ihabe Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Natussiaa']Już jestem;) w takim razie napiszcie co mam dopisac do pierwszego postu;) brakuje info finansowej: rozliczenie lista ogłoszeń? najnowsze zdjęcia? tekst do ogłoszeń? Quote
martka1982 Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 marysia55 napisał(a): I jeszcze jedna sprawa, czy ktos wiem dlaczego Spajki znalazł sie w schronisku ??? jakie były jego losy, że trafił w takie miejsce??? Tekst do allegro poszerzyłabym ewentualnie o prośbę o wsparcie finansowe na hotelik, możez stamtąd napłyną jakies pieniążki na psiaka Spajki został po prostu znaleziony na ulicy. Mam teraz pytanie - czy Charly decyduje sie zrobic allegro wyróżnione dla Spajka? Jeśli nie ja nadal bede robila allego zwykle i dodam tekst z prosbą o wsparcie finansowe Quote
gonia66 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Zrobię rozliczenie Spajkusiowego konta, bo lada dzień mamy kolejna wpłate za hotelik. Nie pamiętam, kiedy ostatnio pisalam- po ostatniej opłacie za hotelik na koncie Slodziaka zostało zaledwie 7 zł. Kolejne wpłaty to: 8.IX- Frubka- 10 zł 8.IX- Eski- 20 zł 17.IX- Ihabe- 30 zł 17.IX- Malicja- 5 zł 22.IX- Nikus- 135 zł 29.IX- Terra- 35 zł 1.X- Marysia55- 20 zł 2.X- Ewatonieja- 35 zł 5.X- Ihabe- 30 zł 12.X- Eski- 20 zł MAmy więc na koncie spajkusiowym 347 zł, ale z tego, co pamietam, jeszcze nie wszystkie deklaracje wpłyneły. Bardzo dziekujemy wszystkim pamietajacym o wpłatach cioteczkom i wujaszkowi:loveu::loveu::loveu: Quote
madcat1981 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Nie wiem jak to sie stalo ale zgubilam gdzies Spajkiego:oops::placz: Juz wplacilam za IX i X, bo wstyd:oops: Spajki trzymam kciuki! Quote
gonia66 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 madcat1981 napisał(a):Nie wiem jak to sie stalo ale zgubilam gdzies Spajkiego:oops::placz: Juz wplacilam za IX i X, bo wstyd:oops: Spajki trzymam kciuki! OOOOO..widzę, ze cioteczka madcat znalazla watek sama(mialam wlasnie wysylac linka)No taaaa..zaraz wstyd....nie zapomina sie wtedy jak sie nigdzie nie zadeklaruje albo nic nie zrobi....wcale nie uwazam, ze to wstyd- najważniejsze, ze juz jesteś z nami:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Natussiaa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 mogę prosic o listę ogłoszeń Spajkiego? aby wkleic do pierwszego postu i gonia66 proszę o dokładną listę rozliczeń,którą mam wkleic do pierwszego postu Quote
gonia66 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='gonia66']Zrobię rozliczenie Spajkusiowego konta, bo lada dzień mamy kolejna wpłate za hotelik. Nie pamiętam, kiedy ostatnio pisalam- po ostatniej opłacie za hotelik na koncie Slodziaka zostało zaledwie 7 zł. Kolejne wpłaty to: 8.IX- Frubka- 10 zł 8.IX- Eski- 20 zł 17.IX- Ihabe- 30 zł 17.IX- Malicja- 5 zł 22.IX- Nikus- 135 zł 29.IX- Terra- 35 zł 1.X- Marysia55- 20 zł 2.X- Ewatonieja- 35 zł 5.X- Ihabe- 30 zł 12.X- Eski- 20 zł MAmy więc na koncie spajkusiowym 347 zł, ale z tego, co pamietam, jeszcze nie wszystkie deklaracje wpłyneły. Bardzo dziekujemy wszystkim pamietajacym o wpłatach cioteczkom i wujaszkowi:loveu::loveu::loveu:To jest dokłan rozliczenie- innego nie ma....300 zł bylo wzięte z konta kajtusia i zostało po nim jeszcze 7 zł- reszta wpłat jest dopisana... Quote
marysia55 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='gonia66']To jest dokładne rozliczenie- innego nie ma....300 zł bylo wzięte z konta kajtusia i zostało po nim jeszcze 7 zł- reszta wpłat jest dopisana... Gonia66 , wydaje mi sie że oprócz samego zestawienia wpłat powiny byc jeszcze wydatki, tak żeby było widać jaki jest aktualny stan kasy Spajkiego tzn. ile nam brakuje. Zestawienie stałych deklaracji tez powinno byc uaktualnione, ja deklarowałam 20,- nie pamiętam czy ktos po mnie jeszcze cos deklarował jesli tak to też powinien sie tam znaleźć. martka1982 i Charly jeżeli zrobicie psiakowi allegro to proszę Was bardzo wklejcie linki na wątek tak aby Nastusia mogła wkleic w pierwszy post. Taka sama prośba do cioteczek robiących inne ogłoszenia lub bazarki :p Tekst , tak jak pisała ihabe tez powinien być na pierwszej stronie i ewentualnie informacja na których stronach wątku są dodatkowe zdjęcia. To będzie bardzo pomocne dla nowych cioteczek wchodzących na wątek i chętnych do pomocy w nowych ogłoszeniach. No i to co pisałam wcześniej co sie sprawdza na innych wątkach to w tytule alarmować ile nam brakuje do stałych deklaracji :razz: Quote
