Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 747
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BobowitaMW napisał(a):
:multi::multi:

:loveu::loveu:

Umiejętności Fuksa mnie wprawiają w osłupienie! :loveu: :-o Czy jest coś, czego ten psiak się nie nauczy?? ;)

Suuuper! :multi:

Podejrzewam , ze milczenia :evil_lol: z tym to juz sie poddalam

a ty bierz sie za edukacje kiki, a nie tu zachwycaj sie fuksiem ,
bo z tego co widze to ty ostatnio lenia szkoleniowego zalapalas, na agility biegac ci sie nie chce, kiki nie uczysz. ....
wakacji od wlasnego psa kochana nigdy miec nie bedziesz :)
a kika tak fajnie lapowa jest, ten potencjal chcesz zmarnowac :mad: eh

A to cwiczenie al'a slon w cyrku jest swietne na rozruszanie tylnich lap, wiec bierz sie slonko do roboty!

my teraz wlasciwie to sie glownie na strefach skupiamy, no i zwykle posluszenstwo, moim marzeniem jest , zeby kundel przy rownaj mial te:evil_lol:n blysk w oczach , ale narazie gosia jak wiesz ma ten blysk tylko przy dostaw, kiedy ma mozliwosc zarzucania tylkiem :evil_lol: oj przedobrzylam z tym tylkiem przedobrzylam

A sztuczki to na mokra jesien sobie zostawiamy, i na mrozna zime :)

Posted

BobowitaMW napisał(a):
:multi::multi:

:loveu::loveu:

Umiejętności Fuksa mnie wprawiają w osłupienie! :loveu: :-o Czy jest coś, czego ten psiak się nie nauczy?? ;)

Suuuper! :multi:

A ta jeszcze narzeka no, nie ?> :roll::evil_lol:

Kinga, musimy się na frisbee wybrać ! :cool3:

Posted

Lucky. napisał(a):
Mi by pasowało wtedy bo cały dzień jestem wolna.

Sobota to jutro jest :) wiec wyslij mi swoj numer telefonu na priva to sie zgadamy

Dominika a co mam nie narzekac, mam byc zachwycona fuksem???? ty wiesz najlepiej jaki on jest !

A, ze cos umi to nie znaczy , ze jest to super pies , tylko naumiany

ale i tak postepy robi, doceniam to, naprawde, :) tylko ile mnie to nerwow kosztuje,

czy on nie moze byc milym , sympatycznym pieskiem, na jakiego wyglada???? nie powinien gryzc innych pieskow, za suczkami latac ( ale to juz nie dlugo sie skonczy :evil_lol:)
samochodow gonic tez nie powinien, szczekac w nadmiarze rownierz, czy ja od niego tak duzo wymagam. chce tylko zeby nie szczekal na ruszajaca sie trawe itp

Posted

Dynamique napisał(a):
A ta jeszcze narzeka no, nie ?> :roll::evil_lol:

Kinga, musimy się na frisbee wybrać ! :cool3:

a co do frisbee to bedziemy miec okazje na seminarium z radomskim :multi::multi::multi: teraz skupiam sie na nakrecaniu go na frisbee ponad miare, wiec o treningach mow:multi:y nie ma nie chce przedobrzyc

rzucam mu co drugi dzien rollera , dwa uciekam mu stalerzem, piszcze i szaleje, i koniec , talerz do plecaka

Posted

Piszę ten post, żeby dorównać fuksowatej ilości postów. :diabloti:

Bo zobaczcie co się wyświetli, kiedy zapiszę ten post.

fuksowata

border_collie&westie

Tylko miasto nas będzie różnić :evil_lol: (ja na dole, Ty na górze)

I po dwie łapki nawet obydwie mamy.

Posted

fuksowata napisał(a):
Podejrzewam , ze milczenia :evil_lol: z tym to juz sie poddalam

a ty bierz sie za edukacje kiki, a nie tu zachwycaj sie fuksiem ,
bo z tego co widze to ty ostatnio lenia szkoleniowego zalapalas, na agility biegac ci sie nie chce, kiki nie uczysz. ....
wakacji od wlasnego psa kochana nigdy miec nie bedziesz :)
a kika tak fajnie lapowa jest, ten potencjal chcesz zmarnowac :mad: eh

A to cwiczenie al'a slon w cyrku jest swietne na rozruszanie tylnich lap, wiec bierz sie slonko do roboty!

my teraz wlasciwie to sie glownie na strefach skupiamy, no i zwykle posluszenstwo, moim marzeniem jest , zeby kundel przy rownaj mial te:evil_lol:n blysk w oczach , ale narazie gosia jak wiesz ma ten blysk tylko przy dostaw, kiedy ma mozliwosc zarzucania tylkiem :evil_lol: oj przedobrzylam z tym tylkiem przedobrzylam

A sztuczki to na mokra jesien sobie zostawiamy, i na mrozna zime :)

Z naszym klikaniem jest problem - dieta. Ograniczona ilość smaczków. :( Cały dzienny przydział idzie na przywołanie (ćwiczymy to przy każdej okazji) i zabawki kongopodobne. Na szkolenie właściwie nie starcza... :-(

Posted

No to sie dogadalysmy, ze spotkanie jutro okolo 13 :) eh co do ilosci postow to jakos sobie radze, gosia, to zamiast karme do miski to dawaj jej za komendy, ja mialam taki okres z fuksem i pracowal mi wtedy wlasciwie jak szalony - a glodny nie byl :)

Teraz pytanie kto bierze aparat?

