Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 747
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mineralna_ napisał(a):
jaki fajny szorściak :loveu:
taka szczotka :diabloti::cool3:

Dynamique napisał(a):
klozetowa :evil_lol::evil_lol:

sonia123 napisał(a):
Słabo dajecie. Słyszalam lepsze komentarze na temat szczotek. :evil_lol::p

Ejjjjjj po malu przeginacie, ja tu ostatnio nie pisze , ale stale kontroluje co sie dzieje ! :p
Powiem krotko, zwiezle i na temat, odczepcie sie od mojej szczotki! :diabloti: Zrozumiano?:cool3:

Posted

Dynamique napisał(a):
Sonya no dawaj ;):evil_lol:

Dominika i Sonya! nawet mnie nie wkurzajcie, kocham Was obie ! kocham Wasze psy! :loveu: Ale moja milosc moze sie skonczyc! Od Fuksia wara! :angryy:

Dominika , Ty lepiej mysl kiedy wpadamy do Sonii do Berlina :cool3:
To sie dziewczyna zdziwi, jak zapukamy do jej drzwii :evil_lol:
hahahha
poczuje sie znow jakby w Psim Ranczu trenowala :evil_lol:

Posted

[quote name='fuksowata']Dominika i Sonya! nawet mnie nie wkurzajcie, kocham Was obie ! kocham Wasze psy! :loveu: Ale moja milosc moze sie skonczyc! Od Fuksia wara! :angryy:

Dominika , Ty lepiej mysl kiedy wpadamy do Sonii do Berlina :cool3:
To sie dziewczyna zdziwi, jak zapukamy do jej drzwii :evil_lol:
hahahha
poczuje sie znow jakby w Psim Ranczu trenowala
:evil_lol:

NEVEEEEEEERRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!! wpadac mozecie, ale moje uczucia to moje uczucia, i dobrze wiecie jakie są :p. I nie bede dawała o szczotce, bo nie chce urazic fuksa w ktorym widze dobry material, a Kinga musi w niego wierzyc wiec jak bedziemy tu jechac to sie dziewczyna zalamie. a teraz nie moze!! jest very bad sytułejszyn!!!!
A i jeszcze taki maka mala informacja. Wczoraj skonczylam 14 lat a Ty kingo nawet sie nie odezwalas i poczulam sie osamotniona porzucoa i wszystko na raz i mam prawo miec teraz focha z przytupem na moim pierwszym obcasie (...)xd, wlacznie z melodyjka hany montany! <foch>! ;<. Żegnam wierzacych tym ze: Ave.

Posted

[quote name='sonia123']NEVEEEEEEERRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!! wpadac mozecie, ale moje uczucia to moje uczucia, i dobrze wiecie jakie są :p. I nie bede dawała o szczotce, bo nie chce urazic fuksa w ktorym widze dobry material, a Kinga musi w niego wierzyc wiec jak bedziemy tu jechac to sie dziewczyna zalamie. a teraz nie moze!! jest very bad sytułejszyn!!!!
A i jeszcze taki maka mala informacja. Wczoraj skonczylam 14 lat a Ty kingo nawet sie nie odezwalas i poczulam sie osamotniona porzucoa i wszystko na raz i mam prawo miec teraz focha z przytupem na moim pierwszym obcasie (...)xd, wlacznie z melodyjka hany montany! <foch>! ;<. Żegnam wierzacych tym ze: Ave.

Sonia ! osamotniona tak? Sto lat! sto borderow! tysiac vigorow! i jakiegos fuksowatego! hahahah
Startu na mś !obojetnie z jakim wynikiem :evil_lol:
szybkiej nauki sprechania! :evil_lol:
I w ogole , wszystkiego naj ,
Kocham Cie moje kochane dziecko! :loveu:
Wybacz , ze zapomnialam ale egzamin mialam - ktory oblalam :oops::placz:
Twoja Kyyyynga :]

Posted

O ****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja nygga Kynga oblala egzamin :placz: dzrzwi by go scisnely no! and co bedzie nał? a za 100 borderow to ja dziekuje. :evil_lol::evil_lol:wystarczy ze jeden mnie sukcesywnie domu pozbawia :lol:. tysiac vigorow by si eprzydalo. A ze mniekochasz to aj noł. Nie jestes sama :eviltong: znaczy z tych co mnie szczerze kochaja. Ju noł :roll: Dobra ja Ciebie tez " lofffCiaMM" i jest słit. :* Wybywam do szkoly-.-'

Posted

sonia123 napisał(a):
O ****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja nygga Kynga oblala egzamin :placz: dzrzwi by go scisnely no! and co bedzie nał? a za 100 borderow to ja dziekuje. :evil_lol::evil_lol:wystarczy ze jeden mnie sukcesywnie domu pozbawia :lol:. tysiac vigorow by si eprzydalo. A ze mniekochasz to aj noł. Nie jestes sama :eviltong: znaczy z tych co mnie szczerze kochaja. Ju noł :roll: Dobra ja Ciebie tez " lofffCiaMM" i jest słit. :* Wybywam do szkoly-.-'

jak tu sie sweetowo porobilo, chyba na komputer rozowa tapete sobie walne , :cool3:
Wybywam do dziekana, blagac o litosc, wiesz gromada dzieci, dom na glowie, praca ,itp, maz ktory mnie bije! bo zupa zaslona, do tego mam AIDS, wezme go na litosc! Nie dam sie wywalic ! NEVER :diabloti::diabloti:

