fuksowata Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 oraz przyblakal sie do mnie jakis obc pies i nie chcial sie odczepic :diabloti: i to nie piewrwsz raz :evil_lol: Quote
fuksowata Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Hihi, dobrze , ze na dogomani nie ma Iwon bo by mnie zabila za komentarz o obcm psie, ale od dzis nie bawie sie z Mika na treningu :evil_lol: Gosia wejdz na galerie Figa to zobaczsz cudne zdjecia Sztruksa , naturalnie Ewelinka wciaz nie odpowiedziala czy mozna zdjecia przekleic:diabloti: No i Ewelina wbrala wystawe a nie fotografowanie latajacych psow :diabloti:No ale Jess nam wystarczy ! Jej fotki tez sa cudne Idziesz ze mna i Marianna do lumpeksu bo trzeba sie zaopatrzyc na oboz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihi Wlasnie do mnie dotarlo , ze Sonya olala moja galerie :mad: Quote
Dynamique Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Hihi, dobrze , ze na dogomani nie ma Iwon bo by mnie zabila za komentarz o obcm psie, Oj, oj... w internecie nie ejst sie anonimowym :mad::eviltong: No i Ewelina wbrala wystawe a nie fotografowanie latajacych psow :diabloti: ???? Jaką wystawe ? Idziesz ze mna i Marianna do lumpeksu bo trzeba sie zaopatrzyc na oboz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z tej strony jeszcze cię nie znałam ! :evil_lol: Wlasnie do mnie dotarlo , ze Sonya olala moja galerie :mad: A moją ile olało :roll: Quote
fuksowata Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Dynamique napisał(a):Oj, oj... w internecie nie ejst sie anonimowym :mad::eviltong: ???? Jaką wystawe ? Z tej strony jeszcze cię nie znałam ! :evil_lol: A moją ile olało :roll: Ale ja solidnie wzielam sie za rozwoj Twojej :D haha, Mowa o szczecinskiej wystawie, Ewelina woli fotografowac psie championy niz psich sportowcow :shake: Akurat Ty jestes zadowolona z takiego rozwiazania :P Iwona wie, ze dotarlo do mnie, ze zrobilam blad, bawiac sie i pracujac z Mika, wiec focha na mnie nie strzeli :) zreszta na zawodach powiedziala mi dosadnie, ze mam sie do jej psa nie zblizac :evil_lol: Ciekawe czemu???? :evil_lol: JAk Wy robicie te multicytaty ? Bo ja pojecia nie mam jak sie za to zabrac :oops: Quote
fuksowata Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Kaya93 napisał(a):Dżem dobry:loveu: Co tam u Was:razz: Nudy :eviltong: Quote
BobowitaMW Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 fuksowata napisał(a):Hihi, dobrze , ze na dogomani nie ma Iwon bo by mnie zabila za komentarz o obcm psie, ale od dzis nie bawie sie z Mika na treningu :evil_lol: Gosia wejdz na galerie Figa to zobaczsz cudne zdjecia Sztruksa , naturalnie Ewelinka wciaz nie odpowiedziala czy mozna zdjecia przekleic:diabloti: No i Ewelina wbrala wystawe a nie fotografowanie latajacych psow :diabloti:No ale Jess nam wystarczy ! Jej fotki tez sa cudne Idziesz ze mna i Marianna do lumpeksu bo trzeba sie zaopatrzyc na oboz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihi Wlasnie do mnie dotarlo , ze Sonya olala moja galerie :mad: Moja droga, to, ze ja nie komentuję zdjęć Fuksymiliana w galerii Figa nie znaczy, ze ich nie widziałam. Ba! Uważam, ze wyszedł uroczo. :loveu: A ja za Lumpeks dziękuję. :evil_lol: Nie muszę kupować nic przed obozem. :eviltong: Quote
fuksowata Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 BobowitaMW napisał(a):Moja droga, to, ze ja nie komentuję zdjęć Fuksymiliana w galerii Figa nie znaczy, ze ich nie widziałam. Ba! Uważam, ze wyszedł uroczo. :loveu: A ja za Lumpeks dziękuję. :evil_lol: Nie muszę kupować nic przed obozem. :eviltong: haha z lumpeksem to byl genialny pomysl marianny, zreszta bardzo udany :) ba moj pies zawsze wychodzi uroczo :loveu: Quote
Dynamique Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 zawodach powiedziala mi dosadnie, ze mam sie do jej psa nie zblizac :evil_lol: No... z Luckim będzie podobnie ! :cool3::lol: Quote
fuksowata Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Dynamique']No... z Luckim będzie podobnie ! :cool3::lol: Nie strasz mnie!!!!! Z Mika to rozumiem, bo teraz z Iwona biegac nie chce, ale Lucky tak ladnie z kazdym pracuje! Dominika nie mozesz mi tego zrobic :) Co ja poczne bez mego ulubionego bordera :) Dominika ! bo pojde do Ani od Freji , i zamienie Lucka na Freje , a tego pewnie nie chcesz :evil_lol: Quote
Dynamique Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [SIZE=1]Dominika ! bo pojde do Ani od Freji , i zamienie Lucka na Freje , a tego pewnie nie chcesz :evil_lol: Brzmi jak groźba :lol: Quote
fuksowata Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Dynamique'] Brzmi jak groźba :lol: Mysl sobie co chcesz :diabloti: hihi Foto z zawodow by Amiska - czyli "czy to pies, czy zajac?" Quote
