Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dynamique napisał(a):
No, bo niech mi ktoś powie jak można nie kochać Lucka ? :lol: A teraz tak serio. To gdzie wkońcu ten spacer,bo już nie ogarniam ? :lol:

O godzinie 13 spotykamy sie przy pomniku trzech orlow :) juz wiesz wszystko , bez ciebie i lucka nie ruszamy! wlasciwie bez lucka bo bez ciebie damy sobie rade :evil_lol:

• Replies 747
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dynamique napisał(a):
O ty :angryy::mad::lol: Emmm bo ja musze być na 17:15 w domu ;) Ale myśle, ze się wyrobie skrótem przez poligon ;) Jeszcze pogadam z rodzicami ;)
A dla ciebie mam prezent u mnie w galerii Kingo :cool3:

Dasz radę na 17:15 ;) Ja muszę też z mamą pogadać na którą do domu ;p

Posted

Lucky. napisał(a):
Dasz radę na 17:15 ;) Ja muszę też z mamą pogadać na którą do domu ;p

Dominika dasz rade, a jak Ci sie podoba mooja niespodzianka> :eviltong:

Posted

Lucky. napisał(a):
A co wziąć ? ?

Wodę, miskę, coś do żarcia (żartuję :eviltong: ). A przede wszystkim psa i dobry humor. :cool3: No, może jeszcze jakiś kocyk, aby sobie usiąść na trawie? Ja postaram się coś skombinować, ale im więcej kocyków tym lepiej. :p

Posted

Ja mogę wziąć kocyk taki duży w labki , pojnik, suche żarcie, dobry humor na pewno , psa ( ale nie wiem czy z dobrym humorem, bo z nią to różnie bywa ) Jakąś zabawkę dla niej.
Tam w tym zalewie, jeziorku głęboko jest ?
Czasami jak jesteśmy w parku koło rusałki to Megi wchodzi do wody na ten betonik i kiedyś chciała wejść do wody i się trochę zanurzyła, dobrze że była na smyczy ;;p
I jeszcze dwa pytania . Ile idzie się nad to wasze miejsce z parku ?
Czy wasze psy będą tolerować Megi jak będzie pokazywać im od czasu do czasu zęby ?
Jeżeli bym się spóźniła poczekajcie na mnie o k ?

Posted

Lucky. napisał(a):
Ja mogę wziąć kocyk taki duży w labki , pojnik, suche żarcie, dobry humor na pewno , psa ( ale nie wiem czy z dobrym humorem, bo z nią to różnie bywa ) Jakąś zabawkę dla niej.
Czasami jak jesteśmy w parku koło rusałki to Megi wchodzi do wody na ten betonik i kiedyś chciała wejść do wody i się trochę zanurzyła, dobrze że była na smyczy ;;p
Czy wasze psy będą tolerować Megi jak będzie pokazywać im od czasu do czasu zęby ?

Okej :) gleboko jest, ale psy pieknie plywaja same nie martw sie , jakby co to ja wskocze po nia, fuks ewentualnie odwarknie, kika tez, ale krzywdy nie zrobia

Posted

Lucky. napisał(a):

Poczekamy, poczekamy. ;)
Czy Kika nie będzie się rzucać... Nie wiem. Też czasem lubi powarczeć na inne psy (no nie Dominika? :eviltong: ).
Głębokie jakie jest nazwa wskazuje. Ale tam gdzie my byłyśmy było nawet płytko. Psiakom się świetnie pływało! :loveu:

Posted

Lucky. napisał(a):
Bo ja nie wiem czy moja potrafi pływać xd
Ale jakoś damy radę, boję się, że mi zwieje jak się jej spodoba xd

Wszystkie psy potrafią. ;) A spaniele to znajdą wodę nawet tam, gdzie jej nie ma. :eviltong: Także bez obaw. :)

Posted

Lucky. napisał(a):
No to teraz bedziemy tylko czekać na 13 ;p
A o której wy mniej więcej będziecie ?
Ja wyjdę o 12:50.

Z moich autobusowych wyliczeń wynika, że będę punkt 13. :)

Posted

Tak ?
To super, to jest ta Sonia co była z Zuzu ? A Vigor to jaki psiak ?
Tak więc idą :
Kinga i Fuks,
Gosia i Kika,
Ja i Megi,
Sonia, Zuzu i Vigor,
Domonika i Lucky,
Może Jagoda która była na majówce.
Super spacerek się szykuje !
Wszyscy wiedzą gdzie się spotykamy ?
O której godzinie ?
Mam nadzieję, że się z wami dogadam bo na majówce w ogóle z wami nie rozmawiałam ;p

Posted

Vigor to jest tez Sonii pies, wszyscy wiedza gdzie i jak, ja dojde z Sonia , bo idziemy razem :) Do zobaczenia!
Rezerwujcie czas, bo plan jest taki, idziemy z parku na glebokie, psy sie wykapia, my pogadamy i wracamy z powrotem, pewnie niektorzy po drodze sie zmyja ale spacer zapowiada sie pierwsza klasa

Posted

Lucky. napisał(a):
A jaka rasa ? ;d
No to 13:00 przy orłach ?
Na pewno was poznam, bym się śmiała gdyby żadna z was mnie nie poznała xd

pies w typie sznaucera sredniego, o 13 przy orlach