Posted

fuksowata napisał(a):
jak tu sie sweetowo porobilo, chyba na komputer rozowa tapete sobie walne , :cool3:
Wybywam do dziekana, blagac o litosc, wiesz gromada dzieci, dom na glowie, praca ,itp, maz ktory mnie bije! bo zupa zaslona, do tego mam AIDS, wezme go na litosc! Nie dam sie wywalic ! NEVER :diabloti::diabloti:

Trzymam kciuki !!!! :loveu:

Posted

fuksowata napisał(a):
Spoko nie jest zle! Dadza mi jeszcze jedna szanse! tym razem chce ja wykorzystac :)

Życzę Ci, aby Ci się udało! :kciuki:

I pochwal się swoim nowym nabytkiem!!!! :razz:

Posted

Kurrrr* !!!. Znów masz nowy nabytek ( border, czy jakis inny shit:eviltong: jak to wszystkie) i znow nic nie mowisz?!?!?! tym razem perfidny foch.:p:cool1:
But, aj em dumna z Ciebie, gdyz iz poniewaz daja ci nowa szanse ;d. zdarza sier zadko nie prawdaz... ?:PP

Posted

sonia123 napisał(a):
Kurrrr* !!!. Znów masz nowy nabytek ( border, czy jakis inny shit:eviltong: jak to wszystkie) i znow nic nie mowisz?!?!?! tym razem perfidny foch.:p:cool1:
But, aj em dumna z Ciebie, gdyz iz poniewaz daja ci nowa szanse ;d. zdarza sier zadko nie prawdaz... ?:PP

Taaaaaaaa, bc bedzie po ZUUUU, wiec nie bc, a skad mam wiedziec jaki shit to bedzie , tymczas u Kingi sie rozwija, jedne znajduja dom, inne trafiaja do mnie, i biedne sa meczone :)
siad, do mnie, na raczki, osemki i inne bajery :)
Nie wiem co to bedzie, wiec jak mialam ci mowic :evil_lol:

Moje szanse , moj problem, wiecznie mi tych szans dawac nie beda:mad: wiec teraz nie mam wyjscia, a ty bejbe epiej wierz we mnie bo poki co to zawodzisz na calej linii

Ale i tak Cie kocham, bo jestes mlodsza kopia mnie :diabloti:
Kombinatorko mala :loveu:

Posted

sonia123 napisał(a):
Booooożżżżż!!!!!!!!!! Kynga! a na ładne oczy nie wpadłas?!?! nosz kur..!! przecie to najlepszy sposob!:loveu::roll::evil_lol:. Ale serio.

najpierw trzeba miec te ladne oczy :oops:

Posted

Jaaaaa zawodze po calej lini?!?!?!?! a kto szukal nowego mieszkania dla Ciebie?! no heloł! :shake: :-( :placz::cool1::mad:. pod wzgledem nauki to jestem mlodsza kopia Ciebie :evil_lol: ( a co do agility to kombinuj ten tor jakos bo musimy ogarnac Twe umiejetnosci i moze cos od Tomasa ci sprzedam jak bedziesz grzeczna :eviltong:bez kitu. A co do tych ladnych oczu to kuurdee.....ze mnie tam nie było! :evil_lol: no szlag by to trafil !. Tymczaedem za 3 godziny wybywam na trening Ligi, i znow bede mokra do gaci.. POZDROWIENIA! :p:p8-)-.-' gdyz iz poniewaz u nas pada jak by chcialo a nie moglo, ale pada ;/ . No nic "LoOFfffcIIaaMm" ;*** mrał mrałłł, gggrrryryryryyryry ;* Tygrysie. Kicii kici xD <lol2> :*:*

Posted

sonia123 napisał(a):
Jaaaaa zawodze po calej lini?!?!?!?! a kto szukal nowego mieszkania dla Ciebie?! no heloł! :shake: :-( :placz::cool1::mad:. pod wzgledem nauki to jestem mlodsza kopia Ciebie :evil_lol: ( a co do agility to kombinuj ten tor jakos bo musimy ogarnac Twe umiejetnosci i moze cos od Tomasa ci sprzedam jak bedziesz grzeczna :eviltong:bez kitu. A co do tych ladnych oczu to kuurdee.....ze mnie tam nie było! :evil_lol: no szlag by to trafil !. Tymczaedem za 3 godziny wybywam na trening Ligi, i znow bede mokra do gaci.. POZDROWIENIA! :p:p8-)-.-' gdyz iz poniewaz u nas pada jak by chcialo a nie moglo, ale pada ;/ . No nic "LoOFfffcIIaaMm" ;*** mrał mrałłł, gggrrryryryryyryry ;* Tygrysie. Kicii kici xD <lol2> :*:*

Dobrze się czujesz ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Gdybym czula sie zle, nie okazywala bym uczuc Kyndze :evil_lol::evil_lol: jak moglas pomyslec ze cos nie jest jak powinno! :shake: no njjeeeee.... " mrał" nalezy do Elwiry a " grrryryryryyryrr" do mnie :evil_lol:

Posted

sonia123 napisał(a):
Gdybym czula sie zle, nie okazywala bym uczuc Kyndze :evil_lol::evil_lol: jak moglas pomyslec ze cos nie jest jak powinno! :shake: no njjeeeee.... " mrał" nalezy do Elwiry a " grrryryryryyryrr" do mnie :evil_lol:

Nie... ja tylko głośno myśle :evil_lol: