mineralna_ Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 jaki fajny szorściak :loveu: taka szczotka :diabloti::cool3: Quote
Dynamique Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 mineralna_ napisał(a):jaki fajny szorściak :loveu: taka szczotka :diabloti::cool3: klozetowa :evil_lol::evil_lol: Quote
sonia123 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Dynamique napisał(a):klozetowa :evil_lol::evil_lol: Słabo dajecie. Słyszalam lepsze komentarze na temat szczotek. :evil_lol::p Quote
fuksowata Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 mineralna_ napisał(a):jaki fajny szorściak :loveu: taka szczotka :diabloti::cool3: Dynamique napisał(a):klozetowa :evil_lol::evil_lol: sonia123 napisał(a):Słabo dajecie. Słyszalam lepsze komentarze na temat szczotek. :evil_lol::p Ejjjjjj po malu przeginacie, ja tu ostatnio nie pisze , ale stale kontroluje co sie dzieje ! :p Powiem krotko, zwiezle i na temat, odczepcie sie od mojej szczotki! :diabloti: Zrozumiano?:cool3: Quote
fuksowata Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Dynamique napisał(a):Sonya no dawaj ;):evil_lol: Dominika i Sonya! nawet mnie nie wkurzajcie, kocham Was obie ! kocham Wasze psy! :loveu: Ale moja milosc moze sie skonczyc! Od Fuksia wara! :angryy: Dominika , Ty lepiej mysl kiedy wpadamy do Sonii do Berlina :cool3: To sie dziewczyna zdziwi, jak zapukamy do jej drzwii :evil_lol: hahahha poczuje sie znow jakby w Psim Ranczu trenowala :evil_lol: Quote
sonia123 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='fuksowata']Dominika i Sonya! nawet mnie nie wkurzajcie, kocham Was obie ! kocham Wasze psy! :loveu: Ale moja milosc moze sie skonczyc! Od Fuksia wara! :angryy: Dominika , Ty lepiej mysl kiedy wpadamy do Sonii do Berlina :cool3: To sie dziewczyna zdziwi, jak zapukamy do jej drzwii :evil_lol: hahahha poczuje sie znow jakby w Psim Ranczu trenowala :evil_lol: NEVEEEEEEERRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!! wpadac mozecie, ale moje uczucia to moje uczucia, i dobrze wiecie jakie są :p. I nie bede dawała o szczotce, bo nie chce urazic fuksa w ktorym widze dobry material, a Kinga musi w niego wierzyc wiec jak bedziemy tu jechac to sie dziewczyna zalamie. a teraz nie moze!! jest very bad sytułejszyn!!!! A i jeszcze taki maka mala informacja. Wczoraj skonczylam 14 lat a Ty kingo nawet sie nie odezwalas i poczulam sie osamotniona porzucoa i wszystko na raz i mam prawo miec teraz focha z przytupem na moim pierwszym obcasie (...)xd, wlacznie z melodyjka hany montany! <foch>! ;<. Żegnam wierzacych tym ze: Ave. Quote
fuksowata Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='sonia123']NEVEEEEEEERRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!! wpadac mozecie, ale moje uczucia to moje uczucia, i dobrze wiecie jakie są :p. I nie bede dawała o szczotce, bo nie chce urazic fuksa w ktorym widze dobry material, a Kinga musi w niego wierzyc wiec jak bedziemy tu jechac to sie dziewczyna zalamie. a teraz nie moze!! jest very bad sytułejszyn!!!! A i jeszcze taki maka mala informacja. Wczoraj skonczylam 14 lat a Ty kingo nawet sie nie odezwalas i poczulam sie osamotniona porzucoa i wszystko na raz i mam prawo miec teraz focha z przytupem na moim pierwszym obcasie (...)xd, wlacznie z melodyjka hany montany! <foch>! ;<. Żegnam wierzacych tym ze: Ave. Sonia ! osamotniona tak? Sto lat! sto borderow! tysiac vigorow! i jakiegos fuksowatego! hahahah Startu na mś !obojetnie z jakim wynikiem :evil_lol: szybkiej nauki sprechania! :evil_lol: I w ogole , wszystkiego naj , Kocham Cie moje kochane dziecko! :loveu: Wybacz , ze zapomnialam ale egzamin mialam - ktory oblalam :oops::placz: Twoja Kyyyynga :] Quote