gonia66 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 ALeMarys ja to wszystko napisalam- wydatki byly tylko edne- 30 zł na hotelik, ktore wziełam od Kajetanka(jego stan konta na tamten dzien wynosil 307 zł)..pisalam to juz dwa razy- wiecej nie bylo wydatkow. Potem byly wplaty- iwszystkie jakie byly wpisalam..teraz dopiero bedziemy placic drugi raz za Spajkusia 300 zł i wtedy napiszę jaki stan konta..odnosnie finansow to chyba tylko tyle(czyli moja dzialka)..Deklaracje natomiast i ogloszenia musi uaktualnic osoba ktora prowadzi wątek- to prawda...:roll: Quote
martka1982 Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 allegro Spajkiego: SPAJKI - CZARNY, PUCHATY MAŁY PIESEK SZUKA DOMKU (770803866) - Aukcje internetowe Allegro Quote
marysia55 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='gonia66']ALeMarys ja to wszystko napisalam- wydatki byly tylko edne- 30 zł na hotelik, ktore wziełam od Kajetanka(jego stan konta na tamten dzien wynosil 307 zł)..pisalam to juz dwa razy- wiecej nie bylo wydatkow. Potem byly wplaty- iwszystkie jakie byly wpisalam..teraz dopiero bedziemy placic drugi raz za Spajkusia 300 zł i wtedy napiszę jaki stan konta..odnosnie finansow to chyba tylko tyle(czyli moja dzialka)..Deklaracje natomiast i ogloszenia musi uaktualnic osoba ktora prowadzi wątek- to prawda...:roll: Goniu :loveu: wiesz, że ja weszłam na wątek Spajkiego poprzez Kajetanka więc mogło mi coś umknąć. Teraz rozumiem tok Twojego rozliczenia. Ale mam prosbę przyglądnij sie pierwszej stronie, teraz jest gorszy galimatias jak był. Nie chodziło mi o skasowanie osób , które składały stałe deklaracje tylko o dopisanie nastepnych. Pamiętam,że po mojej deklaracji pisałaś, że brakuje kwota 135,- a tam dalej pisze, że brakuje 150,-. Poza tym skasowanie stałych darczyńców nie pozwala sprawdzić kto z nich wpłacił, a kto zapomniał i komu trzeba ewentualnie o tym przypomnieć :shake: Rozliczenie samych wpłat powinno byc poniżej pod hasłem wpłaty i tutaj powinne byc wpisane w porządku chronologicznym wpłaty i kolejne zapłaty za hotel. Po każdej wpłacie na hotel powinno byc wyliczone saldo jakie nam zostaje. Rozliczenie powinno byc jasne i wiarygodne dla każdej ( nawet nowej osoby) na wątku. Jeszcze raz proszę rzućcie okiem na pierwszy post . Czy w takiej formie jest on dla was przejrzysty, jesli tak to ja przepraszam , że zabieram głos w tej sprawie. Quote
gonia66 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='marysia55']Goniu :loveu: wiesz, że ja weszłam na wątek Spajkiego poprzez Kajetanka więc mogło mi coś umknąć. Teraz rozumiem tok Twojego rozliczenia. Ale mam prosbę przyglądnij sie pierwszej stronie, teraz jest gorszy galimatias jak był. Nie chodziło mi o skasowanie osób , które składały stałe deklaracje tylko o dopisanie nastepnych. Pamiętam,że po mojej deklaracji pisałaś, że brakuje kwota 135,- a tam dalej pisze, że brakuje 150,-. Poza tym skasowanie stałych darczyńców nie pozwala sprawdzić kto z nich wpłacił, a kto zapomniał i komu trzeba ewentualnie o tym przypomnieć :shake: Rozliczenie samych wpłat powinno byc poniżej pod hasłem wpłaty i tutaj powinne byc wpisane w porządku chronologicznym wpłaty i kolejne zapłaty za hotel. Po każdej wpłacie na hotel powinno byc wyliczone saldo jakie nam zostaje. Rozliczenie powinno byc jasne i wiarygodne dla każdej ( nawet nowej osoby) na wątku. Jeszcze raz proszę rzućcie okiem na pierwszy post . Czy w takiej formie jest