gonia66 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 marysia55 napisał(a):terrunia:loveu: Twoje podrzucanko było podwieczorkowe :cool3:, wieczorne jest moje:lol:, a może ktoś go jeszcze nocką podrzuci :p:p:p NO oczywisceie ze podrzuci nocka...choc w zasadzie u mnie towlasnie rozpoczal sie wieczor:loveu: Quote
marysia55 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 gonia66 napisał(a):NO oczywisceie ze podrzuci nocka...choc w zasadzie u mnie towlasnie rozpoczal sie wieczor:loveu: to podobnie jak u mnie Goniu :loveu:, nie myśl sobie że jesteś ten "ostatni Mochikanin" na Dogo :evil_lol: Quote
terra Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Marysiu, u mnie wieczór, to kiedy się ściemni, a więc teraz on się baaardzo wydłuża;) Ale niech będzie przedwieczorkowe:evil_lol: A teraz poranne hopnięcie Spajkusia. Quote
__Lara Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 :loveu::loveu::loveu: słodki Spajkuś :loveu: Quote
terra Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Oooo, jaki lord Spajki na tym fotelu:loveu: Quote
gonia66 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 mmmmmmmmmmmmm...Nasze Kochanie- Hrabia Spajki I:loveu::loveu::loveu: Quote
ihabe Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Czy Spajki nie potzrebuje okularów do czytania?:evil_lol: Tyle książek wokół niego , facet w życiu tyle książek nie czytał ile teraz u Morii:loveu::loveu: Jesteś cudny:loveu: Quote
marysia55 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Brysio napisał(a):ale z niego słodziak:loveu::loveu::loveu: zapomniany słodziak :shake: Quote
szachrajka14 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 PRZEPRASZAM ZA OFFA KRYTYCZNA SYTUACJA SCHRONISKU W KTÓRYM PRZEBYWA MÓJ ZBYREK GROZI LIKWIDACJA. ZBIREK SZUKA DOMU: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-zbirek-tyle-juz-wycierpial-ile-jeszcze-ma-znosic-sytuacja-krytyczna-133054/ JEŻELI NIE MOŻESZ DAC DOMU POMÓŻ PODPISUJĄC PETYCJE : ::::::www.petycje.pl::::::Petycja o wyznaczenie nowego terenu dla azylu "Cichy Kąt" hy_ksta.html BARDZO PROSIMY O PODPISY!! Quote
martka1982 Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Spajkuś zapomniany to zdecydowanie nie jest, ale kurczę martwi mnie to,że nie ma deklaracji stałych tyle co musi być:( Quote
gonia66 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 martka1982 napisał(a):Spajkuś zapomniany to zdecydowanie nie jest, ale kurczę martwi mnie to,że nie ma deklaracji stałych tyle co musi być:( OJ..mnie zdecydowanie tez to martwi....tak zwykle jest ze jak piesjest juz bezpieczny- to niestety ciezej jest znaleźc chętnych do wplat..ja sie jednak nie zniechęcam- wierze ze sie uda- na ten miesiac mamy uzbieane dzieki deklaracjom i Nikusowi, ktory przyslal brakujaca kwote 135 zł...w tamtym miesiacu pomogl Kajetanek....Spajkus nie zostanie sam...nie damy mu....wiem to na pewno....:loveu::loveu::loveu: Quote
Charly Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Potrzeba jakis fajnych dobrych zdjęc do ogłoszeń. Są takie? Zrobię mu wyróznione allegro. Tylko tekstu też trzeba, bo ja już dawno weny nie mam (jeśli mialam kiedykolwiek) Quote
marysia55 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 gonia66 napisał(a):OJ..mnie zdecydowanie tez to martwi....tak zwykle jest ze jak piesjest juz bezpieczny- to niestety ciezej jest znaleźc chętnych do wplat..ja sie jednak nie zniechęcam- wierze ze sie uda- na ten miesiac mamy uzbieane dzieki deklaracjom i Nikusowi, ktory przyslal brakujaca kwote 135 zł...w tamtym miesiacu pomogl Kajetanek....Spajkus nie zostanie sam...nie damy mu....wiem to na pewno....:loveu::loveu::loveu: prosiłam kiedyś o uaktualnienie pierwszego postu, ale na prosbie sie skończyło :cool1: A tam w/g mnie powinno być wszystko tzn. stałe deklaracje i jednorazowe, źródło ich pochodzenia, miesięczne zestawienia z aktualnym stanem środków lub ich brakiem. Ponadto gdyby w w tytułe było zaznaczone ile nam brakuje to może więcej ciotek by zaglądnęło i cos dorzuciło. Nie twierdzę, że to się akurat tu sprawdzi (chociaż byłam na wątku gdzie zmniejszająca sie kwota brakujących pieniążków stanowiła pewien magnez). Tam tez powinny byc linki do stron gdzie mały byłby ogłaszany, to pomoże cioteczkom które robią ogłoszenia. Po pierwsze nie dublowałyby sie , po drugie wiadomo by było które sie kończą. A tak to jest niepotrzebne zamieszanie na wątku bo po kilku stronach człowiek juz nie pamięta co, gdzie, kiedy, ile ???? To tyle 'ewangelii' na dzień dzisiejszy idę spac bo jutro do pracy ( niestety) :p Quote
agata51 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Matko jedyna, ja gdzieś po drodze zgubiłam Spajkiego. Strasznie mi wstyd. Dlaczego nikt mi nie przypomniał? Goniu, ty zbierasz? Zaraz wysyłam. Quote
