Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widzę, że wątek znowu robi się coraz cichszy :cool3:, ruch się zrobi jak trzeba będzie zapłacić kolejny miesiąc i ihabe ( nie jestem na 100% pewna czy to ten wątek :roll:) będzie musiała znowu dokładać. Gonia66 czy Ty chociaż pamiętasz kto deklarował stałe wpłaty bo pierwsza strona oczywiście dalej nie poprawiona chociaż Nastusia była na Dogo po moich ostatnich postach, które dotyczyły tej sprawy.
W takiej formie i przy tak prowadzonym wątku to mało kto będzie chciał deklarować na psinę pieniążki. Ciotki chętniej wchodzą tam gdzie wszystko jest przejrzyste.

Posted

marysia55 napisał(a):
widzę, że wątek znowu robi się coraz cichszy :cool3:, ruch się zrobi jak trzeba będzie zapłacić kolejny miesiąc i ihabe ( nie jestem na 100% pewna czy to ten wątek :roll:) będzie musiała znowu dokładać. Gonia66 czy Ty chociaż pamiętasz kto deklarował stałe wpłaty bo pierwsza strona oczywiście dalej nie poprawiona chociaż Nastusia była na Dogo po moich ostatnich postach, które dotyczyły tej sprawy.
W takiej formie i przy tak prowadzonym wątku to mało kto będzie chciał deklarować na psinę pieniążki. Ciotki chętniej wchodzą tam gdzie wszystko jest przejrzyste.

chYBA PAMIĘTAM mARYŚ...teraz jestem troche "nie z tej ziemi"..ale jutro postaram sie znaleźć i spisać...pamiętam tez ze nie mamy ciągle dostatecznej ilości deklaracji...jutro(dziś juz) postaram sie przypomnieć wszystko...

TO JUZ DWA MIESIĄCE ODKĄD CIEBIE NIE MA...CIAPULINKO...TESKNIE BARDZO..:((((((...

• Posted

Nie wiem jak u was , ale w moich subskrypcjach Spajki spadł prawie na sam dół. Juz dawno nie widziałam tak opuszczonego wątku( a mam ich zapisanych ponad. 100). Allegro wygasło, inne ogłoszenia pewnie też, Nastussiaa zagląda na Dogo, ale do Spajkiego nie- pierwsza strona dalej nie poprawiona, Gonia miała wrzucić na wątek stałe deklaracje które znikły z pierwszego postu , prawie nikt nie zagląda.
    Wszystko wskazuje na to , że Spajki będzie tak sobie wegetował bo sam domku nie znajdzie:shake:. Nawet nie mamy pełnej kwoty stałych deklaracji. Gonia co będzie jak na kolejny miesiąc nie znajdziemy sponsora do załatania dziury budżetowej ?????
    Zaczyna mi sie to nie podobać, tzn . nie mnie jako Marysii55 ale osobie która została tutaj zaproszona, zadeklarowała sie na psa i automatycznie nie jest mi obojetny los tego psa. Dlatego mnie to zaczyna pomału niepokoić, że wątkiem nikt sie nie interesuje.

Posted

marysia55 napisał(a):
    Nie wiem jak u was , ale w moich subskrypcjach Spajki spadł prawie na sam dół. Juz dawno nie widziałam tak opuszczonego wątku( a mam ich zapisanych ponad. 100). Allegro wygasło, inne ogłoszenia pewnie też, Nastussiaa zagląda na Dogo, ale do Spajkiego nie- pierwsza strona dalej nie poprawiona, Gonia miała wrzucić na wątek stałe deklaracje które znikły z pierwszego postu , prawie nikt nie zagląda.
    Wszystko wskazuje na to , że Spajki będzie tak sobie wegetował bo sam domku nie znajdzie:shake:. Nawet nie mamy pełnej kwoty stałych deklaracji. Gonia co będzie jak na kolejny miesiąc nie znajdziemy sponsora do załatania dziury budżetowej ?????
    JA nic o tyy nie wiem...zapomnialam czy przegapilam??:oops::oops:ale jak zniknęly z pierwszego postu..jakim cudem??Nie ma nigdzie dekaracji zapisanych????Jezu..ja zakręcona jestem czy co...????:razz:

Posted

Gonia, ja juz o tym pisałam wcześniej (kilka postów wstecz), dlatego obiecałaś, że wrzucisz na wątek te dane, a Nastusia miała poprawic pierwszą stronę.
    zaczynam tutaj sie czuć jak osoba "non grata"

Posted

marysia55 napisał(a):
    Gonia, ja juz o tym pisałam wcześniej (kilka postów wstecz), dlatego obiecałaś, że wrzucisz na wątek te dane, a Nastusia miała poprawic pierwszą stronę.
    zaczynam tutaj sie czuć jak osoba "non grata"

