Dynamique Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Widze, że kształcisz się w kierunku robienia fotek ? :eviltong: Quote
Shaunell Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ojej, pełno fotek z tego spacerku! Zazdroszczę Wam tego psiego towarzystwa... Quote
BobowitaMW Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 http://i41.tinypic.com/29mkuvr.jpg Ślicznie! :loveu: W żółtym mu "do pyszczka" :razz:. Quote
fuksowata Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 BobowitaMW napisał(a):http://i41.tinypic.com/29mkuvr.jpg Ślicznie! :loveu: W żółtym mu "do pyszczka" :razz:. Dziekuje wszystkim , ktorzy uwazaja , ze Fuksiowi ladnie w zoltym :P chyba mu sprawie zolta smycz i obroze i zrobie z niego pszczole :D Border_collie&westie oj jest czego zazdscic jest :) Dominika, moje fotki pozostawiaja wiele do zyczenia, a Twoj wczesniejszy komentarz na temat promowania w internecie byl zbedny, haha :diabloti: deer_1987 dzieki za odwiedzalnosc naszej nudnawej galerii i ogladanie mego paszczura Zdjec poki co nie bedzie, dopiero w niedziele po zawodach, teraz mam urwanie glowy , i czasu kompletnie nie mam, Quote
taxelina Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 fuksowata napisał(a):deer_1987 dzieki za odwiedzalnosc naszej nudnawej galerii i ogladanie mego paszczura, E tam zaraz nudnej :P ogladam kazdego kogo mam zapisanego galerie ale nie kazdy codziennie do nas zaglada :placz: Quote
Dynamique Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Dominika, moje fotki pozostawiaja wiele do zyczenia, a Twoj wczesniejszy komentarz na temat promowania w internecie byl zbedny, haha :diabloti: Wszystkie moje 746 postów jest b. ważnych. Bez nich Dogomania by nie istaniała ! :evil_lol::eviltong: Nawet same emotki w moich postach wurażają to co czuje w danym momencie i sa bardzo na temat ! Quote
fuksowata Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Dynamique napisał(a):Wszystkie moje 746 postów jest b. ważnych. Bez nich Dogomania by nie istaniała ! :evil_lol::eviltong: Nawet same emotki w moich postach wurażają to co czuje w danym momencie i sa bardzo na temat ! Ty malpo wredna! Oj uczucia to masz nad wyraz bogate! Wstaw lepiej jakies fotki Lucyslawa , zebym miala co komentowac po powrocie :) Eh a ja dzis spac nie moglam, bo caly czas snily mi sie CIECZKI! :angryy: Nie no mam do wyboru albo Fuksymilianowi cos wyciac, albo po kazdych zawodach przez miesiac nie wychodzic z domu, a jak juz wyjsc to w ciemnych okularach i chowac sie po krzakach :p Quote
BobowitaMW Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 fuksowata napisał(a): Eh a ja dzis spac nie moglam, bo caly czas snily mi sie CIECZKI! :angryy: Oj, biedna! To musiało być koszmarne!! :shake: Jakie to szczęście, że nam problem cieczkowy odpadł już w zeszłym roku! :razz: Chociaż u nas nie kolidowałoby to z zawodami itp. Ale jednak jest to problem. ;) Przepraszam, ale na pod klawisze ciśnie mi się to: :lol: . Quote
