Mek Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Moja panna ma prawie rok i wygląda na to, że jest już w pełni dorosłym facetem.:) Gdy chodzimy z nia na spacerki to ona zawsze znaczy teren i nie byłoby w tym może nic dziwnego gdyby nie to że ona elegancko podnosi noge do góry i w taki sposób obsikuje wszystkie kepki trawy, grudy lodu czy inne podobne. Czy to normalne u suki? Quote
Marmasza Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Nie wiem czy to normalne, ale moja suka też tak robi :) Przyjmij, że ten "typ" tak ma i nie przejmuj się tym... Quote
Marmasza Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Nie wiem czy to normalne, ale moja suka też tak robi :) Przyjmij, że ten "typ" tak ma i nie przejmuj się tym Quote
Mek Posted January 11, 2005 Author Posted January 11, 2005 Marmasza napisał(a):Nie wiem czy to normalne, ale moja suka też tak robi :) Przyjmij, że ten "typ" tak ma i nie przejmuj się tym nie no ja się bynajmniej tym nie przejmuje , ale traktuje top jako ciekawostke i ciekaw jestem dlaczego suki tak robią i po co im tak sie upodabniać do samca. Quote
Mokka Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Znam sunię, która nie dość, że znaczy teren co parę kroków, do tego jeszcze wskakuje na inne (psy i suki) wykonując ruchy kopulacyjne. Dodam, że jest bardzo pozytywnie nastawiona do całego świata, nie ma w niej grama agresji, nie ma też instynktu terytorialnego - wszystkich gości wita z otwartymi ramionami i daje buzi na powitanie. Quote
Recommended Posts