Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a to my. młoda zrobiła sobie dzisiaj kuku i była na pierwszym szyciu. po zaaplikowaniu głupiego jasia wygląda tak:

ja i mój portfel wyglądamy jeszcze gorzej ;)
a ręce trzęsą mi się do tej pory, brrrr..

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wlazła wczoraj na szkło (głupi śmieciarze :mad:) i zanim ją doniosłam do domu to sama wyglądałam jakby mnie coś zaatakowało, a powiem wam że nieśc 14 kg na rękach nie jest tak lekko jakby się wydawało :eviltong:
wczoraj do 23 pies był nieobecny za to dzisiaj wygląda jakby nie pamiętała, że w ogóle jej się coś stało. wszystko się ładnie goi, musi dostawac antybiotyk przez 3 dni. chyba więcej paniki siałam niż to wszystko warte. ;)

Posted

Biedactwo :shake: Musiałaś nieźle się przestraszyć. Dobrze, że się goi!

Btw. to Maja większa jest od Chibi :cool3: To moje to waży ledwie 12 kg :lol: Ale niosłam też swoje inne 20 kg psa, wiem jak jest ciężko ;)

Posted

jak się skaleczyła po 18 to do 20 mi się ręce jeszcze trzęsły :eviltong: nie wiem tylko czy to ze stresu czy z wyczerpania mięśni :evil_lol:
ja ogólnie niezła panikara jestem i zawsze myślę o najczarniejszym scenariuszu i dlatego zawsze dzwonię do weta. całe szczęście, że przychodnię mam pod nosem. :eviltong:

Posted

madeleine napisał(a):
wlazła wczoraj na szkło (głupi śmieciarze :mad:) i zanim ją doniosłam do domu to sama wyglądałam jakby mnie coś zaatakowało, a powiem wam że nieśc 14 kg na rękach nie jest tak lekko jakby się wydawało :eviltong:
wczoraj do 23 pies był nieobecny za to dzisiaj wygląda jakby nie pamiętała, że w ogóle jej się coś stało. wszystko się ładnie goi, musi dostawac antybiotyk przez 3 dni. chyba więcej paniki siałam niż to wszystko warte. ;)

Uważam, że czasami lepiej więcej paniki, niz zaniedbania...

zmierzchnica napisał(a):
Ja jestem zdania, że lepiej panikować niż zignorować i potem mieć problemy ;)

O, właśnie!

Pzdr.

Posted

madeleine napisał(a):
jak się skaleczyła po 18 to do 20 mi się ręce jeszcze trzęsły :eviltong: nie wiem tylko czy to ze stresu czy z wyczerpania mięśni :evil_lol:
ja ogólnie niezła panikara jestem i zawsze myślę o najczarniejszym scenariuszu i dlatego zawsze dzwonię do weta. całe szczęście, że przychodnię mam pod nosem. :eviltong:

Ja też jestem panikara :evil_lol: i to jeszcze jaka :crazyeye:

http://img197.imageshack.us/img197/1259/dsc08732u.jpg
Jaki uśmiech :multi::multi:

Posted

młoda to już nawet nie pamięta, że jej się coś stało w łapę :eviltong: szaleje i biega jak dawniej, także już jest ok. szwy będziemy zdejmowac koło środy, wszystko się ładnie goi. :loveu:

Posted

a dziękujemy.
a jaki brzuch był wielki zarobaczony :loveu:
my codziennie chodzimy na spacery z sąsiadką labradorzycą i psiaki szaleją z 2 godziny a później padają na pyszczki i jest spokój do rana. hihihi. zdjęcia nowe będą, może nawet w tym tygodniu. obiecuję poprawę. :eviltong:

Posted

[quote name='madeleine'] zdjęcia nowe będą, może nawet w tym tygodniu. obiecuję poprawę. :eviltong:
Już jest piątek :eviltong: w tym tygodniu została jeszcze sobota ! No - ewent. niedziela :grin::grin::grin:

I przedewszystkim -
[SIZE="4"]doberek ...

Posted

madeleine napisał(a):
a dziękujemy.
a jaki brzuch był wielki zarobaczony :loveu:

jak my wzięliśmy Dorcię, to też była masakrycznie zarobaczona, ale już wszystko jest oki :)

śliczna ta Twoja majuchna :)
pozdrawiamy :)

• 1 month later...