Lidan Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Wczoraj wesoło tu było do samego rana :evil_lol: i bardzo chojnie :happy1: a dzisiaj znowu cisza :hmmmm: Przelałam swoją dyszkę na Spajkiego przed chwilą. Śliczny jest ten czarny puchaty piesio :loveu: Quote
gonia66 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Lidan']Wczoraj wesoło tu było do samego rana :evil_lol: i bardzo chojnie :happy1: a dzisiaj znowu cisza :hmmmm: Przelałam swoją dyszkę na Spajkiego przed chwilą. Śliczny jest ten czarny puchaty piesio :loveu:[/QUOTE] Aj..no bo taki dzień....nie dosc ze dane mi bylo wejsc dzis bardzo poźno to jeszcze dogo się zwiesilo na ponad godzine chyba...juz myslalam ze dzis nie bedzie hulać.... A cioteczce LIdan bardzo dziękujemy:loveu::loveu: Quote
Cajus JB Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='martka1982']Chciałam Ci bardzo serdecznie podziękować za hojność. To już drugi pies z naszego konińskiego schroniska, któremu pomagasz:) (pierwszy to Grom, który jedzie do Czarodziejki). Dziękuję w imieniu schroniska i psiaków:)[/QUOTE] Nie ma za co. Należy się Spajkusiowi godziwe życie stad już niedaleko do stałego domku Quote
Cajus JB Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Lidan']Wczoraj wesoło tu było do samego rana :evil_lol: i bardzo chojnie :happy1: a dzisiaj znowu cisza :hmmmm: Przelałam swoją dyszkę na Spajkiego przed chwilą. Śliczny jest ten czarny puchaty piesio :loveu:[/QUOTE] Tak trochę inne sprawy przyćmiły radość świętowania. Spajkuś jest śliczny i mam nadzieje, że dla każdego pieska znajdzie się ktoś kto dołoży tą ostatnia złotówkę do trochę lepszego życia. Quote
gonia66 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 jA tez zagladam ale dzis jestem zdruzgotana pewna wiadomoscia ktora zapwne niebawem ujrzy swiatlo dzienne....dobrze, ze mam Was tu i ia inch watkach..ludzi ktorym moge ufac....bo niestey okazuje sie, ze ddzis nie wszystkim mozna ufac..Cajus pewnie wie o co mi chodzi...niebawem beda wiedizlei wszycy....:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Cajus JB Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 I ja zaglądam. I mam nadzieję, że więcej osób powie Spajkiemu dobranoc. Quote
martka1982 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='gonia66']jA tez zagladam ale dzis jestem zdruzgotana pewna wiadomoscia ktora zapwne niebawem ujrzy swiatlo dzienne....dobrze, ze mam Was tu i ia inch watkach..ludzi ktorym moge ufac....bo niestey okazuje sie, ze ddzis nie wszystkim mozna ufac..Cajus pewnie wie o co mi chodzi...niebawem beda wiedizlei wszycy....:-(:-(:-(:-(:-([/QUOTE] O matko, no to napisz co się stało, bo już się zdenerwowałam! A Spajkiemu mówię dzień dobry... Quote
ihabe Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Gonia co się stało?????? Ty to wiesz jak człowieka zaniepokoić:-(:-(:mad: Gadaj albo...... Quote
gonia66 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='ihabe']Gonia co się stało?????? Ty to wiesz jak człowieka zaniepokoić:-(:-(:mad: Gadaj albo...... Tu proszę wątek..moze juz zreszta slyszeliscie....okazuje sie ze i fundacje moga nas oszukiwac...:placz:* stary, brzydki, wyłysiały, głuchy i ślepy pies po wypadku - bez szans , prawda ??? - Strona 33 - Dogomania Forum Quote
martka1982 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='gonia66']Tu proszę wątek..moze juz zreszta slyszeliscie....okazuje sie ze i fundacje moga nas oszukiwac...:placz:* stary, brzydki, wyłysiały, głuchy i ślepy pies po wypadku - bez szans , prawda ??? - Strona 33 - Dogomania Forum Spajkuś mam nadzieję,że mi wybaczy tą dygresję...... Czy ta sprawa ruszy? Czy dowiemy się co się stało z tymi wszystkimi psami i kotami?:(( Quote
