Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deklaracje przedstawiaja sie nastepujaco:
Negri-15 zl
Lidan- 10 zł
Madcat81- 10 zł
malicja- 5 zł
ihabe- 30 zł
agata51- 10 zł
eski- 20 zł
Frubka- 10 zł
ewatoonieja (do konca roku) 35 zł

Mamy więc na dzień dzisiejszy 145 zł deklaracji stałych....SLUCHAJCIE CIOTECZKI!!!!TO STANOWCZO ZA MAŁO!!!!!!KTO ZECHCE POMOC??W JAKIKOLWIEK SPOSOB.....PRZECIEZ NIE MOZEMY TAK SPAJKUSIA ZOSTAWIC..A TU CICHO I GLUCHO U NIEGO...:-(:-(:-(:-(:-(

Posted

Z jednej strony Spajki juz ma zdjętt kamien z drugiej tej strony gdzie ma oczko nie dal sobie zdjąć. Nic mu nie dolega, jest zywotnym psem pilnującym sie nogi czlowieka i naprawdę pomyslalabym juz o ogloszeniach i oddania go do adopcji jest wspaniałym malym pieskiem.

Posted

Gosia , dopisz moją deklarację 20,-/m-cznie, ale będę wpłacać dopiero od miesiąca października. Za mocno zaszalałam w tym miesiącu jednorazowymi wpłatami na rózne pieski. Na czyje konto będziemy wpłacać ????

Posted

marysia55 napisał(a):
Gosia , dopisz moją deklarację 20,-/m-cznie, ale będę wpłacać dopiero od miesiąca października. Za mocno zaszalałam w tym miesiącu jednorazowymi wpłatami na rózne pieski. Na czyje konto będziemy wpłacać ????
Marys..mmmmmm:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:kochana jestes:loveu:moze cos sie dzieki Tobie ruszy z deklaracjami..napislam dotylu osob i w zasadzie cisza,,,az jestes:loveu::loveu::loveu:bardzo dzie kuje..a wplacamy..no jak to gdzie..na konto "Kajetanka"czyli do mnie:eviltong:

Posted

NO..DZIĘKI KOCHANEJ CIOTECZCE MARYSI- RUSZYŁO SIĘ COSIK...' deklaracje przedstawiaja sie nastepujaco:
Negri-15 zl
Lidan- 10 zł
Madcat81- 10 zł
malicja- 5 zł
ihabe- 30 zł
agata51- 10 zł
eski- 20 zł
Frubka- 10 zł
ewatoonieja (do konca roku) 35 zł

Marysia55- 20 zł :loveu::loveu::loveu: Mamy więc na dzień dzisiejszy 165 zł...Niestety, jeszcze brakuje nam do szczescia 135 zł...bardzo bardzo prosimy o pomoc....Spajkuś prosi....

Posted

[quote name='gonia66']Marys..mmmmmm:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:kochana jestes:loveu:moze cos sie dzieki Tobie ruszy z deklaracjami..napislam dotylu osob i w zasadzie cisza,,,az jestes:loveu::loveu::loveu:bardzo dzie kuje..a wplacamy..no jak to gdzie..na konto "Kajetanka"czyli do mnie:eviltong:
jeszcze kilku Twoich podoopiecznych to ja twoje konto bankowe będę znała już na pamięć i 'z głowy' będę mogła podawać zapominlaskim. Mam tez nadzieję, że z wpłatami coś ruszy. Wiesz teraz początek roku szkolnego :cool3: więc pewnie wiele ciotek ma puste portfele :p

Posted

[quote name='marysia55']jeszcze kilku Twoich podoopiecznych to ja twoje konto bankowe będę znała już na pamięć i 'z głowy' będę mogła podawać zapominlaskim. Mam tez nadzieję, że z wpłatami coś ruszy. Wiesz teraz początek roku szkolnego :cool3: więc pewnie wiele ciotek ma puste portfele :p
Własnie ja jestem tego namacalnym dowodem....normalnie jak wczoraj weszlam na swoje osobiste konto to sie przestraszylam debetem:oops:Nrmalnie bylam w szoku...a to dopiero poczatek wydatkow- jestem po pierwszym zebranniu u syneczka..tam- to bedzie bulonko:cool3:u coreczki nie mniejsze.. No ale wrzesien sie konczy wiec spokojnie...damy rade....sa pozyczki mieszkaniowe;)No ale tak czy siak- musza sie pienniazki znaleź, bo Spajkus to taki kochany pieseczek...do kochania i tulenia..nie do schronu(choc ten schron w ktorym byl- to schron na miare Oscara...ale zawsze schron:-()

Posted

Moria napisał(a):
Z jednej strony Spajki juz ma zdjętt kamien z drugiej tej strony gdzie ma oczko nie dal sobie zdjąć. Nic mu nie dolega, jest zywotnym psem pilnującym sie nogi czlowieka i naprawdę pomyslalabym juz o ogloszeniach i oddania go do adopcji jest wspaniałym malym pieskiem.

