ihabe Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 no to musimy się wziąć do roboty i porobic więcej ogłoszen dla słodziaka:loveu::loveu: ale mam postulat, proszę walczmy o 36 godzinną dobę bo m nie 24 godziny nie starczają już:-(:shake::angryy: Quote
__Lara Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ogłoszenia: :cool1: www.eoferty.com.pl 4. www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl www.ofertka.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.przygarnij.pl Quote
ihabe Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Lara to kobitka, która nie marnuje czasu na gadanie tylko czyny w ruch :loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 ihabe napisał(a):Lara to kobitka, która nie marnuje czasu na gadanie tylko czyny w ruch :loveu::loveu::loveu: A jak :p:diabloti: dziś zrobiłam ogłoszenia z 5-6 psiakom :p Quote
marysia55 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 __Lara napisał(a):A jak :p:diabloti: dziś zrobiłam ogłoszenia z 5-6 psiakom :p na jakich bateriach ciotuchna :loveu: jedziesz, Duracell????? :evil_lol: Quote
ihabe Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 marysia55 napisał(a):na jakich bateriach ciotuchna :loveu: jedziesz, Duracell????? :evil_lol: chyba Energiser z dodatkiem tytanu:cool3: Quote
__Lara Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 marysia55 napisał(a):na jakich bateriach ciotuchna :loveu: jedziesz, Duracell????? :evil_lol: :diabloti: baterie pod tytułem: "mam zaległości, trzeba wreszcie wszystko odrobić, najlepiej za jednym zamachem" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ihabe Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Pieknisiu dobranoc:loveu: ihabe właśnie pada na klawiaturę:loveu: Jej maluch dał dziś jej nieźle popalić:lol: Dobranoc!!! Quote
marysia55 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Spajkuś :p , zgodnie ze swoją wcześniejszą deklaracją zaczynam od października robic przelewy.Październik już jutro :evil_lol: więc dzisiaj poszedł przelew na konto Goni66 na 20,-. Mam nadzieję, że nic nie pokiełbasiłam :razz:. Konto Goni66???:cool3: Quote
gonia66 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='marysia55']Spajkuś :p , zgodnie ze swoją wcześniejszą deklaracją zaczynam od października robic przelewy.Październik już jutro :evil_lol: więc dzisiaj poszedł przelew na konto Goni66 na 20,-. Mam nadzieję, że nic nie pokiełbasiłam :razz:. Konto Goni66???:cool3: Hihihihi..jasne jasne zze Goni:loveu::loveu::loveu:no bo Goni kasa potrzebna "na gwałt":eviltong::eviltong::eviltong:heheheh...no ale tak serio- oczywisice -ja zbieram na konto Kajetanka.. Quote
Moria Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Spajki jest takim domowym pieskiem w przeciwieństwie do wszystkich innych psow woli tylko wyjść na dwor za potrzeba i szybciutko wrocic do domku. Nie lubi chodzic i chodzic po dworze. Quote
ihabe Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 no to Spajkiemu musimy netbooka załatwić , żeby się nie nudził chłopak:loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 ihabe napisał(a):no to Spajkiemu musimy netbooka załatwić , żeby się nie nudził chłopak:loveu::loveu::loveu: No...obowiążkowo..nie wiem w ogole jak do tej pory moglysmy przeoczyc taką ważna potrzebę chłopaka:p Quote
__Lara Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 gonia66 napisał(a):No...obowiążkowo..nie wiem w ogole jak do tej pory moglysmy przeoczyc taką ważna potrzebę chłopaka:p :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 gonia66 napisał(a):No...obowiążkowo..nie wiem w ogole jak do tej pory moglysmy przeoczyc taką ważna potrzebę chłopaka:p a może prościej koleżankę :p:p Quote
gonia66 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 marysia55 napisał(a):a może prościej koleżankę :p:p Hmmm..popozycja godna przemyślenia i przekalkulowania...;)CHyba tansza opcja bedzie ta druga;) Quote
gonia66 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 marysia55 napisał(a):doszła kasiorka na Spajkiego :p DOszla doszla- jutro zrobie zestawienie(zeszyt daleko ode mnie:cool3:)ale juz dziękujemy cioteczce Marysi:loveu::loveu::loveu: Quote
ihabe Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Zrobiłam przelewik na październik a wrzesień poszedł ale pomyliłam i napisłam dla śledzika:loveu::loveu::loveu: Spajkiś bracie jak tam? buziole:loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 ihabe napisał(a):Zrobiłam przelewik na październik a wrzesień poszedł ale pomyliłam i napisłam dla śledzika:loveu::loveu::loveu: Spajkiś bracie jak tam? buziole:loveu::loveu::loveu:Hihihih...widzialam pomylke od razu ale nawet nie prostowalam- no kurde- wiek kto to Ihabe jest, nie???:loveu::loveu::loveu:Dziękujemy cioteczjkom za wplaty- nie zagladalam dzis do banku- padla moja neostrada\9podobno jakas awaria) i mam pożyczona(bo wariacja mnie brala) ale chodzi strasznie wolno i nie umiem pisac na tym laptopie. Jak zrobia |Neo to zajrze i wpisze wszystkie wplaty:p Quote
marysia55 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 podrzucę sobie Spajkiego nocną porą, może ktos tu zajrzy i dorzuci co nieco do stałych deklaracji:loveu: Quote
martka1982 Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 To ja podrzucę poranną porą.... Quote
terra Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Mały ruch dzisiaj u Spajkiego. Zatem wieczorne podrzucanie.;) Quote
marysia55 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 terra napisał(a):Mały ruch dzisiaj u Spajkiego. Zatem wieczorne podrzucanie.;) terrunia:loveu: Twoje podrzucanko było podwieczorkowe :cool3:, wieczorne jest moje:lol:, a może ktoś go jeszcze nocką podrzuci :p:p:p Quote
Recommended Posts