Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hiihihi..no..Spajkuś u Marysi to by miał Wersal normalnie....zrobmy wiec tak..potrzymaj TZa Marys do świąt(bo sie przyda na te zakupy siaty ponosić, smieci wyrzucić, okna umyć ...:eviltong:) a potem poczekaj az raz podpadnie...zrob Mu awanture i szykuj miejsce dla Spajkusia....bo wiesz..teramin wplaty za hotelik mija a ja nie mam pelnej kwoty niestety jeszcze uzbieranej:cool3::cool3:zaapasów Spajkuś juz nie ma....wieć taki Wersalik u Ciebie byłby wskazany dla Słodziaka:loveu::loveu:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Prosimy o pomoc w znalezieniu domu dla tej pięknej suni [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] zbieramy również pieniądze na jej sterylizację...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] zapraszamy na jej wątek ... kliknij na obrazek i poznaj jej smutną historię [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] to młoda smutna suczka , która nie odnajduje się w schroniskowej rzeczywistości.....[/FONT]

Posted

No..wreszcie jestem....dopisze wpłaty jakie doszły dla Spajkusia w listopadzie:)
2.XI- agata51- 10 zł
4.XI- marysia55- 20 zł
4.XI- Frubka- 10 zł
9.XI- Negri- 15 zł
12.XI- Eski- 20 zł
16.XI- Wioletat- 40 zł
17.XI- Cajus JB- 150 zł
BARDZO BARDZO DZIEKUJEMY WSZYSTKIM CIOTECZKOM I WUJASZKOWI ZA WPŁATY I PAMIĘC O SPAJKUSIU:)))W DNIU 16.XI W SKARPECIE CHŁPAKA BYŁO457 ZŁ, PO ZAPŁACIE ZA HOTELIK (W DN. 15.XI) ZOSTALO NA KONCIE 157 ZŁ
WIELKIE UKŁONY OD CIECI GONI I OD SPAJKUSIA W STRONE WSZYSTKICH KOCHANYCH DARCZYŃCÓW:):):)

Posted

[quote name='Cajus JB']A czemu by nie. Kupimy Twoje poema. Zrobimy z nich bestsellery i Nobelek będzie i pieniążki na zwierzątka.
Cajus , ja mogę wydać jedynie tomik tekstów dla piesiów :lol:
[quote name='Cajus JB']Spajkuś może chcesz zamiast do hoteliku do Cioteczek? Miejsca się zwalniają.
Spajkus pewnie by chciał, ale usunąć męża trudniej to tzw. "kaliber cięzki" :evil_lol:
[quote name='gonia66']Hiihihi..no..Spajkuś u Marysi to by miał Wersal normalnie....zrobmy wiec tak..potrzymaj TZa Marys do świąt(bo sie przyda na te zakupy siaty ponosić, smieci wyrzucić, okna umyć ...:eviltong:) a potem poczekaj az raz podpadnie...zrob Mu awanture i szykuj miejsce dla Spajkusia....bo wiesz..teramin wplaty za hotelik mija a ja nie mam pelnej kwoty niestety jeszcze uzbieranej:cool3::cool3:zaapasów Spajkuś juz nie ma....wieć taki Wersalik u Ciebie byłby wskazany dla Słodziaka:loveu::loveu:
Gonia :loveu: Twoja wersja jest cudna i jaka jestes realistka :roll: . Będę go faktycznie musiała potrzymać do świąt:cool3:
[quote name='Cajus JB']marysia padła propozycja. Spajkuś + deklaracja zakupowa gonii albo TZ?
Cajus, ja juz zaczynam nad tym się poważnie zastanawiać :hmmmm::hmmmm:, ponieważ jak bym się pozbyła TŻ to byłoby miejsce nawet dla dwóch lub trzech psiaków. Kurcze jakie to jest kuszące :evil_lol:. Pozbyć się kłopotu , a w to miejsce sama miłość i wierność:lol: miodzio po prostu :p
A tak na marginesie, to dlaczego Wasze posty maja datę kiedy ja nie miałam dostępu do Dogo :mad:

Posted

Nie b oj sie dzis ja taka sama bulwersacje przezylam kiedy zobaczylam ze wczoraj ludzie sie wpisywali na watki a ja ze 200 razy wchodzialm, warowalam przed kompem jak najwierniejsza suczynka do godz 2.00 a tu...nic...myslalam ze mnie trafi...kurcze...jestem juz pewna, ze dogo- to narkotyk a ja jestem juz uzależniona na maxa....ale za chiny nie chce terapii odwykowej!!!Nie dam sie i juz!!!!!!!