on dla was przejrzysty, jesli tak to ja przepraszam , że zabieram głos w tej sprawie.Spojrzalam- masz calkowit arację Maryś..Natusi się chyba pomyliłó coś i skasowała...bo te uwagi są do Nije- ja nie zakladalam wątku i nie mam mozliwosci edytować pierwszej stronki....ja robię rozliczenia na bieżąćo(staram sie etraz raczej cyklicznie- bo tak sie gubily jeszcze bardziej_....no wiec prosimy Natusie o wziecie pod uwage sugestii Marysi i poprawienie pierwszej stronki- dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='gonia66']Spojrzalam- masz calkowit arację Maryś..Natusi się chyba pomyliłó coś i skasowała...bo te uwagi są do Nije- ja nie zakladalam wątku i nie mam mozliwosci edytować pierwszej stronki....ja robię rozliczenia na bieżąćo(staram sie etraz raczej cyklicznie- bo tak sie gubily jeszcze bardziej_....no wiec prosimy Natusie o wziecie pod uwage sugestii Marysi i poprawienie pierwszej stronki- dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Wiem Gonia, że te uwagi są do Nastusi tylko ona może je poprawić jako założycielka wątku . Tylko nie wiem czemu Nastusia nie reaguje na moje uwagi. Stad moja prosba, żeby jeszcze ktos inny zerknął na pierwszą stronę i padło na Ciebie :evil_lol:. Wiem, że Ty jesteś tylko ( a może aż:cool3:) od finansów :lol:. Nastusia plissssss , popraw pierwszą stronę. Quote
gonia66 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='marysia55']Wiem Gonia, że te uwagi są do Nastusi tylko ona może je poprawić jako założycielka wątku . Tylko nie wiem czemu Nastusia nie reaguje na moje uwagi. Stad moja prosba, żeby jeszcze ktos inny zerknął na pierwszą stronę i padło na Ciebie :evil_lol:. Wiem, że Ty jesteś tylko ( a może aż:cool3:) od finansów :lol:. Nastusia plissssss , popraw pierwszą stronę. Hihihi..wiem wiem- nikt mnie tak dobrze nie zrozumie jak ksiegowa z prawdziwego zdarzenia (i vice-versa)...a ja mam kolejne wpłaty na konto Słodziaka: madcat81- 20 zł (za IX i X) Lidan- 20 zł (za IXi X) Na koncie Słodziaka było wyęc przez chwilke aż 387 zł:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:....napisałam przez chwilke, bo dzis zrobiłam opłatę za hotelik za kolejny miesiąc- 300 zł. Na koncie Pięknisia zostało więc 87 zł....dziękujemy bardzo bardzo wszystkim za cioteczkom i wujaszkom za wplaty, dzięki ktorym Sajkus ma cieplutko i sucho:loveu::loveu::loveu:...bo gdy pomysle o pogodzie i o wszystkich innych psiakach w schronie..to mnie serce w gardle dławi.....:shake::shake::shake: Quote
marysia55 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 no to świetnie, że październik sie zapłacił :loveu: Quote
terra Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ogłoszenia Spajkiego, odnawiane przeze mnie: Spajki - mały, kudłaty piesek szuka domu - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Spajki - mały, kudłaty piesek szuka domu Spajki - mały, kudłaty piesek szuka domu | Wielorasowe - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia http://konin.olx.pl/spajki-maly-kudlaty-piesek-szuka-domu-iid-38088085 Spajki - mały, kudłaty piesek szuka domu / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Spajki - mały, kudłaty piesek szuka domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Poznań Quote
marysia55 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Terunia :loveu:, dziekujemy za ogłoszenia :buzi: jesteś niezastąpiona :happy1::happy1: Quote
Brysio Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Kurcze ale on piękny:loveu::loveu::loveu: od razu inny pies:loveu::loveu::loveu: Quote
terra Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Słodki jest:loveu: Nawet na tych zdjęciach na staruszka nie wygląda:shake: Quote
marysia55 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Moria napisał(a):Przypominamy sie. i jeszcze raz sie przypominamy !!! Quote
gonia66 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dobranoc Spajkusiu słodki nasz:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts