Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gonia66']deklaracje przedstawiaja sie nastepujaco:
Negri-15 zl
Lidan- 10 zł
Madcat81- 10 zł
malicja- 5 zł
ihabe- 30 zł
agata51- 10 zł
eski- 20 zł
Frubka- 10 zł
ewatoonieja (do konca roku) 35 zł
marysia55 20zł

Mamy więc na dzień dzisiejszy 165 zł deklaracji stałych....SLUCHAJCIE CIOTECZKI!!!!TO STANOWCZO ZA MAŁO!!!!!!KTO ZECHCE POMOC??W JAKIKOLWIEK SPOSOB.....PRZECIEZ NIE MOZEMY TAK SPAJKUSIA ZOSTAWIC..A TU CICHO I GLUCHO U NIEGO...:-(:-(:-(:-(:-(
przeszłam wątek i znalazłam Gonia twój post na wątku
Czyli na dzień dzisiejszy brakuje 135,- stałych deklaracji
kto sie jeszcze ulituje nad Spajkusiem i dorzuci jakąś kwotę ?????

po raz kolejny zacytuje swój wczesniejszy post :cool3:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zadeklaruję 150 stałe dla pewności. Nie lubię niepełnych liczb.
Jednak mam inne deklaracje i tą będę mógł wpłacać dopiero koło 15-20 każdego miesiąca.

Dla Spajkusia

Posted

[quote name='Cajus JB']Zadeklaruję 150 stałe dla pewności. Nie lubię niepełnych liczb.
Jednak mam inne deklaracje i tą będę mógł wpłacać dopiero koło 15-20 każdego miesiąca.

Dla Spajkusia[/QUOTE]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ze co/????????Ze ile Jacku????Jezuuuuuuu...no i znow szok??>????TOz ja niedlugo na zawal zejde;);) ..ale to bedzie chyba miłe odejscie w ekstazie:eviltong::eviltong::loveu::loveu::loveu:NO bo w towarzystwie takich Aniołów się nusziła nie będę....Nawet w nocy nie śpią:loveu::loveu::loveu:No nie wiem jak mam dziękować...w cuda wierze i na cud liczylam u Spajkusia ..ale nie aż na taki:loveu::loveu::loveu:DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ.....:multi::multi::multi::multi::multi:
Ps. tu tez kurcze kolejny "chłop śpi(Spajkuś) a mu samo rośnie"(konto oczywiście:eviltong::eviltong::eviltong:)....

Posted

[quote name='Cajus JB']Zadeklaruję 150 stałe dla pewności. Nie lubię niepełnych liczb.
Dla Spajkusia
Cajus JB , uważaj chłopie bo niedługo to z torbami pójdziesz :cool3: ale i tak dziekuję za to zrobiłeś w tym momencie dla Spajkusia :loveu::loveu: jestem osobiscie ci bardzo wdzięczna :p

Posted

[quote name='marysia55']Cajus JB , uważaj chłopie bo niedługo to z torbami pójdziesz :cool3: ale i tak dziekuję za to zrobiłeś w tym momencie dla Spajkusia :loveu::loveu: jestem osobiscie ci bardzo wdzięczna :p
Marysiu z takim tekstem do faceta?:cool3::diabloti:

Posted

[quote name='Renata5']Marysiu z takim tekstem do faceta?:cool3::diabloti:[/QUOTE]
Reniu...jaaaaa.ależ TY spostrzegawcza..no...no...ale tak....noc robi swoje:eviltong::eviltong::roll:

Posted

[quote name='Cajus JB']Facet rzuca palenie to ma jakieś 400 do przodu. I teraz PROSZĘ się nie obrażać. Wole wydać na psiaki niż na dziewczyny.[/QUOTE]
hmmm...wiesz..kurna je zdecydowanie tez:eviltong::eviltong:A;e w Twoim przypadku nie wiesz chyba co piszesz..na tym wątku to chyba dziewczynom sie nie zdolasz oprzeć...wwidziales jak sie tu zlecialy jak Faceta wyczuły??:eviltong::eviltong:;):loveu:

Posted

[quote name='Cajus JB']Facet rzuca palenie to ma jakieś 400 do przodu.
Jak nie zacznie jeść za pięciu,bo wtedy to czego nie wyda na fajki,to wyda na jedzenie:p

I teraz PROSZĘ się nie obrażać. Wole wydać na psiaki niż na dziewczyny.

Przecież się nie obrażamy,a nawet chwali Ci się,że wydajesz na psy niż na jakieś lalki:razz:

Posted

[quote name='Renata5']Marysiu z takim tekstem do faceta?:cool3::diabloti:[/QUOTE]
Ok , zwalam to na moje "zmęczenie materiału" i nie szukaniu drugiego dna w swoich wypowiedziasz :eviltong::eviltong:
Cajus , ja tez wolę wydac kasiore na psy niz na facetów :evil_lol: ( wyjatek stanowi mój syn :loveu:)

Posted

Żeby jeść trzeba mieć czas, a w pracy go niewiele. Po pracy jak widać tez nie. Zostaję przy opcji. Nie palę. Nie jem. I lalek unikam.

