Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sPajkus..na Ciebie kolej..pomyslslam,ze nie pakiecik zamowie ale poprosze SElange o wypasione Allegro za 20 zl...CZarusiowi przynioslo szzcescie..Moze Spakiemu sie tez poszczesci..???Co o tym myslicie???

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gonia66']sPajkus..na Ciebie kolej..pomyslslam,ze nie pakiecik zamowie ale poprosze SElange o wypasione Allegro za 20 zl...CZarusiowi przynioslo szzcescie..Moze Spakiemu sie tez poszczesci..???Co o tym myslicie???[/QUOTE]
O tak, poprośmy Selengę o piękne allegro. Wierzę, że i Spajkusiowi się uda. Znajdzie chłopak swój domek.

Posted

[quote name='martka1982']ok ladies, czyli jaka decyzja? sciągnać już allegro Spajka?[/QUOTE]
Upss...sory...ja zapomnialam na smierc, ze Ty martka robisz allegor:/ myslalam, ze on nie mam nic...:(..przepraszam- oczysiwsic eze nie sciagaj- bo nibu dlaczego????teraz mysle, ze moze by Ci wyslac 20 zl na pelne wyroznienie???tu prosimy o glos wszystkie cioteczki..??

Posted

[quote name='gonia66']Upss...sory...ja zapomnialam na smierc, ze Ty martka robisz allegor:/ myslalam, ze on nie mam nic...:(..przepraszam- oczysiwsic eze nie sciagaj- bo nibu dlaczego????teraz mysle, ze moze by Ci wyslac 20 zl na pelne wyroznienie???tu prosimy o glos wszystkie cioteczki..??[/QUOTE]

mi jest obojętne. jeśli selenga potrafi robic "wypasione" allegro i zechce to ja moge swoje zdjac na czas tamtego a potem znowu Spajki bedzie mial u mnie aukcje.

Posted

[quote name='martka1982']mi jest obojętne. jeśli selenga potrafi robic "wypasione" allegro i zechce to ja moge swoje zdjac na czas tamtego a potem znowu Spajki bedzie mial u mnie aukcje.[/QUOTE]
NO ale jaki sens jak allegor jest dodawac komus robity??trzeba tylko wyroznic to allegor i pogrubic moze..ale to jak juz sie skonczy to ktore jest obecnie, zeby byly pelne 2 tygon=dnie..ok???prosze o zdanie....aaaaaaa..dzis doszlo 150 zl od kochanego wujaszka Cajusa dla Spajkusia:):)DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='martka1982']Ok. allegro Spajka kończy się za 4 dni[/QUOTE]
No to podaj nuumer konta- jureo wysle na Twoje konto 20 zl zebys miala na wyroznienie, pogrubioenie i co tam tylko mozliwe- wiem ze taki full kosztuje 20 zł, ale to i tak platne bedzie za miesiac- tzn w styczniu:)

Posted

JA pamietalam, tylko niem moglam go dzis znaleźć w subskrypcjach:(...dobrze marys, zes podniosła Spajkusia...nie wiem czy pisalam ale doszla11.12 wplata od Cajusa 150 zł- BARDZO DZIEKUJEMY KOCHANEMU WUJKOWI- oplata za hotelik zrobiona:) aktualnie na koncie Slodziaka mamy 107 zł:):)

Posted

martka1982 napisał(a):
Ok. allegro Spajka kończy się za 4 dni

Martus..czy odnowilas Spajkusiowi Allegro i wyroznilas??Ja juz wysylam pieniazki, bo mi ze łba wylatało(mialamk przez kilka dni mlyn nieziemski na dogo)..ale to nie jest chyba przeszkoda, bo za Allegro oplaty wplaca sie do 14 kazdego miesiaca:)jesli odnowilas- prosimyy o linka do aukcji:)W poniedzialek powinnas miec pieniazki na koncie:)

Posted

Cajus JB napisał(a):
Nie zapomnieli tylko nie widzą za co się złapać.
Cajus :p , powiem tak jak w tym mądrym powiedzeniu (człowieku jeśli nie wiesz jak postąpić to postąp uczciwie) przekładając to na dogomanię powiem tak :
Cajus nie wiesz za co się złapać, to złap się za wątek Spajkusia - tak na początek :evil_lol: , a potem już możesz latać po innych :diabloti:. Pozdrowienia :p

Posted

marysia55 napisał(a):
Cajus :p , powiem tak jak w tym mądrym powiedzeniu (człowieku jeśli nie wiesz jak postąpić to postąp uczciwie) przekładając to na dogomanię powiem tak :
Cajus nie wiesz za co się złapać, to złap się za wątek Spajkusia - tak na początek :evil_lol: , a potem już możesz latać po innych :diabloti:. Pozdrowienia :p

O tak tak- popieram:):)

Posted

"To właśnie tego wieczoru,
gdy mróz lśni, jak gwiazda na dworze,
przy stołach są miejsca dla obcych,
bo nikt być samotny nie może.
To właśnie tego wieczoru,
gdy wiatr zimny śniegiem dmucha,
w serca złamane i smutne
po cichu wstępuje otucha.
To właśnie tego wieczoru
zło ze wstydu umiera,