Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

JUlitko, a jak przebiega rehabilitacja?? mały się nie buntuje?? Dobrzez, że z nim już coraz lepiej ...

Klaudio :lol: , a mówiliśmy, że wszytsko będzie ok i jest. Całuski dla Jerrusia za wykupcianie sie :lol:

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki za troske
teraz jak mlay juz pokumal ze to nowe mieszkanko to juz jego na stale to rehabilitacja ruszyla z kopyta
tu wiecej miejsca to biega na czterech lapkach miedzy pokojami bo chce wszystko zobaczyc i wszedzie sie pobawic (a wariaty mu wszedzie legowiska porobily to biega i zbiera zabawki).poza tym codziennie biega zwiedzac stare katy wiec z przyjemnoscia chodzimy juz nawet na pol godzinne spacerki
jeszcze troche i zaczniemy pewnie wracac do naszej godzinnej normy co bardzo mnie cieszy
poprawa znaczaca wiec jest super :-)
a co do kupciania na sniegu - cos wiem o tym ze to cieeezka sprawa :-)

Posted

dzieki, zaraz podrapie
przyda mu sie bo dzis czeka go tortura (w jego mniemaniu) tj czyszczenie pieska :-)
kupilam szampon do mycia na sucho (w wannie mam narazie nie myc bo moglby sie poslizgnac i rana za swieza)
zobaczymy co to za cudo :-)

Posted

julitko,

Wiedzialam, ze bedzie dobrze :) Wciaz cieplo mysle o Twoim malenstwie i wiem co przezywalas w chwili zabiegu i gdy go takiego wymeczonego zobaczylas ... Teraz bedzie juz tylko lepiej ... :) :)
Ucaluj malenstwo od nas i zycz mu szybkiego powrotu do pelnej sprawnosci :)

Posted

Julitko ja takze mam szampon na sucho z JPHery i sobie go chwale zwlaszcza na lato jak Oskarcio sie zabrudzi a byl kapsiany np 3 dni wczesniej i zeby go na okraglo nie kapac jak sie wytarza w trawce i innych zjawiskach przyrodniczych :lol: to go na sucho i jest czysciutki :D