Edit. Dziecko wiadomo. Najbliższe sercu

Posted

[quote name='gonia66']Reniu...jaaaaa.ależ TY spostrzegawcza..no...no...ale tak....noc robi swoje:eviltong::eviltong::roll:[/QUOTE]
No nie powiem...Ty tez wyłapałaś w mig o co kaman:diabloti:

Posted

[quote name='Cajus JB']Żeby jeść trzeba mieć czas, a w pracy go niewiele. Po pracy jak widać tez nie. Zostaję przy opcji. Nie palę. Nie jem. I lalek unikam.
Nic na p?:hmmmm::evil_lol:
offek nam się zrobił,całkiem nie na temat Spajkusia.Koniec tematu,bo rano co poniektóre dziewczyny nas opierdzielą za pisanie głupotów:diabloti:

Posted

[quote name='Cajus JB']Żeby jeść trzeba mieć czas, a w pracy go niewiele. Po pracy jak widać tez nie. Zostaję przy opcji. Nie palę. Nie jem. I lalek unikam.[/QUOTE]
Nie nie!!!zdecydowanie się nie zgadzam na tą opcję...Jeść to Ty musisz...no bo kto nam tu będzie wątek ożywiał????Wujaszek na wątku to nieczęsty przypadek...jak już Spajkuś Cię ma, to już Spajkuś Cię nie wypuści:loveu::loveu:Proszę więc w imieniu Spajkusia o regularne odżywianie (bo my tu -Marysia, Renia i ja...szczególnie o karmienie dbamy:p:p:p...co niestety widać:cool3::eviltong:)

Posted

[quote name='Cajus JB']

Najważniejszy Spajkuś[/QUOTE]

Chciałam Ci bardzo serdecznie podziękować za hojność. To już drugi pies z naszego konińskiego schroniska, któremu pomagasz:) (pierwszy to Grom, który jedzie do Czarodziejki). Dziękuję w imieniu schroniska i psiaków:)

Posted

[quote name='martka1982']Chciałam Ci bardzo serdecznie podziękować za hojność. To już drugi pies z naszego konińskiego schroniska, któremu pomagasz:) (pierwszy to Grom, który jedzie do Czarodziejki). Dziękuję w imieniu schroniska i psiaków:)[/QUOTE]
AA>.no bo powiem Ci Martus, ze koninskie schronisko warte jest pomocy i zaangazownaia....nie znam wiele schronisk..ale tu kierownictwo i reszta pracownikow i w ogole wszystko mnie urzekło...:loveu:

Posted

[quote name='gonia66']AA>.no bo powiem Ci Martus, ze koninskie schronisko warte jest pomocy i zaangazownaia....nie znam wiele schronisk..ale tu kierownictwo i reszta pracownikow i w ogole wszystko mnie urzekło...:loveu:[/QUOTE]

Dziękujemy:)

Posted

Też popieram to co pisze gonia66. U Spajkusia wszystko dobrze to jest naprawdę mily grzeczny bezproblemowy pies. pozdrawiamy i rowniez dziekujemy. jemu nawet nic dodatkowego niepotrzeba.

Posted

[SIZE="3"]Stałe deklaracje dla Spajkusia::
Negri-15 zl
Lidan- 10 zł
Madcat81- 10 zł
malicja- 5 zł
ihabe- 30 zł
agata51- 10 zł
eski- 20 zł
Frubka- 10 zł
ewatoonieja (do konca roku) 35 zł
marysia55 20zł
Cajus JB 150zł

Na dzień dzisiejszy mamy 315 zł deklaracji stałych

Bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='martka1982']Aha. Zapomniałam dodać,ze wspaniale wygląda to 315 złotych na czerwono:))
Uff co za ulga!
Teraz Spajki powinien wszystkim zrobic numer i wynieść się od Morii do własnego M![/QUOTE]
NO..i wcale bysmy sie na niego nie obrazily....kto wie????JA tam o Spajkusia bylam spokojna ood poczatku....no i okazalo sie ze i tym razem intuicja mnie nie myliła....teraz jeszcze do szczescia tylko domek potrzebny....

Posted

pierwszy post zmieniony.
mam nadzieje że teraz jest wszystko dobrze.
ja nie mam dostępu do informacji kto wpłacił a kto nie wpłacił pieniędzy.
tylko zmieniam pierwszy post.
z tego co wiem to do tego ma dostęp tylko gonia66 i to co pisze na dogo ,wklejam do pierwszego postu.więc nie łatwo się pogubic w tym wszystkim. nie było mnie prawie tydzień na dogo a jak byłam to tylko na chwilę i nie miałam czasu zmienic pierwszego postu.

Jest ktoś chętny do przejęcia wątku? ktoś kto zna na bieżąco sprawy Spajkiego?