Dynamique Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 sonia123 napisał(a):Nono....wieś sie bawi :p słodko, żegam, Ave ;* Ave Sonya :evil_lol: Quote
fuksowata Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Elo dziewczyny !!!!!! ;) Nie klocic sie prosze, Sonia okazuj uczucia , bardzo Cie prosze i te dobre i te zle ;p bo nie powinno sie tlamsic w sobie uczuc, tak mi powiedzial pewien Pan , ktory dal mi zwolnienie na dwa miessiace - za ladna oplate :evil_lol: hahahahah Dominika Ciebie poprostu zazdrosc zzera! :evil_lol: Quote
Dynamique Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 fuksowata napisał(a):Elo dziewczyny !!!!!! ;) Nie klocic sie prosze, Sonia okazuj uczucia , bardzo Cie prosze i te dobre i te zle ;p bo nie powinno sie tlamsic w sobie uczuc, tak mi powiedzial pewien Pan , ktory dal mi zwolnienie na dwa miessiace - za ladna oplate :evil_lol: hahahahah Dominika Ciebie poprostu zazdrosc zzera! :evil_lol: Mnie ? No oczywiście :evil_lol: Quote
sonia123 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 No chyba bez kitu-.-. Okazuje uczucia jak je mam. Obecnie troche mnie opuscily. Cua. Quote
BobowitaMW Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Oto fotki z naszego dzisiejszego spotkanka (z cza1 pt. "Znajdź dom dla kundlic", potem nastąpi cz.2 pt. "agi, agi AGI!!" z Dominiką ;) ) Ostrzegam! Jest ich prawie 100 :diabloti: Quote
fuksowata Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Ooooo ile zdjec moich trzech oszolomow :loveu: Do tego Fido i Kika gratis :loveu: Gosiu jeszcze raz dziekuje! Quote
BobowitaMW Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 fuksowata napisał(a):Ooooo ile zdjec moich trzech oszolomow :loveu: Do tego Fido i Kika gratis :loveu: Gosiu jeszcze raz dziekuje! Co się tak dziwi, ze tych zdjęć tyle, skoro sama kazałaś mi je wszystkie wstawić? :eviltong: Z tymi rozmazanymi włącznie :lol: Ja również dziękuje Ci bardzo za spotkanko - było świetnie :) Quote
Recommended Posts