fuksowata Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Dynamique napisał(a):Co to za psy ? KTORE? :diabloti::eviltong: Quote
Dynamique Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 fuksowata napisał(a):KTORE? :diabloti::eviltong: Wszystkie pokolei wymień :evil_lol: Quote
fuksowata Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Dynamique napisał(a):Wszystkie pokolei wymień :evil_lol: FUKS,KIKA, - chyba te psy to znasz, no chyba, ze masz problemy z pamiecia :evil_lol: Nadi, Fido i Szaza :evil_lol: Quote
Dynamique Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 fuksowata napisał(a):FUKS,KIKA, - chyba te psy to znasz, no chyba, ze masz problemy z pamiecia :evil_lol: Nadi, Fido i Szaza :evil_lol: No Fuksa i Kike akurat znam :evil_lol: Quote
BobowitaMW Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dynamique napisał(a):No Fuksa i Kike akurat znam :evil_lol: A Fidusia to już nie? :mad: :mad: Quote
Dynamique Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 BobowitaMW napisał(a):A Fidusia to już nie? :mad: :mad: No jego też tam jakoś kojarze :evil_lol: Tak przez mgłe :evil_lol: Trzymam za was kciuki dziewczyny ! Żałuje, że my nie jedziemy :shake: A Fuksio startuje ? :mad::mad::mad: Quote
fuksowata Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Dynamique napisał(a):No jego też tam jakoś kojarze :evil_lol: Tak przez mgłe :evil_lol: Trzymam za was kciuki dziewczyny ! Żałuje, że my nie jedziemy :shake: A Fuksio startuje ? :mad::mad::mad: Fuksio bedzie talerze lapac :evil_lol: Na seminarium u Darka :p Quote
Dynamique Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 fuksowata napisał(a):Fuksio bedzie talerze lapac :evil_lol: Na seminarium u Darka :p Ty to zawsze masz pecha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
fuksowata Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Dynamique napisał(a):Ty to zawsze masz pecha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No wlasnie, jakies frisbeee bedziemy lapac zamiast wyzywac sie na torze :mad::mad::mad: Eh..................... Quote
Dynamique Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 fuksowata napisał(a):No wlasnie, jakies frisbeee bedziemy lapac zamiast wyzywac sie na torze :mad::mad::mad: Eh..................... Chyba starty w zawodach agility nie są wam dane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
fuksowata Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Dynamique napisał(a):Chyba starty w zawodach agility nie są wam dane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak to nie? nie czytalas na psim ranczu, jak ladnie soie zalatwilam , ze na wszystkie seminaria bede jezdzic z anka :) A wiesz jak Anka zacznie jezdzic na te wszystkie seminaria po calej Polsce..... to jak nic zacznie i na zawody jezdzic! A kto z nia bedzie jezdzic? Dla kogo zawsze miejsce sie znajdzie? Chyba nie musze na te pytania odpowiadac :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: HA! Ja bezinteresownie zawsze jak Anka wyjezdza Frrrr sie nie zajmuje :) Quote
Dynamique Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 fuksowata napisał(a):jak to nie? nie czytalas na psim ranczu, jak ladnie soie zalatwilam , ze na wszystkie seminaria bede jezdzic z anka :) A wiesz jak Anka zacznie jezdzic na te wszystkie seminaria po calej Polsce..... to jak nic zacznie i na zawody jezdzic! A kto z nia bedzie jezdzic? Dla kogo zawsze miejsce sie znajdzie? Chyba nie musze na te pytania odpowiadac :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: HA! Ja bezinteresownie zawsze jak Anka wyjezdza Frrrr sie nie zajmuje :) Dobra, dobra...:eviltong: Quote
BobowitaMW Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Dynamique napisał(a): Trzymam za was kciuki dziewczyny ! (nie) Dzięki :cool3: :loveu: Quote
fuksowata Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 BobowitaMW napisał(a):(nie) Dzięki :cool3: :loveu: I my tez trzymamy :p Quote
BobowitaMW Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='fuksowata']I my tez trzymamy :p Również (nie) dzięki ;) Swoją drogą okazało się, że ten mój kolega z TOZu w końcu zaczął Cię kojarzyć :cool3: Quote
fuksowata Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='BobowitaMW']Również (nie) dzięki ;) Swoją drogą okazało się, że ten mój kolega z TOZu w końcu zaczął Cię kojarzyć :cool3: wy nie macie o czym plotkowac ;p a swoja droga my w weekend mamy juz seminarium frisbee !!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: i niestety na Sylwestra nie jade :oops: Mam Frrrrr pod opieka ;/ chyba ze ja tez zabiore :diabloti: Na ponad 3 tygodnie mam ja u siebie ! ha! nie ma co! Frytka to moj prawie prywatny border, tyle czas u mnie spedza :) A czemu mam Frrrr na tak dlugi okres? Bo Anka jedzie do MEKSYKU! Niektorzy to maja dobrze! Quote
BobowitaMW Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 fuksowata napisał(a):wy nie macie o czym plotkowac ;p a swoja droga my w weekend mamy juz seminarium frisbee !!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: i niestety na Sylwestra nie jade :oops: Mam Frrrrr pod opieka ;/ chyba ze ja tez zabiore :diabloti: Na ponad 3 tygodnie mam ja u siebie ! ha! nie ma co! Frytka to moj prawie prywatny border, tyle czas u mnie spedza :) A czemu mam Frrrr na tak dlugi okres? Bo Anka jedzie do MEKSYKU! Niektorzy to maja dobrze! Wiesz, czyms trzeba się zająć na angielskim, kiedy nauczycielka przynudza :cool3: :evil_lol: Szkoda, ze z Sylwka nici. :( Będę musiała wymyślić coś zastępczego :eviltong: Ale Frr to Ci gratuluję :) No i Ani gratuluję Meksyku!!! :loveu: :crazyeye: :loveu: Quote
Talia Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Dobry wieczór :loveu: Fajnie masz, że Frytka u Ciebie jest. A tęskni za pańcią? Quote
fuksowata Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Fotki z seminarium z Darkiem, ktore bylo niesamowicie udane i juz nie mozemy doczekac sie kolejnego : Czyli seria pod tytulem Fuuuuuks i talerze :evil_lol: Laaaatamy ;p Najlepiej uczy sie na Ulfim :evil_lol: Z mistrzem Pogoda nam nie dopisala Hahaha Quote
fuksowata Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 To sie nazywa poprane ladowanie w wersji F. :angryy: I Fuksa talerze !!!!! Sweer roz :evil_lol: Quote
BobowitaMW Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Śliczny fruwający Fuuuuuuuuuuuuuuksik :loveu: Quote
Recommended Posts