martka1982 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Ja jestem u Spajkula codziennie na wątku ale po cichu... Quote
agata51 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 martka1982 napisał(a):Ja jestem u Spajkula codziennie na wątku ale po cichu... Po cichu nie nada, trzeba głośno krzyczeć! :evil_lol: Quote
Brysio Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 spajki jak tam? miałes odnawiane ogłoszenia? Quote
gonia66 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Spajki..TY jescze tutaj?????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Taki śliczny Słodziak jak TY juz dawno powinien grzać doopeczke na kanapie....nie wiem na co Ty czekasz chlopaku...:razz: CIAPULKO- TO JUŻ 10 DNI BEZ CIEBIE..TAK TĘSKNIĘ:-(:-( Quote
martka1982 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 A on cały czas w schronie:( Quote
ihabe Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Spajki, serduszko czas Cię wyciągnąć ze schronu :loveu::loveu: To co zabieramy go do Wioli? Jest miejsce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 ihabe napisał(a):Spajki, serduszko czas Cię wyciągnąć ze schronu :loveu::loveu: To co zabieramy go do Wioli? Jest miejsce:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Jestem za!!!!!!!!!!!!!Tylko czy uda nam sie zebrac deklaracje..??Iwonko...co robimy???? Quote
ihabe Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 gonia66 napisał(a):Jestem za!!!!!!!!!!!!!Tylko czy uda nam sie zebrac deklaracje..??Iwonko...co robimy???? Zbieramy, rozsyłamy wątek, robimy bazarki:loveu::loveu::loveu: Los Spajkiego jest teraz w naszych dziewczyny rękach:loveu::loveu: Jeśli jesteście za to do dzieła:evil_lol: Deklaruję na początek 20 zł ( chyba mnie mój kochany mężuś jesczze nie zabije):diabloti: Ale ja muszę mu pomóc:loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 ihabe napisał(a):Zbieramy, rozsyłamy wątek, robimy bazarki:loveu::loveu::loveu: Los Spajkiego jest teraz w naszych dziewczyny rękach:loveu::loveu: Jeśli jesteście za to do dzieła:evil_lol: Deklaruję na początek 20 zł ( chyba mnie mój kochany mężuś jesczze nie zabije):diabloti: Ale ja muszę mu pomóc:loveu::loveu: hehheheh..nie wiemczy wiesz..ale jak Czarus znajdzie domek- Spajki moze jechac..a Ty wtedy Iwonko Kochana bedziesz placila dla Niego 40 zł(bo zadeklarowalas dla Czarusia 20 po Kajetanku)...no ale zart zartami- jesli Czars pojedzie do domku- bedzie troche deklaracji "na dzień dobry" od cioteczek Kajtusiowych, ktore przekzaly swoje deklaracje...jest tam "pare zlotych"i maly posag po Kajetanku(50 zł u Morii) i ponad 300 zł u mnie w skarpece Kajtusiowej...wiec na pierwszy miesiac juz by było(bo mysle ze ta kasa skarpetkowa to przydaloby sie sprawiedliwie podzielic z jakas bida potrzebujaca grosza na CITO)..no ale nawet jesli- to juz cos niecos by byłó..no ale..jeden warunek...panstwo ktorzy dzis sie naradzaja rodzinnie- wezma czarusia- slepaczka do siebie..trzymajcie wiec kciuki i modlcie sie juz i od rana o czarusiowy domek- wtedy Spajki wyjezdza chocby jutro nawet:loveu::loveu::loveu:Jestem po rozmowie z Moria-wszystko obgadane...jesli czarus domku nie znajdzie- Spajki moze tez jechac..tylko ze wtedy jest bez kasy..tzn z Kajtusiowej skarpety cos dostanie od nas na pewno..ale to bedzie malo na wyjazd...wszystko rozstrzygnie sie wiec jutro...na kolana cioteczki!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
martka1982 Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 No to trzymamy kciuki! Kto potrafi zrobić banerek? Ja służę pomocą na miejscu czyli mogę porobić fotki, nagrać filmik, pomiziać.....:) Quote
gonia66 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 no kurcze nie wiem co robic...odnosnie Czarusia dowiemy sie dopiero w sobote...mam nadzieje ze pojedzie..no ale na 100% pewne nie jest..rodzina ma przyjechac na zapoznanie...co z tego wyjdzie..zobaczymy...gdyby Czarus jechal, to byloby cudnie, bo Czarus ma deklaracje i pieniazki na koncie..Spajki niestety nie ma poki co ani grosza...a na sobote chcemz zorganizowac transport Sledzika do Morii..on jest w Gliwicach+ to spory kawalek..i gdyby Spajki miial jechac moznaby polaczyc transport+ byloby taniej i to sporo dla obu...no a jesli mialby jechac Czarus+ transport ma gratis+ zapewniony przez Selenge...Moglby jechac i Spajki i Czarus+ bo miejce jeszcze jest jedno...ale kurcze ten Bidulinek nie ma zadnych deklaracji a w ciemno troche strach...no bo jesli Czarek tez pojedzie do Morii, to Spajki bedzie bez grosza...nie..no sory..Ihabe deklaruje 20 zl:loveu::loveu::loveu:no i teraz nie wiem..no nie wiem co robic:-(:-(:-(POMOCY..PLISSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!! Quote
