Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 747
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hihi, dobrze , ze na dogomani nie ma Iwon bo by mnie zabila za komentarz o obcm psie, ale od dzis nie bawie sie z Mika na treningu :evil_lol: Gosia wejdz na galerie Figa to zobaczsz cudne zdjecia Sztruksa , naturalnie Ewelinka wciaz nie odpowiedziala czy mozna zdjecia przekleic:diabloti: No i Ewelina wbrala wystawe a nie fotografowanie latajacych psow :diabloti:No ale Jess nam wystarczy ! Jej fotki tez sa cudne
Idziesz ze mna i Marianna do lumpeksu bo trzeba sie zaopatrzyc na oboz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihi
Wlasnie do mnie dotarlo , ze Sonya olala moja galerie :mad:

Posted

Hihi, dobrze , ze na dogomani nie ma Iwon bo by mnie zabila za komentarz o obcm psie,

Oj, oj... w internecie nie ejst sie anonimowym :mad::eviltong:

No i Ewelina wbrala wystawe a nie fotografowanie latajacych psow :diabloti:

???? Jaką wystawe ?

Idziesz ze mna i Marianna do lumpeksu bo trzeba sie zaopatrzyc na oboz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Z tej strony jeszcze cię nie znałam ! :evil_lol:

A moją ile olało :roll:

Posted

Dynamique napisał(a):
Oj, oj... w internecie nie ejst sie anonimowym :mad::eviltong:

???? Jaką wystawe ?

Z tej strony jeszcze cię nie znałam ! :evil_lol:

A moją ile olało :roll:

Ale ja solidnie wzielam sie za rozwoj Twojej :D haha, Mowa o szczecinskiej wystawie, Ewelina woli fotografowac psie championy niz psich sportowcow :shake: Akurat Ty jestes zadowolona z takiego rozwiazania :P
Iwona wie, ze dotarlo do mnie, ze zrobilam blad, bawiac sie i pracujac z Mika, wiec focha na mnie nie strzeli :) zreszta na zawodach powiedziala mi dosadnie, ze mam sie do jej psa nie zblizac :evil_lol:
Ciekawe czemu???? :evil_lol:
JAk Wy robicie te multicytaty ? Bo ja pojecia nie mam jak sie za to zabrac :oops:

Posted

fuksowata napisał(a):
Hihi, dobrze , ze na dogomani nie ma Iwon bo by mnie zabila za komentarz o obcm psie, ale od dzis nie bawie sie z Mika na treningu :evil_lol: Gosia wejdz na galerie Figa to zobaczsz cudne zdjecia Sztruksa , naturalnie Ewelinka wciaz nie odpowiedziala czy mozna zdjecia przekleic:diabloti: No i Ewelina wbrala wystawe a nie fotografowanie latajacych psow :diabloti:No ale Jess nam wystarczy ! Jej fotki tez sa cudne
Idziesz ze mna i Marianna do lumpeksu bo trzeba sie zaopatrzyc na oboz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihi

Moja droga, to, ze ja nie komentuję zdjęć Fuksymiliana w galerii Figa nie znaczy, ze ich nie widziałam. Ba! Uważam, ze wyszedł uroczo. :loveu:

A ja za Lumpeks dziękuję. :evil_lol: Nie muszę kupować nic przed obozem. :eviltong:

Posted

BobowitaMW napisał(a):
Moja droga, to, ze ja nie komentuję zdjęć Fuksymiliana w galerii Figa nie znaczy, ze ich nie widziałam. Ba! Uważam, ze wyszedł uroczo. :loveu:

A ja za Lumpeks dziękuję. :evil_lol: Nie muszę kupować nic przed obozem. :eviltong:

haha z lumpeksem to byl genialny pomysl marianny, zreszta bardzo udany :) ba moj pies zawsze wychodzi uroczo :loveu:

Posted

[quote name='Dynamique']No... z Luckim będzie podobnie ! :cool3::lol:

Nie strasz mnie!!!!! Z Mika to rozumiem, bo teraz z Iwona biegac nie chce, ale Lucky tak ladnie z kazdym pracuje! Dominika nie mozesz mi tego zrobic :) Co ja poczne bez mego ulubionego bordera :)

Dominika ! bo pojde do Ani od Freji , i zamienie Lucka na Freje , a tego pewnie nie chcesz :evil_lol:

Posted

[quote name='Dynamique']Zając ~! Ej, ej ! Musimy jechać na zawody do Niemiec !!! Jutro na treningu pogadam z Moniką ! :diabloti:

