Shaunell Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Suuper!!! :multi: :multi: :multi: GRATULACJE!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
BobowitaMW Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 ProszÄ™ bardzo: YouTube - Zawody agility Goleniow, 30 05 09r Fuks :cool3: Jeszcze raz wielkie gratulacje!! :laola: Quote
fuksowata Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='BobowitaMW']ProszÄ™ bardzo: YouTube - Zawody agility Goleniow, 30 05 09r Fuks :cool3: Jeszcze raz wielkie gratulacje!! :laola: Nie no Gosia, ten pies na filmiku poprostu wymiata :D Quote
BobowitaMW Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 fuksowata napisał(a):Nie no Gosia, ten pies na filmiku poprostu wymiata :D Super jest nie? Chciałabym go poznać, a Ty? :lol: Quote
fuksowata Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 BobowitaMW napisał(a):Super jest nie? Chciałabym go poznać, a Ty? :lol: A jakby inaczej! Toz to moj idol ! :evil_lol: Quote
fuksowata Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 deer_1987 napisał(a):I od nas gratulacje!!! Dziekujemy, normalnie mnie duma rozpiera! z szybkiego i kudlatego :evil_lol: Quote
BobowitaMW Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Dynamique napisał(a):A ja go znam ! Ćwiczy w Psim ranczu :razz: W Psim Ranczu powiadasz? No to muszę go "zchaczyć" na treningu i wymiziać. :loveu: Quote
fuksowata Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 BobowitaMW napisał(a):W Psim Ranczu powiadasz? No to muszę go "zchaczyć" na treningu i wymiziać. :loveu: To w tym Psim Ranczu same mistrze trenuja :diabloti::diabloti::diabloti: A tak nie na temat to Fuksislawowi ten zachwyt nad nim chba nie najlepij zrobil, bo zwial mi dzis na polach w glebokie zarosla, i co tam robil pozostaje dla mnie wilka niewiadoma, bo jak wrocil nie smierdzial ani caly , ani nie smierdzialo mu z pyska, faktem jest ze nie wracal przez 20 minut :mad: a wolalam ile sil w plucach mialam :cool3: No ale mistrzowi dzis wybaczam wszystko :) Quote
Dynamique Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 To w tym Psim Ranczu same mistrze trenuja :diabloti::diabloti::diabloti: Oczywiście. Same przyszłe A3 :cool3::lol: Quote
fuksowata Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Dynamique napisał(a):Oczywiście. Same przyszłe A3 :cool3::lol: a jakby inaczej :)Ale i tak wiadomo, ze gdyby nie Lucek i Fuks to by klubu nie bylo, to my tworzymy ta elite :D hahaha Quote
Dynamique Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 fuksowata napisał(a):a jakby inaczej :)Ale i tak wiadomo, ze gdyby nie Lucek i Fuks to by klubu nie bylo, to my tworzymy ta elite :D hahaha :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Wiadomo wszyscy są dobrzy... no ale my... :diabloti: Quote
fuksowata Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Dynamique napisał(a)::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Wiadomo wszyscy są dobrzy... no ale my... :diabloti: no wlasnie, wiesz my mamy dwie specjalizacje, bo i frisbee :D nie dosc ze najlepsze w agility, nigdy na treningach nic nie poprawiamy..... to i we frisbee wymiatamy jak nikt inny :diabloti: Quote
Dynamique Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 fuksowata napisał(a):no wlasnie, wiesz my mamy dwie specjalizacje, bo i frisbee :D nie dosc ze najlepsze w agility, nigdy na treningach nic nie poprawiamy..... to i we frisbee wymiatamy jak nikt inny :diabloti: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Oczywiscie :lol::lol::lol::lol: Quote
fuksowata Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Dynamique napisał(a)::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Oczywiscie :lol::lol::lol::lol: No ja co do tego watpliwosci nie mam, pamietaj o krasnalach i ich malych paluszkach, skoro one nie maja watpliwosci i chca plakatowac miasto ..... to my tez nie mozemy miec watpliwosci :evil_lol: HAHAHA Quote
Dynamique Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 fuksowata napisał(a):No ja co do tego watpliwosci nie mam, pamietaj o krasnalach i ich malych paluszkach, skoro one nie maja watpliwosci i chca plakatowac miasto ..... to my tez nie mozemy miec watpliwosci :evil_lol: HAHAHA :lol: Rozwaliłaś mnie już :lol: Quote
fuksowata Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='Dynamique']:lol: Rozwaliłaś mnie już :lol: Wiem , jestem WIELKA!!!!! hihi a FUKS malutki :) Quote
Dynamique Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Fuks jest wielki sercem :loveu: i umiejętnościami :lol::evil_lol: Quote
fuksowata Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 :diabloti:Dynamique napisał(a):Fuks jest wielki sercem :loveu: i umiejętnościami :lol::evil_lol: Serce to on ma rzeczywiscie wielkie - jak pilki morduje :cool3: Dobrze, ze zawody wygralismy, to bedziemy sie doszlkalac w mordowaiu pilek, osiagniemy perfekcje Pies morderca - oto maj marzenie :diabloti: Quote
Dynamique Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 fuksowata napisał(a)::diabloti: Serce to on ma rzeczywiscie wielkie - jak pilki morduje :cool3: Dobrze, ze zawody wygralismy, to bedziemy sie doszlkalac w mordowaiu pilek, osiagniemy perfekcje Pies morderca - oto maj marzenie :diabloti: Ja kupiłam ostatnio Luckowi nową piłke. Bo nam się nie niszczą tylko gubią :shake::lol::evil_lol::diabloti: Quote
fuksowata Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Dzieki dobroci Ani od Freji mamy zdjecia z zawodow :multi::multi::multi: Z Freja :) Zapoznanie z torem wraz z Iwona - wygladamy jak jakies przyglupy :diabloti: najwierniejszy kibic - Freja Quote
Recommended Posts