BobowitaMW Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 fuksowata napisał(a):Nono ja z borderem :loveu: Ha! Ale dawalam rade calkiem, calkiem, co nie? Tylko nie rozumiem tym smiechow pod koniec w tle !!!!:mad: No , Gosia dawaj teraz filmik Fuksika, zby nie bylo ze ja fuksy dyskryminuje na rzecz borderow ! Z tymi śmiechami, to już Ci tłumaczyłam. ;) ładny masz avatarek! :loveu: Quote
fuksowata Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 I kolejna porcja fotek Fuksislawa :evil_lol: Fuks i jego miny :cool3: Czyli grozny pies , haha Fotka pod tytulem : "Bo ja grzeczny piesek jestem " To co kocham najbardziej, pilki!!!!! Quote
fuksowata Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Asiqs napisał(a):widze że tu jakieś Szczecińskie pogaduchy xP Ja akurat oryginał jestem bo ze Starego S. Mam pytanie. Gdzie Ty ćwiczysz z psem skoki i tunel? PS Czaderskie foty. Ładny kundelkowaty :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A dziekuje :loveu: Witam serdecznie, a cwiczymy w Klubie Psie Ranczo :cool3: Jak bedziesz gdziesz w okolicy Szczecin city to zapraszamy na trening Quote
.Labradore. Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 widze że tu jakieś Szczecińskie pogaduchy xP Ja akurat oryginał jestem bo ze Starego S. Mam pytanie. Gdzie Ty ćwiczysz z psem skoki i tunel? PS Czaderskie foty. Ładny kundelkowaty :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: PPS XD jak wstawiasz foty? Quote
fuksowata Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Jako, ze nie mamy zadnych zdjec Fuksinskiego z frisbee, to wrzucaam filmik, czyli Fuks & Lucky w roli lapczy talerzy :p Wielkie podziekowania dla Dominiki za jej talent montazysty :lol: Wrzuta.pl - Trening frisbee 21.03.2009 Quote
fuksowata Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Lucky. napisał(a):No, no jaki skoczny Fuksik ;d Śliczny on jest. Dzieki, ale czy on sliczny, to ja nie wiem, mi sie wydaje, ze on taki brzydki, ze az ladny :evil_lol: Quote
Lucky. Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 No, no jaki skoczny Fuksik ;d Śliczny on jest. Quote
fuksowata Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 A teraz jeszcze pare starych filmikow, kiedy bylo jeszcze mokro i zimno :) YouTube - fuks1 YouTube - fuks1 YouTube - fuks3 YouTube - fuks7 Quote
fuksowata Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 YouTube - FUKS.MOV http://www.youtube.com/watch?v=llcY4Z8b … mp;index=1 Quote
mineralna_ Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Jaki fajny torek :-o My na własnoróbkach narazie :cry::niewiem: Quote
fuksowata Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Fuks jeszcze w schronisku : A tak wyglada teraz :loveu: Quote
fuksowata Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 mineralna_ napisał(a):Jaki fajny torek :-o My na własnoróbkach narazie :cry::niewiem: A nie macie nigdzie w poblizu jakiegos klubu, zeby sie zapisac? Zawsze lepszy wlasny torek niz nic Quote
mineralna_ Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Najbliższy klub w Gliwicach... Ale teraz za jakiś tydzień zaczynamy ćwiczyć w grupie :razz: Quote
M&T Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Hej :) Ale twój psiak zasuwa! :-o:-o Normalnie podziwiam cię, że możesz nad nim nadążyć :eviltong: Quote
mineralna_ Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 fuksowata napisał(a):W grupie zawsze razniej :lol: taak, już się nie możemy doczekać ;D Ale przeszkody macie fajne :loveu: Quote
fuksowata Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 M&T napisał(a):Hej :) Ale twój psiak zasuwa! :-o:-o Normalnie podziwiam cię, że możesz nad nim nadążyć :eviltong: Bo to mala torpeda, ale przy tym strasznie nie uwazny :mad: Wiec popelniamy mase bledow Quote
fuksowata Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Dwa lata temu trenowalismy przez 1,5 miesiaca, i na rok zaprzestalismy treningow, i teraz znow we wrzesniu zaczelismy i tak ciagniemy, i poki co ciagnac bedziemy Quote
Kinia Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Fajnie Wam idzie! Obejrzałam filmiki:) Wy pewnie też na jakiś obóz co? Quote
fuksowata Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Pewnie, tez :evil_lol: Jasne, ze jedziemy :multi: Quote
Agnieszka & Figo Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 O, macie galerię :p śliczny Fuksik, śliczny :loveu: Quote
Recommended Posts