fuksowata Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 BobowitaMW napisał(a):Oj, biedna! To musiało być koszmarne!! :shake: Jakie to szczęście, że nam problem cieczkowy odpadł już w zeszłym roku! :razz: Chociaż u nas nie kolidowałoby to z zawodami itp. Ale jednak jest to problem. ;) Przepraszam, ale na pod klawisze ciśnie mi się to: :lol: . I bylo koszmarne, bylam dzis z Fuksiem u weterynarza - zalatwic ksiażeczke zdrowia, ktora gdzieś zapodzialam , okazalo sie , że szczepienia mijaja dopiero za miesiac :) ale go zaszczepilam juz teraz, bo w czerwcu jak wiecie Fuksowatego klejnoty beda wycinane :evil_lol: no i nie bedzie kiedy zaszczepic bo organizm musi wytworzyc przeciwciala itp, nie powinien byc oslabiony - nie znam sie na tym Moj chlopiec szczepienie zniósl bardzo dobrze, nawet nie pisnąl :multi: Wzamian dostal od Pani Doktor smakolyka :) Dogralam juz termin badań przed kastracja , i termin kastracji też wiec Fuks sie nie wymiga A tak przy okazji, Fuksowategogo czip jakos tak sie przemiescil, ze nie mozna go odczytac :P I nie wiem co robic, czy mam go jeszcze raz czipowac czy dac sobie spooj z tym? Cholera wie..... Quote
BobowitaMW Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 fuksowata napisał(a):I bylo koszmarne, bylam dzis z Fuksiem u weterynarza - zalatwic ksiażeczke zdrowia, ktora gdzieś zapodzialam , okazalo sie , że szczepienia mijaja dopiero za miesiac :) ale go zaszczepilam juz teraz, bo w czerwcu jak wiecie Fuksowatego klejnoty beda wycinane :evil_lol: no i nie bedzie kiedy zaszczepic bo organizm musi wytworzyc przeciwciala itp, nie powinien byc oslabiony - nie znam sie na tym Moj chlopiec szczepienie zniósl bardzo dobrze, nawet nie pisnąl :multi: Wzamian dostal od Pani Doktor smakolyka :) Dogralam juz termin badań przed kastracja , i termin kastracji też wiec Fuks sie nie wymiga A tak przy okazji, Fuksowategogo czip jakos tak sie przemiescil, ze nie mozna go odczytac :P I nie wiem co robic, czy mam go jeszcze raz czipowac czy dac sobie spooj z tym? Cholera wie..... A gdzie ostatecznie ciachacie?? Kika ma chipa w ogóle w dziwnym miejscu - na szyi, a nie przy łopatce. :roll: Ale też ma tak wpisane w paszporcie. Chip nie powinien się dużo przemieścić! Chyba, że Fuks był chipowany jako szczeniak. Poproś wet, aby "przejrzał" obie łopatki, pomiędzy nimi, kark i szyję. może gdzieś się ukrył. :) Nasza wetka kilka dni po chipowaniu szukała chipa przez minutę. ;) Quote
fuksowata Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 BobowitaMW napisał(a):A gdzie ostatecznie ciachacie?? Kika ma chipa w ogóle w dziwnym miejscu - na szyi, a nie przy łopatce. :roll: Ale też ma tak wpisane w paszporcie. Chip nie powinien się dużo przemieścić! Chyba, że Fuks był chipowany jako szczeniak. Poproś wet, aby "przejrzał" obie łopatki, pomiędzy nimi, kark i szyję. może gdzieś się ukrył. :) Nasza wetka kilka dni po chipowaniu szukała chipa przez minutę. ;) Fuks byl czipowany przy mnie jako dorosly , dwa lata temu, zarowno ja machalam tym czytnikiem jak i wet, i to wszedzie, tego czipa poprostu nie ma, nawet sprawdzalysmy, czy bateria dziala, na jej psie, ktory byl obecny tez! Wszystkie lopatki, grzbiet itp, kark! czyzby w tym schronisku fuszerke odwalili mi przy wydawaniu psa? nie wiem, najgorsze jest to, ze w nowej ksiazeczce nie bede miec wpisanego numeru czipa bo byla naklejka w starej , ale ta stara gdzies sie zawieruszyla Chyba go jeszcze raz zaczipuje A jesli chodzi o kastracje to szukalam w internecie informacji o dobrych weterynarzach w szczeciie, i znalazlam takiego w okolicy , i tam bediemy robic zabieg :) Dzis bylismy u babki pierwszy raz i byla przemila :) i czym mnie najbardziej ujela to tym , ze byla fuksem zachwycona :) Nawet sztuczki poogladala, karmila go caly czas smakolykami, i dala nam probke royala na droge, i w ogole powiedziala ze piekny i madry pies:) A wiesz jak ja lubie takie rzeczy slyszec i widac ze zadbany :D PS. Dzieki Gosiu za pomoc informatyczna :D Quote
