Dynamique Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 fuksowata napisał(a):Aluzja, do czego nie kminie?:cool3: No,bo jak można nie wiedzieć, że w czwartek jest trening ! :cool3::lol: Quote
fuksowata Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Dynamique napisał(a):No,bo jak można nie wiedzieć, że w czwartek jest trening ! :cool3::lol: oooo bosz! Czy Ty myslisz, ze ja wszystkie treningi w kalendarzu zapisuje? :evil_lol: Eh....... Zreszta i tak bym sie skminila , po dostaniu smsa od Anety czy zabieram sie z nia :diabloti:Tylko , ze dluzej zylabym w niewiedzy.... :evil_lol: Quote
Agnieszka & Figo Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 fuksowata napisał(a):Dokladnie tak jak Aga mowi , a w ogole co o za cud sie stal, ze Fisiowa nas odwiedzila :evil_lol: Ja tam was odwiedzam regularnie, ale rzadko pisze :eviltong: Quote
fuksowata Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Agnieszka & Figo napisał(a):Ja tam was odwiedzam regularnie, ale rzadko pisze :eviltong: Ooooo jak milo :loveu: Trzeba pomyslec o jakis zdjeciach ..... :diabloti: Ale to jutro Quote
BobowitaMW Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 fuksowata napisał(a):oooo bosz! Czy Ty myslisz, ze ja wszystkie treningi w kalendarzu zapisuje? :evil_lol: Ja tak robię. :eviltong: :lol: Quote
fuksowata Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 BobowitaMW napisał(a):Ja tak robię. :eviltong: :lol: Podziwiam, ale powiedz, ze dzisiejsz trening byl niesamowicie udany :mad:Dawno takiego ubawu nie mialam, :evil_lol: z siebie :eviltong: Quote
BobowitaMW Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 fuksowata napisał(a):Podziwiam, ale powiedz, ze dzisiejsz trening byl niesamowicie udany :mad:Dawno takiego ubawu nie mialam, :evil_lol: z siebie :eviltong: No, fajnie dzisiaj było. :loveu: Tylko niektórym nie chciało się biegać. :roll: Ale cóż się dziwić - królewna nie lubi, kiedy woda zamiast trzymać się jeziora, spada z nieba. :lol: :eviltong: Quote
Kaya93 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Hejo:loveu: Ja sie ładnie witam:cool3::loveu: i ładnie prosze o fotencje:eviltong::loveu::loveu: Quote
fuksowata Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='BobowitaMW']No, fajnie dzisiaj było. :loveu: Tylko niektórym nie chciało się biegać. :roll: Ale cóż się dziwić - królewna nie lubi, kiedy woda zamiast trzymać się jeziora, spada z nieba. :lol: :eviltong: Za to kaluze uwielbia :crazyeye: Dobra, zeby nie bylo ze zaniedbuje galerie , to wstawie kilka zdjec : Takie oto sympatyczne zwierzatka mozna spotkac kilkanascie metrow od mojego bloku :loveu: Fuksio -czyli piesek wedrowniczek :evil_lol: ze swoja pileczka :p Wiecej zdjec brak , gdyz nie chcialo mi sie aparatu wyjmowac, bo bylo zimno i mokro:p Quote
fuksowata Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Kaya93 napisał(a):Hejo:loveu: Ja sie ładnie witam:cool3::loveu: i ładnie prosze o fotencje:eviltong::loveu::loveu: Wlasnie dodalam - specjalnie dla Ciebie :D Quote
fuksowata Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Dynamique napisał(a):A gdzie takie koniki są ? :razz: Takie koniki sa obok mojego domu :multi::multi::multi: 5 minut spacerkiem i jestes u konikow :cool3: Jak chcesz to wpadnij do mnie to pojdziemy odwiedzic te wypasione zwierzaczki roslinozerne :evil_lol: PS. Fuksik bardzo zainteresowany jest ich odchodami :angryy::angryy::angryy::mad: Myslisz, ze Luck tez gustuje w takich rarytasach ?:cool3: Quote
Kaya93 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='fuksowata']Wlasnie dodalam - specjalnie dla Ciebie :D :loveu::loveu: dziękuje:loveu: http://i40.tinypic.com/ml340l.jpg o łaaa:loveu: śliczny :loveu: http://i39.tinypic.com/15pjpkg.jpg O i kunie :loveu: A ja i tak czekam na więcej:siara::diabloti: Quote
Dynamique Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Wrzuta.pl - Trening agility 11.06.09 tadam :lol: Nie zabijaj :lol: Quote
fuksowata Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='Dynamique']Wrzuta.pl - Trening agility 11.06.09 tadam :lol: Nie zabijaj :lol: Wez sie do mnie nie odzywaj! To chyba jakis zart! Nie dosc , ze Fuksa jest tak malo! a ja Luckiego filmowalam z takim zapalem! I w dodatku same wtopy! A tyle ladnych przebiegow mielismy! I w dodatku tez nagranych! Foch - normalnie foch, w ramach przeprosin poprosze o indywidualne filmiki Fuksa z sobotniego i niedzielnego trenningu! Oj Dominika - przesadzilas :shake: Quote
stratoos Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Oglądam już od dłuższego czasu galerię Fuksa (nie wiem, czy tak wypada się zwracać do Fuksymiliana :oops:) i bardzo mi się podoba szczególnie zdjęcia z kuniami :loveu: Quote
fuksowata Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 stratoos napisał(a):Oglądam już od dłuższego czasu galerię Fuksa (nie wiem, czy tak wypada się zwracać do Fuksymiliana :oops:) i bardzo mi się podoba szczególnie zdjęcia z kuniami :loveu: Dziekuje ! Wypada! A kunie rzeczywiscie rewelacyjne, nawet fuksowaty zaczyna je doceniac i juz nie chce ich zjesc :evil_lol: Quote
stratoos Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Widać zna się na rzeczy :razz: Chciałabym to widzieć jak powala i pożera 400 kg konia :evil_lol: Quote
fuksowata Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 stratoos napisał(a):Widać zna się na rzeczy :razz: Chciałabym to widzieć jak powala i pożera 400 kg konia :evil_lol: Haha, bo on ma za duze ego, i nie wie ze kooonik moze mu krzywde zrobic :evil_lol: Dobra, trzeba wykorzystac wolny dzien, lece z kundlem na rower, nad jeziorko, a co pomimo deszczu cieplo jest, wiec i wykapac sie chlopak moze, niech ma troche rozrywki Quote
Shaunell Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Śliczne koniki i Fuksik :loveu: czekamy na więcej fot. Quote
fuksowata Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Dynamique napisał(a):Ja mam chyba dwa wasze przebiegi to mogę ci wgrać osobno :razz: Chce! Chce!!!!!! ale sobotnie i niedzielne filmiki tez chce! :evil_lol: my na rower nie poszlismy, - oberwanie chmury :shake: O bosz! co jest z ta pogoda, przeciez juz prawie wakacje! Quote
Dynamique Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Ja mam chyba dwa wasze przebiegi to mogę ci wgrać osobno :razz: Quote
fuksowata Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Kaya93 napisał(a):Hejaski:loveu: weźcie nawet nie wspominajcie o tej pogodzie:shake: poprostu masakra :angryy: ...już nie chce deszczu:placz: To u Was tez pada ???? zalamka, Kaya93 dawaj jakies foty do swojej galerii bo nie ma co komentowac :angryy: Quote
Kaya93 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Hejaski:loveu: weźcie nawet nie wspominajcie o tej pogodzie:shake: poprostu masakra :angryy: ...już nie chce deszczu:placz: Quote
Recommended Posts