ihabe Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 dogo się na mnie zeźliło i mnie nie wpuściło wczoraj:mad::mad: Spajkusiu, nie opuścimy Cię, pamietaj o tym:loveu::loveu::loveu: Popieram również Marysię. Czy nie uważacie, że wątek powinna prowadzić osoba bezpośrednio zaangażowana w sprawę psiaka? Natusia cudowna osoba ale niestety ostatni jej wpis jest z 26.09. Dziś mamy 12.10. Pierwszy posta musi byc na bierząco aktualizowany : brakuje info finansowej: rozliczenie lista ogłoszeń? najnowsze zdjęcia? tekst do ogłoszeń? Czy ktoś chce to robić dla Spajkiego? Tylko wtedy widzę reaslne możliwości efektywnej pomocy Spajkusiowi. Quote
Moria Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Charly zdjecia Spajkusia zrobi Vitka umwie sie z nia a na razie sa na wątku takie jakie sa tez calkiem niezłe. Fakt Spajkus jest adopcyjny od ręki. Quote
martka1982 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Charly napisał(a):Potrzeba jakis fajnych dobrych zdjęc do ogłoszeń. Są takie? Zrobię mu wyróznione allegro. Tylko tekstu też trzeba, bo ja już dawno weny nie mam (jeśli mialam kiedykolwiek) Spajki ma allegro zwykłe. Gdy będziesz chciała wystawić wyróżnione napisz mi proszę najlepiej na PW, wtedy tamto ściągnę. Możemy też poczekać aż tamto się skończy, jak wolisz. Quote
martka1982 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='martka1982']Spajki ma allegro zwykłe. Gdy będziesz chciała wystawić wyróżnione napisz mi proszę najlepiej na PW, wtedy tamto ściągnę. Możemy też poczekać aż tamto się skończy, jak wolisz. aha i jeszcze tekst możesz zapożyczyć z allegro: [FONT=Tahoma]Spajki to uroczy, kudłaty emeryt, którego szanse na domek maleją z dnia na dzień. Dlaczego? Ponieważ Spajkuś jest pieskiem po przejściach - niedawno wykryto u niego guza za prawą gałką oczną, który został zoperowany, a oko usunięte. Spajkuś pomimo swoich 11 lat jest pieskiem w świetnej formie. Biega razem z innymi psami, domaga się pieszczot od człowieka, a żywotności mógłby mu pozazdrościć niejeden młodszy psiak. Szukamy dla Spajkiego domku, który zaakceptuje go takim jakim jest, którego nie zrazi brak oczka oraz wiek psa. Spajki na co dzień jest bardzo towarzyskim i przyjaźnie nastawionym do innych zwierząt psem. Akceptuje również koty. Uwielbia gdy się go głaszcze, zabiera na spacery, po prostu poświęca czas i uwagę. Spajki czeka już 2 lata na swoją szansę od losu. Allegrowicze pomóżcie! Spajki czeka na swojego człowieka....[/FONT] Quote
marysia55 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 martka1982 napisał(a):Spajki ma allegro zwykłe. Gdy będziesz chciała wystawić wyróżnione napisz mi proszę najlepiej na PW, wtedy tamto ściągnę. Możemy też poczekać aż tamto się skończy, jak wolisz. martka1982 :loveu: dziekujemy za allegro Skajkiego. Właśnie to miałam między innymi na myśli. Podejrzewam że nikt chyba nie wiedział, że Spajkuś ma allegro. Taka informacja powinna być na pierwszej stronie. Uaktualniam też informację ihabe, Nastusia była dzisiaj na dogo o godz. 19:09 ale nie weszła na wątek tzn. może i weszła ale się nie odezwała. Skoro założyła Spajkiemu wątek to na pewno jej zalezy na tym psiaku. Wydaje mi się , że powinna dalej prowadzić wątek, aktualizacje przecież mogą być robione dwa-trzy razy w miesiącu. No chyba, że jakies sprawy losowe nie pozwalają jej tego robić ( zdarza się, przecież jestesmy tylko ludźmi ). Warto by było aby Nastusia sie odezwała i powiedziała w czym leży problem z jej strony. I jeszcze jedna sprawa, czy ktos wiem dlaczego Spajki znalazł sie w schronisku ??? jakie były jego losy, że trafił w takie miejsce??? Tekst do allegro poszerzyłabym ewentualnie o prośbę o wsparcie finansowe na hotelik, możez stamtąd napłyną jakies pieniążki na psiaka Quote
gonia66 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 marysia55 napisał(a):martka1982 :loveu: dziekujemy za allegro Skajkiego. Właśnie to miałam między innymi na myśli. Podejrzewam że nikt chyba nie wiedział, że Spajkuś ma allegro. Taka informacja powinna być na pierwszej stronie. Uaktualniam też informację ihabe, Nastusia była dzisiaj na dogo o godz. 19:09 ale nie weszła na wątek tzn. może i weszła ale się nie odezwała. Skoro założyła Spajkiemu wątek to na pewno jej zalezy na tym psiaku. Wydaje mi się , że powinna dalej prowadzić wątek, aktualizacje przecież mogą być robione dwa-trzy razy w miesiącu. No chyba, że jakies sprawy losowe nie pozwalają jej tego robić ( zdarza się, przecież jestesmy tylko ludźmi ). Warto by było aby Nastusia sie odezwała i powiedziała w czym leży problem z jej strony. I jeszcze jedna sprawa, czy ktos wiem dlaczego Spajki znalazł sie w schronisku ??? jakie były jego losy, że trafił w takie miejsce??? Tekst do allegro poszerzyłabym ewentualnie o prośbę o wsparcie finansowe na hotelik, możez stamtąd napłyną jakies pieniążki na psiaka POdpisuję sie pod wszystkim, co napisala Maryś:loveu: Natuuusia- odezwij sie koniecznie!!!! Quote
Natussiaa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Już jestem;) w takim razie napiszcie co mam dopisac do pierwszego postu;) Quote
Recommended Posts