martka1982 Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Gonia, tak w ciemno i bez deklaracji to chyba zbyt ryzykowne. Poczekajmy do soboty i zobaczymy jaka będzie decyzja. Quote
gonia66 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 martka1982 napisał(a):Gonia, tak w ciemno i bez deklaracji to chyba zbyt ryzykowne. Poczekajmy do soboty i zobaczymy jaka będzie decyzja. w sobote to juz bedzie za pozno zdecydowanie..potem transport bedzie musial Spajki pokryc sam...a to dodatkowe koszta:shake::shake::shake::shake:tak mnie to meczy ze szok:razz::razz::razz: Quote
gonia66 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 No jak ten pies ma jechac kiedy tu nikogo nie ma na watku?????Jestem gotowa zabierac go w sobote..w ciemno..wierzac ze Czarus pojedzie do domku...a nawet jesli nie...to podzielimy kase ktora jest na 2 pieski i bedziemy szukac dekaracji ....tylko trzebaby go w sobote(a byc moze w niedziele dopiero- jutro bedzie wiadomo) dowieźC do w-wy....TYLKO- CZY AŻ??????CZY JEST TO ZADANIE WYKONALNE CZY ABSOLUTNIE ODPADA???????PROSZE O KONKRETY.....BO TO JEST OKAZJA....MOGLBY POJECHAC ZE SLEDZIKIEM Z W-WY ZA 100 ZŁ (dostanie od Kajetanka).....ale kto dowiezie go do w-wy???a moze z Konina szybciej od razu do Elblaga????:cool3:Albo gdzies na trase moznaby go dowieźc??Sledzik bedzie jechal z Gliwic....geografia to moja slaba strona..ale moze ktos zna mape na tyle, ze znajdzie blizsza trase...??? Quote
ihabe Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Poza Gonią to właściwie ten psiak nikogo nie interesuje:-(:-( Dajcie znać czy chcemy mu pomóc czy nie. A jeśli tak to działamy konkrety!!!! Ja jestem w Katowicach więc nie pomogę logistycznie ale w inny sposób jak najbardziej. Mamy jeden dzień!! Quote
martka1982 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 gonia66 napisał(a):No jak ten pies ma jechac kiedy tu nikogo nie ma na watku?????Jestem gotowa zabierac go w sobote..w ciemno..wierzac ze Czarus pojedzie do domku...a nawet jesli nie...to podzielimy kase ktora jest na 2 pieski i bedziemy szukac dekaracji ....tylko trzebaby go w sobote(a byc moze w niedziele dopiero- jutro bedzie wiadomo) dowieźC do w-wy....TYLKO- CZY AŻ??????CZY JEST TO ZADANIE WYKONALNE CZY ABSOLUTNIE ODPADA???????PROSZE O KONKRETY.....BO TO JEST OKAZJA....MOGLBY POJECHAC ZE SLEDZIKIEM Z W-WY ZA 100 ZŁ (dostanie od Kajetanka).....ale kto dowiezie go do w-wy???a moze z Konina szybciej od razu do Elblaga????:cool3:Albo gdzies na trase moznaby go dowieźc??Sledzik bedzie jechal z Gliwic....geografia to moja slaba strona..ale moze ktos zna mape na tyle, ze znajdzie blizsza trase...??? Gonia kurczę trzeba było od razu mówić,że do ELBLĄGA ten dojazd!!! Jutro zawoże psa do Wejherowa. Mogłabym dowieźć Spajkiego w okolice Tczewa.(będziemy jechać autostradą A1) Stamtąd jest już tylko 55 km do Elbląga! Może, ale na razie tylko może, bo to nie zależy tylko ode mnie, bylibyśmy w stanie dowieźć go do samego Elbląga. Ale Gonia trzeba działać szybko! Pierwszy i najważniejszy ruch jaki musisz wykonać to uzgodnić to z naszą panią prezes. Na PW przesyłam Ci jej nr kom. Spajki nie może tak zupełnie jechać w ciemno, nie wiem czy pani Prezes wyrazi na to zgodę. Pogadajcie po prostu Podam Ci również nr do siebie bo jeśli decyzja będzie pozytywna to my musimy wiedzieć czy zabieramy psa i dokąd konkretnie go dowozimy - czy odbierze go ktoś na trasie(tak bym wolała) czy też dowozimy do samego elbląga? Quote
martka1982 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Pani Prezes już wstępnie wie, czeka na telefon od Ciebie Gonia. Tak jak ustalicie, tak będzie. Ja również czekam na wieści. Jeśli Spajki pojedzie to muszę również dostać dokładny adres oraz telefon osób, do których mam go zawieźć. Będę bardzo wdzięczna za telefon od Ciebie jeśli decyzja będzie pozytywna. Quote
Recommended Posts