fuksowata Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Dynamique napisał(a):No, bo niech mi ktoś powie jak można nie kochać Lucka ? :lol: A teraz tak serio. To gdzie wkońcu ten spacer,bo już nie ogarniam ? :lol: O godzinie 13 spotykamy sie przy pomniku trzech orlow :) juz wiesz wszystko , bez ciebie i lucka nie ruszamy! wlasciwie bez lucka bo bez ciebie damy sobie rade :evil_lol: Quote
Dynamique Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Hahaha padłam :lol::lol::lol: Będziesz musiała zbierać mnie z podłogi :lol::lol::lol: Boże :lol::lol::lol: Quote
Dynamique Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Posty skaczą, wiec moja opinia jest gdzies u góry Quote
fuksowata Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 SUKCESY ZNAJOMYCH SA MOIMI SUKCESAMI :p hahaha :evil_lol: Quote
Lucky. Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Dynamique napisał(a):O ty :angryy::mad::lol: Emmm bo ja musze być na 17:15 w domu ;) Ale myśle, ze się wyrobie skrótem przez poligon ;) Jeszcze pogadam z rodzicami ;) A dla ciebie mam prezent u mnie w galerii Kingo :cool3: Dasz radę na 17:15 ;) Ja muszę też z mamą pogadać na którą do domu ;p Quote
fuksowata Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Lucky. napisał(a):Dasz radę na 17:15 ;) Ja muszę też z mamą pogadać na którą do domu ;p Dominika dasz rade, a jak Ci sie podoba mooja niespodzianka> :eviltong: Quote
BobowitaMW Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Lucky. napisał(a):A co wziąć ? ? Wodę, miskę, coś do żarcia (żartuję :eviltong: ). A przede wszystkim psa i dobry humor. :cool3: No, może jeszcze jakiś kocyk, aby sobie usiąść na trawie? Ja postaram się coś skombinować, ale im więcej kocyków tym lepiej. :p Quote
Lucky. Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Ja mogę wziąć kocyk taki duży w labki , pojnik, suche żarcie, dobry humor na pewno , psa ( ale nie wiem czy z dobrym humorem, bo z nią to różnie bywa ) Jakąś zabawkę dla niej. Tam w tym zalewie, jeziorku głęboko jest ? Czasami jak jesteśmy w parku koło rusałki to Megi wchodzi do wody na ten betonik i kiedyś chciała wejść do wody i się trochę zanurzyła, dobrze że była na smyczy ;;p I jeszcze dwa pytania . Ile idzie się nad to wasze miejsce z parku ? Czy wasze psy będą tolerować Megi jak będzie pokazywać im od czasu do czasu zęby ? Jeżeli bym się spóźniła poczekajcie na mnie o k ? Quote
fuksowata Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Lucky. napisał(a):Ja mogę wziąć kocyk taki duży w labki , pojnik, suche żarcie, dobry humor na pewno , psa ( ale nie wiem czy z dobrym humorem, bo z nią to różnie bywa ) Jakąś zabawkę dla niej. Tam w tym zalewie, jeziorku głęboko jest ? Czasami jak jesteśmy w parku koło rusałki to Megi wchodzi do wody na ten betonik i kiedyś chciała wejść do wody i się trochę zanurzyła, dobrze że była na smyczy ;;p I jeszcze dwa pytania . Ile idzie się nad to wasze miejsce z parku ? Czy wasze psy będą tolerować Megi jak będzie pokazywać im od czasu do czasu zęby ? Jeżeli bym się spóźniła poczekajcie na mnie o k ? Okej :) gleboko jest, ale psy pieknie plywaja same nie martw sie , jakby co to ja wskocze po nia, fuks ewentualnie odwarknie, kika tez, ale krzywdy nie zrobia Quote
