Lidan- 10 zł Madcat81- 10 zł malicja- 5 zł ihabe- 30 zł agata51- 10 zł eski- 20 zł Frubka- 10 zł ewatoonieja (do konca roku) 35 zł marysia55 20zł Cajus JB 150zł Na dzień dzisiejszy mamy 315 zł deklaracji stałych Oczywiście 14-go marca wpłąciłam za hotelik dla Spajkusia i chłopak jest na minusie... W marcu wpłynęły kwoty od: 1.03-madcat-10 zł 5.03- Marysia55- 20 zł 5.03- agata51- 10 zł 12.03- Eski- 20 zł 12.03- Frubka- 10 zł STAN KOTA SPAJKUSIA NA DZIEŃ 14.03 WYNOSIŁ 222 ZŁ PO WPŁACIE NA HOTELIK 300 ZŁ-(WPŁACIŁAM NIEOPATRZNIE NIE SPARWDZAJĄC STANU KONTA) SPAJKI MA NA MINUSIE 78 ZŁ-SĄ TO PIENIAZKI Z KONTA INNEGO PSIAKA- WIĘC MUSZE JE CZYM PREDZEJ DOŁOŻYĆ... marzec Oto nastepne wpływy do skarpetki 16.02- Cajus- 170 zł 22.02- ewatonieja- 35 zł 24.02- wioletat- 50 zł 1.03- Lidan- 10 zł 1.03.- madcat- 10 zł STAN SKARPETKI NA DZIS WYNOSIŁ 312 ZŁ DOKONAŁAM ZALEGŁEJ WPŁĄTY ZA HOTELIK (DO 15 MARCA)- 150 ZŁ OBECNIE NA KONCIE SPAJKUSIOWYM MAMY ZGROMADZONE 162 ZŁ DZIĘKUJEMY BARDZO BARDZO WSZYSTKIM DARCZYŃCOM PAMIETAJACYM O SPAJKUSIU- A W SZCZEGÓLNOŚCI JEDYNEMU WUJASZKOWI SPAJKUSIA- I GŁOWNEMU SPONSOROWI- CAJUSOWI Cytat goni: Kochani- sytuacja bardzo trudna- w takiej Spajkus jeszcze nie był... NA dzis do skarpety Spajkusia doszly wpłaty od cioteczek Frubki- 10 zł i Eski- 20 zł= razem mial zgormadzone 177zł Dzis musialam dokonac wplaty za hotelik- 300 zł..ale takiego braku nie moglam pokryc ze swojej "kieszeni", bo po prostu nie mam Zaplacilam więc za 14 dni- do konca lutego- 140 zł...zeby mi bylo latwiej zapamietac...zostalo wiec 37 zł...i to wszystko poki co....Pewnie niebawem wpłaci wujaszek Cajus 150 zł i będzie na kolejne 15 dni marca...ale ciągle nie mam wpłat od Negri, nie wplacila zaleglych pieniazkow ewatonieja...nie wiem co robić.. AKTUALNE ROZLICZENIE NASZEGO CHŁOPACZKA- LUTY 5.01- MARYSIA55- 20 ZŁ 6.01- IHABE- 20 ZŁ 12.01- FRUBKA- 10 ZŁ WIOLETAT- 40 ZŁ CAJUS- 150 ZŁ ESKI- 20 ZŁ WPŁATA 15.01 330 ZŁ (HOTELIK + SZCZEPIENIA) NA KONCIE SŁODZIAKA NA KONIEC STYCZNIA MAMY ZGROMADZONE 67 ZŁ 28.01 MADCAT81- 10 ZŁ 1.02 LIDAN- 10 ZŁ AGATA51- 10 ZŁ IHABE- 30 ZŁ 2.02 MARYSIA55- 20 ZŁ ewatonieja- 35 zł OBECNIE W SKARPECIE SPAJKUSIA MAMY 182 ZŁ Spajki trafił do DT u Morii po Kajetanku,który odszedł Za Tęczowy Most. Stałe deklaracje dla Spajkusia:: Negri-15 zl Lidan- 10 zł Madcat81- 10 zł malicja- 5 zł ihabe- 30 zł agata51- 10 zł eski- 20 zł Frubka- 10 zł ewatoonieja (do konca roku) 35 zł marysia55 20zł Cajus JB 150zł Na dzień dzisiejszy mamy 315 zł deklaracji stałych LISTOPAD 2.XI- agata51- 10 zł 4.XI- marysia55- 20 zł 4.XI- Frubka- 10 zł 9.XI- Negri- 15 zł 12.XI- Eski- 20 zł 16.XI- Wioletat- 40 zł 17.XI- Cajus JB- 150 zł MAdcat81- 10 zł Ihabe- 30 zł Lidan- 10 zł MArysia55- 20 zł BARDZO BARDZO DZIEKUJEMY WSZYSTKIM CIOTECZKOM I WUJASZKOWI ZA WPŁATY I PAMIĘC O SPAJKUSIU))W DNIU 16.XI W SKARPECIE CHŁPAKA BYŁO457 ZŁ, PO ZAPŁACIE ZA HOTELIK (W DN. 15.XI) ZOSTALO NA KONCIE 157 ZŁ WIELKIE UKŁONY OD CIECI GONI I OD SPAJKUSIA W STRONE WSZYSTKICH KOCHANYCH DARCZYŃCÓW Aktualne (13.01.10r) Od ostatniej wplaty , po ktorej zostalo 107 zl (15.12) doszly wplaty: madcat81- 10 zł Lidan- 10 zl agata51- 10 zl Ihabe- 20 zł Frubka- 10 zł RAZEM NA KONCIE