Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 30.11.2023 o 14:11, haniabor napisał:

Dzień dobry i poproszę 1a, 1b, 1c, 33. Proszę też o wymiary sukienki 1 i czapki 13. Czy 114 to cena za jedną podstawkę, czy zestaw?

nr 114 są dwa zestawy jasne i ciemne podkładki, jasne 8szt kupiła Aldrumka

ciemne 7 szt są wolne, cena dot. 7 sztuk

sukienka/tunika/sweter pachy 66x2, długość 102, do dołu zwężana ściągacz na dole, rękawa nie zmierzę, bo nie wiem jak. Tunika/sukienka ma obniżone ramiona, zakończone tym ściagaczem.

nr 33 jedną sztukę?

nr 13 czapka jest na normalną głowę dorosłego, nie jestem w stanie jej teraz wygrzebać z fantów, musiałabym pół szafy wuciagnąć a mam problemy z kręgosłupem

Posted
Dnia 30.11.2023 o 19:18, haniabor napisał:

Poproszę w takim razie podkładki ciemne. I dopytam jeszcze o czapkę nr 13 (obwód)

nr 33 jedną sztukę?

nr 13 czapka jest na normalną głowę dorosłego, nie jestem w stanie jej teraz wygrzebać z fantów, musiałabym pół szafy wuciagnąć a mam problemy z kręgosłupem.

Posted
Dnia 30.11.2023 o 20:10, haniabor napisał:

Ile jest sztuk 33? Przepraszam za marudzenie, ale tak to jest, jak się jednocześnie 2 rzeczy robi :(. Obiecuję się poprawić ;).

10 sztuk:)

Posted
Dnia 30.11.2023 o 20:10, haniabor napisał:

Ile jest sztuk 33? Przepraszam za marudzenie, ale tak to jest, jak się jednocześnie 2 rzeczy robi :(. Obiecuję się poprawić ;).

Dnia 30.11.2023 o 19:31, haniabor napisał:

Ciemny zestaw (7sztuk). Skoro czapka dla dorosłego to też poproszę.   Czy sukienka nr 1 ma może podany skład?

Nie ma, ale w dotyku akryl,

Posted
Dnia 1.12.2023 o 10:01, ona03 napisał:

Dzień dobry 🙂

Jak moje paczucha nie zapakowana, to poproszę  🙂

Nr. 114.Stare podstawki

KT 10 zł/szt

- obie sztuki 🙂

Jeden komplet podstawek już kupiłam tylko Perełka nie zapisala

A wyżej widzę że i drugie kupione