SErio- nie pamietam..ale szczerze mowiac to ja nawet nie wiem gdzie ja znajde te dekklaracje skoro zniknely z pierwsze..musze przekopac watek..a na dogo wpadlam w wir pomocy na CITO i przepadlam- moze dlatego nie wiem co sie dzieje u "bezpiecznych psow"...ale dobrzee, ze czuwas Marys...postaram sie choc dzis to nie obiecuje....trzeba kopac watek....:razz::razz:

Posted

agata51 napisał(a):
    Cioteczki, podajcie mi nr konta. Cholera by wzięła to dogo! Wszystkie wątki muszę poodnawiać, nigdzie nie mogę wejść :angryy: Spajki mi się gdzieś zawieruszył.

Agaciu...to moje konto- jest kontem spajkusiowym, czyli konto Kubusia, Kejetanka.,,..to to samo, wiec jesli masz jeszcze- to mozesz wplacać:loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
    deklaracje przedstawiaja sie nastepujaco:
    Negri-15 zl
    Lidan- 10 zł
    Madcat81- 10 zł
    malicja- 5 zł
    ihabe- 30 zł
    agata51- 10 zł
    eski- 20 zł
    Frubka- 10 zł
    ewatoonieja (do konca roku) 35 zł
    marysia55 20zł

Mamy więc na dzień dzisiejszy 165 zł deklaracji stałych....SLUCHAJCIE CIOTECZKI!!!!TO STANOWCZO ZA MAŁO!!!!!!KTO ZECHCE POMOC??W JAKIKOLWIEK SPOSOB.....PRZECIEZ NIE MOZEMY TAK SPAJKUSIA ZOSTAWIC..A TU CICHO I GLUCHO U NIEGO...:-(:-(:-(:-(:-(

przeszłam wątek i znalazłam Gonia twój post na wątku
    Czyli na dzień dzisiejszy brakuje 135,- stałych deklaracji
    kto sie jeszcze ulituje nad Spajkusiem i dorzuci jakąś kwotę ?????

Posted

DZiękuje Marysiu..dzis mialam taki dzień, ze w domu nic nie zrobilam, zlew pelen naczyń a ja walsnie w tej chwili wypilam kawe i zabieram sie za robote do szkoly...na jutro mam bardzo wazne zadanie do zrobienia....nie mialam kiedy wczesniej niestety...no mam taki czas osotanio...nic nie poradze- nie wyrabiam..chce tylko napisac, ze przyszlo od naszej kochanej cioteczki Negri 30 zł wczoraj a dziś od cioteczki Ihabe 30 zł, wiec na koncie Spajkusia obecnie mamy 147 zł. Bardzo dziękujemy cioteczkom za pamięć:loveu::loveu::loveu:

Posted

Nie wiem jak sie tu mają sprawy z deklarującymi osobami,ale na wszelki wypadek polecam wątek:diabloti:
    [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=172142[/URL]

Posted

Renato, zaglądnęłam na ten wątek. Jak najbardziej potrzebny. W przypadku Spajkusia chodzi o to , że nie ma wystarczającej ilości deklaracji, a pies jest w płatnym hoteliku. W tym jest największy problem:shake:

Posted

[quote name='marysia55']Renato, zaglądnęłam na ten wątek. Jak najbardziej potrzebny. W przypadku Spajkusia chodzi o to , że nie ma wystarczającej ilości deklaracji, a pies jest w płatnym hoteliku. W tym jest największy problem:shake:
    Dlatego napisałam "na wszelki wypadek",bo niestety mamy przykład chociażby u Kładki,że deklaracje były,ale się zmyły:roll:

Posted

DEKLARACJE STAŁE
    8.IX- Frubka- 10 zł
    8.IX- Eski- 20 zł
    17.IX- Ihabe- 30 zł
    17.IX- Malicja- 5 zł
    22.IX- Nikus- 135 zł
    29.IX- Terra- 35 zł
    1.X- Marysia55- 20 zł
    2.X- Ewatonieja- 35 zł
    5.X- Ihabe- 30 zł
    12.X- Eski- 20 zł
    Negri-15 zl
    Lidan- 10 zł
    Madcat81- 10 zł
    agata51- 10 zł

MAmy więc na koncie spajkusiowym 347 zł

--------------------------------------------------

Oj, zaraz czarne kwiatki. Wystarczy przypomnieć na PW. Po ostatniej rewolucji na dogo przepadły prawie wszystkie "moje linki". Banerki też padły. Odtwarzam listę od kilku dni. Skrzynkę opróżniłam wcześniej i nie mam żadnych namiarów. Kaskę prześlę jutro, pojutrze.