CHŁOPAKA MAMY 167 ZŁ z bazarku,który założyła terra uzbierało się 35 złoty Na tą kwotę złożyły się wpłaty od ihabe 20,50 zł. i Kuba P 10,90 zł. zdjęcia z hoteliku str.13 i 19 Więcej zdjęc str.2 (już bez oczka,po operacji) Spajki ma ok 11 lat, do schroniska trafił 25.11.2007r z ul. Szpitalnej. Jest jak na swój wiek bardzo energicznym, wesołym psiakiem. To cudowny i przeuroczy staruszek, który ma dużo siły i wdzięku w sobie. Bardzo lgnie do ludzi, uwielbia głaskanie i przytulanie, jest troszke zazdrosny o inne psy w czasie pieszczot, lubi mieć tylko na sobie skupiana uwagę człowieka. Akceptuje kotki. Spajki przeszedł niedawno operacje usunięcia guza, który znajdował się zaraz za prawą gałką oczną, oko również zostało usunięte. Zdjęcia Spajkiego jeszcze przed operacją. ALLEGRO SPAJKIEGO: http://www.allegro.pl/item958750180_...uka_domku.html OGŁOSZENIA: Ogłoszenia Spajkiego, odnawiane przeze mnie: Spajki - mały, kudłaty piesek szuka domu - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Spajki - mały, kudłaty piesek szuka domu Spajki - mały, kudłaty piesek szuka domu | Wielorasowe - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia http://konin.olx.pl/spajki-maly-kudlaty-piesek-szuka-domu-iid-38088085 Spajki - mały, kudłaty piesek szuka domu / bliżej nieokreślona ;-) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Spajki - mały, kudłaty piesek szuka domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Poznań Tekst do ogłoszeń [FONT=Tahoma]Spajki to uroczy, kudłaty emeryt, którego szanse na domek maleją z dnia na dzień. Dlaczego? Ponieważ Spajkuś jest pieskiem po przejściach - niedawno wykryto u niego guza za prawą gałką oczną, który został zoperowany, a oko usunięte. Spajkuś pomimo swoich 11 lat jest pieskiem w świetnej formie. Biega razem z innymi psami, domaga się pieszczot od człowieka, a żywotności mógłby mu pozazdrościć niejeden młodszy psiak. Szukamy dla Spajkiego domku, który zaakceptuje go takim jakim jest, którego nie zrazi brak oczka oraz wiek psa. Spajki na co dzień jest bardzo towarzyskim i przyjaźnie nastawionym do innych zwierząt psem. Akceptuje również koty. Uwielbia gdy się go głaszcze, zabiera na spacery, po prostu poświęca czas i uwagę. Spajki czeka już 2 lata na swoją szansę od losu. Allegrowicze pomóżcie! Spajki czeka na swojego człowieka....[/FONT] Niżej zdjęcia z hoteliku Zachowuję pierwszy post Natussiaa Quote
Cajus JB Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Na razie tyle co widać w pierwszym poście udało mi się zrobić. Czy taka forma tegoż postu Wam odpowiada? Na samym dole będzie rozliczenie Spajkusia aktualizowane w dół. I tu mam problem z rozliczeniem wpłat i wydatków. gonia czy masz zapisane wszystkie wpłaty i wydatki od początku? Bo jeśli nie to muszę przejrzeć wątek strona po stronie, aby ustalić dokładnie kolejność wpłat. I nie wiem czy Spajkuś ma banerek. Jak nie to go wieczorem zrobię. Quote
marysia55 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Zmiany są już widoczne. Dziękujemy Cajus :-) Quote
Cajus JB Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Dzień dobry Spajkuś. Kolejny dzień bez opiekuna. Ile jeszcze takich dni. Quote
Recommended Posts