BobowitaMW Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Lucky. napisał(a):Ja mogę wziąć kocyk taki duży w labki , pojnik, suche żarcie, dobry humor na pewno , psa ( ale nie wiem czy z dobrym humorem, bo z nią to różnie bywa ) Jakąś zabawkę dla niej. Tam w tym zalewie, jeziorku głęboko jest ? Czasami jak jesteśmy w parku koło rusałki to Megi wchodzi do wody na ten betonik i kiedyś chciała wejść do wody i się trochę zanurzyła, dobrze że była na smyczy ;;p I jeszcze dwa pytania . Ile idzie się nad to wasze miejsce z parku ? Czy wasze psy będą tolerować Megi jak będzie pokazywać im od czasu do czasu zęby ? Jeżeli bym się spóźniła poczekajcie na mnie o k ? Poczekamy, poczekamy. ;) Czy Kika nie będzie się rzucać... Nie wiem. Też czasem lubi powarczeć na inne psy (no nie Dominika? :eviltong: ). Głębokie jakie jest nazwa wskazuje. Ale tam gdzie my byłyśmy było nawet płytko. Psiakom się świetnie pływało! :loveu: Quote
Lucky. Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Bo ja nie wiem czy moja potrafi pływać xd Ale jakoś damy radę, boję się, że mi zwieje jak się jej spodoba xd Quote
BobowitaMW Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Lucky. napisał(a):Bo ja nie wiem czy moja potrafi pływać xd Ale jakoś damy radę, boję się, że mi zwieje jak się jej spodoba xd Wszystkie psy potrafią. ;) A spaniele to znajdą wodę nawet tam, gdzie jej nie ma. :eviltong: Także bez obaw. :) Quote
fuksowata Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Lucky. napisał(a):No to teraz bedziemy tylko czekać na 13 ;p A o której wy mniej więcej będziecie ? Ja wyjdę o 12:50. ja bede okolo 13, moze z pare minut po Quote
Lucky. Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 No to teraz bedziemy tylko czekać na 13 ;p A o której wy mniej więcej będziecie ? Ja wyjdę o 12:50. Quote
BobowitaMW Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Lucky. napisał(a):No to teraz bedziemy tylko czekać na 13 ;p A o której wy mniej więcej będziecie ? Ja wyjdę o 12:50. Z moich autobusowych wyliczeń wynika, że będę punkt 13. :) Quote
Lucky. Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 No to myślę, że się wyrobię nawet jak bd iść sobie powoli. Gosia jaki masz aparat ? Bd mogła robić fotki ? :evil_lol: Quote
fuksowata Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Jeszcze Sonia z nami na spacer idzie :) Z Vigorem i z Zuza :) Quote
Lucky. Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Tak ? To super, to jest ta Sonia co była z Zuzu ? A Vigor to jaki psiak ? Tak więc idą : Kinga i Fuks, Gosia i Kika, Ja i Megi, Sonia, Zuzu i Vigor, Domonika i Lucky, Może Jagoda która była na majówce. Super spacerek się szykuje ! Wszyscy wiedzą gdzie się spotykamy ? O której godzinie ? Mam nadzieję, że się z wami dogadam bo na majówce w ogóle z wami nie rozmawiałam ;p Quote
fuksowata Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Vigor to jest tez Sonii pies, wszyscy wiedza gdzie i jak, ja dojde z Sonia , bo idziemy razem :) Do zobaczenia! Rezerwujcie czas, bo plan jest taki, idziemy z parku na glebokie, psy sie wykapia, my pogadamy i wracamy z powrotem, pewnie niektorzy po drodze sie zmyja ale spacer zapowiada sie pierwsza klasa Quote
Lucky. Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 A jaka rasa ? ;d No to 13:00 przy orłach ? Na pewno was poznam, bym się śmiała gdyby żadna z was mnie nie poznała xd Quote
fuksowata Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Lucky. napisał(a):A jaka rasa ? ;d No to 13:00 przy orłach ? Na pewno was poznam, bym się śmiała gdyby żadna z was mnie nie poznała xd pies w typie sznaucera sredniego, o 13 przy orlach Quote
fuksowata Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Lucky. napisał(a):Daj teraz fotki Fuksa ;d :) fotki , beda ale jutro, z naszego spaceru :) Quote
Lucky. Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Pff ale ja chcę teraz, a jak nie to nie przyjdę :evil_lol: Nie no żartuję :cool3: Quote
Recommended Posts