Posted

[quote name='agata51']DEKLARACJE STAŁE
    8.IX- Frubka- 10 zł
    8.IX- Eski- 20 zł
    17.IX- Ihabe- 30 zł
    17.IX- Malicja- 5 zł
    22.IX- Nikus- 135 zł
    29.IX- Terra- 35 zł
    1.X- Marysia55- 20 zł
    2.X- Ewatonieja- 35 zł
    5.X- Ihabe- 30 zł
    12.X- Eski- 20 zł
    Negri-15 zl
    Lidan- 10 zł
    Madcat81- 10 zł
    agata51- 10 zł

Oj, zaraz czarne kwiatki. Wystarczy przypomnieć na PW. Po ostatniej rewolucji na dogo przepadły prawie wszystkie "moje linki". Banerki też padły. Odtwarzam listę od kilku dni. Skrzynkę opróżniłam wcześniej i nie mam żadnych namiarów. Kaskę prześlę jutro, pojutrze.

Aż mi się ciepło zrobiło jak to zobaczyłam.:crazyeye:
    Nie mam teraz czasu wertować wątku wstecz, ale skąd w moim przypadku wzięła się stała deklaracja?
    Deklarowałam bazarek i z tego bazarku tyle wpłaciłam.
    Jeśli trzeba będzie ,zrobię kolejny, ale to nie jest stała deklaracja:shake:

Posted

Kochani na moim wątku Lenoxa mam kilka deklaracji ale nie są potrezbne na chwilę obecną gdyz nie mogę zabrać psiaczka z CK. Mam też pieniądze z bazarku, które leżą i czekają na ewentualne uzycie jak zajdzie potrzeba dla Lenoxa. Ale czy ona nadejdzie? Oby tak ale może na chwile obecną moge ją jakoś pożyczyć a jak zrobi się bazarek dla Spajkusia to wróci na konto Lenoxa? Nie wiem czy tak można ale chyba tak?

Napiszę do cioteczek z wątku Lenoksika aby do chwili potrezby Lenosia przeszły na wątek Spajkisia, co?

Posted

[quote name='ihabe']Kochani na moim wątku Lenoxa mam kilka deklaracji ale nie są potrezbne na chwilę obecną gdyz nie mogę zabrać psiaczka z CK. Mam też pieniądze z bazarku, które leżą i czekają na ewentualne uzycie jak zajdzie potrzeba dla Lenoxa. Ale czy ona nadejdzie? Oby tak ale może na chwile obecną moge ją jakoś pożyczyć a jak zrobi się bazarek dla Spajkusia to wróci na konto Lenoxa? Nie wiem czy tak można ale chyba tak?

Napiszę do cioteczek z wątku Lenoksika aby do chwili potrezby Lenosia przeszły na wątek Spajkisia, co?[/QUOTE]
    :shake::shake::shake:Nie nie..Iwonko..Nie zgadzam się!!!!TY masz Kladeczkę na glowie....Jej tez stale brakuje:razz::razz:...a na razie poki co, ja bede szukala (chyba ze inne cioteczki mi pomoga) stalych deklaracji...poki co nie brakuje, mamy do 15go troche czasu...jesli juz nparawde nie bedzie to wtedy...ja tez pisze do tych cioteczek ktorych deklaracje "wisza w prozni" na innych watkach(wiesz Ihabe na jakich), zeby swoja deklaracje przekierowaly tutaj...moze sie uda troche dozbierac..???Spajkus bez pieniedzy nie zostanie- spod ziemi nawet-a je wykopiemy:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='agata51']DEKLARACJE STAŁE
    8.IX- Frubka- 10 zł
    8.IX- Eski- 20 zł
    17.IX- Ihabe- 30 zł
    17.IX- Malicja- 5 zł
    22.IX- Nikus- 135 zł
    29.IX- Terra- 35 zł
    1.X- Marysia55- 20 zł
    2.X- Ewatonieja- 35 zł
    5.X- Ihabe- 30 zł
    12.X- Eski- 20 zł
    Negri-15 zl
    Lidan- 10 zł
    Madcat81- 10 zł
    agata51- 10 zł

[SIZE="3"]Agatko, to zamieszanie zrobiła nam Nastusia :mad:
    to co zacytowałaś w swoim poście to nie są stałe deklaracje, tylko wpłaty jakie wpłynęły na konto gonii66. Te pieniądze mają ' ni jak do stałych deklaracji'. Ja w poście na stronie wcześniejszej przypomniałam stałe deklaracje z których wynika brak środków miesięcznych deklaracji na kwotę 135,-
    Dlatego uparcie proszę Nastusie o poprawienie pierwszego postu . Niestety bezskutecznie :shake: