BobowitaMW Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Lucky. napisał(a):No to myślę, że się wyrobię nawet jak bd iść sobie powoli. Gosia jaki masz aparat ? Bd mogła robić fotki ? :evil_lol: Ja mam Nikona Coolpixa 4800. :) Całkiem fajny jest. :) Jeśli będziesz chciała - popstrykasz sobie troszkę. :) Ale uwaga! Tym razem to ja jestem głównym operatorem, coby fajniejszych psich wodowlotów nie przegapić. ;) :lol: Do jutra!!!!!! :multi::multi: :loveu::loveu: Quote
Lucky. Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Gosia możesz wziąć jeszcze furminator ? Była bym wdzięczna :multi: Do jutra dziewczyny, do jutra ! Quote
BobowitaMW Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Lucky. napisał(a):Gosia możesz wziąć jeszcze furminator ? Była bym wdzięczna :multi: Do jutra dziewczyny, do jutra ! Postaram się pamiętać. :cool3: Quote
fuksowata Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 BobowitaMW napisał(a):Postaram się pamiętać. :cool3: ty masz furminator! to wez ., zrobilam nm fuksa w goleniowie i nic sie z niego nie sypie! wez! wez! Quote
Lucky. Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Widzisz Kinga jakie mam pomysły ? Co ty byś be ze mnie zrobiła ? ;d Quote
Russellka Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Dziękujemy :oops: Fuksowaty też jest niesamowity, wygląda trochę jak Cairn Terrier :loveu: Quote
Lucky. Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Ja już jestem gotowa dziewoje :lol: Jeszcze tylko małe niedoskonałości i myślę, że wyjdę wcześniej tak 12:30 i na was poczekam ;p Quote
fuksowata Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Na spacerze bylo ekstra! Dzieki Wam dziewczyny za super spotkanie :) W szczegolnosci Sonii za wysluchiwanie moich wywodow o kleskach zywiolowych, w ogole cala Wasza trojka jest swietna :) Psy wybawily sie za wszystkie czasy, Wszystkie byly ponad miare grzeczne, ba ! nawet Vigo w awantury sie nie wdawal :) Megi cud pies, grzeczna jak aniolek, ale na koniec rozki pokazala, biegala po lesie jak szalona, Fuks byl naszym spacerowym wylawiaczem pilek, zabawek, patykow i spisywal sie ze swojej funkcji na medal :) Kika jak zawsze gdy wlazla do wody to wyjsc nie chciala :) No i nie zapominajmy o Pani Zuzu z Porzadnej Rodziny, ktora bawila nas sztuczkami :) I narzucala tempo ciagnac jak husky ;p a teraz nie na temat bo pare zdjec z majowki Quote
fuksowata Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 A teraz foty ze spaceru : Kika czyli odpoczynek na laweczce, a co? Quote
fuksowata Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Ciag dalszy Kiki A to nie Kika , to Meganka Pani Zuzu z porzadnej rodziny, byla bardzo wstydliwa i pozowac nie chciala I Fuksymilian z nieodlaczna pilka Quote
fuksowata Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Vigor , Zu i Fuks Cala swieta piatka Ustawianie psow do zdjecia to bardzo ciezka praca I udalo sie :) Quote
fuksowata Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Co za skok Fuks Zu Kika i.... Sonya i jej burki Quote
fuksowata Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 deer_1987 napisał(a):Ale mile psowe spotkanie :D naprawde bylo swietnie, spotkanie trwalo kilka godzin , i rozpoczelo sie od spaceru trzy godzinnego, Fuks padniety, po powrocie od razu wlazl do klatki, i do tej pory z niej nie wyszedl Starzeje mi sie chlopak, kondycja juz nie ta co kiedys Quote
Inkaa Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Zazdroszczę spotkania :loveu: Oczywiście zdjęcia świetne. Quote
Recommended Posts