Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

🍀   Wielka modlitwa za psinka caluni czas .Wujenku dopytaj proszę czy może potrzebna bylaby karma , kupuję mojej  Brit ryż z jagnięciną?dla psiaczków doroslych. Moglabym poslać do Ciebie. I legowisko w stanie bardzo dobrym , możemy sie podzielić z rudzikiem

• Like 1
Posted

Psiak cudny, cieszę się, że już  wyrwany z tego koszmaru. Również proponuję zrobić ogłoszenia na Olx na Warszawę (z dobrymi zdjęciami) i może uda się znaleźć odpowiedzialną rodzinę gdzieś niedaleko. Jak nie wyjdzie, to  faktycznie  dobrym rozwiązaniem będzie hotelik. Trzymam kciuki za Rudzika..

Posted
Dnia 25.09.2023 o 05:48, Sowa napisał:

Oby przy tej budzie nie został zaraz uwiązany kolejny pies.

Tak samo pomyślałam, przecież miejscówka się zwolniła. 

Posted
Dnia 24.09.2023 o 21:01, Nadziejka napisał:

🍀   Wielka modlitwa za psinka caluni czas .Wujenku dopytaj proszę czy może potrzebna bylaby karma , kupuję mojej  Brit ryż z jagnięciną?dla psiaczków doroslych. Moglabym poslać do Ciebie. I legowisko w stanie bardzo dobrym , możemy sie podzielić z rudzikiem

dziękuję bardzo, nie trzeba. Ale bardzo się wzruszyłem.

Posted
Dnia 25.09.2023 o 05:48, Sowa napisał:

Oby przy tej budzie nie został zaraz uwiązany kolejny pies.

Nie, ponoć zaorzą to miejsce. Okazało się, że takie mieli wcześniej plany, więc pewnie psiak skończyłby marnie.

Posted

Jestem i ja, zawsze się załamuję, jak widzę takie traktowanie żywego zwierzaka. U nas chyba nigdy się to nie zmieni, pies ma być uwiązany przy budzie i "pilnować" nie wiadomo czego....

• Like 1
Posted
Dnia 25.09.2023 o 20:24, guccio napisał:

Bardziej w kotach jestem,były też psy na tymczasowo.

Zwątpiłam we wszystko jak przeczytałam Screenshot_20230821-141250.thumb.png.4ac6001e4b6982ff4d3c5b40ba97f23c.png

Straszne  😭   To potwory.  Do czego będą zdolni, gdy dorosną?    

Posted
Dnia 25.09.2023 o 20:09, tomcug napisał:

Jestem i ja, zawsze się załamuję, jak widzę takie traktowanie żywego zwierzaka. U nas chyba nigdy się to nie zmieni, pies ma być uwiązany przy budzie i "pilnować" nie wiadomo czego....

cieszę się, że jesteś.

Posted
Dnia 25.09.2023 o 20:09, tomcug napisał:

zazwyczaj jednak spuszczają go na noc no i karmią normalnie. tutaj nie było niczego

Posted
Dnia 26.09.2023 o 14:02, Zmysł napisał:

nie mam pojęcia, co to. dowiedziałem się, że są tam jeszcze koty, ale chodzą luzem.

Dzięki   🙂