Daga_i_Oskar Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 JUlitko, a jak przebiega rehabilitacja?? mały się nie buntuje?? Dobrzez, że z nim już coraz lepiej ... Klaudio :lol: , a mówiliśmy, że wszytsko będzie ok i jest. Całuski dla Jerrusia za wykupcianie sie :lol: Quote
julita104 Posted January 29, 2005 Author Posted January 29, 2005 dzieki za troske teraz jak mlay juz pokumal ze to nowe mieszkanko to juz jego na stale to rehabilitacja ruszyla z kopyta tu wiecej miejsca to biega na czterech lapkach miedzy pokojami bo chce wszystko zobaczyc i wszedzie sie pobawic (a wariaty mu wszedzie legowiska porobily to biega i zbiera zabawki).poza tym codziennie biega zwiedzac stare katy wiec z przyjemnoscia chodzimy juz nawet na pol godzinne spacerki jeszcze troche i zaczniemy pewnie wracac do naszej godzinnej normy co bardzo mnie cieszy poprawa znaczaca wiec jest super :-) a co do kupciania na sniegu - cos wiem o tym ze to cieeezka sprawa :-) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Julitko, cieszymy się razem z Tobą!!! Buziaczki dla Tofika i podrap go za uszkiem Quote
julita104 Posted January 30, 2005 Author Posted January 30, 2005 dzieki, zaraz podrapie przyda mu sie bo dzis czeka go tortura (w jego mniemaniu) tj czyszczenie pieska :-) kupilam szampon do mycia na sucho (w wannie mam narazie nie myc bo moglby sie poslizgnac i rana za swieza) zobaczymy co to za cudo :-) Quote
Wind Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 julitko, Wiedzialam, ze bedzie dobrze :) Wciaz cieplo mysle o Twoim malenstwie i wiem co przezywalas w chwili zabiegu i gdy go takiego wymeczonego zobaczylas ... Teraz bedzie juz tylko lepiej ... :) :) Ucaluj malenstwo od nas i zycz mu szybkiego powrotu do pelnej sprawnosci :) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Julitko ja takze mam szampon na sucho z JPHery i sobie go chwale zwlaszcza na lato jak Oskarcio sie zabrudzi a byl kapsiany np 3 dni wczesniej i zeby go na okraglo nie kapac jak sie wytarza w trawce i innych zjawiskach przyrodniczych :lol: to go na sucho i jest czysciutki :D Quote
julita104 Posted January 31, 2005 Author Posted January 31, 2005 w istocie suchy szampon okazal sie wspanialym wynalazkiem! maly brudasek zamienil siie w pachnacego i blyszczacego czyscioszka i to nawet bez wiekszych oporow :-) Quote
Recommended Posts