Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 747
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ja to do nas zapraszam, bo cos Was nie bylo :(
,

My jestesmy, praktycznie u Was codziennie ale nie piszemy :diabloti:
Dominika ja Cie prosze, :diabloti:zazdrosc to takie brzydkie uczucie :eviltong:

Relacja z wczorajszego dnia : okolo 12 wyjechalismy na pokazy autobusem i w tym autobusie z powodu Dnia Dziecka bylo mnostwo dzieciakow z latajacymi balonami innymi cudami :diabloti: naturalnie tez z raczkami, ktore non stop dotykaly mi Foksowatego :mad: Ten piskliwy tlum z latajacymi balonami, do tego autobus to bylo za duzo dla mojego psa, zaczal dyszec stasznie nerwowo, ziewal co 5 sekund, normalnie myslalam , ze mi chlopak na zawal serca padnie :shake:
Eh jakos udalo nam sie dojechac na miejsce , i okazalo sie ze dzieci na otwartej przestrzenii nie sa juz tak straszne, a nawet fajne bo w reku pilki maja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na pokazie Fuksio spisal sie na medal, w dodatku pozniej pieknie biegal z dziecmi po torze, normalnie bylam dumna ze swojego psa.
Nastepnie pojechalismy do naszej trenerki do sklepu , zobaczyc jej nowego szczeniaka :loveu::loveu::loveu: Cudo, Fuks pieknie sie zachowal, byl wyjatkowy cierpliwy w stosunku do skaczacego po nim, dwa razy wiekszeg od niego psiego dziecka :loveu: Ani razu na niego nie warknal :multi::multi::multi:
Nastepnie znow czekala nas podroz autobusem, ktora Fuks zniosl super, moze dlatego, ze dzieci byly juz zmeczone calo dniowa zabawa i juz nie piszczaly:multi: z podniecenia:p
Prosto z autobusu poszlismy na wybieg dla psow , gdzie spotklismny cudnego szczeniaka amstafa , wobec ktorego Fuks juz tak kulturalny nie byl i zabki pokazywal jak malec byl zbyt natretny :p M?oze dlatego, ze malec juz byl bardziej wyrosniety ,
wracajac do domu odwiedzilismy kolege, zabierajac notatki do nauki ,
Jak wrocilismy pies mi padl , nie powachal nawet miski z jedzeniem, ktore mu wsypalalam i poszedl spac :) I dopiero rano wstal :diabloti: i dopiero wtedy zjadl, hihi

Posted

przyszliśmy do Was pierwszy raz. Fuks jest bardzo zdolny!!!:cool3:
oczywiście zazdroszczę! chciałam nauczyć mojego Frodzia slalomu między nogami ale nic z tego! :-( nie daję rady.

Posted

sandrulka napisał(a):
przyszliśmy do Was pierwszy raz. Fuks jest bardzo zdolny!!!:cool3:
oczywiście zazdroszczę! chciałam nauczyć mojego Frodzia slalomu między nogami ale nic z tego! :-( nie daję rady.

eeee tam jaki zdolny :P Z pewnoscia go nauczysz, masz w koncu spaniela, a to cholernie inteligentne stwory, mamy takiego kluboego, ktory mnooooostwo sztuczek zna :cool3:

Posted

My jestesmy, praktycznie u Was codziennie ale nie piszemy :diabloti:
Dominika ja Cie prosze, :diabloti:zazdrosc to takie brzydkie uczucie :eviltong:

Zależy jak na to spojrzeć :cool3: Dobra spadam z Luckiem na spacer :diabloti:

Posted

fuksowata napisał(a):
eeee tam jaki zdolny :P Z pewnoscia go nauczysz, masz w koncu spaniela, a to cholernie inteligentne stwory, mamy takiego kluboego, ktory mnooooostwo sztuczek zna :cool3:

I tu się zgodzę, trzeba tylko chęci do pracy ;)

Kiedy następny spacer ? :evil_lol:

Posted

Inkaa napisał(a):
Kiedy następne zawody? ;-)

|Nastepne to chyba Legnica :cool3:
Kaya93 bo galeryjka Fuksia istnieje od niedawna :multi: tylko bardzo szybko sie rozwija :p

Posted

Lucky. napisał(a):
Ponawiam pytanie, kiedy następny spacer ? :lol:

o bosz! nie mam pojecia, ja teraz mam urwanie glowy, jesli juz to w przyszlym tygodniu, bo w tym z pewnoscia nie dam rady

Posted

Lucky. napisał(a):
A w niedzielę ? Chyba nie zrobisz Rudej tego, przecież to jej urodziny :placz:

W niedzielę ja mogę dopiero raczej po południu... A w sobotę w ogóle nie mogę. Z resztą - pogoda może nie dopisać! :shake:

Posted

BobowitaMW napisał(a):
W niedzielę ja mogę dopiero raczej po południu... A w sobotę w ogóle nie mogę. Z resztą - pogoda może nie dopisać! :shake:

Ja dopiero za tydzien moge od srody praktycznie wolna jestem :) dogadamy sie jeszcze , spacer nie zajac nie ucieknie :evil_lol:

Posted

fuksowata napisał(a):
|Nastepne to chyba Legnica :cool3:

My teraz Międzynarodowy Puchar Ras, potem może Sopot, a potem Warszawa. ;)
Czyli wygląda na to, że w najbliższym czasie nie spotkamy się jako konkurencja ... :roll:

Posted

[quote name='Inkaa']My teraz Międzynarodowy Puchar Ras, potem może Sopot, a potem Warszawa. ;)
Czyli wygląda na to, że w najbliższym czasie nie spotkamy się jako konkurencja ... :roll:
Nad Warszawa to i my sie zastanawiam, chociaz to troche daleko , a w Poznaniu bedziecie?
Dominika weekend juz jest - prawie :cool3:
A teraz troce zdjec z pokazu z okazji Dnia Dziecka