Kochana ile za wizyte u weta? Pokryję ją.:loveu:

Posted

Ciotka Ihabe jest niesamowita zafundowala poslanko Spajkiemu do ktorego i slidzik sie zmieści, obrożki, zabawki gryzaczki ciasteczka itd itd i teraz jeszcze wizytę ale o Spajkim wet juz nic nie mowił to może to gratis bylo, jak będe placic za Sledzika to sie podpytam.

Posted

eski napisał(a):
Ciotka Ihabe to prawdziwy anioł :lilangel:

Kasiasty anioł:loveu::loveu::loveu::loveu:CHyba zrobiła jakis naskok na bank albo super premie dostala..Dziękujem z calego serca i ze wszystkich sil cioteczce Iwonce kochanej:loveu::loveu::loveu:ja neistey do konca roku jestem udu...ona na maxa...przedwczoraj zrobilam bilans..koncza mi sie wszystkie debety...:cool3:NAJbardziej to mnie smucie, ze nie przybywa deklaracji stalych dla Spajkusia:-(:-(:-(Wyslalam wczoraj sporo wiadomosci i nic:placz::placz::placz:Ja wiem ze wiekszosc z nas jest "zdeklarowanych" do granic mozliwosci...ale tez martwie sie bo co zrobimy jak nie uzbieramy tych 300 zł...nie!!!co ja piszę!!!Nie ma takiej opcji...UZBIERAMY!!!!!najgorzej jest zawsze zberac, jak pies juz jest bezppieczny...bo jak nie jest- rusza serce i wszyscy płacą "na hura"..a jak juz..to uspokojone uciekaja tam gdzie pomoc jest potrzebna na cito....niestety i ja tak kilka razy zrobiłam:oops::oops:Teraz juz widzę,jaki to ból:cool3:Ale co tam...Damy radę...damy....spokojnie...:p

Posted

ihabe napisał(a):
ciotka ihabe dostała premię i wydała na dzieci i psiaki:loveu::loveu::loveu:

Goniu..... będzie dobrze, zobaczysz :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

To może napiszemy ihabe jakąś petycję żebyś więcej takich premii dostawała? :cool3::cool3::cool3::eviltong::diabloti:

Posted

__Lara napisał(a):
To może napiszemy ihabe jakąś petycję żebyś więcej takich premii dostawała? :cool3::cool3::cool3::eviltong::diabloti:

ja już jestem wrak nerwowy, wyeksploatowany na maxa, długo juz nie pociągnę:diabloti: Wykonanie planu w czasach kryzysu to trudne zadanie:-(:-(:-(

Spajkuś, ciocia kocha Spajkusia:loveu::loveu:

Posted

Gdzie jeszcze Spajkuniu cioteczki z kaską się podzialy??Tak tak..wiem..na dogo to juz wszystkie bankrutki sa niezłe...ale kurde..na pewno są jeszcze takie, ktore nam pomogą...ja tam wierzę..teraz bardziej sen z oczu spędza mi Kubuś...i póki On czegos nie znajdzie, to ja nie jestem w stanie niczymkonkretnym tu na dogo sie zajac....dzis z bezsilnosci zamknelam kmpa na kilka godzin...ale nie moglam wytrzymac...:cool3::cool3:

Posted

[quote name='gonia66']Gdzie jeszcze Spajkuniu cioteczki z kaską się podzialy??Tak tak..wiem..na dogo to juz wszystkie bankrutki sa niezłe...ale kurde..na pewno są jeszcze takie, ktore nam pomogą...ja tam wierzę..teraz bardziej sen z oczu spędza mi Kubuś...i póki On czegos nie znajdzie, to ja nie jestem w stanie niczymkonkretnym tu na dogo sie zajac....dzis z bezsilnosci zamknelam kmpa na kilka godzin...ale nie moglam wytrzymac...:cool3::cool3:
Gonia jaki Kubuś :crazyeye:, chyba nie nasz Kubolinek, czyzby sie Kubki sklonowały na Dogo :cool3:

Posted

[quote name='marysia55']Gonia jaki Kubuś :crazyeye:, chyba nie nasz Kubolinek, czyzby sie Kubki sklonowały na Dogo :cool3:
Aj..Marys wlasnie najgorsze cyba to to, ze to właśnie Kubus..a do tego imienia to mam taki sentyment...:-(:-(Zobacz sama..moze jakos cos wymyslimy razem...http://www.dogomania.pl/forum/f28/16-letni-kubus-po-smierci-swojej-pani-oddany-przez-syna-umiera-w-schronisku-146474/?highlight=kubus

Posted

marysia55 napisał(a):
Gonia jaki Kubuś :crazyeye:, chyba nie nasz Kubolinek, czyzby sie Kubki sklonowały na Dogo :cool3:

Ale..gdyby sie tak udało i dalo rade sklonowac rodzinke Kubusiową(z naszego ukochanego wątku)...to byłabym najszczęsliwsza w świecie....tylko ze takie rodzinki to zwykle zapsione po uszy są..a zwykli ludzie to nie chca takich staruszków...jedną nogą za TM....:placz::placz::placz::placz:I co robi/?No co???