sonia123 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 O ****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja nygga Kynga oblala egzamin :placz: dzrzwi by go scisnely no! and co bedzie nał? a za 100 borderow to ja dziekuje. :evil_lol::evil_lol:wystarczy ze jeden mnie sukcesywnie domu pozbawia :lol:. tysiac vigorow by si eprzydalo. A ze mniekochasz to aj noł. Nie jestes sama :eviltong: znaczy z tych co mnie szczerze kochaja. Ju noł :roll: Dobra ja Ciebie tez " lofffCiaMM" i jest słit. :* Wybywam do szkoly-.-' Quote
fuksowata Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 sonia123 napisał(a):O ****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja nygga Kynga oblala egzamin :placz: dzrzwi by go scisnely no! and co bedzie nał? a za 100 borderow to ja dziekuje. :evil_lol::evil_lol:wystarczy ze jeden mnie sukcesywnie domu pozbawia :lol:. tysiac vigorow by si eprzydalo. A ze mniekochasz to aj noł. Nie jestes sama :eviltong: znaczy z tych co mnie szczerze kochaja. Ju noł :roll: Dobra ja Ciebie tez " lofffCiaMM" i jest słit. :* Wybywam do szkoly-.-' jak tu sie sweetowo porobilo, chyba na komputer rozowa tapete sobie walne , :cool3: Wybywam do dziekana, blagac o litosc, wiesz gromada dzieci, dom na glowie, praca ,itp, maz ktory mnie bije! bo zupa zaslona, do tego mam AIDS, wezme go na litosc! Nie dam sie wywalic ! NEVER :diabloti::diabloti: Quote
Dynamique Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 fuksowata napisał(a):jak tu sie sweetowo porobilo, chyba na komputer rozowa tapete sobie walne , :cool3: Wybywam do dziekana, blagac o litosc, wiesz gromada dzieci, dom na glowie, praca ,itp, maz ktory mnie bije! bo zupa zaslona, do tego mam AIDS, wezme go na litosc! Nie dam sie wywalic ! NEVER :diabloti::diabloti: Trzymam kciuki !!!! :loveu: Quote
BobowitaMW Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Jejciu!! :shake: Współczuję Ci strasznie tego egzaminu :-( 3maj się!! Powodzenia u dziekana! :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
sonia123 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Booooożżżżż!!!!!!!!!! Kynga! a na ładne oczy nie wpadłas?!?! nosz kur..!! przecie to najlepszy sposob!:loveu::roll::evil_lol:. Ale serio. Quote
fuksowata Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Spoko nie jest zle! Dadza mi jeszcze jedna szanse! tym razem chce ja wykorzystac :) Quote
BobowitaMW Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 fuksowata napisał(a):Spoko nie jest zle! Dadza mi jeszcze jedna szanse! tym razem chce ja wykorzystac :) Życzę Ci, aby Ci się udało! :kciuki: I pochwal się swoim nowym nabytkiem!!!! :razz: Quote
sonia123 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Kurrrr* !!!. Znów masz nowy nabytek ( border, czy jakis inny shit:eviltong: jak to wszystkie) i znow nic nie mowisz?!?!?! tym razem perfidny foch.:p:cool1: But, aj em dumna z Ciebie, gdyz iz poniewaz daja ci nowa szanse ;d. zdarza sier zadko nie prawdaz... ?:PP Quote