BobowitaMW Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 fuksowata napisał(a):Fuks byl czipowany przy mnie jako dorosly , dwa lata temu, zarowno ja machalam tym czytnikiem jak i wet, i to wszedzie, tego czipa poprostu nie ma, nawet sprawdzalysmy, czy bateria dziala, na jej psie, ktory byl obecny tez! Wszystkie lopatki, grzbiet itp, kark! czyzby w tym schronisku fuszerke odwalili mi przy wydawaniu psa? nie wiem, najgorsze jest to, ze w nowej ksiazeczce nie bede miec wpisanego numeru czipa bo byla naklejka w starej , ale ta stara gdzies sie zawieruszyla Chyba go jeszcze raz zaczipuje A jesli chodzi o kastracje to szukalam w internecie informacji o dobrych weterynarzach w szczeciie, i znalazlam takiego w okolicy , i tam bediemy robic zabieg :) Dzis bylismy u babki pierwszy raz i byla przemila :) i czym mnie najbardziej ujela to tym , ze byla fuksem zachwycona :) Nawet sztuczki poogladala, karmila go caly czas smakolykami, i dala nam probke royala na droge, i w ogole powiedziala ze piekny i madry pies:) A wiesz jak ja lubie takie rzeczy slyszec i widac ze zadbany :D PS. Dzieki Gosiu za pomoc informatyczna :D W takim razie możliwe, że zachipowani go czymś, co nie spełnia standardów ISO ileśtam. ;) Generalnie jest 1, czy 2 rodzaje chipów, które odczyta każdy czytnika całym świecie. Z resztą jest problem. Chyba faktycznie jeszcze raz go chipnij. :) Widzę, że to faktycznie fajna wetka! Nasza też zawsze mnie o agi pyta itd. :cool3: Każdy lubi jak mu się kudłacza chwali. :cool3: Co do pomocy informatycznej - drobiazg. ;) Polecam się na przyszłość, że tak powiem. :lol: Quote
fuksowata Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 BobowitaMW napisał(a):W takim razie możliwe, że zachipowani go czymś, co nie spełnia standardów ISO ileśtam. ;) Generalnie jest 1, czy 2 rodzaje chipów, które odczyta każdy czytnika całym świecie. Z resztą jest problem. Chyba faktycznie jeszcze raz go chipnij. :) Widzę, że to faktycznie fajna wetka! Nasza też zawsze mnie o agi pyta itd. :cool3: Każdy lubi jak mu się kudłacza chwali. :cool3: Co do pomocy informatycznej - drobiazg. ;) Polecam się na przyszłość, że tak powiem. :lol: I co najwazniejsze powiedziala, ze bede mogla poczekac w poczekalni az zabieg zrobi i pocieszala mnie, ze to , nic strasznego, piesek bedzie do odbioru po jakis 4 godzinach i mam sie nie martwic, ale jak chce to moge poczekac :) i w przeciwienstwie do poprzedniego weta nie pytala mnie o powod kastracji i nie kazala mi sie jeszcze raz zastanawiac itp. tylko powiedziala , ze to dobra decyzja, szczegolnie jak trenuje itp. A co do pomocy informatycznej to Cie nie raz wykorzystam :) Quote
Dynamique Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 No to super, że trafiliscie na dobrego weta ! :cool3: A wiesz jak ja lubie takie rzeczy slyszec i widac ze zadbany :-D Kto by nie lubiał :lol: Quote
