Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KOLEJNE ROZLICZENIA SPAJKUSIA:)
Ostatnio, jak "panikowałam", na koncie Spajkusia zostalo zaledwie 37 zł:(
Oto nastepne wpływy do skarpetki:)
16.02- Cajus- 170 zł
22.02- ewatonieja- 35 zł
24.02- wioletat- 50 zł
1.03- Lidan- 10 zł
1.03.- madcat- 10 zł
STAN SKARPETKI NA DZIS WYNOSIŁ 312 ZŁ
DOKONAŁAM ZALEGŁEJ WPŁĄTY ZA HOTELIK (DO 15 MARCA)- 150 ZŁ
OBECNIE NA KONCIE SPAJKUSIOWYM MAMY ZGROMADZONE 162 ZŁ:):)
DZIĘKUJEMY BARDZO BARDZO WSZYSTKIM DARCZYŃCOM PAMIETAJACYM O SPAJKUSIU- A W SZCZEGÓLNOŚCI JEDYNEMU WUJASZKOWI SPAJKUSIA- I GŁOWNEMU SPONSOROWI- CAJUSOWI:):):)

Posted

Spajkuś leć na górna półkę. martka1982 może coś w końcu wymyślimy, żeby Spajkusia wyekspediować na własną kanapę, ale to musi być zorganizowana akcja :-) Wchodzisz w to :-)

Posted

a masz jakiś pomysł? on musi trafić do kogoś, kto już może ma/miał starsze psy. naszemu rudolfowi udało się znaleźć dom bardzo szybko. Jest któryś tam psem z rzędu u tych ludzi ale oni po prostu kochają zwierzęta i wiek psa ani jego ułomności mu nie przeszkadzają. A Spajki właściwie nie ma wad - może żyć z kotami, psami, zero agresji, nie jest duży.

Posted

Ogłaszamy akcję wsparcie logistycznego dla Spajkiego
Bardzo proszę osoby, które robią ogłoszenia Spajkiemu
żeby sie odezwały na wątku :buzi: wiem, że juz kiedyś sie o to pytałam
ale pierwsza strona jest jaka jest i nie ma tam śladu odnosnie ogłoszeń.
Na szukanie po stronach wątku nie mam zbytnio czasu:oops::oops:

Posted

[quote name='gonia66']Spajkuś!!!!!!!!!Do domku chłopaku maszerujemy!!Szybciutko szybciutko!! Gosiu , aby wysłać go do domku musimy wiedzieć tak na prawdę co się dzieje w jego sprawie, a ogłoszenia rozmywają się nam po kilku postach , a informacji o nich brakuje na pierwszej stronie. Stąd moja prośba do osób , które pomimo tego 'marazmu' próbują cosik dla niego zrobić aby odezwały się na wątku, abyśmy mogły zebrać to w jedna całość i podjąć jakąś konkretną decyzje w sprawie Spajkusia. Siedzenie w domku u Morii ( chociaż cieplutkie) nie da mu szansy na własny kawałek podłogi. Tu musi ruszyć jakaś zorganizowana akcja. Bez niej Spajki zawsze będzie 'bezdomny', a przecież nie o to nam chodzi. Samo zbieranie kasio ki na opłacenie tymczasu nie załatwia sprawy.

Posted

[quote name='gonia66']Spajkuś!!!!!!!!!Do domku chłopaku maszerujemy!!Szybciutko szybciutko!! Gosiu , aby wysłać go do domku musimy wiedzieć tak na prawdę co się dzieje w jego sprawie, a ogłoszenia rozmywają się nam po kilku postach , a informacji o nich brakuje na pierwszej stronie. Stąd moja prośba do osób , które pomimo tego 'marazmu' próbują cosik dla niego zrobić aby odezwały się na wątku, abyśmy mogły zebrać to w jedna całość i podjąć jakąś konkretną decyzje w sprawie Spajkusia. Siedzenie w domku u Morii ( chociaż cieplutkie) nie da mu szansy na własny kawałek podłogi. Tu musi ruszyć jakaś zorganizowana akcja. Bez niej Spajki zawsze będzie 'bezdomny', a przecież nie o to nam chodzi. Samo zbieranie kasio ki na opłacenie tymczasu nie załatwia sprawy.

Posted

[quote name='marysia55']Gosiu , aby wysłać go do domku musimy wiedzieć tak na prawdę co się dzieje w jego sprawie, a ogłoszenia rozmywają się nam po kilku postach , a informacji o nich brakuje na pierwszej stronie. Stąd moja prośba do osób , które pomimo tego 'marazmu' próbują cosik dla niego zrobić aby odezwały się na wątku, abyśmy mogły zebrać to w jedna całość i podjąć jakąś konkretną decyzje w sprawie Spajkusia. Siedzenie w domku u Morii ( chociaż cieplutkie) nie da mu szansy na własny kawałek podłogi. Tu musi ruszyć jakaś zorganizowana akcja. Bez niej Spajki zawsze będzie 'bezdomny', a przecież nie o to nam chodzi. Samo zbieranie kasio ki na opłacenie tymczasu nie załatwia sprawy.
To prawda....ja niestey oprocz księgowości nie byłam zaangażowana w ogłoszenia;(...

Posted

Dopiero jutro pójdzie wpłata ode mnie. Nie korzystam ostatnio z komputera lub bardzo rzadko dlatego nie robię ogłoszeń. Mam nadzieję, że uda mi się do tego wrócić.

Posted

martka1982 napisał(a):
u mnie Spajki ma allegro
kochana jesteś, ale linka poprosimy na wątek. Trzeba wkleić go do pierwszego postu bo tam jest tylko taki archiwalny.
Bardzo proszę cioteczki, które robiły mu inne ogłoszenia o odzew. Warto to wszystko zebrać w pierwszym poście. Na prawdę na dzień dzisiejszy nie wiemy na czym stoimy :-(

Posted

Oczywiście 14-go marca wpłąciłam za hotelik dla Spajkusia i chłopak jest na minusie...
W marcu wpłynęły kwoty od:
1.03-madcat-10 zł
5.03- Marysia55- 20 zł
5.03- agata51- 10 zł
12.03- Eski- 20 zł
12.03- Frubka- 10 zł
STAN KOTA SPAJKUSIA NA DZIEŃ 14.03 WYNOSIŁ 222 ZŁ
PO WPŁACIE NA HOTELIK 300 ZŁ-(WPŁACIŁAM NIEOPATRZNIE NIE SPARWDZAJĄC STANU KONTA) SPAJKI MA NA MINUSIE 78 ZŁ-SĄ TO PIENIAZKI Z KONTA INNEGO PSIAKA- WIĘC MUSZE JE CZYM PREDZEJ DOŁOŻYĆ...
MArtwie się ale jestem jakas taka zmęczona...nie mam sił nawet myśleć...:( przepraszam Spajkus....