Posted

Gosia !
Ja cyfrówkę biorę na zieloną i nie zdąży się bateria naładować, a lustra nie pozwalają mi brać.
Jeszcze konkretnie się umówimy gdzie się spotkamy, żebyście miały po drodze ;)

Posted

fuksowata napisał(a):
No to sie dogadalysmy, ze spotkanie jutro okolo 13 :) eh co do ilosci postow to jakos sobie radze, gosia, to zamiast karme do miski to dawaj jej za komendy, ja mialam taki okres z fuksem i pracowal mi wtedy wlasciwie jak szalony - a glodny nie byl :)

Teraz pytanie kto bierze aparat?

Karma odpada - light ma ogromne "kółka". Połamać się nie da. :/ Z resztą - karma też idzie do zabawek. Ale teraz mam wolne 9 dni, więc kong i spółka sobie odpoczną, a smaki idą na szkolenie. :) Gorzej jak trza będzie wrócić do szkoły...

Ja biorę aparat, ja! :multi:

Tylko pytanko - gdzie się spotykamy?? :lol: W parku, czy od razu na głębokim?

Posted

BobowitaMW napisał(a):
Karma odpada - light ma ogromne "kółka". Połamać się nie da. :/ Z resztą - karma też idzie do zabawek. Ale teraz mam wolne 9 dni, więc kong i spółka sobie odpoczną, a smaki idą na szkolenie. :) Gorzej jak trza będzie wrócić do szkoły...

Ja biorę aparat, ja! :multi:

Tylko pytanko - gdzie się spotykamy?? :lol: W parku, czy od razu na głębokim?

ja bym proponowala park :) mam super dojazd autobusem B :multi::multi::multi:moze przy pomniku trzech orlow? albo przy przystanku 67? jak wam pasuje

Posted

fuksowata napisał(a):
a Dominika wie, ze Lucky to jedyny samiec ktorego Fuks toleruje ;p

No, bo niech mi ktoś powie jak można nie kochać Lucka ? :lol: A teraz tak serio. To gdzie wkońcu ten spacer,bo już nie ogarniam ? :lol:

Posted

fuksowata napisał(a):
ja bym proponowala park :) mam super dojazd autobusem B :multi::multi::multi:moze przy pomniku trzech orlow? albo przy przystanku 67? jak wam pasuje

Super! Ja dojadę sobie albo 8 + 67, albo 60, albo 53. :lol: Także może być przy Orłach. :)

Posted

Mi jest obojętne byle nie na głębokim bo nie trafię, może być na przystanku 67.
Może ktoś by jeszcze chciał się z nami zabrać co ?
A Wy będziecie razem jechać czy jak ?

Posted

BobowitaMW napisał(a):
Super! Ja dojadę sobie albo 8 + 67, albo 60, albo 53. :lol: Także może być przy Orłach. :)

Moze Dominika bedzie jeszcze chetna na spacerek , co Dominis????? :lol:

Wiesz, ze spacer bez bordera to nie spacer :eviltong:

Posted

fuksowata napisał(a):
Moze Dominika bedzie jeszcze chetna na spacerek , co Dominis????? :lol:

Wiesz, ze spacer bez bordera to nie spacer :eviltong:

Właśnie! Dominika, przyłącz się!!

Posted

Lucky. napisał(a):
A ja się odtatnio 'dowiedziałam' że moja z tych większych psów lubi bordery, więc Dominika może się zabrać :evil_lol:

a Dominika wie, ze Lucky to jedyny samiec ktorego Fuks toleruje ;p

Posted

Podsumowanie :
Godzina 13:00 - 13:30 spotykamy się przy przystanku 67 koło Orłów.
Idziemy na głębokie nad tajemniczy zalew (?) Bo dziewczyny chcą mnie utopić. Będziemy tam koło 2-3 h. wracamy o 16, Kinga Gosia i psy idą na przystanek a ja idę do domu. Potem zdajemy relację i fotki ;d

Posted

fuksowata napisał(a):
O godzinie 13 spotykamy sie przy pomniku trzech orlow :) juz wiesz wszystko , bez ciebie i lucka nie ruszamy! wlasciwie bez lucka bo bez ciebie damy sobie rade :evil_lol:

O ty :angryy::mad::lol: Emmm bo ja musze być na 17:15 w domu ;) Ale myśle, ze się wyrobie skrótem przez poligon ;) Jeszcze pogadam z rodzicami ;)
A dla ciebie mam prezent u mnie w galerii Kingo :cool3: