Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 747
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BobowitaMW napisał(a):
A Fidusia to już nie? :mad: :mad:

No jego też tam jakoś kojarze :evil_lol: Tak przez mgłe :evil_lol: Trzymam za was kciuki dziewczyny ! Żałuje, że my nie jedziemy :shake:
A Fuksio startuje ? :mad::mad::mad:

Posted

Dynamique napisał(a):
No jego też tam jakoś kojarze :evil_lol: Tak przez mgłe :evil_lol: Trzymam za was kciuki dziewczyny ! Żałuje, że my nie jedziemy :shake:
A Fuksio startuje ? :mad::mad::mad:

Fuksio bedzie talerze lapac :evil_lol: Na seminarium u Darka :p

Posted

Dynamique napisał(a):
Ty to zawsze masz pecha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No wlasnie, jakies frisbeee bedziemy lapac zamiast wyzywac sie na torze :mad::mad::mad:
Eh.....................

Posted

fuksowata napisał(a):
No wlasnie, jakies frisbeee bedziemy lapac zamiast wyzywac sie na torze :mad::mad::mad:
Eh.....................

Chyba starty w zawodach agility nie są wam dane :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dynamique napisał(a):
Chyba starty w zawodach agility nie są wam dane :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak to nie? nie czytalas na psim ranczu, jak ladnie soie zalatwilam , ze na wszystkie seminaria bede jezdzic z anka :)
A wiesz jak Anka zacznie jezdzic na te wszystkie seminaria po calej Polsce..... to jak nic zacznie i na zawody jezdzic!
A kto z nia bedzie jezdzic? Dla kogo zawsze miejsce sie znajdzie? Chyba nie musze na te pytania odpowiadac

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

HA! Ja bezinteresownie zawsze jak Anka wyjezdza Frrrr sie nie zajmuje :)

Posted

fuksowata napisał(a):
jak to nie? nie czytalas na psim ranczu, jak ladnie soie zalatwilam , ze na wszystkie seminaria bede jezdzic z anka :)
A wiesz jak Anka zacznie jezdzic na te wszystkie seminaria po calej Polsce..... to jak nic zacznie i na zawody jezdzic!
A kto z nia bedzie jezdzic? Dla kogo zawsze miejsce sie znajdzie? Chyba nie musze na te pytania odpowiadac

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

HA! Ja bezinteresownie zawsze jak Anka wyjezdza Frrrr sie nie zajmuje :)

Dobra, dobra...:eviltong:

Posted

[quote name='BobowitaMW']Również (nie) dzięki ;)

Swoją drogą okazało się, że ten mój kolega z TOZu w końcu zaczął Cię kojarzyć :cool3:
wy nie macie o czym plotkowac ;p a swoja droga my w weekend mamy juz seminarium frisbee !!!!! :multi::multi::multi::multi::multi:
i niestety na Sylwestra nie jade :oops:
Mam Frrrrr pod opieka ;/ chyba ze ja tez zabiore :diabloti:
Na ponad 3 tygodnie mam ja u siebie ! ha! nie ma co! Frytka to moj prawie prywatny border, tyle czas u mnie spedza :)
A czemu mam Frrrr na tak dlugi okres? Bo Anka jedzie do MEKSYKU! Niektorzy to maja dobrze!

Posted

fuksowata napisał(a):
wy nie macie o czym plotkowac ;p a swoja droga my w weekend mamy juz seminarium frisbee !!!!! :multi::multi::multi::multi::multi:
i niestety na Sylwestra nie jade :oops:
Mam Frrrrr pod opieka ;/ chyba ze ja tez zabiore :diabloti:
Na ponad 3 tygodnie mam ja u siebie ! ha! nie ma co! Frytka to moj prawie prywatny border, tyle czas u mnie spedza :)
A czemu mam Frrrr na tak dlugi okres? Bo Anka jedzie do MEKSYKU! Niektorzy to maja dobrze!

Wiesz, czyms trzeba się zająć na angielskim, kiedy nauczycielka przynudza :cool3: :evil_lol:

Szkoda, ze z Sylwka nici. :( Będę musiała wymyślić coś zastępczego :eviltong:

Ale Frr to Ci gratuluję :) No i Ani gratuluję Meksyku!!! :loveu: :crazyeye: :loveu:

Posted

Fotki z seminarium z Darkiem, ktore bylo niesamowicie udane i juz nie mozemy doczekac sie kolejnego :
Czyli seria pod tytulem Fuuuuuks i talerze :evil_lol:

Laaaatamy ;p

Najlepiej uczy sie na Ulfim :evil_lol:

Z mistrzem

Pogoda nam nie dopisala

Hahaha