Shaunell Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Wiem, że jest czego zazdrościć, ale naa szczęście mamy już pierwszego kompana - Spaikiego. Dobry nawet jeden. Tylko ciekawe kiedy przybędzie do nas w okolice jakiś borderek :razz: I czekam na fotki, bo ostatnio ich dużo było, ale i tak dla mnie za mało :diabloti: Quote
fuksowata Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 border_collie&westie napisał(a):Wiem, że jest czego zazdrościć, ale naa szczęście mamy już pierwszego kompana - Spaikiego. Dobry nawet jeden. Tylko ciekawe kiedy przybędzie do nas w okolice jakiś borderek :razz: I czekam na fotki, bo ostatnio ich dużo było, ale i tak dla mnie za mało :diabloti: W moich okolicach tez borderow brak, fotki beda , jesli ktos sie nad nami zlituje i zdjecia nam porobi na zawodach :D filmiki tez beda, dobra ja lece pakowac fuksislawa :D Quote
Dynamique Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 W moich okolicach tez borderow brak, Taa najlepiej mieć sąsiada :lol: xDD Trzymam kciuki za sztruksa ! :diabloti: Sztruks pamiętaj... spróbuj polecieć za cieczka to zobaczysz co ci zrobi ciocia Dominika jak wrócisz :eviltong: Quote
fuksowata Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Dynamique napisał(a):Taa najlepiej mieć sąsiada :lol: xDD Trzymam kciuki za sztruksa ! :diabloti: Sztruks pamiętaj... spróbuj polecieć za cieczka to zobaczysz co ci zrobi ciocia Dominika jak wrócisz :eviltong: My juz po zawodach , z efektem takim : dwa czyste przebiegi :) jako jedyny pies :) czyli mamy pierwsze miejce :multi::multi::multi::multi::multi: Nagrody : piekny pucharek!!!!!! 3 dyplomy , 6 kg royala, 3 pilki, i sznur do zabawy jestem z Fuksa cholernie dumna, Aaaa i Fuksymilian zostal ochrzczony mianem : szybki i kudlaty :P Zdjecia beda jak sie dobrzy ludzie nad nami zlituja Quote
fuksowata Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Dynamique napisał(a):No to w takim razie tak. Jako fakt, że kochasz Luckiego, a osiągniecia moich znajomych sa moimi osiągnięciami oczekuje od ciebie: połowe pucharka [albo zwrot połowy mojego pucharka :eviltong:], 1,5 dyplomu [:roll:] , 3 kg royala, 1,5 piłki; 0,5 sznurka :diabloti: Oczekuje tego na najbliższym treningu !!!! :diabloti::diabloti::diabloti: Odwoluje to o osiegnieciach Lucka, osiagniecie Fuksika sa tylko i wylacznie naszymi osiagnieciami, i nie chce sie nimi dzielic, z nikim :D:D:D hAHA reszta sama sie pochwali, powiem tylko , ze Kika biegla cudnie Quote
Dynamique Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 fuksowata napisał(a):My juz po zawodach , z efektem takim : dwa czyste przebiegi :) jako jedyny pies :) czyli mamy pierwsze miejce :multi::multi::multi::multi::multi: Nagrody : piekny pucharek!!!!!! 3 dyplomy , 6 kg royala, 3 pilki, i sznur do zabawy jestem z Fuksa cholernie dumna, Aaaa i Fuksymilian zostal ochrzczony mianem : szybki i kudlaty :P Zdjecia beda jak sie dobrzy ludzie nad nami zlituja No to w takim razie tak. Jako fakt, że kochasz Luckiego, a osiągniecia moich znajomych sa moimi osiągnięciami oczekuje od ciebie: połowe pucharka [albo zwrot połowy mojego pucharka :eviltong:], 1,5 dyplomu [:roll:] , 3 kg royala, 1,5 piłki; 0,5 sznurka :diabloti: Oczekuje tego na najbliższym treningu !!!! :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts