rozi Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 聽Info dla tych, kt贸rzy pami臋taj膮 t臋 Kochan膮 Osob臋. 2 Quote
Ewa Marta Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 Bardzo smutna wiadomo艣膰. Od jakiego艣 czasu nie by艂o jej na dogo, ale czas tak szybko p臋dzi, 偶e nie zastanawia艂am si臋 nad tym. By艂a na naszych w膮tkach, 艣ledzi艂a histori臋 moich psiak贸w Luki, Baloo, zawsze pisa艂a o swoich psiakach:(聽 聽 Quote
rozi Posted September 21, 2023 Author Posted September 21, 2023 Nie wiem kiedy. Ux mnie zapyta艂a, czy co艣 wiadomo, bo si臋 nie pojawia. Dzwoni艂am, abonent niedost臋pny, nie by艂o jak si臋 dowiedzie膰, w ko艅cu wpad艂am na pomys艂, zadzwoni艂am do pana, od kt贸rego kupowa艂a mi臋so dla ps贸w, i on mi powiedzia艂. Posz艂am dzi艣 z Pere艂k膮 na bardzo bardzo d艂ugi spacer, dla Danuty, do samotnej brzozy, co przy drodze ro艣nie. Dotkn臋艂am, tam Ona teraz mieszka. 聽 4 Quote
elik Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 Bardzo smutna wiadomo艣膰聽 聽 Czy wiadomo聽 co z Jej psiaczkami?聽 Nie mog膮 trafi膰 do schronu. Nie tak dawno adoptowa艂a pieska z zamojskiego schroniska. Quote
Poker Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 Zastanawia艂am si臋 wielokrotnie co si臋 z ni膮 dzieje. Bardzo smutna wiadomo艣膰. Mam nadziej臋, 偶e jej pieski s膮 zaopiekowane. Mo偶e ten pan od mi臋sa co艣 wie? Quote
Nadziejka Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 聽 聽 Danusiu ...Danuniu 聽 tutaj w膮tek naszej Danusi i psiaczkow 聽 Quote
elik Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 Dnia 21.09.2023 o 19:29, Poker napisa艂: Zastanawia艂am si臋 wielokrotnie co si臋 z ni膮 dzieje. Bardzo smutna wiadomo艣膰. Mam nadziej臋, 偶e jej pieski s膮 zaopiekowane. Mo偶e ten pan od mi臋sa co艣 wie? Czy mo偶na jako艣 skontaktowa膰 si臋 z tym panem? Quote
Jo37 Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 Bardzo smutna wiadomo艣膰. By艂a bardzo pozytywn膮 osob膮.聽 Quote
agat21 Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 Dobrzy ludzie tak szybko odchodz膮. (') Ciesz臋 si臋, 偶e by艂a tu z nami i z naszymi zwierzami, 偶e J膮 znali艣my.聽 Quote
Radek Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 Bardzo mi przykro. Mia艂em okazj臋 pozna膰 osobi艣cie, gdy przywozi艂em Kam臋. Bardzo dobra osoba, mam nadziej臋, 偶e psiaki znalaz艂y bezpieczn膮 przysta艅.聽 Quote
bou Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 Bardzo smutno i przykro.Mia艂y艣my si臋 spotka膰 na Bemowie...kiedy艣,w przysz艂o艣ci...Pani Danusia by艂a bardzo pozytywn膮,ciep艂膮 osob膮. 呕al... R.I.P Quote
UlaFeta Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Pozna艂am Danusie na wystawie ps贸w, bardzo ciep艂a osoba taka pozytywnie zakr臋cona.I tak膮 zapami臋tam. Quote
Jo37 Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Czy znacie nazwisko Danusi? Mo偶na by odszuka膰 jej gr贸b i zapali膰 艣wieczk臋. Quote
elik Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Kochani uwa偶am, 偶e mamy moralny obowi膮zek zbada膰, co si臋 dzieje z psami Danusi. Gdybym mieszka艂 w pobli偶u, popyta艂abym s膮siad贸w, na pewno wiedz膮. Tak偶e wiedz膮 gdzie jej gr贸b, na kt贸rym cmentarzu, a to wystarczy, 偶eby dowiedzie膰 si臋 gdzie dok艂adnie. Kto m贸g艂by popyta膰 s膮siad贸w? 聽 1 Quote
Recommended Posts