fuksowata Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 sonia123 napisał(a):Kurrrr* !!!. Znów masz nowy nabytek ( border, czy jakis inny shit:eviltong: jak to wszystkie) i znow nic nie mowisz?!?!?! tym razem perfidny foch.:p:cool1: But, aj em dumna z Ciebie, gdyz iz poniewaz daja ci nowa szanse ;d. zdarza sier zadko nie prawdaz... ?:PP Taaaaaaaa, bc bedzie po ZUUUU, wiec nie bc, a skad mam wiedziec jaki shit to bedzie , tymczas u Kingi sie rozwija, jedne znajduja dom, inne trafiaja do mnie, i biedne sa meczone :) siad, do mnie, na raczki, osemki i inne bajery :) Nie wiem co to bedzie, wiec jak mialam ci mowic :evil_lol: Moje szanse , moj problem, wiecznie mi tych szans dawac nie beda:mad: wiec teraz nie mam wyjscia, a ty bejbe epiej wierz we mnie bo poki co to zawodzisz na calej linii Ale i tak Cie kocham, bo jestes mlodsza kopia mnie :diabloti: Kombinatorko mala :loveu: Quote
fuksowata Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 sonia123 napisał(a):Booooożżżżż!!!!!!!!!! Kynga! a na ładne oczy nie wpadłas?!?! nosz kur..!! przecie to najlepszy sposob!:loveu::roll::evil_lol:. Ale serio. najpierw trzeba miec te ladne oczy :oops: Quote
sonia123 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Jaaaaa zawodze po calej lini?!?!?!?! a kto szukal nowego mieszkania dla Ciebie?! no heloł! :shake: :-( :placz::cool1::mad:. pod wzgledem nauki to jestem mlodsza kopia Ciebie :evil_lol: ( a co do agility to kombinuj ten tor jakos bo musimy ogarnac Twe umiejetnosci i moze cos od Tomasa ci sprzedam jak bedziesz grzeczna :eviltong:bez kitu. A co do tych ladnych oczu to kuurdee.....ze mnie tam nie było! :evil_lol: no szlag by to trafil !. Tymczaedem za 3 godziny wybywam na trening Ligi, i znow bede mokra do gaci.. POZDROWIENIA! :p:p8-)-.-' gdyz iz poniewaz u nas pada jak by chcialo a nie moglo, ale pada ;/ . No nic "LoOFfffcIIaaMm" ;*** mrał mrałłł, gggrrryryryryyryry ;* Tygrysie. Kicii kici xD <lol2> :*:* Quote
Dynamique Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 sonia123 napisał(a):Jaaaaa zawodze po calej lini?!?!?!?! a kto szukal nowego mieszkania dla Ciebie?! no heloł! :shake: :-( :placz::cool1::mad:. pod wzgledem nauki to jestem mlodsza kopia Ciebie :evil_lol: ( a co do agility to kombinuj ten tor jakos bo musimy ogarnac Twe umiejetnosci i moze cos od Tomasa ci sprzedam jak bedziesz grzeczna :eviltong:bez kitu. A co do tych ladnych oczu to kuurdee.....ze mnie tam nie było! :evil_lol: no szlag by to trafil !. Tymczaedem za 3 godziny wybywam na trening Ligi, i znow bede mokra do gaci.. POZDROWIENIA! :p:p8-)-.-' gdyz iz poniewaz u nas pada jak by chcialo a nie moglo, ale pada ;/ . No nic "LoOFfffcIIaaMm" ;*** mrał mrałłł, gggrrryryryryyryry ;* Tygrysie. Kicii kici xD <lol2> :*:* Dobrze się czujesz ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sonia123 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Gdybym czula sie zle, nie okazywala bym uczuc Kyndze :evil_lol::evil_lol: jak moglas pomyslec ze cos nie jest jak powinno! :shake: no njjeeeee.... " mrał" nalezy do Elwiry a " grrryryryryyryrr" do mnie :evil_lol: Quote
Dynamique Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 sonia123 napisał(a):Gdybym czula sie zle, nie okazywala bym uczuc Kyndze :evil_lol::evil_lol: jak moglas pomyslec ze cos nie jest jak powinno! :shake: no njjeeeee.... " mrał" nalezy do Elwiry a " grrryryryryyryrr" do mnie :evil_lol: Nie... ja tylko głośno myśle :evil_lol: Quote
sonia123 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Nono....wieś sie bawi :p słodko, żegam, Ave ;* Quote
Recommended Posts