ihabe Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Laruś? Proszę zapuść wici wokół siebie, potrzebujemy zbędne w domostwach poszewki, koce, ręczniki.... dla psiaków :loveu::loveu: Ja bym odebrała od Ciebie i posłała dalej:loveu: Spajkiś jesteś boski!!! Quote
__Lara Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='ihabe']Laruś? Proszę zapuść wici wokół siebie, potrzebujemy zbędne w domostwach poszewki, koce, ręczniki.... dla psiaków :loveu::loveu: Ja bym odebrała od Ciebie i posłała dalej:loveu: Spajkiś jesteś boski!!![/quote] O kurcze, postaram się jutro powęszyć po domu :evil_lol: ok ;) i popytam jak kogoś spotkam czy nie ma na zbyciu ;) Quote
__Lara Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='ihabe']superowo:loveu::loveu:[/quote] ciotko ihabe, po weekendzie będę więcej wiedzieć co do pościeli, koców, itd. ;) jeśli chodzi o mój dom :razz: popytam też w domu TZ jak tam będę. Quote
ihabe Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='__Lara']ciotko ihabe, po weekendzie będę więcej wiedzieć co do pościeli, koców, itd. ;) jeśli chodzi o mój dom :razz: popytam też w domu TZ jak tam będę.[/quote] ukłony cioteczko i z góry dziekuję za pamięć:loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 może nastusia uaktualniłaby pierwszy post:razz: Spajki na pierwszą :multi: Quote
Natussiaa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='marysia55']może nastusia uaktualniłaby pierwszy post:razz: [/quote] jasne;) co mam dodac to pierwszego postu? Quote
marysia55 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 myslałam o dodatkowych deklaracjach i jednorazowych wpłatach. Czasami jest tak ,że jak mniej brakuje do opłaty za hotelik to jakos tak ludzi bardziej mobilizuje do stałych deklaracji :p:p:p Quote
ihabe Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 a ja zamiast hopsać to wymiziam:eviltong::eviltong: Quote
marysia55 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Natussiaa'] Spajki przypomina cioteczkom swoją piekną mordkę:loveu::loveu: kto jeszcze dorzuci jakis grosik na DT :lol::lol: Quote
terra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Poproszę o numer konta, chcę przelać pieniążki z bazarku. Quote
gonia66 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='terra']Poproszę o numer konta, chcę przelać pieniążki z bazarku.[/quote] Wyślę za chwilkę na PW- ale juz dziękuję:loveu::loveu: Quote
Moria Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Spajki jest grzecznym pieskiem pilnującym się czlowieka, nie chce za dużo chodzić po ogrodzie, wraca szybko do domku wysypia sie w łóżku, czasami zazdrosnie warczy na innego psiaka,ogolnie nie ma z nim żadnych problemow. Toleruje koty u wszystko jest w porządku. Quote
terra Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Na konto Spajkiego przelałam 35 zł. z bazarku. Na tą kwotę złożyły się wpłaty od ihabe 20,50 zł. i Kuba P 10,90 zł. Resztę uzupełniłam dla równego rachunku.;) Serdecznie dziękuję za udział w moim bazarku:loveu: Quote
gonia66 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='terra']Na konto Spajkiego przelałam 35 zł. z bazarku. Na tą kwotę złożyły się wpłaty od ihabe 20,50 zł. i Kuba P 10,90 zł. Resztę uzupełniłam dla równego rachunku.;) Serdecznie dziękuję za udział w moim bazarku:loveu: Już jest- wpłynęló 35 zł dla Słodziaka- dziękujemy baaaardzo cioteczce:loveu::loveu::loveu:, każda złotóweczka jest dla Spajkusia potrzebna- nie ma niestety wciąż pelnych deklaracji....:cool3: Quote
__Lara Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Kochani, co z ogłoszeniami Spajkiego? Quote
martka1982 Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Ja cały czas odnawiam allegro, na razie z danymi kontaktowymi do schroniska ale jeśli Moria chce i pozwoli to wpiszę również kontakt do niej. (poproszę w takim wypadku o PW z danymi) Quote
Moria Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Martka wejdz na baner mojego hotelu tam są wszystkie potrzebne dane. Quote
Recommended Posts