Dynamique Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Zając ~! Ej, ej ! Musimy jechać na zawody do Niemiec !!! Jutro na treningu pogadam z Moniką ! :diabloti: Quote
fuksowata Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Dynamique']Zając ~! Ej, ej ! Musimy jechać na zawody do Niemiec !!! Jutro na treningu pogadam z Moniką ! :diabloti: I jak efekty rozmow?bierzemy sie za podbijanie Niemiec?:cool3: A tak w ogole to fajny avatar masz ! :p Rozpoczynam nowy temat :cool3: : [SIZE=3]Kto jest chetny na czwartkowy spacer? Czym wiecej nas tym lepiej ;) Quote
Dynamique Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Zalezy gdzie to spotkanie i jaka będzie pogoda ;) A Monika mówi, ze z atydzień jedzie na jakieś zawody a za 2 tygodnie są tez jakieś, ale formularz coś nie działa :shake: Quote
BobowitaMW Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='fuksowata']I jak efekty rozmow?bierzemy sie za podbijanie Niemiec?:cool3: A tak w ogole to fajny avatar masz ! :p Rozpoczynam nowy temat :cool3: : [SIZE=3]Kto jest chetny na czwartkowy spacer? Czym wiecej nas tym lepiej ;) Czy Ty wiesz, że w czwartek jest trening? :cool3: Ja nie wiem czy jest sens po treningu jeszcze gdzieś iść... ;) Quote
fuksowata Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 BobowitaMW napisał(a):Czy Ty wiesz, że w czwartek jest trening? :cool3: Ja nie wiem czy jest sens po treningu jeszcze gdzieś iść... ;) Jest? no co Ty! czemu mi nikt o tym nie powiedzial !!!!! Ale swietnie :) :multi::multi::multi:A na ktora? jak bedzie ladna pogoda to sens jest, a jak nie to nie za bardzo :eviltong:, O bosz! raz nie bylam na treningu i nic nie wiem, ani o zawodach, ani o treningu, ani o nowo narodzonym borderze Moniku! Zycie jest niesprawiedliwe! Quote
fuksowata Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 BobowitaMW napisał(a):Moja droga. Przecież jest rozpiska treningów. Widocznie nieuważnie ją przeczytałaś :eviltong: . Bo sie takiej niespodzianki nie spodziewalam :cool3: spojrzalam tylko, ze mamy treningi w sobote i niedziele na 8.30 , i ze 25 mamy tez trening, na ktory juz nie idziemy , chyba ze popatrzec ( :cool3: Fuksio bedzie dochodzil do siebie ) A potem treningow brak :multi::multi::multi: Czyli nic nie stracimy I znow te posty skacza jak chca :mad: Quote
BobowitaMW Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 fuksowata napisał(a):Jest? no co Ty! czemu mi nikt o tym nie powiedzial !!!!! Ale swietnie :) :multi::multi::multi:A na ktora? jak bedzie ladna pogoda to sens jest, a jak nie to nie za bardzo :eviltong:, O bosz! raz nie bylam na treningu i nic nie wiem, ani o zawodach, ani o treningu, ani o nowo narodzonym borderze Moniku! Zycie jest niesprawiedliwe! Moja droga. Przecież jest rozpiska treningów. Widocznie nieuważnie ją przeczytałaś :eviltong: . Quote
fuksowata Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Dzis na treningu bylo swietnie :multi: Fuks poczakowo pokazal klase ! A pozniej wykazal sie znakomita pamiecia :mad::mad::mad: I nie dalo mu sie wytlumaczyc , ze tym razem biegniemy inaczej :diabloti: Za kare pozniej siedzial i patrzyl jak bawie sie z Freja i myslalam, ze mi chlopak padnie z zazdrosci lub chociazby glos mu wsiadzie, ale nie, mam psa niezniszczalnego ! :multi: Do domu wrocilismy i powodz zrobilismy, wylewajac wode z butow, bo pogoda zupelnie nie dopisala, ale to dobrze bo byly tylko trzy psy cwiczace :multi: wiec i duzo czasu na poprawianie bylo :) Anetka wykazala sie dzis do mnie niezmierna cierpliwoscia, tlumaczac wszystko sto razy, jak nie wiecej, a ja tepa zrozumiec nie moglam :cool3::cool3::cool3: hihih, W kazdym badz razie dzisiejszy trening uwazam za wybitnie udany, i dumna jestem niesamowicie z mojego chlopca :loveu: , ktory pomimo glupich bledow moich i mojego rzadkiego nagradzania :mad: cwiczyl caly trening z zapalem jednakowym, jazgoczac przy tym intensywnie :p Bede musiala z nim powaznie pogadac, bo regulamin jasno mowi, ze psy w trakcie przerw drzec ryjka nie maja, ale moj pies w dupie ma przepisy :eviltong: Dzis mam zamiar z nim jeszcze w domu pocwiczyc wiec moze i jakis filmik nakrece :cool3: Quote
Inkaa Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Czy na zawodach w Goleniowie były podane m/s przy kazdym przebiegu? Jestem ciekawa, czy mieliście ponad 4 metry na sekundę ... :lol: Quote
fuksowata Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Agnieszka & Figo napisał(a):Czas w m/s nie był podawany. Dokladnie tak jak Aga mowi , a w ogole co o za cud sie stal, ze Fisiowa nas odwiedzila :evil_lol: Quote
Dynamique Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Kinguś, ale to ostatnio dużo rzeczy ogarniasz :lol: Quote
fuksowata Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Dynamique napisał(a):Kinguś, ale to ostatnio dużo rzeczy ogarniasz :lol: Aluzja, do czego nie kminie?:cool3: Quote
Recommended Posts