Cajus JB Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Oby tak było i oby takich spraw było jak najmniej. Dobranoc Spajkusiu. Quote
Moria Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 U Spajkusia wszystko w porządku nie ma żadnych problemow, jest apetyt, czasami nawet juz powarkuje zazdrosnie na inne psy. Quote
marysia55 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 martka1982 napisał(a):Spajkuś mam nadzieję,że mi wybaczy tą dygresję...... Czy ta sprawa ruszy? Czy dowiemy się co się stało z tymi wszystkimi psami i kotami?:(( martka1982, moge Ci zaręczyć , że ta sprawa na pewno ruszy:angryy:, moja w tym głowa i nie tylko z resztą (bo juz jest wiele osób w nią zaangazowanych), że wyjasnimy sprawę Partyzanta i jemu podobnych psiurów do końca :cool3: Moria napisał(a):U Spajkusia wszystko w porządku nie ma żadnych problemow, jest apetyt, czasami nawet juz powarkuje zazdrosnie na inne psy. Dzieki Moria za te dobre wiesci. Dziewczyny czas chyba najwyższy brac sie za ogłoszenia Spajkiego i szukac mu domku stałego. Przepraszam też wszystkich, że dopiero teraz sie odzywam , ale prawie tydzień Dogo nie chciało mnie dopuścic do siebie- to było okrutne ( nie zamierzona odwykówka):evil_lol: Nastusia, bardzo dziekuję za uaktualnienie pierwszego postu, ale oczywiście nie nazywałabym sie marysia55 gdybym nie poprosiła Cię jeszcze o wyrzucenie zdania "Bardzo prosimy o stałe deklaracje.Brakuje nadal 150 zł." bo w momencie stałej deklaracji od Cajus JB nic nam juz nie brakuje :p ( Dzieki wielkie Jacku) Quote
Cajus JB Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 A mnie za co. Dołożyłem tak samo jak każdy z nas. Tylko tyle, że na końcu. To chyba należy mi się ochrzan, że tak późno. Quote
marysia55 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Cajus JB napisał(a):A mnie za co. Dołożyłem tak samo jak każdy z nas. Tylko tyle, że na końcu. To chyba należy mi się ochrzan, że tak późno. dobra, dobra :evil_lol: ale dołożyłeś tyle co żadna z nas :p . Zakończyłeś tę akcję w piękny stylu :lol: Quote
Cajus JB Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 marysia55 napisał(a):dobra, dobra :evil_lol: ale dołożyłeś tyle co żadna z nas :p . Zakończyłeś tę akcję w piękny stylu :lol: Wiesz doskonale, że kwota nie ma nic do tego. A tak szczerze,to znając Was na pewno macie po kilkanaście deklaracji. Ważne, że u Spajkusia wszystko w porządku. Quote
Natussiaa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 marysia55 napisał(a): Nastusia, bardzo dziekuję za uaktualnienie pierwszego postu, ale oczywiście nie nazywałabym sie marysia55 gdybym nie poprosiła Cię jeszcze o wyrzucenie zdania "Bardzo prosimy o stałe deklaracje.Brakuje nadal 150 zł." bo w momencie stałej deklaracji od Cajus JB nic nam juz nie brakuje :p ( Dzieki wielkie Jacku) Nie ma sprawy,już zmienione;) Quote
terra Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Domek stały by się przydał dla Spajkusia. Quote
Cajus JB Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 I nie tylko dla Niego. Dobranoc lub dzień dobry Spajkusiu Quote
marysia55 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Natussiaa napisał(a):Nie ma sprawy,już zmienione;) Dziękuje bardzo :lol::lol:. Teraz pierwsza strona jest miodzio, Spajkuś idziemy sie przewietrzyć chociaż troche zimnawo :p Quote
Recommended Posts