Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 747
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BobowitaMW napisał(a):
W Psim Ranczu powiadasz? No to muszę go "zchaczyć" na treningu i wymiziać. :loveu:

To w tym Psim Ranczu same mistrze trenuja :diabloti::diabloti::diabloti:

A tak nie na temat to Fuksislawowi ten zachwyt nad nim chba nie najlepij zrobil, bo zwial mi dzis na polach w glebokie zarosla, i co tam robil pozostaje dla mnie wilka niewiadoma, bo jak wrocil nie smierdzial ani caly , ani nie smierdzialo mu z pyska, faktem jest ze nie wracal przez 20 minut :mad: a wolalam ile sil w plucach mialam :cool3:

No ale mistrzowi dzis wybaczam wszystko :)

Posted

Dynamique napisał(a):
Oczywiście. Same przyszłe A3 :cool3::lol:

a jakby inaczej :)Ale i tak wiadomo, ze gdyby nie Lucek i Fuks to by klubu nie bylo, to my tworzymy ta elite :D hahaha

Posted

fuksowata napisał(a):
a jakby inaczej :)Ale i tak wiadomo, ze gdyby nie Lucek i Fuks to by klubu nie bylo, to my tworzymy ta elite :D hahaha

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Wiadomo wszyscy sÄ… dobrzy... no ale my... :diabloti:

Posted

Dynamique napisał(a):
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Wiadomo wszyscy sÄ… dobrzy... no ale my... :diabloti:

no wlasnie, wiesz my mamy dwie specjalizacje, bo i frisbee :D nie dosc ze najlepsze w agility, nigdy na treningach nic nie poprawiamy..... to i we frisbee wymiatamy jak nikt inny :diabloti:

Posted

fuksowata napisał(a):
no wlasnie, wiesz my mamy dwie specjalizacje, bo i frisbee :D nie dosc ze najlepsze w agility, nigdy na treningach nic nie poprawiamy..... to i we frisbee wymiatamy jak nikt inny :diabloti:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Oczywiscie :lol::lol::lol::lol:

Posted

Dynamique napisał(a):
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Oczywiscie :lol::lol::lol::lol:

No ja co do tego watpliwosci nie mam, pamietaj o krasnalach i ich malych paluszkach, skoro one nie maja watpliwosci i chca plakatowac miasto ..... to my tez nie mozemy miec watpliwosci :evil_lol:

HAHAHA

Posted

fuksowata napisał(a):
No ja co do tego watpliwosci nie mam, pamietaj o krasnalach i ich malych paluszkach, skoro one nie maja watpliwosci i chca plakatowac miasto ..... to my tez nie mozemy miec watpliwosci :evil_lol:

HAHAHA

:lol: Rozwaliłaś mnie już :lol:

Posted

:diabloti:

Dynamique napisał(a):
Fuks jest wielki sercem :loveu: i umiejętnościami :lol::evil_lol:

Serce to on ma rzeczywiscie wielkie - jak pilki morduje :cool3:

Dobrze, ze zawody wygralismy, to bedziemy sie doszlkalac w mordowaiu pilek, osiagniemy perfekcje

Pies morderca - oto maj marzenie :diabloti:

Posted

fuksowata napisał(a):
:diabloti:

Serce to on ma rzeczywiscie wielkie - jak pilki morduje :cool3:

Dobrze, ze zawody wygralismy, to bedziemy sie doszlkalac w mordowaiu pilek, osiagniemy perfekcje

Pies morderca - oto maj marzenie :diabloti:

Ja kupiłam ostatnio Luckowi nową piłke. Bo nam się nie niszczą tylko gubią :shake::lol::evil_lol::diabloti:

Posted

Dzieki dobroci Ani od Freji mamy zdjecia z zawodow :multi::multi::multi:

Z Freja :)

Zapoznanie z torem wraz z Iwona - wygladamy jak jakies przyglupy :diabloti:

najwierniejszy kibic - Freja