I jak efekty rozmow?bierzemy sie za podbijanie Niemiec?:cool3: A tak w ogole to fajny avatar masz ! :p

Rozpoczynam nowy temat :cool3: :

[SIZE=3]Kto jest chetny na czwartkowy spacer? Czym wiecej nas tym lepiej ;)

Posted

Zalezy gdzie to spotkanie i jaka będzie pogoda ;)

A Monika mówi, ze z atydzień jedzie na jakieś zawody a za 2 tygodnie są tez jakieś, ale formularz coś nie działa :shake:

Posted

[quote name='fuksowata']I jak efekty rozmow?bierzemy sie za podbijanie Niemiec?:cool3: A tak w ogole to fajny avatar masz ! :p

Rozpoczynam nowy temat :cool3: :

[SIZE=3]Kto jest chetny na czwartkowy spacer? Czym wiecej nas tym lepiej ;)

Czy Ty wiesz, że w czwartek jest trening? :cool3: Ja nie wiem czy jest sens po treningu jeszcze gdzieś iść... ;)

Posted

BobowitaMW napisał(a):
Czy Ty wiesz, że w czwartek jest trening? :cool3: Ja nie wiem czy jest sens po treningu jeszcze gdzieś iść... ;)

Jest?
no co Ty! czemu mi nikt o tym nie powiedzial !!!!! Ale swietnie :) :multi::multi::multi:A na ktora? jak bedzie ladna pogoda to sens jest, a jak nie to nie za bardzo :eviltong:,
O bosz! raz nie bylam na treningu i nic nie wiem, ani o zawodach, ani o treningu, ani o nowo narodzonym borderze Moniku! Zycie jest niesprawiedliwe!

Posted

BobowitaMW napisał(a):
Moja droga. Przecież jest rozpiska treningów. Widocznie nieuważnie ją przeczytałaś :eviltong: .

Bo sie takiej niespodzianki nie spodziewalam :cool3: spojrzalam tylko, ze mamy treningi w sobote i niedziele na 8.30 , i ze 25 mamy tez trening, na ktory juz nie idziemy , chyba ze popatrzec ( :cool3: Fuksio bedzie dochodzil do siebie ) A potem treningow brak :multi::multi::multi: Czyli nic nie stracimy

I znow te posty skacza jak chca :mad:

Posted

fuksowata napisał(a):
Jest?
no co Ty! czemu mi nikt o tym nie powiedzial !!!!! Ale swietnie :) :multi::multi::multi:A na ktora? jak bedzie ladna pogoda to sens jest, a jak nie to nie za bardzo :eviltong:,
O bosz! raz nie bylam na treningu i nic nie wiem, ani o zawodach, ani o treningu, ani o nowo narodzonym borderze Moniku! Zycie jest niesprawiedliwe!

Moja droga. Przecież jest rozpiska treningów. Widocznie nieuważnie ją przeczytałaś :eviltong: .

Posted

Dzis na treningu bylo swietnie :multi: Fuks poczakowo pokazal klase ! A pozniej wykazal sie znakomita pamiecia :mad::mad::mad: I nie dalo mu sie wytlumaczyc , ze tym razem biegniemy inaczej :diabloti:
Za kare pozniej siedzial i patrzyl jak bawie sie z Freja i myslalam, ze mi chlopak padnie z zazdrosci lub chociazby glos mu wsiadzie, ale nie, mam psa niezniszczalnego ! :multi:
Do domu wrocilismy i powodz zrobilismy, wylewajac wode z butow, bo pogoda zupelnie nie dopisala, ale to dobrze bo byly tylko trzy psy cwiczace :multi: wiec i duzo czasu na poprawianie bylo :) Anetka wykazala sie dzis do mnie niezmierna cierpliwoscia, tlumaczac wszystko sto razy, jak nie wiecej, a ja tepa zrozumiec nie moglam :cool3::cool3::cool3: hihih,
W kazdym badz razie dzisiejszy trening uwazam za wybitnie udany, i dumna jestem niesamowicie z mojego chlopca :loveu: , ktory pomimo glupich bledow moich i mojego rzadkiego nagradzania :mad: cwiczyl caly trening z zapalem jednakowym, jazgoczac przy tym intensywnie :p
Bede musiala z nim powaznie pogadac, bo regulamin jasno mowi, ze psy w trakcie przerw drzec ryjka nie maja, ale moj pies w dupie ma przepisy :eviltong:

Dzis mam zamiar z nim jeszcze w domu pocwiczyc wiec moze i jakis filmik nakrece :cool3: