Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 747
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dynamique napisał(a):
No,bo jak można nie wiedzieć, że w czwartek jest trening ! :cool3::lol:

oooo bosz! Czy Ty myslisz, ze ja wszystkie treningi w kalendarzu zapisuje? :evil_lol: Eh....... Zreszta i tak bym sie skminila , po dostaniu smsa od Anety czy zabieram sie z nia :diabloti:Tylko , ze dluzej zylabym w niewiedzy.... :evil_lol:

Posted

Agnieszka & Figo napisał(a):
Ja tam was odwiedzam regularnie, ale rzadko pisze :eviltong:

Ooooo jak milo :loveu: Trzeba pomyslec o jakis zdjeciach ..... :diabloti: Ale to jutro

Posted

BobowitaMW napisał(a):
Ja tak robię. :eviltong: :lol:

Podziwiam, ale powiedz, ze dzisiejsz trening byl niesamowicie udany :mad:Dawno takiego ubawu nie mialam, :evil_lol: z siebie :eviltong:

Posted

fuksowata napisał(a):
Podziwiam, ale powiedz, ze dzisiejsz trening byl niesamowicie udany :mad:Dawno takiego ubawu nie mialam, :evil_lol: z siebie :eviltong:

No, fajnie dzisiaj było. :loveu: Tylko niektórym nie chciało się biegać. :roll: Ale cóż się dziwić - królewna nie lubi, kiedy woda zamiast trzymać się jeziora, spada z nieba. :lol: :eviltong:

Posted

[quote name='BobowitaMW']No, fajnie dzisiaj było. :loveu: Tylko niektórym nie chciało się biegać. :roll: Ale cóż się dziwić - królewna nie lubi, kiedy woda zamiast trzymać się jeziora, spada z nieba. :lol: :eviltong:
Za to kaluze uwielbia :crazyeye:

Dobra, zeby nie bylo ze zaniedbuje galerie , to wstawie kilka zdjec :
Takie oto sympatyczne zwierzatka mozna spotkac kilkanascie metrow od mojego bloku :loveu:

Fuksio -czyli piesek wedrowniczek :evil_lol: ze swoja pileczka :p

Wiecej zdjec brak , gdyz nie chcialo mi sie aparatu wyjmowac, bo bylo zimno i mokro:p

Posted

Dynamique napisał(a):
A gdzie takie koniki są ? :razz:

Takie koniki sa obok mojego domu :multi::multi::multi: 5 minut spacerkiem i jestes u konikow :cool3: Jak chcesz to wpadnij do mnie to pojdziemy odwiedzic te wypasione zwierzaczki roslinozerne :evil_lol:

PS. Fuksik bardzo zainteresowany jest ich odchodami :angryy::angryy::angryy::mad:
Myslisz, ze Luck tez gustuje w takich rarytasach ?:cool3:

Posted

[quote name='Dynamique']Wrzuta.pl - Trening agility 11.06.09

tadam :lol: Nie zabijaj :lol:
Wez sie do mnie nie odzywaj! To chyba jakis zart! Nie dosc , ze Fuksa jest tak malo! a ja Luckiego filmowalam z takim zapalem! I w dodatku same wtopy! A tyle ladnych przebiegow mielismy! I w dodatku tez nagranych! Foch - normalnie foch,

w ramach przeprosin poprosze o indywidualne filmiki Fuksa z sobotniego i niedzielnego trenningu!

Oj Dominika - przesadzilas :shake:

Posted

Oglądam już od dłuższego czasu galerię Fuksa (nie wiem, czy tak wypada się zwracać do Fuksymiliana :oops:) i bardzo mi się podoba szczególnie zdjęcia z kuniami :loveu:

Posted

stratoos napisał(a):
Oglądam już od dłuższego czasu galerię Fuksa (nie wiem, czy tak wypada się zwracać do Fuksymiliana :oops:) i bardzo mi się podoba szczególnie zdjęcia z kuniami :loveu:

Dziekuje ! Wypada! A kunie rzeczywiscie rewelacyjne, nawet fuksowaty zaczyna je doceniac i juz nie chce ich zjesc :evil_lol:

Posted

stratoos napisał(a):
Widać zna się na rzeczy :razz: Chciałabym to widzieć jak powala i pożera 400 kg konia :evil_lol:

Haha, bo on ma za duze ego, i nie wie ze kooonik moze mu krzywde zrobic :evil_lol: Dobra, trzeba wykorzystac wolny dzien, lece z kundlem na rower, nad jeziorko, a co pomimo deszczu cieplo jest, wiec i wykapac sie chlopak moze, niech ma troche rozrywki

Posted

Dynamique napisał(a):
Ja mam chyba dwa wasze przebiegi to mogę ci wgrać osobno :razz:

Chce! Chce!!!!!! ale sobotnie i niedzielne filmiki tez chce! :evil_lol:
my na rower nie poszlismy, - oberwanie chmury :shake:
O bosz! co jest z ta pogoda, przeciez juz prawie wakacje!

Posted

Kaya93 napisał(a):
Hejaski:loveu:

weźcie nawet nie wspominajcie o tej pogodzie:shake: poprostu masakra :angryy:
...już nie chce deszczu:placz:

To u Was tez pada ???? zalamka,
Kaya93 dawaj jakies foty do swojej galerii bo nie ma co komentowac :angryy: