Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 747
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dynamique']Kinga, nowa fryzura ? :p
taaaaa teraz czesze sie na rozczochranego brudasa :diabloti:

[quote name='roots23']świetne zdjęcie :)
a i widzę spodnie czyste :D :evil_lol: przy dwoch niewyzytych psach, nie maja prawa byc CZYSTE

powiedz mi jedno jak nauczyłas swojego tej sztuczki? :)

przy dwoch niewyzytych psach, nie maja prawa byc CZYSTE. :oops:Poczatkowo kucalam i trzymalam pilke przy glowie jak skoczyl klik i rzut pilka, potem stawalam coraz wyzej :cool3:

pozdrawiamy i zapraszamy do nas :)

http://www.dogomania.pl/forum/f553/dorcia-vel-dori-czyli-galeria-diabla-tasmanskiego-145498/index3.html

przy dwoch niewyzytych psach, nie maja prawa byc CZYSTE. :oops:Poczatkowo kucalam i trzymalam pilke przy glowie jak skoczyl klik i rzut pilka, potem stawalam coraz wyzej :cool3:
juz odwiedzilismy, fajny czarny potworek, widac , ze niezly lobuz z Dorci :loveu:Wlasnie takie male psy lubie, takie jak moj FUKS :loveu:

Posted

[quote name='Dynamique']Wkońcu Fuksiki Polskie wymiatają :eviltong::diabloti:

I Iskierki Polskie rowniez :loveu:

[quote name='border_collie&westie']Super fotki, ta z Fuksiem na plecach odlot :loveu::loveu::loveu:
A i można wiedzieć kto to ta Iskierka? :)

Iskierka jest u mnie na tymczasie ,Lecznica & TOZ Szczecin

fajna mala, taki szczeniak , ona kocha caly swiat i swiat , kocha ja, kojarzy mi sie z taka sweet blondyna:evil_lol:

[quote name='deer_1987']ciagle malo zdjec..
eeee bo nie mam czasu, za duzo,

Posted

fuksowata napisał(a):
A cofnij sie o jedna strone, sliczna mala co nie? Kurcze chcialabym ja sobie zostawic :loveu:

Co Ty myślisz? Że ja tylko te skomentowałam? :razz: Obejrzałam wszystkie :loveu:

Posted

BobowitaMW napisał(a):
Co Ty myślisz? Że ja tylko te skomentowałam? :razz: Obejrzałam wszystkie :loveu:

no, no ;) tego sie po tobie raczej nie spodziewalam, zaskakujesz mnie, bardzo milo !

Posted

Dynamique napisał(a):
Border Terrier :evil_lol: ALbo Terrier Collie :evil_lol:

do border terriera to on wizualnie nie jest podobny :p terrier collie czemu by nie, :multi: chyba ze border terrier szczecinski :cool3:

Posted

[quote name='sonia123']http://img19.imageshack.us/img19/6125/2009050214.jpg o fuuuu!!!!!!!!! co to za brzydal tam siedzi koło zacnie leżakujacej Marianny (?) :placz: :evil_lol:. Boże jak Zu wtedy wygladała-.-nie dosc ze grubo to jeszcze siersci 8966468912472897489436489367 kg -.-' no nic. wazne ze sie nie rzuca na pierwszy plan :evil_lol: :evil_lol:

Haha, pamietaj, ze byc moze Swieta razem spedzimy :cool3: Taaaa a teraz Fuuuuks tak wyglada, i ta siersc po kastracji tez taka jakas puszysta sie zrobila, w ogole go nie wyszczupla, nie dosc ze zbedne kilogramy to i zbedna siersc :evil_lol:

A Ramesa nie dopiszesz? I Nikusia swietej pamieci ? :mad: