Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to musimy się wziąć do roboty i porobic więcej ogłoszen dla słodziaka:loveu::loveu: ale mam postulat, proszę walczmy o 36 godzinną dobę bo m nie 24 godziny nie starczają już:-(:shake::angryy:

Posted

ihabe napisał(a):
Lara to kobitka, która nie marnuje czasu na gadanie tylko czyny w ruch :loveu::loveu::loveu:

A jak :p:diabloti: dziś zrobiłam ogłoszenia z 5-6 psiakom :p

Posted

marysia55 napisał(a):
na jakich bateriach ciotuchna :loveu: jedziesz, Duracell????? :evil_lol:

:diabloti: baterie pod tytułem: "mam zaległości, trzeba wreszcie wszystko odrobić, najlepiej za jednym zamachem" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Spajkuś :p , zgodnie ze swoją wcześniejszą deklaracją zaczynam od października robic przelewy.Październik już jutro :evil_lol: więc dzisiaj poszedł przelew na konto Goni66 na 20,-. Mam nadzieję, że nic nie pokiełbasiłam :razz:. Konto Goni66???:cool3:

Posted

[quote name='marysia55']Spajkuś :p , zgodnie ze swoją wcześniejszą deklaracją zaczynam od października robic przelewy.Październik już jutro :evil_lol: więc dzisiaj poszedł przelew na konto Goni66 na 20,-. Mam nadzieję, że nic nie pokiełbasiłam :razz:. Konto Goni66???:cool3:
Hihihihi..jasne jasne zze Goni:loveu::loveu::loveu:no bo Goni kasa potrzebna "na gwałt":eviltong::eviltong::eviltong:heheheh...no ale tak serio- oczywisice -ja zbieram na konto Kajetanka..

• Posted

Spajki jest takim domowym pieskiem w przeciwieństwie do wszystkich innych psow woli tylko wyjść na dwor za potrzeba i szybciutko wrocic do domku.
    Nie lubi chodzic i chodzic po dworze.

Posted

ihabe napisał(a):
    no to Spajkiemu musimy netbooka załatwić , żeby się nie nudził chłopak:loveu::loveu::loveu:

No...obowiążkowo..nie wiem w ogole jak do tej pory moglysmy przeoczyc taką ważna potrzebę chłopaka:p

Posted

gonia66 napisał(a):
    No...obowiążkowo..nie wiem w ogole jak do tej pory moglysmy przeoczyc taką ważna potrzebę chłopaka:p

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
    doszła kasiorka na Spajkiego :p

DOszla doszla- jutro zrobie zestawienie(zeszyt daleko ode mnie:cool3:)ale juz dziękujemy cioteczce Marysi:loveu::loveu::loveu:

Posted

Zrobiłam przelewik na październik a wrzesień poszedł ale pomyliłam i napisłam dla śledzika:loveu::loveu::loveu:
    Spajkiś bracie jak tam?

buziole:loveu::loveu::loveu:

Posted

ihabe napisał(a):
    Zrobiłam przelewik na październik a wrzesień poszedł ale pomyliłam i napisłam dla śledzika:loveu::loveu::loveu:
    Spajkiś bracie jak tam?

buziole:loveu::loveu::loveu:
    Hihihih...widzialam pomylke od razu ale nawet nie prostowalam- no kurde- wiek kto to Ihabe jest, nie???:loveu::loveu::loveu:Dziękujemy cioteczjkom za wplaty- nie zagladalam dzis do banku- padla moja neostrada\9podobno jakas awaria) i mam pożyczona(bo wariacja mnie brala) ale chodzi strasznie wolno i nie umiem pisac na tym laptopie. Jak zrobia |Neo to zajrze i wpisze wszystkie wplaty:p

Posted

terra napisał(a):
    Mały ruch dzisiaj u Spajkiego.
    Zatem wieczorne podrzucanie.;)

terrunia:loveu: Twoje podrzucanko było podwieczorkowe :cool3:, wieczorne jest moje:lol:, a może ktoś go jeszcze nocką podrzuci :p:p:p