Lucky. Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Kinga, ty lepiej na siebie spójrz i Mariannę :cool3: :lol: A nie mojego futrzaka się czepiasz :shake: Ae i tak wiem że Meg to lesba :p Quote
fuksowata Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Lucky. napisał(a):Kinga, ty lepiej na siebie spójrz i Mariannę :cool3: :lol: A nie mojego futrzaka się czepiasz :shake: Ae i tak wiem że Meg to lesba :p eeeeee podbadasz mloda mi! KONIEC!!! _________ Quote
Shaunell Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 CUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDNEEEEEEEEEEEEEEEE PSIAKI! :loveu: Quote
Lucky. Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 fuksowata napisał(a):eeeeee podbadasz mloda mi! _________ Eee tam mówi się trudno i żyje się dalej :evil_lol: Kobieto pogadamy w poniedziałek :cool3: Quote
Dynamique Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Też tak uważam ! Widać kto tutaj jest les... ehem... wolli nie tą płeć co trza :eviltong::roll: Quote
fuksowata Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Dynamique napisał(a):Też tak uważam ! Widać kto tutaj jest les... ehem... wolli nie tą płeć co trza :eviltong::roll: ja lubie, ta plec co trzeba, haha, tylko Marianna wolala ze od przodu , a nie od tylu, nie wem jak to rozumiec ;p haha Quote
fuksowata Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Lucky. napisał(a):Jak było na panieńskim ? :evil_lol: swietnie bylo, lansowalam sie limuzyna ;p A teraz bomba! od wrzesnia bede biegac z takim oto cudem !!!! JOLLY - maly szatan, przyszlla beardedowa gwiazda sportow! Quote
Dynamique Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Pamiętam swoje Anety: "To będzie tylko wystawowy Bearded" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
fuksowata Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Dynamique napisał(a):Pamiętam swoje Anety: "To będzie tylko wystawowy Bearded" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: eeee Anetka, nie wiedziala co mowi ;p ja zrobie z Jolinki agilitowego beardeda z super sukcesami! Ba! A3 to minimum, moze o mistrzostwach swiata pomyslimy, haha A Anetka o frisbee z Jolly mysli! plus wystawy!...... To bedzie najbardziej utytulowany bearded w historii ;p Quote
Dynamique Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 fuksowata napisał(a):eeee Anetka, nie wiedziala co mowi ;p ja zrobie z Jolinki agilitowego beardeda z super sukcesami! Ba! A3 to minimum, moze o mistrzostwach swiata pomyslimy, haha A Anetka o frisbee z Jolly mysli! plus wystawy!...... To bedzie najbardziej utytulowany bearded w historii ;p 3 w 1 :lol: Quote
fuksowata Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 stratoos napisał(a):Prześliczny maluch :loveu: Już teraz życzymy sukcesów :evil_lol: Dziekujemy, dziekujemy w imieniu Jolly!!!!! i w swoim, niestety maluch nie moj , eh..... Ale to jest maj new agility dog ;p Quote
stratoos Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Prześliczny maluch :loveu: Już teraz życzymy sukcesów :evil_lol: Quote
Lucky. Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ale masz zaj**** ja też tak cem :lol: Do jutra dziewojo :evil_lol: Quote
fuksowata Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Lucky. napisał(a):Ale masz zaj**** ja też tak cem :lol: Do jutra dziewojo :evil_lol: Eh tylko nieliczni doznaja takiego zaszczytu, zeby pozwolono im trenowac psa wlasnej trenerki ;p Anetka mi frajde sprawila ogromna ciesze sie nieludzko! Do jutra! Quote
fuksowata Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Dynamique napisał(a):3 w 1 :lol: Dominika ja cie prosze, Ty sie nie nabijaj! Haha, bede miec 2 razy wiecej treningow niz Wy! nabiore doswiadczenia! i bede z Moniki borderem w grupie! ;p 3 w 1 naturalna sprawa, najlepszy byl Leszek jak zadzwonilam do niego i zapytalam sie czy wie z kim teraz biegac bede????? jego odpowiedz z Kropka????? :D:D:D haha Quote
Shaunell Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Jolly jest prześliczna :loveu: Czekamy na foty Fuksa. :diabloti: Quote
fuksowata Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 eeeee tam Fuksik, kto idzie ze mna i Sonya jutro na Glebokie, jesli ktos jest chetny prosze dac znac, zbiorka jutro o 11,30 na Glebokim, i prosze stroj kapielowy ze soba zabrac :diabloti: Quote
fuksowata Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Niespodzianka! Male , szybkie i kudlate! ktore doceniane przeze mnie jest ! http://www.youtube.com/watch?v=K3x8jTkzi8U YouTube - trening agility, 12 07, FUKS 2 Quote
BobowitaMW Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 fuksowata napisał(a):eeeee tam Fuksik, kto idzie ze mna i Sonya jutro na Glebokie, jesli ktos jest chetny prosze dac znac, zbiorka jutro o 11,30 na Glebokim, i prosze stroj kapielowy ze soba zabrac :diabloti: My się piszemy!! My!! :multi: :loveu: Quote
Recommended Posts