Dynamique Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 http://i43.tinypic.com/nl65fp.jpg Czuje narastającą zazdrość :shake::shake::shake: Quote
taxelina Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ja to do nas zapraszam, bo cos Was nie bylo :( Quote
fuksowata Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 deer_1987 napisał(a):Ja to do nas zapraszam, bo cos Was nie bylo :(, My jestesmy, praktycznie u Was codziennie ale nie piszemy :diabloti: Dominika ja Cie prosze, :diabloti:zazdrosc to takie brzydkie uczucie :eviltong: Relacja z wczorajszego dnia : okolo 12 wyjechalismy na pokazy autobusem i w tym autobusie z powodu Dnia Dziecka bylo mnostwo dzieciakow z latajacymi balonami innymi cudami :diabloti: naturalnie tez z raczkami, ktore non stop dotykaly mi Foksowatego :mad: Ten piskliwy tlum z latajacymi balonami, do tego autobus to bylo za duzo dla mojego psa, zaczal dyszec stasznie nerwowo, ziewal co 5 sekund, normalnie myslalam , ze mi chlopak na zawal serca padnie :shake: Eh jakos udalo nam sie dojechac na miejsce , i okazalo sie ze dzieci na otwartej przestrzenii nie sa juz tak straszne, a nawet fajne bo w reku pilki maja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na pokazie Fuksio spisal sie na medal, w dodatku pozniej pieknie biegal z dziecmi po torze, normalnie bylam dumna ze swojego psa. Nastepnie pojechalismy do naszej trenerki do sklepu , zobaczyc jej nowego szczeniaka :loveu::loveu::loveu: Cudo, Fuks pieknie sie zachowal, byl wyjatkowy cierpliwy w stosunku do skaczacego po nim, dwa razy wiekszeg od niego psiego dziecka :loveu: Ani razu na niego nie warknal :multi::multi::multi: Nastepnie znow czekala nas podroz autobusem, ktora Fuks zniosl super, moze dlatego, ze dzieci byly juz zmeczone calo dniowa zabawa i juz nie piszczaly:multi: z podniecenia:p Prosto z autobusu poszlismy na wybieg dla psow , gdzie spotklismny cudnego szczeniaka amstafa , wobec ktorego Fuks juz tak kulturalny nie byl i zabki pokazywal jak malec byl zbyt natretny :p M?oze dlatego, ze malec juz byl bardziej wyrosniety , wracajac do domu odwiedzilismy kolege, zabierajac notatki do nauki , Jak wrocilismy pies mi padl , nie powachal nawet miski z jedzeniem, ktore mu wsypalalam i poszedl spac :) I dopiero rano wstal :diabloti: i dopiero wtedy zjadl, hihi Quote
sandrulka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 przyszliśmy do Was pierwszy raz. Fuks jest bardzo zdolny!!!:cool3: oczywiście zazdroszczę! chciałam nauczyć mojego Frodzia slalomu między nogami ale nic z tego! :-( nie daję rady. Quote
fuksowata Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 sandrulka napisał(a):przyszliśmy do Was pierwszy raz. Fuks jest bardzo zdolny!!!:cool3: oczywiście zazdroszczę! chciałam nauczyć mojego Frodzia slalomu między nogami ale nic z tego! :-( nie daję rady. eeee tam jaki zdolny :P Z pewnoscia go nauczysz, masz w koncu spaniela, a to cholernie inteligentne stwory, mamy takiego kluboego, ktory mnooooostwo sztuczek zna :cool3: Quote
Dynamique Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 My jestesmy, praktycznie u Was codziennie ale nie piszemy :diabloti: Dominika ja Cie prosze, :diabloti:zazdrosc to takie brzydkie uczucie :eviltong: Zależy jak na to spojrzeć :cool3: Dobra spadam z Luckiem na spacer :diabloti: Quote
Lucky. Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 fuksowata napisał(a):eeee tam jaki zdolny :P Z pewnoscia go nauczysz, masz w koncu spaniela, a to cholernie inteligentne stwory, mamy takiego kluboego, ktory mnooooostwo sztuczek zna :cool3: I tu się zgodzę, trzeba tylko chęci do pracy ;) Kiedy następny spacer ? :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Witam sie :multi: Nie wiem jak ja to zrobiłam, że do tej pory sie tu nie zjawiłam :mad::-o Ślicznego masz piesza:cool3::loveu::loveu: Quote
fuksowata Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Inkaa napisał(a):Kiedy następne zawody? ;-) |Nastepne to chyba Legnica :cool3: Kaya93 bo galeryjka Fuksia istnieje od niedawna :multi: tylko bardzo szybko sie rozwija :p Quote
fuksowata Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Lucky. napisał(a):Ponawiam pytanie, kiedy następny spacer ? :lol: o bosz! nie mam pojecia, ja teraz mam urwanie glowy, jesli juz to w przyszlym tygodniu, bo w tym z pewnoscia nie dam rady Quote
Lucky. Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 A w niedzielę ? Chyba nie zrobisz Rudej tego, przecież to jej urodziny :placz: Quote
Lucky. Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Eh no szkoda ;( chyba że nie nad jezioro a do samego parku posiedzieć koło Rusałki ? Quote
BobowitaMW Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Lucky. napisał(a):A w niedzielę ? Chyba nie zrobisz Rudej tego, przecież to jej urodziny :placz: W niedzielę ja mogę dopiero raczej po południu... A w sobotę w ogóle nie mogę. Z resztą - pogoda może nie dopisać! :shake: Quote
fuksowata Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 BobowitaMW napisał(a):W niedzielę ja mogę dopiero raczej po południu... A w sobotę w ogóle nie mogę. Z resztą - pogoda może nie dopisać! :shake: Ja dopiero za tydzien moge od srody praktycznie wolna jestem :) dogadamy sie jeszcze , spacer nie zajac nie ucieknie :evil_lol: Quote
fuksowata Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='Russellka']Przyszłyśmy się przywitać :loveu: Hej, hej! A teraz fotka Fuksislawa, autorstwa Krzysztofa Baryczy Quote
Inkaa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 fuksowata napisał(a):|Nastepne to chyba Legnica :cool3: My teraz Międzynarodowy Puchar Ras, potem może Sopot, a potem Warszawa. ;) Czyli wygląda na to, że w najbliższym czasie nie spotkamy się jako konkurencja ... :roll: Quote
Dynamique Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 jejku Kinga... zrób coś, zeby był już weekend :placz::eviltong: Quote
fuksowata Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='Inkaa']My teraz Międzynarodowy Puchar Ras, potem może Sopot, a potem Warszawa. ;) Czyli wygląda na to, że w najbliższym czasie nie spotkamy się jako konkurencja ... :roll: Nad Warszawa to i my sie zastanawiam, chociaz to troche daleko , a w Poznaniu bedziecie? Dominika weekend juz jest - prawie :cool3: A teraz troce zdjec z pokazu z okazji Dnia Dziecka Quote
fuksowata Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Na pokazie bieglam rowniez, z bardzo zdolnm jamnikiem :) Quote
Recommended Posts