Posted

Marysiu, czego od ciebie chcą te cioteczki? A Gonia jaka perfidna! Kto by przypuszczał! Kochana, ty nocna marka jesteś, to nie mogłaś wejść, bo akurat pod osłoną nocy tęgie umysły wdrażały w życie swoje racjonalizatorskie "pomysły znad Wisły". I tylko takie niebieskie ptaszęta jak ja i mnie podobne, mogły od czasu do czasu mieć farta i trafić na przerwę śniadaniową albo popołudniową sjestę tęgich umysłów i dopaść jakiś wątek. Cholera, drugi raz w tym miesiącu odnawiam listę moich psiaków!
Banerki też nie działają. Skąd bierzecie emotikony?

Spajkuś, ty się tym wszystkim nie przejmuj, przewal się na drugi bok i śnij o swoim domeczku

Posted

marysia55 napisał(a):
Cajus , ja mogę wydać jedynie tomik tekstów dla piesiów :lol:

Taki tomik miałby wzięcie na dogo np jako bazarkowy.

agata z opcji zaawansowanych. Chociaż mam czasami wrażenie, ze różnie to u każdego wygląda.

Posted

Jak to ni hu, hu :roll:

Odpowiedź, wtedy opcje zaawansowane, strzałka na ikonkę i kliknięcie lewym myszki. Musi być.

Chyba że każdy ma coś innego wtedy trzeba do tych co nabałaganili iść :mad:

Posted

:crazyeye:

agata51 napisał(a):
Niestety, w opcjach zaawansowanych ikonek brak. A poza tym kiedyś były pod ręką - jak mam wykonywać ileś tam ruchów, to wolę swoje smiley central.
:crazyeye:

Umie są. Może faktycznie każdy ma co innego, albo to wina sprzętu. Jak zarejestrowałem sie na dogo to przez dwa, lub trzy miesiące nie mogłem dodać nic. Dopiero jak zmieniłem cały komputer.:razz:

Posted

Cajus JB napisał(a):
:crazyeye::crazyeye:

Umie są. Może faktycznie każdy ma co innego, albo to wina sprzętu. Jak zarejestrowałem sie na dogo to przez dwa, lub trzy miesiące nie mogłem dodać nic. Dopiero jak zmieniłem cały komputer.:razz:

:o :o :o to dziwne.... niektórym nowe dogo "daje" po oczach... ja nic takiego nie mam, ale to zapewne kwestia ustawienia ostrości na monitorze.

Posted

agata51 napisał(a):
Niestety, w opcjach zaawansowanych ikonek brak. A poza tym kiedyś były pod ręką - jak mam wykonywać ileś tam ruchów, to wolę swoje smiley central.

Agatka niemozliwe :shake:, zrób jak radzi Cajus. Pisząc odpowiedź kliknij na "opcje zaawansowane" pokaże Ci sie stary układ emotikonek :p

Posted

[quote name='agata51']Odpowiedz na ten temat

Post a reply to the thread: Mała kudłata kuleczka,11 letni Spajki bez oczka.W hotelu u Morii szukamy DS!!

Tylko to widnieje na ogromnej białej stronie opcji zaawansowanych. Nieważne, bez emotikonek da się żyć. Ale jak żyć z czymś takim:
http://www.dogomania.pl/threads/174159-Ugotowany-A-ywcem-szczeniak-POMOCY/page8

Miłych snów, Spajki. To prawda...mnie sie na dziś odechciało spac zupełnie:(:(:(....

Posted

Znalazłem coś takiego
Panel kontrolny,Edycja opcji i juz na stronie pozostałe opcje.

Interfejs edytora postów

[LIST]
[*] Zaawansowany edytor WYSIWYG
[*] Podstawowy edytor
[*] Standardowy edytor
[/LIST]
Pisząc post na forum lub prywatną wiadomość do innego użytkownika możesz skorzystać z trzech dostępnych trybów edycji postu. Najprostszym z nich jest pole tekstowe zaś najbardziej rozbudowanym WYSIWYG Editor, który pozwala na przetwarzanie tekstu wg Twoich upodobań i natychmiastowy podgląd rezultatu.

W zależności od możliwości Twojej przeglądarki nie wszystkie opcje mogą być dla Ciebie dostępne. W przypadku napotkania problemów spróbuj przełączyć tryb interfejsu

Ja mam włączony ten pierwszy.

Posted

Moria napisał(a):
Spajkuś pozdrawia, wszystko u niego w porządku, trzeba sie nauczyc nowej dogomanii.

Próbuję. Do tej pory jakoś mi szło. No co ja poradzę, że opcje zaawansowane ani edytuj post nie działa? A emotki mam tylko na PW. To wszystko nieważne - Spajki, żebyś tylko ciepły domek znalazł. Chociaż u Morii nie jest chyba źle?